Wasze wpadki z sikaniem ;] - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-06-05, 20:15   #121
nice6irl
Zakorzenienie

Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]

Moja sąsiadka w mlodym wieku wysikala sie na zjezdzalnie na placu zabaw. Dobrze, ze tego nie widzialam
Stary 2007-06-05, 20:24   #122
anniaa

Cytat:
Napisane przez izia17 Pokaż wiadomość
Ja jedyne co moge powiedzieć o sobie to że zlałam się dwa razy w zerówce i nie wspominam tego miło...

Za to słyszałam od taty niezłą historię

Tata gdzieś chyba na wyjeździe z kolegami raz po jakiejś imprezce, obudził się rano, wchodzi do łazienki a tam jego kolega pierze wszystkie swoje ubrania

Okazało się, że tata otworzył szafę i nasikał mu do ubrań
nieźle chociaż nie chciałabym byc na miejscu tego kolegi

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 20:38   #123
Izaluka
BAN stały

No ja może z mniej śmieszną historią...

Byłam w 2 klasie podstawówki. Była katecheza z siostrą zakonną. Do dzwonka zostało 5 minut! Wstaliśmy i już mieliśmy mówić modlitwę, kiedy zapytałam, czy mogę wyjść do łazienki? Siostra powiedziała - nie. Zapytałam ponownie i dodałam, że ja już nie mogę... Odpowiedziała - nie. Posikałam się w trakcie modlitwy

Pamiętam ten dzień. Miałam zielone getry na sobie i jakiś sweterek. To była zima.
Wszyscy z klasy wyszli. Oczywiście nie obyło się bez śmiechu innych dzieci... A mi łzy curkiem leciały... Siostra zakonna nie zrobiła nic. Kazała mi ubrać kurtkę i iść do domu. Tak też zrobiłam. Jak mi było wstyd iść tak przez całe miasto. Ta plama na tych zielonych getrach... Całą drogę ryczałam i było mi zwyczajnie zimno w tyłek, mimo, że kurtka trochę była dłuższa...

Byłam grzecznym dzieckiem i nie potrafiłam wyjść bez jej zgody. Bałam się, że dostanę uwagę. To była malutka szkoła i do toalety były 3 metry, ale ona mi nie pozwoliła.

Tego samego dnia moi rodzice pojechali do proboszcza. Dostalam na ''przeprosiny'' mnóstwo świętych obrazków... Psss... Siostra zakonna pracowała tam tylko jeszcze miesiąc

Od tego momentu wiedziałam, że chodźby nie wiem co mówił nauczyciel ja mam zrobić to co uważam za słuszne i właściwe, szczególnie odnośnie swoich potrzeb.

Wstyd i upokorzenie było jednak dużym stresem dla 8 letniej dziewczynki... Nie życzę nikomu!

A z optymistyczniejszych to standardowo:
- popuszczanie w gacie ze śmiechu
- sen o sikaniu do toalety, a tak na prawdę siusia się w łóżko Ale to w wieku dziecinnym, teraz już na szczęście nie mam takich snów
- ochlapywanie butów i spodni, szczególnie w wietrzną pogodę na dworze

Kiedyś robiłam siuski z kumpelą na urwisku... Wiało nieziemsko. Byłyśmy w japonkach, całe stopy moke
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 20:48   #124
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
No ja może z mniej śmieszną historią...

Byłam w 2 klasie podstawówki. Była katecheza z siostrą zakonną. Do dzwonka zostało 5 minut! Wstaliśmy i już mieliśmy mówić modlitwę, kiedy zapytałam, czy mogę wyjść do łazienki? Siostra powiedziała - nie. Zapytałam ponownie i dodałam, że ja już nie mogę... Odpowiedziała - nie. Posikałam się w trakcie modlitwy

Pamiętam ten dzień. Miałam zielone getry na sobie i jakiś sweterek. To była zima.
Wszyscy z klasy wyszli. Oczywiście nie obyło się bez śmiechu innych dzieci... A mi łzy curkiem leciały... Siostra zakonna nie zrobiła nic. Kazała mi ubrać kurtkę i iść do domu. Tak też zrobiłam. Jak mi było wstyd iść tak przez całe miasto. Ta plama na tych zielonych getrach... Całą drogę ryczałam i było mi zwyczajnie zimno w tyłek, mimo, że kurtka trochę była dłuższa...

