|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: kto zaczyna razem ze mną ? ;-) 17.05.2006
Dziś niestety nie mogłam oprzeć się kilku pierogom ruskim - takim świeżo zrbionym - nie kupnym...oraz kilku chipsom < na szczęście juz wywędrowały z domu>
ALe chyba moge sobie wybaczyć, bo nie skusiłam się na słodycze i dziś dużo ćwiczyłam: - 45min basen - 6 weidera - ćwiczenia na boczki , plecy i ręce - 1 godzina na rolkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobranoc. ja idę spać bo rano idę biegać. A potem mierzenie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Niunia ja tez myśle że to dobry pomysł ale szczerze powiem że się troche przestraszyłam bo ostatni raz to się mierzyłam przed porodem
![]() ![]() Po wczorajszym szaleństwie jestem dumna ze swojego jedzenia! Zero slodyczy i innych szaleństw!!! Normalnie jakieś modły będe odprawiać żeby dotrwać i osiągnąć te upragnione 53-54 kg (no max 55) ja chce wejść w moje ukochane jeansy ![]()
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
HAHAHAHAHA Niunia co Ty mi zrobiłaś
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz się przyznam że dzisiaj zrobiłam coś strasznego, coś obrzydliwego ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu to zrobiłam, powiedziałam sobie, że dzisiaj się nie odchudzam dopiero znowu jutro ![]() ![]() BŁAGAM ZBESZTAJCIE MNIE ZA TO, BO TO MI POMOŻE!!!!!!!WYZWIJCIE MNIE, ŻEBYM TAK WIĘCEJ NIE ZROBIŁA!!!
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najważniejsze, zeby nie dopuscic do uczucia głodu, bo wtedy zamiast zdrowej bułeczki z warzywami jemy hot-doga, zamiast jablka - pół tabliczki czekolady itp, itd. Ja nauczylam się odmawiać sama sobie. Kiedy mam ochotę na słodycze, od razu przychodzi mi do głowy jedna myśl: po co tak intensywnie cwiczę, po co staram się jeść zdrowo, żeby w jednej chwili zjeść coś o niskiej wartosci odzywczej, a dużej ilości niechcianych kcal. Moze wtedy lepiej sięgnąć po owocowy jogurt, czy mleko z płatkami czekoladowymi...zawsze to zdrowsze a chociaż w małym stopniu zaspokoi słodyczowy głód. Najważniejsze to nie miej wyrzutów sumienia...nikt nie jest doskonaly i wlaśnie z tą nieoskonałością walczymy tu razem. Ważne żeby się nie poddawać i nie rzucić wszystkim. CHyba lepiej powiedzieć sobie: jutro bardziej się postaram =) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Oleńka dzięki za te słowa
![]() ![]() ![]() A czy jutro ma być dzień mierzenia? O matko ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
no widze ze ja musze zaczac te wymiary...
waga 50,4 spadlo jakies 1kg udo 52,3 talia 62 biodra 89 jezeli moge wam w czyms pomuc to dawac od 1,5 roku chodze na silownie i troche czytalam na ten temat podobnie z odrzywianiem... mam zamiar dosac sie na specjalizacje dietetyka bo bardzo mnie to interesuje... i lubie czytac na ten temat... to wlasnie jest najgorsze takie zaczynanie od jutra kazde odstepstwo traktujmy lightowo a nie jak przekreslenie diety wkoncu jak sie dostanie 1 w szkole nie zaczynamy nowego semestru tylko dalej sie uczymy bynadrobic straty... powiem wam nawet tak 2 razy w tygodniu mozna zrobic sobie takie mniejsze odstepstwa bo to dobrze wplywa na poziom leptyny i orgANIZM TAK SIE NIE BRONI... dlatego warto raz na tydzien bez wyzutow sumienia zjesc te pierogi ruskie czy hot doga... ale niech to ni bedzie pocztkiem lawiny ze boshe zjadlam hod doga zmarnowalam diete 4 dni pracy... od jutra zaczynam tak na 100% wiec dzis ostatni raz jem czekolade cukierkibuleczki itd... pomyslcie sobie tak oo dzis zjadlam hot doga a za tydzien zjem sobie moja ulubiona buleczke... ![]()
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
aha i jeszcvze jedno nawet dobrze ze nie macie wagi... bo licza sie cm a nie kg!!! ciesze sie ze was zmotywowalam do wiekszej walki... aha kto nie bedzie uczestniczyl w tym ttemacie skreslam po pewnym czasie z podpisu... bo nie ma sensu wpisywac osoby co sie nie udziela...
