![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]
Moja sąsiadka w mlodym wieku wysikala sie na zjezdzalnie na placu zabaw. Dobrze, ze tego nie widzialam
![]()
![]() |
![]() |
#122 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
No ja może z mniej śmieszną historią...
Byłam w 2 klasie podstawówki. Była katecheza z siostrą zakonną. Do dzwonka zostało 5 minut! Wstaliśmy i już mieliśmy mówić modlitwę, kiedy zapytałam, czy mogę wyjść do łazienki? Siostra powiedziała - nie. Zapytałam ponownie i dodałam, że ja już nie mogę... Odpowiedziała - nie. Posikałam się w trakcie modlitwy ![]() Pamiętam ten dzień. Miałam zielone getry na sobie i jakiś sweterek. To była zima. Wszyscy z klasy wyszli. Oczywiście nie obyło się bez śmiechu innych dzieci... A mi łzy curkiem leciały... Siostra zakonna nie zrobiła nic. Kazała mi ubrać kurtkę i iść do domu. Tak też zrobiłam. Jak mi było wstyd iść tak przez całe miasto. Ta plama na tych zielonych getrach... Całą drogę ryczałam i było mi zwyczajnie zimno w tyłek, mimo, że kurtka trochę była dłuższa... Byłam grzecznym dzieckiem i nie potrafiłam wyjść bez jej zgody. Bałam się, że dostanę uwagę. To była malutka szkoła i do toalety były 3 metry, ale ona mi nie pozwoliła. Tego samego dnia moi rodzice pojechali do proboszcza. Dostalam na ''przeprosiny'' mnóstwo świętych obrazków... Psss... Siostra zakonna pracowała tam tylko jeszcze miesiąc ![]() Od tego momentu wiedziałam, że chodźby nie wiem co mówił nauczyciel ja mam zrobić to co uważam za słuszne i właściwe, szczególnie odnośnie swoich potrzeb. Wstyd i upokorzenie było jednak dużym stresem dla 8 letniej dziewczynki... Nie życzę nikomu! A z optymistyczniejszych to standardowo: - popuszczanie w gacie ze śmiechu - sen o sikaniu do toalety, a tak na prawdę siusia się w łóżko ![]() ![]() - ochlapywanie butów i spodni, szczególnie w wietrzną pogodę na dworze ![]() Kiedyś robiłam siuski z kumpelą na urwisku... Wiało nieziemsko. Byłyśmy w japonkach, całe stopy moke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
KWC
|
Cytat:
![]() karygodne zachowanie tej zakonnicy. Dobrze, ze rodzice szybko interweniowali |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
pierwsza historia Izaluki przypomniała mi, jak po przed komunią mieliśmy jakieś próby w kościele.
ja i kilka koleżanek miałyśmy coś czytać przed ołtarzem, potem wszyscy klęczeliśmy. koleżance zachciało się siusiu, a tu modły trwają w najlepsze... posiusiała się na oczach wszystkich centralnie przed ołtarzem i uciekła... jakiś ministrant wycierał potem jej siusie szmatą. a i jeszcze jedna wpadka, ależ głupia ![]() jakieś 3 lata temu byłam z tż we włoszech. oczywiście musiałam sobie znów pęcherz przeziębić, a jakże ![]() ![]() no ale pewnego dnia urządzamy sobie zapasy łaskotkowe na łóżku. w pewnym momencie jak siedziałam sobie na tż i zawzięcie go łaskotałam,zauważyłam,że ma tam plame na spodenkach. myslalam,ze to znowu wina mojego pecherza i sie posiusialam na niego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja kiedyś nasikałam na środku pokoju,bo nie chciało mi się siadać na nocnik Raz nasikałam do nocnika,rzuciłam lalki na kupę i oblałam je tymi sikami ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
no to dla koleżanki nie było napewno zbyt przyjemne
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
heheh dawno się tak nie uśmiałam
![]() Ja miałam jedna wpadkę będąc już dużą babą (jakieś 10 lat) Mam małą łazienkę i zawsze jak sikam to ugięte nogi mam na pralce (do tej pory tak mam ![]() ![]() ![]() Oczywiście nie zrobiłam tego specjalnie, gorzej jak slyszalam o koledze, że na imprezie (w domu innego kolegi) zabrakło papieru to on po zrobieniu czegoś więcej niż siku wytarł się...ręcznikiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Bardzo współczuję Izaluce. Faktycznie dla ośmioletniego dziecka to niemiła sytuacja. Pamiętam jak w pierwszej klasie podstawówki kolega zrobił kupę do gaci, bo wstydził się spytać czy może wyjść. Siedział w pierwszej ławce i smrodek niósł się na całą klasę ,on się wypierał , w końcu się popłakał i wybiegł z klasy a za nim wylatywały z nogawki bobki. Niby śmieszne ale po latach to w sumie przykro, tym bardziej ,że ten incydent niósł się za nim do końca ósmej klasy podstawówki.