Byłam grzecznym dzieckiem i nie potrafiłam wyjść bez jej zgody. Bałam się, że dostanę uwagę. To była malutka szkoła i do toalety były 3 metry, ale ona mi nie pozwoliła.

Tego samego dnia moi rodzice pojechali do proboszcza. Dostalam na ''przeprosiny'' mnóstwo świętych obrazków... Psss... Siostra zakonna pracowała tam tylko jeszcze miesiąc

Od tego momentu wiedziałam, że chodźby nie wiem co mówił nauczyciel ja mam zrobić to co uważam za słuszne i właściwe, szczególnie odnośnie swoich potrzeb.

Wstyd i upokorzenie było jednak dużym stresem dla 8 letniej dziewczynki... Nie życzę nikomu!

A z optymistyczniejszych to standardowo:
- popuszczanie w gacie ze śmiechu
- sen o sikaniu do toalety, a tak na prawdę siusia się w łóżko Ale to w wieku dziecinnym, teraz już na szczęście nie mam takich snów
- ochlapywanie butów i spodni, szczególnie w wietrzną pogodę na dworze

Kiedyś robiłam siuski z kumpelą na urwisku... Wiało nieziemsko. Byłyśmy w japonkach, całe stopy moke

karygodne zachowanie tej zakonnicy. Dobrze, ze rodzice szybko interweniowali
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 21:40   #125
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

pierwsza historia Izaluki przypomniała mi, jak po przed komunią mieliśmy jakieś próby w kościele.
ja i kilka koleżanek miałyśmy coś czytać przed ołtarzem, potem wszyscy klęczeliśmy. koleżance zachciało się siusiu, a tu modły trwają w najlepsze...
posiusiała się na oczach wszystkich centralnie przed ołtarzem i uciekła... jakiś ministrant wycierał potem jej siusie szmatą.

a i jeszcze jedna wpadka, ależ głupia
jakieś 3 lata temu byłam z tż we włoszech. oczywiście musiałam sobie znów pęcherz przeziębić, a jakże no ale trzymałam się dzielnie i prawie zawsze trafiałam na czas do toalety (oprócz jednego przypadku, gdyż tż oczywiście musiał mnie rozśmieszyć i zwyczajnie nie wytrzymałam ale ze mnie siusiumajtek).
no ale pewnego dnia urządzamy sobie zapasy łaskotkowe na łóżku. w pewnym momencie jak siedziałam sobie na tż i zawzięcie go łaskotałam,zauważyłam,że ma tam plame na spodenkach. myslalam,ze to znowu wina mojego pecherza i sie posiusialam na niego polecialam do lazienki, ale okazalo sie,ze mam sucho a plama na spodenkach tż byla skutkiem podniecenia, poniewaz czasem do tez smyrnełam tu i ówdzie
Stary 2007-06-05, 21:55   #126
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugar_kitty Pokaż wiadomość
ja i kilka koleżanek miałyśmy coś czytać przed ołtarzem, potem wszyscy klęczeliśmy. koleżance zachciało się siusiu, a tu modły trwają w najlepsze...
posiusiała się na oczach wszystkich centralnie przed ołtarzem i uciekła... jakiś ministrant wycierał potem jej siusie szmatą.
Sikam

Ja kiedyś nasikałam na środku pokoju,bo nie chciało mi się siadać na nocnik
Raz nasikałam do nocnika,rzuciłam lalki na kupę i oblałam je tymi sikami

