|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak wyglada Twoj TZ?
|
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
A mój niuniek ma 186 cm wzrostu, włoski około 2-3cm ciemne ale nie czarne i stawiane na żelik, oczka śliczniusie piwne i jak się nimi tak patrzy prosto w oczka to się człowiek rozpływa
chudziutki strasznie ale za to umięśniony brwi i rzęsy też ciemne styl ubierania się też bardzo mi się podoba dłonie duże a w nich moja rączka wygląda tak drobniutko heh usteczka malinowe duże po prostu dla mnie najprzystojniejszy aniołek na świecie !!
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Mój Skarb - jak dla mnie - cud0! =)
Ma jakieś 17...cos tam wzrostu =) fajnie ostrzyżone włoski (a jak ma jeszcze postawione zelem to cud - miód=D), piękne oczy - szaro/niebiesko/zielone =), cudowny uśmiech - uwielbiam obserwowac go z profilu gdy się uśmiecha lub gdy stroi `gangsterskie` miny =), ma cudowne dłonie - takie silne a zarazem delikatne =) uwielbiam jego ramiona =), barki... Ah on jest taaaaki cudowny =)
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
Mój ma 184 cm, ja sama mam 162 wiec wiecie
![]() Ciemniejsza karnacja taka(tzn opalony,bo ma tak fajne ze nawet w zimie opalony jest ;p) Brunet[srednie wloski],brąz oczka, lekko umięśniony, jak dla mnie idealny
|
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Niebieskie oczy,szatyn,183cm,karnacj a hmm taka toffi
![]() Jest taki silny i czuje sie przy nim bezpiecznie Aha i do tego ma takie fajne usta i klate ahh;P
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
188 cm wzrostu, brunet króciutkie włosy, niebieskie oczka, szczupły i ma wszystko takie kochane cudowne, milutkie i w ogóle
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
ja mam jeszcze lepiej: ja 165 a on 194
![]() jest dla mnie najprzystojniejszy... dobrze zbudowany, umięśniony... ma ciemne włosy i piękne zielone oczy... i duże usta pewnie śmiesznie razem wyglądamy bo ja jestem taka drobniutka raczej a on taki duuuży ale jest cudownie bo bez trudu mnie podnosi i jesteśmy wtedy na podobnej wysokości
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Mój ma 172 cm wzrostu, włosy ma ciemnobrązowe do łopatek, z których są zrobione dredy. Oczy stalowe, bo napewno nie po prostu szare. Usta,na które się normalnie nie zwraca uwagi u mężczyzny, aż dziwnie kształtne i ładnie wykrojone, przy czym nie za duże i nie za małe. Brwi dosyc krzaczaste, bardzo gęste i czarne, ale mające wyraźną linię. Szczerze mówiąc zazdroszczę mu ich- gdyby był kobietą, kilka włosków wyrwac i już brwi idealne. Mało kto widzi jego oczy, nie wiem dlaczego, ale na początku znajomości nie wiedziałam nawet jaki mają kolor, myślałam, że brązowe. A przecież zawsze ma je tak samo otwarte.
Bardzo mi imponował niebanalnością. Pierwszy raz widziałam go rozwalonego na łóżku u znajomych z wielkim filcowym kapeluszem na głowie. W zimie chodzi w długim, czarnym, wełnianym płaszczu i kapeluszu czarnym, nierzadko z wyciągniętym kołnierzykiem koszuli, jak ja to nazywam, "na Chopina". Dlaczego imponował niebanalnością, a już nie imponuje? A no dlatego, że sama stałam się częścią jego niebanalności, jestem nią już prawie dwa lata
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ
ma ok. 185 cm wzrostu jest brunetem, ma ciemna karnacje (czego mu wszyscy zazdroszcza - ja tez ) a jak jeszcze sie opali to juz calkiem taki murzynek hm jest przystojny! Ma brązowe oczy, ciemne grube brwi no i dlugie, geste rzęsy czego rowniez mu zazdroszcze i ma cudne usta... takie do calowania jest umiesniony ale chudy... co mi zreszta nie przeszkadza
|
|
|
#130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o wygląd mojego TŻ - może nie był niewiadomo jak piękny, ale dla mnie i tak był najprzystojniejszy. BYŁ, bo już go nie ma od niedawna.
![]() Ok 175 cm wzrostu - jak dla mnie idealnie, bo sama mam 158 albo troszkę mniej. Z wyższym czułabym się nieswojo chyba. Nie był gruby, ani chudy. Można powiedzieć, że krępy, ale to mi odpowiadało. Miał takie piękne i radosne oczy. Brązowe z dłuuugimi i podkręconymi rzęsami, których mu zazdrościłam. Usta miał raczej małe, ale za to jakie słodkie . No i włosy... Prawie czarne i lekko kręcone. Miał irokeza. Takiego prawdziwego. Mrrrr... Ach! No i jego uśmiech. Słodko wyglądał gdy się uśmiechał . Normalnie aż mi się kolana uginały.Uwielbiałam go w glanach. Bardzo do niego pasowały... Z resztą w innym obuwiu też mi się podobał. Oczywiste raczej.O charakterze pisała nie będę, bo tu chodzi o wygląd przecież w tym wątku. ![]() Był moim wymarzonym. Nie chcę innego. Każdego porównuję do niego i każdy przy nim jest NICZYM.
|
|
#132 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Ja zawsze umawiałam się z wysokimi, starszymi od siebie brunetami
A teraz mam mojego ukochanego TŻ, który jest okolo 4cm wyzszym odemnie (ale ja mam 175 wzrostu )ciemnym blondynem, w dodatku rówieśnik i o zgrozo chodzimy do jednej szkoły Cieszę się, że potrafi okazywać uczucia, ma jakąś nutkę romantyzmu w sobie. Podoba mi się sposób w jaki mnie traktuje, zwraca się do mnie Lubię jak patrzy na nie takim swoim słodkim wzrokiem Taki skromny chłopak ale ma naprawdę wielkie serce i piekne wnętrze W avatarze jest wlasnie nasze wspolne zdjęcie, może niezbyt wyraźne bo robione telefonem i znacznie zmniejszone ale zarys naszych rysów widac
