![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy Rok-Nowa szczupła, zdrowa Ja!
![]() ![]()
Ja od tygodnia mam rower treningowy, codzienne jeżdżę na najniższym obciążeniu, aby nie rozbudować mięści 2-3 godz oglądając telewizje. Robie też takie ćwiczenia na rozgrzewkę aby się rozciągnąć. Póki co lżej się czuje ale z wagi może coś drgnęło max 1 kg. Czytałam też ile kcal maja produkt, dania które jem ;/. Wynika z tego, że jadłam za dużo i porcje za duże na raz. Teraz się nie objadam, jem mniej a częściej i zawsze jakiś owoc, nabił jogurcik naturalny. Wychodzi mi i tak 4 posiłki a nie 5, ale jem ok 2000 kcal. Przy ruchu, wysiłku po jakiś czasie powinien być lepszy efekt. Do wiosny jest jeszcze czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
Dzisiaj melduję się już po treningu, hot body zrobione -500kcal
![]() ![]()
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
Ja przez następne kilka dni odpuszczam treningi, nie mam chwilowo czasu na nie, troszkę też tym samym zmniejszyłam kalorykę, ale jak tylko wrócę na siłownię, od razu zwiększam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
Złamałam się i zjadłam (a raczej pochłonęłam )wczoraj batonika. Przynajmniej był pyszny :3 om nom nom
Rower jest cały czas plus rozciąganie i do poniedziałku większych ćwiczeń nie przewiduję. Kyriana zazdroszczę energii ![]() Blondynka28 świetny pomysł z tym rowerem! Może też powinnam sobie sprawić, jestem uzależniona od Netflixa - a tak przynajmniej spalałabym kalorie chłonąc kolejne epizody. Tylko nie bardzo mam gdzie postawić taki rowerek... Może rozejrzę się za jakimś składanym modelem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
Mi komputerek pokazuje, że w ciągu 45 min spalam jakies 700 kcal przy predk. ok 30-35 km/h i dystans 22-23 km. Nie wiem tylko czy dobrze działa. I tak każdego dnia 3- 4 razy po 45 min. Próbowałam godzinkę, to już był wycisk troszke, a 45 min jest tak optymalnie.Ogółem codziennie 2000 kcal. W krótkim czasie nie widać ąz takiej różnicy. Zobacze na koniec stycznia czy cos drgneło, obecnie waga schowana w szafie żeby nie kusiła i demotywowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
![]() ![]()
blondynka28 nie za dużo tych ćwiczeń? 4 razy dziennie rowerek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;80661281]blondynka28 nie za dużo tych ćwiczeń? 4 razy dziennie rowerek.[/QUOTE]
Obecnie mam dużo wolnego czasu na ćwiczenia w domu, do pracy wracam pod koniec stycznia więc chcę ten czas wykorzystać. Prace mam fizyczna, cały czas na nogach więc nie wiem ile bede ćwiczyć po powrocie do pracy. Fakt jestem troszkę zmęczona, ale praca i ruch fizycznie u mnie to nic nowego, dodatkowo latem czasem jestem na nogach nawet po 16 godz gdy jest taka potrzeba w słońcu. Mamy uprawy maliny, truskawki więc lao u mnie jest zakręcone na maxa. W święta zjadłam tyle ciasta, że szok. Teraz musze jakos to odpracować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
Więc jestem i ja, po treningu i sobotnim ważeniu
![]() Cały tydzień określam na plus, dieta dopięta, zero podjadania, treningi satysfakcjonujące. Po przyrośnie +0,8 w poprzednim tygodniu ważyłam58.5kg, a dzisiaj waga pokazała...56.7kg ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
Kyriana gratuluje tak trzymać, powoli do wymarzonego celu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
![]() ![]()
Ja bym chciała zejść poniżej 60kg
![]() Ważyłam się rano i jest 61 z kawałkiem, ale narazie wadze nie wierze, bo @ się kończy. Rok temu ważyłam 59 i tylko przez chwile, a mniej to nie pamiętam kiedy. W każdy razie nie zamierzam jakieś restrykcyjnej diety jak narazie wprowadzać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
U mnie to zależy jak będę wyglądać. Bo już od kilku lat cały czas oscyluję wokół tej samej wagi i nawet sobie nie wyobrażam jak bym wyglądała mając 60 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
Kawałek czekoladowego ciasta był przepyszny....