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 22:08   #127
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

no to dla koleżanki nie było napewno zbyt przyjemne ale szczerze powiem,że jakoś specjalnie za nią nie przepadałam późniejszymi czasy
Stary 2007-06-05, 22:10   #128
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugar_kitty Pokaż wiadomość
no to dla koleżanki nie było napewno zbyt przyjemne ale szczerze powiem,że jakoś specjalnie za nią nie przepadałam późniejszymi czasy
To ostatnie zdanie jest najlepsze

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-06, 00:36   #129
00aga00
Wtajemniczenie

heheh dawno się tak nie uśmiałam
Ja miałam jedna wpadkę będąc już dużą babą (jakieś 10 lat)
Mam małą łazienkę i zawsze jak sikam to ugięte nogi mam na pralce (do tej pory tak mam ). Wtedy sikałam sobie w najlepsze i akurat weszła mama, bo coś tam chciala z łazienki i powiedziała mi, że chyba nie pocelowałam No i niestety tak bylo

Oczywiście nie zrobiłam tego specjalnie, gorzej jak slyszalam o koledze, że na imprezie (w domu innego kolegi) zabrakło papieru to on po zrobieniu czegoś więcej niż siku wytarł się...ręcznikiem (który potem porzucił pod wanną )
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-06, 08:12   #130
Sielska
Rozeznanie

GG do Sielska

Bardzo współczuję Izaluce. Faktycznie dla ośmioletniego dziecka to niemiła sytuacja. Pamiętam jak w pierwszej klasie podstawówki kolega zrobił kupę do gaci, bo wstydził się spytać czy może wyjść. Siedział w pierwszej ławce i smrodek niósł się na całą klasę ,on się wypierał , w końcu się popłakał i wybiegł z klasy a za nim wylatywały z nogawki bobki. Niby śmieszne ale po latach to w sumie przykro, tym bardziej ,że ten incydent niósł się za nim do końca ósmej klasy podstawówki.
A ze swoich własnych przeżyć to zsikanie się w gacie ze śmiechu na środku ulicy (miałam czarne spodnie więc nie było za bardzo widać) ale ten przemarsz do domu pod klatką pełną znajomych robiąc mokre ślady na suchym chodniku
Druga wpadziocha : biegnę do domu ze szkoły co sił w nogach bo czuję ,że zaraz się zsikam( nigdy nie lubiłam w szkole załatwiać swoich potrzeb fizjologicznych) . Stoję pod drzwiami , słyszę muzykę ( znak ,że w domu ktoś jest) więc dzwonię, walę już pięściami a tu nic . Grzebię w torbie w poszukiwaniu kluczy w końcu po paru minutach znajduję i wchodzę do mieszkania ale na wycieraczce zostawiam całą zawartość swojego pęcherza.
Moja siostra z miną aniołka: słyszałam ,że pukasz ale wiedziałam,że masz klucze to nie chciało mi się wstawać,żeby otworzyć.

Jedna z pierwszych randek z Tż . On z kolegą ja z koleżanką ,śmiechy , chichy wygłupy. Chłopcy wzięli nas na barana, dalej wygłupy ,śmiechy , chichy i ja lejąca mu po plecach ze śmiechu. I nie to żeby tylko popuścić. Ja jak już leję to na całego bo tego zatrzymać nie mogę.
Dziś ten chłopak to mój mąż , którego sobie zaznaczyłam jak piesek.
Pozdrawiam
Stary 2007-06-06, 08:30   #131
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

Sielska, też nie raz wracając ze szkoły nie wytrzymałam, miałam jakieś 8-9lat i tak jak wspominalam wcześniej, mieszkam na 5 pietrze, wiec zanim winda przyjedzie, otworzy sie i zamknie, zanikm dojade... to już po
teraz na szczescie "wyroslam" z tego, ale nadal nie lubie sikać w szkole, jednak umiem "przetrzymywać" siusie nawet kilka godz (wiem ze to nie zdrowe, ale naprawde szkolne kibelki nie nalezaly do przyjemnych hehe)

sikanie na plecy pobija wszystko
Stary 2007-06-06, 09:07   #132
jaszmurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemezja Pokaż wiadomość

Ja kiedyś nasikałam na środku pokoju,bo nie chciało mi się siadać na nocnik
Raz nasikałam do nocnika,rzuciłam lalki na kupę i oblałam je tymi sikami
Z kim ja tu przebywam

No prawdziwy hardcore .