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Zmierzyłam się i czarna rozpacz
![]() waga: 58kg czyli schudłam 2kg ale to pewnie ubytek wody itd. udo: 52cm czyli jeszcze jakos to przeżyje talia: matko!!!!!!! 74cm tu się przeraziłam, sflaczały brzuch po porodzie = zero talii!!!!!! biodra: 94 cm to też jeszcze ujdzie bo mam teraz większy biust więc jakies proporcje są zachowane ale ta talia!!!!!!!!! Chyba bede mieć z was najwięcej. Czy hula hop cos mi pomoże???? Musze mieć coś takiego co moge zrobić w przerwach jakieś 10 minut kilka razy dziennie bo naprawde nie mam czasu teraz ćwiczyć. Nawet do was pisze jak karmie dziecko. W jednej ręce Julka a drugą pisze. Acha dodam że jestem po cesarce więc za bardzo szaleć nie moge od razu. Poradzicie mi coś ![]()
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
![]()
niunia - sfd mam do CIebie pytanie a propos mierzenia: w którym miejscu mierzysz udo oraz biodra < tzn czy na wysokości kości biodrowych - bo tak chyba najłatwiej się nie pomylić>
![]() Piszesz, że dość dużo interesujesz się dietetyką i ćwiczysz na siłowni - wiec zapewne wiedzę na ten temat masz. Powiedz mi w sytuacji kiedy sporo ćwiczę < 1,5 - 2 godziny dziennie> i chcę być na diecie redukcyjnej, co powinnam przede wszystkim jeść < o unikaniu fast food'ów i słodyczy to wiem> . W sytuacji kiedy idę na godzinę na rolki o 19-20 i wracam do domu przed 21, czy powinnam jeszcze wtedy cos zjeść <jeśli tak to jaki składniki odżywcze powinien zawierać posiłek>, czy powinnam zjeść ostatni raz przed wysiłkiem ![]() 7 DZIEŃ BEZ SŁODYCZY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Joasiaa u mnie też czarna rozpacz
![]() Wymiary: udo 50 cm talia 72,5 cm biodra 94 cm Moje wymiary są gdzieś o 2 cm większe niż 2 miesiące temu. Wag ę mam ale ona nieprecyzyjnie waży. Dziś wskazuje 58 kg. Z tą talią, to nie jestem pewna czy się dobrze zmierzyłam, bo dalej mnie wszystko boli, ciężko mi się nawet wyprostować ![]()
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
a moje wymiary na dzień dzisiejszy to:
udo: 54 talia: 63 biodra: 90 niunia-sfd rzeczywiście nas zmotywowałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Ale mnie dzisiaj pani w sklepie zmotywowała do odchudzania! Mówię Wam, jak nic dotąd! Chciałam ją zapytać czy można sobie kupić samą marynareczkę od kompletu i zaczęłam jej tłumaczyć, że spodnie od kompletów sa na mnie zazwyczaj za małe, a ona spojarzała na moje biodra i powiedziała "no, tutaj to troche pani ma!". O rany boskie, trzeba mi było takiego kopa!