A ze swoich własnych przeżyć to zsikanie się w gacie ze śmiechu na środku ulicy (miałam czarne spodnie więc nie było za bardzo widać) ale ten przemarsz do domu pod klatką pełną znajomych robiąc mokre ślady na suchym chodniku ![]() Druga wpadziocha : biegnę do domu ze szkoły co sił w nogach bo czuję ,że zaraz się zsikam( nigdy nie lubiłam w szkole załatwiać swoich potrzeb fizjologicznych) . Stoję pod drzwiami , słyszę muzykę ( znak ,że w domu ktoś jest) więc dzwonię, walę już pięściami a tu nic . Grzebię w torbie w poszukiwaniu kluczy w końcu po paru minutach znajduję i wchodzę do mieszkania ale na wycieraczce zostawiam całą zawartość swojego pęcherza. Moja siostra z miną aniołka: słyszałam ,że pukasz ale wiedziałam,że masz klucze to nie chciało mi się wstawać,żeby otworzyć. ![]() Jedna z pierwszych randek z Tż . On z kolegą ja z koleżanką ,śmiechy , chichy wygłupy. Chłopcy wzięli nas na barana, dalej wygłupy ,śmiechy , chichy i ja lejąca mu po plecach ze śmiechu. I nie to żeby tylko popuścić. Ja jak już leję to na całego bo tego zatrzymać nie mogę. Dziś ten chłopak to mój mąż ![]() Pozdrawiam
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Sielska, też nie raz wracając ze szkoły nie wytrzymałam, miałam jakieś 8-9lat i tak jak wspominalam wcześniej, mieszkam na 5 pietrze, wiec zanim winda przyjedzie, otworzy sie i zamknie, zanikm dojade... to już po
![]() teraz na szczescie "wyroslam" z tego, ale nadal nie lubie sikać w szkole, jednak umiem "przetrzymywać" siusie nawet kilka godz (wiem ze to nie zdrowe, ale naprawde szkolne kibelki nie nalezaly do przyjemnych hehe) sikanie na plecy pobija wszystko ![]()
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No prawdziwy hardcore ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wymiatasz. ![]() Chciałabym widzieć minę Twojego chłopaka. ![]() Naprawdę, chciałabym. ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
kiedys wracalam od kolezanki, na rolkach ... bylam juz na swojej ulicy i nie wytrzymalam .. wrocilam z plama na tylku do domu, pech chcial ze w domu bylo pelnooo gosci ... powiedzialam ze wpadlam w kaluze i ucieklam do lazienki ... ale slyszalam jak potem goscie sie zasanawiali, ze jak to do kaluzy skoro nadworze 35*C
![]() nieciekawa sytuację, chociaz teraz wspominam ją ze smiechem, mialam tez gdy wracalam z niemiec autokarem ... bylam strasznie zmeczona i nie chcialo mi sie wstac by isc do wc ... potem mialam przesiadke do busa i czekalo mnie jakies 3 godziny jazdy, jednak znow nie poszlam do wc ... i pech chcial ze w polowie drogi niewytrzymalam i poszulam mokra plame ... pobieglam do kierowcy i powiedzialam, ze albo sie zatrzyma albo zasikam mu pojazd ![]() ![]() smieszna historie miala tez moja siostra bylo juz ciemno, a ona jechala gdzies po miescie autem. nagle stwierdzila, ze nie wytrzyma zatrzymala sie , wysiadla z auta i zaczela siusiac na srodku chodnika ... nagle patrzy - idzie facet ... koles spojrzal sie na nia, na kaluze ktora ona wciaz robila, i poszedl dalej ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz świeża historia sprzed tygodnia ![]() OOOOO jeszcze mi się przypomnialo jak mi się kiedyś w nocy sniło, że ide do kibelka zrobic siusiu. Ja rano się budzę a ja mam spodnie opuszczone jakby do sikania! Ale na szczęście przez sen nie popuściłam ![]() Kiedyś z kumpelką wypiłyśmny sobie po piwku i posżłyśmy na miasto. zachciało nam się siusiu a kibla nigdzie wpobliżu to poleciałyśmy w krzaki ale okazało się, ze było nas widac na głównej ulicy bo akurat latarnia tam przyświecała :P No to by było chyba na tyle :P Jka jescsez mi się cos przypomni to napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