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-06, 10:38   #133
Westalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sielska Pokaż wiadomość
pierwszej klasie podstawówki kolega zrobił kupę do gaci, bo wstydził się spytać czy może wyjść. Siedział w pierwszej ławce i smrodek niósł się na całą klasę ,on się wypierał , w końcu się popłakał i wybiegł z klasy a za nim wylatywały z nogawki bobki. (...)
Chłopcy wzięli nas na barana, dalej wygłupy ,śmiechy , chichy i ja lejąca mu po plecach ze śmiechu. I nie to żeby tylko popuścić. Ja jak już leję to na całego bo tego zatrzymać nie mogę.
O jaaa..
Wymiatasz.

Chciałabym widzieć minę Twojego chłopaka.
Naprawdę, chciałabym.

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-06, 10:45   #134
Ashlee_
Zadomowienie

kiedys wracalam od kolezanki, na rolkach ... bylam juz na swojej ulicy i nie wytrzymalam .. wrocilam z plama na tylku do domu, pech chcial ze w domu bylo pelnooo gosci ... powiedzialam ze wpadlam w kaluze i ucieklam do lazienki ... ale slyszalam jak potem goscie sie zasanawiali, ze jak to do kaluzy skoro nadworze 35*C
nieciekawa sytuację, chociaz teraz wspominam ją ze smiechem, mialam tez gdy wracalam z niemiec autokarem ... bylam strasznie zmeczona i nie chcialo mi sie wstac by isc do wc ... potem mialam przesiadke do busa i czekalo mnie jakies 3 godziny jazdy, jednak znow nie poszlam do wc ... i pech chcial ze w polowie drogi niewytrzymalam i poszulam mokra plame ... pobieglam do kierowcy i powiedzialam, ze albo sie zatrzyma albo zasikam mu pojazd koles zaczal mi mowic ze nie ma gdzie blablabla, ale w koncu stanal na poboczu .. pobieglam w jakies zboza i cala szczesliwa moglam zalatwic potrzeba ... juz nawet nie obchodzilomnie to ze patrzy sie na mnie kilku rowerzystow :P

smieszna historie miala tez moja siostra
bylo juz ciemno, a ona jechala gdzies po miescie autem. nagle stwierdzila, ze nie wytrzyma
zatrzymala sie , wysiadla z auta i zaczela siusiac na srodku chodnika ... nagle patrzy - idzie facet ... koles spojrzal sie na nia, na kaluze ktora ona wciaz robila, i poszedl dalej

雪が歌う夜に君を憶うよ
凍りついたこの部屋で
憧れた未来を待ち望むように
孤独を生きて…

Ashlee_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-06, 11:00   #135
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988
Talking Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]

No ja też miałam troche przygód z sikaniem Kiedyś jak jesczze chodziłam do podstawówki byłam z rodzicami u znajomych. Oni mają córkę w moim wieku i sobie oposzłyśmy na podwórko. BYła wiosna więc kwitły mlecze. Ona zerwałą takiego już przekwitniętego dmuchawca i powiedziała"zobacz wezmę go do buzi i żadne piórko mi nie wleci do buzi' No i ona go wzięła i akurat wciągneła powietrze i wszystko jejw buzi zostało To ja jak ryknęłam śmiechem!!!!!! Tak się zaczęłam śmiac, że... się posiusiałam! A że miałam krótkie spodenki to mi aż przez nogawki leciało!