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;8544225]Mój też gdzieś z tyle ma a ja 158cm xD
[/QUOTE] I mój
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ jest bardzo przystojny i wiele kobiet go podrywa co mnie troszke denerwuje hihih :P
Ma 182 cm wzrostu, ciemne włosy, zielone oczy. Mocne rysy twarzy, niczym mężczyzna z Hiszpanii Silne, mocne,wysportowane ciało (w końcu jest piłkarzem ręcznym ) Opalony w przeciwienstwie do mnie! ;P Od pierwszej chwilii gdy go zobaczyłam, spodobał mi się
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
A co tam, też napiszę, choć pewnie to mało interesujące dla innych
![]() Mój TŻ mierzy sobie 190 cm wzrostu i waży ok. 92 kg, jest po prostu zbudowany co mi się strasznie podoba ..a przy tym nie jest żadnym ABS'em .I jest przystojny... Kruczoczarne włosy i orzechowe oczy, czyli strzał w dziesiątkę jeśli chodzi o mój gust ![]() Muszę dodać, co zawsze mnie w nim rozbraja na części pierwsze - to uśmiech Jest to po prostu najpiękniejszy uśmiech jaki kiedykolwiek widziałam, od razu rzuca się w oczy nie tylko mi ![]() Coś, co mnie zawsze urzeka - to mocny, czarny zarost i też takowy występuje u Niego, ale jeszcze ciekawiej wygląda, jak jest ogolony i widać tylko mikroskopijne czarne kropki w miejsce cebulek ![]() Nie wiem, czy ktoś zrozumiał o co chodzi w tym moim zboczeniu... ![]() dwu-trzy dniowy zarost jest dobry tylko do popatrzenia, bo inaczej moja broda cierpi na tym Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2009-04-27 o 19:05 |
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
mój jest niższym ode mnie o 3 cm :P blondynem, z duuuuuuuuużymi ślicznymi niebieskimi oczami, długie rzęsy i przecudowny uśmiech, no może ma troche za duże uszka ale co tam
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
176 cm wzrostu, ciemna karnacja , czarne włosy postawione z boku jakieś wzorki wycięte, brązowe oczy ,szczpuły , kolczyk pod ustami oraz w brwi typowa uroda Włocha .
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
190 wzrostu, szczypły bardzo
, jasna karnacja, czarne włosy, brwi i rzęsy (chciałabym miec takei, jak on), jest bardzo przystojny, w troche wampirzy sposób (ale nie w stylu Patitinsona, absolutnie). Ma niebieskie oczy.
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
177 cm wzrostu,brunet,włoski krótkie i śliczne brązowe oczy
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
BAN stały
|
196 cm wzrostu, szczuplutki waży 75 kg
, ciemna karnacja,ciemny blondyn i piwne oczka No i w mundurze policjanta wygląda jak mmm...
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ ma ciemna karnację, zielone oczy i jest brunetem. Szeroki, biały uśmiech Proporcjonalnie zbudowany. Świetna pupa (nawet moja siostra zapytała mnie co on robi, ze ma taką pupę haha) A najbardziej lubie jego wyraźnie zarysowana szczękę
|
|
|
|
|
|
#142 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ nie jest aż tak bardzo ładny ale mimo to ma coś w sobie
Jest wysoki, trochę szczupły, ciemny blondyn z szarymi oczami Jak dla mnie jest przystojny W naszym związku urodą nadrabiam ja![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój mężczyzna jest moim totalnym przeciwieństwem pod względem urody...takiego właśnie chciałam (uroda skandynawska).
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Jest przezroczysty...
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
A co to znaczy, ze "moj TZ nie jest ABS'em"??? jak wyglada ABS
A moj TZ ma ok 177 cm i 95kg i troche przeraza mnie wyglad faceta przy wzroscie ponad 190 cm i ok 75 kg...ja mojego faceta nie moge zlapac za zadna faldke tluszczu, bo go nie ma, a tez nie jest zadnym miesniakiem pakujacym na silowni.
|
|
#146 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na szczęście zaczał powoli tyć(na moim garnuszku ) bo jeszcze na początku roku ważył 70 kg...
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jestes wysoka dziewczyna, na pewno wygladasz przy nim dobrze Ewentualnie mozesz go podtuczyc Poza tym chyba tez zaleznie od wieku facet ma rozna budowe ciala, z wiekiem czesto staje sie fizycznie bardziej meski... wiekszy, niekoniecznie grubszy
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba znaczy tyle, co: jest szerszy niż wyższy
(w sensie nienaturalnie "napompowany" - nie pulchny).
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
|
#149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#150 |
|
BAN stały
|
Tak, tak. mój TŻ ma dopiero 21 lat, więc mam nadzieję że nabierze jeszcze troszke meskiej sylwetki
bo wpadam przy nim w kompleksy, ja mam fałdki na brzuchu, a on wręcz przeciwnie-wklęsły brzuch |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

Rozumiem przystojny to tak,ale prześliczny???

O czym piszę wyżej 

chudziutki strasznie ale za to umięśniony

.

, ciemna karnacja,ciemny blondyn i piwne oczka