hehehehehehe
To mó kulega z klasy kiedyś nam opowiadał, ze jak był mały to zrobił u babci w pokoju na dywanie kupke i potem rozjeździł ją samochodzikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
caroline, to na miłą panią trafiłaś
![]() ![]()
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez agrafka90 Czas edycji: 2007-12-30 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Nie no zwijam się... żeby nie powiedzieć że sikam ze śmiechu
![]() ![]() ![]() Takich totalnych wpadek nie mogę sobie przypomnieć, ale u mnie z tą czynnością fizjologiczną jest o tyle dziwna sprawa, że zawsze mi się "zachce" w określonych miejscach, nie mam pojęcia dlaczego ![]() Przykładowo, jak jeszcze mieszkałam u rodziców i wracałam w nocy z imprezy to prawie zawsze zachciało mi się siusiu jakieś 50m od domu, dokładnie w tym samym miejscu. Oczywiście zaczynałam wtedy biec i często zdarzało się że już nie mogłam i gdy tylko wbiegłam do ogrodu to sikałam pod żywopłotem ![]() ![]()
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
hehe juz nikt nie sika;p
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
aaaa....ja mialam dwie glupie sytuacje.
raz poszlam zaspana do wc, juz mialam robic swoje, siadam...i jak przywalilam tylkiem w klape! ![]() w podstawowce przeziebilam pecherz. mialam ostra jazde przez dwa tyg. pewnego dnia wracam do domu, lece po schodach...ale...posikala m sie pod drzwiami mieszkania!! ![]() w ogole jako dziecko bylam dziwna. gdy w nocy chcialam siusiu, po zrobieniu, co swoje ( ![]() ![]() po prostu nikogo nie chcialam budzic. ![]()
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś byłam w podobnej sytuacji i zapukałam do kościoła ![]() ![]() ale naprawdę bardzo mi się chciało ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. ja pamietam (to na prawde dziwne za pamietam to ale pamietam) jak mialam bodajze 3 latka (a moze mniej) i siedzialam na lozku a na podlodze kolo lozka lezal moj starszy o 7 lat kochany braciszek i zachcialo mi sie siusiu, dodam ze nocnik stal niedaleko,a ja sciaglam majtki i zamiast isc na nocnik siadlam gola pupa na glowie brata ![]() 2. a to wpadka sprzed roku, az wstyd pisac, prosze o wyrozumialosc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
o boze toz to moj ulubiony watek
![]()
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
ja pamietam pare lat temu na sylwestrze posiusiałam sie na oczach wszsytkich imprezowiczów oczywiscie ze smiechu
![]() ![]() pamietam jeszcze jak raz na wakacjach w warunkach namiotowych poszłam siusiu w butach mojego faceta a ze nie bardzo idzie mi siusianie na kucanego to moj luby miał całe mokre buciki dodam ze miał 1 ze soba ale ja twardo mowiłam ze to oblało mi sie jak byłam po wode w strumyczku ![]()
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
ja nie przypominam sobie takich śmiesznych wpadek,ale pamiętam wpadkę mojej kumpeli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Jaki cuuuudowny wątek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.