Mam nadzieję, że 30 minut HIITa i 15 minut jogi wystarczyło na jego spalenie. Miniony tydzień zaliczam do względnie udanych - nie było idealnie, ale tylko dwa kryzysy dietowe przy mojej słabości do słodyczy to zdecydowany sukces ![]() kqq nigdy nie ważyłam 60 kg, zastanawiam się jak to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
anuszka21 - nie czuje głodu, mam dużo więcej energii i mogę przenosić góry
![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
melduję półtorej godziny towarzyskiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Ja sie pozbylam 200g od tygodnia xDD Idę jak burza haha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
Chciałam się pochwalić, że od mojej wagi startowej w ciągu 10 dni ubyło mi 2 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
blondynka28 - gratulacje! 2 kg to badzo duże osiągnięcie
![]() anuszka21 - ojej, ależ Cię wywiało! Men Sverige är att bra land.Jag bor i Finland ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
![]() ![]()
Hej
![]() ![]() Jak narazie moje jedyne słodycze to owsiane batoniki sante czekoladowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;80785236]Hej
![]() ![]() Jak narazie moje jedyne słodycze to owsiane batoniki sante czekoladowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja też już się mieszczę w te spodnie które kupiłam za ciasne. Na początku stycznia w ogóle nie dałam rady ich zapiąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
gratuluję spadków dziewczyny
![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
O to fajno, jak tam Ci sie zyje? Finski to dziwny jezyk ;p A po co Ci szwedzki, przenosisz sie? Podawalam na watku jezykowym sporo linkow, tytul bodajze: języki to nasza pasja i sposób na zycie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
Dziewczyny, idziecie jak burza, gratuluję!
anuszka21 - nie, nie przenoszę się. Po prostu żyję w zachodniej części kraju i szwedzki się przydaje (to drugi urzędowy język Finlandii, na Wyspach Alandzkich w zasadzie żyją sami szwedzkojęzyczni Finowie). No i podoba mi się jego brzmienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
Moja waga przy 168 cm wynosiła już ok. 72 kg. Wy w porównaniu ze mna to jesteście szczuplejsze przy swoich ok 60 kg i się odchudzacie
![]() 14.01 - 71,8 kg, 18.01 - 70,4 kg, 20.01 - 69,8 kg, 22.01 - 69,6 kg, 23.01 - 69,3 kg, 24.01 - 68,7 kg dziś 25.01 - 68,5 kg ![]() ![]() ![]() Waga oczywiście z samego rana przed śniadaniem, cel 60 kg, a 5 z przodu to już będzie cudnie. Czy nie za szybko chudnę, sam początek to pewnie spadek wody. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam angine i zdycham ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
melduję pół godziny power jogi (6 km na rowerku codziennie, tu żadnych zmian). Jestem jeszcze troszkę osłabiona po grypie, w weekend postaram się dać więcej czadu z ćwiczeniami.
anuszka21 - szczerze współczuję. W naszym domu też od miesiąca panują wirusy, mam nadzieję że Tobie przejdzie szybciej. blondynka28 kurczę, zainspirowałaś mnie. Jednak jak się widzi sukcesy innych to od razu większa motywacja do diety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
Witam tak się zastanawiam czy ja dobrze trafiłam tutaj na ten wątek hmm tak was czytam to widzę wagowo nie które nie mają się z czego odchudzać drugie prawie się głodzą bo diety 1450 kalorii czy 1600 to jest głodówka fakt można nie odczuwać głodu ale jednak... Organizm musi z czegoś czerpać energię przy samym nic nie robieniu spala się 1600 do 1800 kalorii później się dziwicie że waga nie spada że cm nie lecą .Ta pani co ma tą dietę to pewnie pracuje bo wątpie że siedzi na 4 literach i nie robii nic.Kochane żeby schudnąć trzeba jeść a nie się głodzić..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
Generalnie bardzo słuszna uwaga, sabino
![]() ![]() Edytowane przez Pani_Ilmatar Czas edycji: 2018-01-25 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.