A teraz świeża historia sprzed tygodnia Jechałam z tatą samochodem zawieźdź papiery na studia. Jechała z nami koleżanka. Byliśmy już w Bydgoszczy ale czuje, ze zachciało mi się siusiu... Mówie sobie, ze już blisko to wytrzymam. Ale okazało się, ze mój tata nie wie gdzie ta szkoła jest top zaczęliśmy błądzic. Mi się chce coraz bardziej i bardziej a wjechaliśmy już w miasto i żadnej stacji z WC nie ma! To ja zaczęłąm krzyczec na cały samochód że zaraz się posiusiam! Mój tata aż się zląkł, ze mu samochód zasikam i zaczął jak oszalały szukac jakiejś stacji ale nic nie było! W końcu na horyzoncie jhakiś super market to ja pędem wyskakuje z samochodu lece przygarbiona ale kibla nie widac! I pytałam się ludzi z osobna czy wiedzą czy tu jest kibel i w końcu jakaś pani pwoiedziałą, ze mieszka tu obok i mnie wzięła do siebie do domu żebym się wysikała :P Troche siara ale co miałam zrobic :P

OOOOO jeszcze mi się przypomnialo jak mi się kiedyś w nocy sniło, że ide do kibelka zrobic siusiu. Ja rano się budzę a ja mam spodnie opuszczone jakby do sikania! Ale na szczęście przez sen nie popuściłam

Kiedyś z kumpelką wypiłyśmny sobie po piwku i posżłyśmy na miasto. zachciało nam się siusiu a kibla nigdzie wpobliżu to poleciałyśmy w krzaki ale okazało się, ze było nas widac na głównej ulicy bo akurat latarnia tam przyświecała :P

No to by było chyba na tyle :P Jka jescsez mi się cos przypomni to napisze
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-06, 11:03   #136
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

hehehehehehe

To mó kulega z klasy kiedyś nam opowiadał, ze jak był mały to zrobił u babci w pokoju na dywanie kupke i potem rozjeździł ją samochodzikiem
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-06, 12:07   #137
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

caroline, to na miłą panią trafiłaś siara nie siara, ale kobieta zachowala się naprawde super
Stary 2007-06-06, 18:07   #138
qrczak
Wtajemniczenie

GG do qrczak

Cytat:
Napisane przez kleo14 Pokaż wiadomość
Nie miałam wieku wpadek, pamiętam jedną
Kiedys w przedszkolu bardzo chciało mi się siusiu, więc poszłam do ubikacji. Okazało się, że dwie są zamknięte, a w jednej jest obsikana deska. Zdenerwowałam się i nasikałam na podłogę Żadnych nieprzyjemności z tego powodu nie miałam, ba, nawet nikt nie poruszył tej sprawy

qrczak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-06, 19:55   #139
agrafka90
Przyczajenie

...

Edytowane przez agrafka90
Czas edycji: 2007-12-30 o 21:11
agrafka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-06, 21:20   #140
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Nie no zwijam się... żeby nie powiedzieć że sikam ze śmiechu

Takich totalnych wpadek nie mogę sobie przypomnieć, ale u mnie z tą czynnością fizjologiczną jest o tyle dziwna sprawa, że zawsze mi się "zachce" w określonych miejscach, nie mam pojęcia dlaczego
Przykładowo, jak jeszcze mieszkałam u rodziców i wracałam w nocy z imprezy to prawie zawsze zachciało mi się siusiu jakieś 50m od domu, dokładnie w tym samym miejscu. Oczywiście zaczynałam wtedy biec i często zdarzało się że już nie mogłam i gdy tylko wbiegłam do ogrodu to sikałam pod żywopłotem Ale ulga towarzysząca tej czynności -bezcenna
Stary 2007-07-01, 21:18   #141
kasiaaa178
Rozeznanie

hehe juz nikt nie sika;p

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-01, 22:36   #142
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość

A opowiem historie ale z kupa, kolezanki ,to bylo w przedszkolu, bedzie oblesne ale widzialam to