Jutro mam maturę ustną z angielskiego - trzymajcie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
A jaka zdajesz roz czy podst??Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Hmm ja też jutro mam mature z ang...a pozniej juz tylko najdluzsze wakacje w zyciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia na maturze, trzymam za Ciebie kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
![]()
helo dziewczynki
![]() narazie czytam Wasze posciki, przyłączam sie, z mierzeniem narazie sie powstrzymam ![]() Tylko zeby Niunia mnie nie wywaliła ![]() To tyle na teraz, ide wkuwac slowka na jutrzejszy kolos tfuuuu.... ps. mnie tez intersuje dietetyka- jestem w fazie poczatkowej ze tak to ujmę ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
nie przesadzajcie z cwiczeniami.... ruch to zdrowie ale tez nie za duzo... i nie na sile... ja w sumie robie 40 min cwiczen silowych i czasmi jakies aeroby lub hiit...
jak wyglada sprawa diety... jezeli puzno wracamy i chcemy cos zjesc to polecam chude bilko najlepiej serek chudy twarogowy do tego warzywa i np siemie lniane... jesli ma to byc posilek przed samym snem to czyste bialko ... przed wysilkiem fizycznam ale silowym powinnismy zjesc weglowodany podobnie po czyli jakis owoc ryz brazowy i bilko... jutro usystematyzuje dane bo dzis mam nauke na kolokwium
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Moje wymiary:
talia-66cm biodra [pupa]-86cm kosci biodrowe-80cm pod pepkiem-78cm ![]() ![]() ![]() udo-51cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie wrocilam ze stadionu..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Na razie podam tylko wagę ![]() Waga-55.8 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
To teraz ja
Talia:61 cm Pod pepkiem :72 cm Biodra:90 cm ![]() Pupa:94 cm ![]() Waga 50 kg Nie jestem pewna czy wszystko dobrze zmierzylam.Mi glownie zalezy zeby zrzucic,, co nieco'' z pupy.Mam bardzo szczerokie biodra i wiem ze tego juz nie zmienie , ale podniesc i zmiejszyc pupe to moje marzenie. Edytowane przez podziomka Czas edycji: 2006-05-22 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ooo matko
![]() Robiłam to ćwiczenie przed chwilą i nóg nie czuje ![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠/cwiczeniadlaciebie...058,0,0,0.html Robiłam po dwie serie na każdą nogę. Pierwsza seria-10 powtórzeń. Druga-8. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
oo...warto sprobowac, skoro daja taki wycisk. ale tam sa tylko 2 cwiczenia?
![]() Zauwazam rezultaty robienia 8Minute Legs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pisze,że choć jeden ruch,daje boskie efekty ![]() Kurcze też musze spróbować,bo sciągnięte to mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
aha
jesli chodzi o biodra to ja podawalam najszerszy kawalek pupy... a nie w miejscu kosci biodrowych podobnie z udem w najgrubszym miejscu...
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Niuniu dokładne wymiary podam jutro,bo nie umiałam znaleźc metra
![]() Dzisiaj przez 30 minut na zmianę biegłam i maszerowałam/spacerowałam. Wogóle dzisiaj się nachodziła ![]() Zrobiłam tez ćwiczenie na nogi. Oparłam się pokusie i zjadłam pomarańczkę,wypiłam troszkę świeżo wyciśniętego soczku i wypiłam zieloną herbate zamiast batona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Tez bym chciala to 8minute legs ale nie mam w tej chwili jak sciagnać
![]() Ja wagę podam jutro. Bo dziś nie było okazji się zważyć. Ja dziś zgrzeszyłam kisielem, ale za to odmówiłam lodów ![]() Co do ćwiczeń to dziś odnotowałam: 35 minut truchtu + ok 40 min szybkiego chodu potem ćwiczenia siłowe i rozciągające razem trochę ponad 1h ( i tutaj pytanko w jakiej kolejności powinno się je robić: aeroby siłowe rozciągające? Czy mogą być jedne po drugich? Od czego powinno się zaczynać?) I Niunia pytanie do Ciebie co to znaczy że należy jeść czyste białko? Znaczy się jakie?? tasiemiec , Oleńka =) powodzenia jutro na maturze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
moje wymiarki: 86( biust)-72( w pasie)- 95!!!( pupcia)-55-45
Jutro zdaję ustną rozszerzoną - ale mam stresa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Powodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.