Skonczyl jej sie papier tolatowy i wytarla sie reka, i o sciane, pamietam to do dzis
Stary 2007-07-01, 22:49   #143
Tusio
Wtajemniczenie

aaaa....ja mialam dwie glupie sytuacje.
raz poszlam zaspana do wc, juz mialam robic swoje, siadam...i jak przywalilam tylkiem w klape!
w podstawowce przeziebilam pecherz. mialam ostra jazde przez dwa tyg. pewnego dnia wracam do domu, lece po schodach...ale...posikala m sie pod drzwiami mieszkania!!

w ogole jako dziecko bylam dziwna.
gdy w nocy chcialam siusiu, po zrobieniu, co swoje (), zatykalam uszy, gdy spuszczalam wode!
po prostu nikogo nie chcialam budzic.
Stary 2007-07-01, 23:02   #144
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość

W końcu na horyzoncie jhakiś super market to ja pędem wyskakuje z samochodu lece przygarbiona ale kibla nie widac! I pytałam się ludzi z osobna czy wiedzą czy tu jest kibel i w końcu jakaś pani pwoiedziałą, ze mieszka tu obok i mnie wzięła do siebie do domu żebym się wysikała :P Troche siara ale co miałam zrobic :P

Ja kiedyś byłam w podobnej sytuacji i zapukałam do kościoła czy mnie wpuszczą do siebie do pokoju na siusiu
ale naprawdę bardzo mi się chciało

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-02, 10:35   #145
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sielska Pokaż wiadomość
Bardzo współczuję Izaluce. Faktycznie dla ośmioletniego dziecka to niemiła sytuacja. Pamiętam jak w pierwszej klasie podstawówki kolega zrobił kupę do gaci, bo wstydził się spytać czy może wyjść. Siedział w pierwszej ławce i smrodek niósł się na całą klasę ,on się wypierał , w końcu się popłakał i wybiegł z klasy a za nim wylatywały z nogawki bobki. Niby śmieszne ale po latach to w sumie przykro, tym bardziej ,że ten incydent niósł się za nim do końca ósmej klasy podstawówki.
A ze swoich własnych przeżyć to zsikanie się w gacie ze śmiechu na środku ulicy (miałam czarne spodnie więc nie było za bardzo widać) ale ten przemarsz do domu pod klatką pełną znajomych robiąc mokre ślady na suchym chodniku
Druga wpadziocha : biegnę do domu ze szkoły co sił w nogach bo czuję ,że zaraz się zsikam( nigdy nie lubiłam w szkole załatwiać swoich potrzeb fizjologicznych) . Stoję pod drzwiami , słyszę muzykę ( znak ,że w domu ktoś jest) więc dzwonię, walę już pięściami a tu nic . Grzebię w torbie w poszukiwaniu kluczy w końcu po paru minutach znajduję i wchodzę do mieszkania ale na wycieraczce zostawiam całą zawartość swojego pęcherza.
Moja siostra z miną aniołka: słyszałam ,że pukasz ale wiedziałam,że masz klucze to nie chciało mi się wstawać,żeby otworzyć.

Jedna z pierwszych randek z Tż . On z kolegą ja z koleżanką ,śmiechy , chichy wygłupy. Chłopcy wzięli nas na barana, dalej wygłupy ,śmiechy , chichy i ja lejąca mu po plecach ze śmiechu. I nie to żeby tylko popuścić. Ja jak już leję to na całego bo tego zatrzymać nie mogę.
Dziś ten chłopak to mój mąż , którego sobie zaznaczyłam jak piesek.
Pozdrawiam
haha nie moge

1. ja pamietam (to na prawde dziwne za pamietam to ale pamietam) jak mialam bodajze 3 latka (a moze mniej) i siedzialam na lozku a na podlodze kolo lozka lezal moj starszy o 7 lat kochany braciszek i zachcialo mi sie siusiu, dodam ze nocnik stal niedaleko,a ja sciaglam majtki i zamiast isc na nocnik siadlam gola pupa na glowie brata

2. a to wpadka sprzed roku, az wstyd pisac, prosze o wyrozumialosc, bylismy z TZtem na wyjezdzie kilkudniowym nad takim zalewem, mieszkalismy(wynajmowalis my) pokoj u takiego symaptycznego strauszka, ktory wynjamowal te pokoje(byly 3, w 2 pozostalych mieszkaly dzieciaki z zaglowek) od strony tego zalewu(jakies 100metrow do zalewu mielismy) a on sam mial wejscie od drugiej strony do domu...i wlasnie takim mankamentem tego naszego "mieszkania" bylo to ze nie bylo lazienki ani nic tylko wychodek na zewnatrz...chyba 2 dnia naszego pobytu popilismy troche (jak na moja glowe to znacznie ) z tym staruszkiem i mi sie potem strasznie chcialo sikac, stoimy na tym balkonie przed pokojem, gadamy i wogole, a ja taka juz troche (a raczej dobrze) wstawiona ide do wychodka(nie wypadalo biec ) i jak juz doszlam sciagam spodenki jak najszybciej i kucam nad ta deska i sikam... az tu mi nagle jakos tak cieplo a zarazem mokro! ja sie patrze na ta"dziure" do ktorej sie sika a deska byla spuszczona takze nie bylo zadnej dziury!!o matko jaka to byla maskara wtedy wrocic tam i udawac ze wszystko jest ok...no ale w koncu jak dziadzius poszedl musialam powiedziec o wszystkim TZ, ledwo dalam rade bo tak mi sie smiac chcialo, cale szczescie ze wyluzowany jest, smialismy sie potem oboje jak cholera, no i jest ze mna nadal
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-02, 11:32   #146
1141655
Zakorzenienie

o boze toz to moj ulubiony watek

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-02, 11:46   #147
ilovecarrotcake
Rozeznanie

ja pamietam pare lat temu na sylwestrze posiusiałam sie na oczach wszsytkich imprezowiczów oczywiscie ze smiechu ale nie byłam sama :P moze to było jednak z 6 lat temu
pamietam jeszcze jak raz na wakacjach w warunkach namiotowych poszłam siusiu w butach mojego faceta a ze nie bardzo idzie mi siusianie na kucanego to moj luby miał całe mokre buciki dodam ze miał 1 ze soba ale ja twardo mowiłam ze to oblało mi sie jak byłam po wode w strumyczku

What is love?The need to escape from oneself.
Life's simple. You make choices and don't look back.
Don't cry because it's over, smile because it happened

ilovecarrotcake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-02, 12:28   #148
Nancy_Franciss
Zadomowienie

ja nie przypominam sobie takich śmiesznych wpadek,ale pamiętam wpadkę mojej kumpeliTo jest bradzo obrzydliwe nie musicie tego czytaćOk pare lat btemu byliśmy na wycieczke klasowej (mielismy chyba wtedy ok.7 lat) ,mi zachciało się siusiu ,a kumplei gorzej (sami wiecie co xP) poszliśmy do kibelka ja już załatwiłam swoją sprawę czekam na kumplele a ona zaczęła płakac że nie ma sie czym podetrzećNie wiedziałam co zrobić czy zawołac panią ,czy jak ale dzielna koleżanka zaczeła wycierac swój tyłek o sedes i o sciane Ble pamiętam to do dziś jak ta biedna kabina wc wyglądała

Nancy_Franciss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-02, 14:34   #149
martynek
Raczkowanie

niezłe z Was aparatki
martynek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-02, 17:22   #150
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Jaki cuuuudowny wątek Ja byłam zmuszona sikać już w więksozśi dostepnych (i niedostepnych miejsc). Znam wszystkie toalety publiczne w Krakowie, sikałam za kioskiem, ludziom przed oknami, na przystanku, w zbożu przy ulicy i w wieeeelu miejscach. I oczywiści też mam na swoim koncie sikanie do nocnika przez sen... czyli prosto do łóżeczka

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości