![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Chciałbym tutaj prosić o pomoc. Jeśli się nie uda wyląduje na ulicy.
Cytat:
Mnie mama z domu nie wyrzuciła tylko ojczym. Moja mama ciągle tłumaczyła się tym że jest między młotem a kowadłem. Hazard to nie był powód przez który z domu zostałem wyrzucony. Mama niestety wybrała życie z ojczymem i chyba żyje w świadomości że jakoś daje sobie radę. Z domu też nic nie kradłem, alkoholu nie pije w ogóle jestem abstynentem w 100% a co do ćpania to już w ogóle. Wiem, że ciężko mnie zrozumieć, ale mam straszne wahania nastroju jednego dnia czuję że chce walczyć a drugiego poprostu padam. To samo tyczy się pomocy jednego dnia szukałem i nigdzie jej nie dostałem i szybko też zrezygnowałem (nie świadomie). Szybko się załamuje ale mam dość tego że ciągle muszę się tłumaczyć rozmowa zemną może się ciągnąć w nieskończoność wy szukacie czegoś za co możecie mnie chwycić a ja i tak na wszystko znajdę wytłumaczenie. To nie ma sensu. A do tego że tu potrafię normalnie rozmawiasz to uwierz że w realnym świecie bys tak że mną nie porozmawiał. Człowiek w internecie może być naprawdę sobą i to jest jego zaletą. ![]() Edytowane przez krystianPomagam Czas edycji: 2018-01-22 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Jest ich sporo. Na stronie pomagam napisała już do mnie prawniczka tylko nie jestem wstanie określić dokładnej sumy bo wszystkie umowy zostały w domu gdzie aktualnie nie przebywam. Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć napisz do mnie na PW. Tylko proszę najlepiej przez stronę pomagam. Nie chcę już brać udziału w dyskusji na tym forum.
Każdy kto chce mi w jakikolwiek sposób pomóc zapraszam na stronę pomagam.pl/startodnowa tam możecie się ze mną skontaktować. Naprawdę tutaj już nie chce brać udziału w tej dyskusji. Na chwilę obecną dobranoc Wszystkim! ![]() Edytowane przez krystianPomagam Czas edycji: 2018-01-22 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Screenshot_20180123-074643.png Tak z ciekawości wkleję screen z pudelka. Jakoś tak zdziwiły mnie słowa "kto mi zechce zafundować kolejną dobę w hotelu".
Edytowane przez limot Czas edycji: 2018-01-23 o 08:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Pozwolę sobie tutaj wkleić jedna rozmowę ze strony pomagam. Moja zbiórka została po tym zablokowana i żeby ją odblokować musiałem się zweryfikować. Ostatecznie Pani zwrotu nie chciała a jeszcze wpłaciła kolejna wpłatę
![]() naprawdę już mam dość tłumaczenia się ze wszystkiego. Poprosiłem o pomoc w sprawie noclegu i tylko o to. Kto zechciał pomoc to pomógł kto nie to nie. Wyczerpał się już mój limit i na dalsze udowadnianie nie mam już siły. Poważnie rozmowa z Wami naprawdę mnie poddenerwowana serce od wczoraj mi wali jak nigdy i serio wydaje mi się że niektórzy nawet nie zdają sobie sprawy jak mogę się czuć. Doszukujcie się nie wiem czego dosłownie wszędzie. Kto chce może napisać na stronie pomagam.pl/startodnowa i wiem że możecie tutaj pisać co chcecie, macie do tego prawo ale ja też mam do tego żeby się obronić ale naprawdę nie mam już siły na to. I chciałbym prosić administratora o zamknięcie tematu ponieważ nie chce się dalej w niego angażować. No chyba że ktoś będzie miał naprawdę poważne argumenty to wtedy na prośbę mógłby go otworzyć ponownie. Ale chciałbym żeby tymi słowami ten temat był zamknięty. Powiedziane tutaj chyba było już wszystko. Począwszy od moich postów na forach kredytowych po ogłoszenie w sprawie sprzedaży auta (kiedyś sprzedawałem Fiata Punto i alfę) możecie też się doszukać tego że interesowałem się grafiką komputerową i możecie też się doszukać profilu na portalu ising mimo wszystko bardzo lubię śpiewać. Ale nie jestem na ulicy od zawsze! Pozdrawiam Edytowane przez krystianPomagam Czas edycji: 2018-01-23 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
Ale stosujesz szantaż. O myślach samobójczych, tym, że serce ci wali. Btw nie jesteś w pracy?
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Żaden szantaż rozumiesz? Czuję się tak poddenerwowany że mam ochotę walić głową o ścianę! Nie chcę już się angażować w rozmowę na forum chcesz do mnie napisać i porozmawiać napisz prywatna wiadomość niby pracujesz z takimi ludźmi.. właśnie widzę. Brak zrozumienia . Jak pisałem ja wychodzę i już tutaj wchodzić nie zamierzam. A to że chce się zabić.. takie myśli już mam w głowie od dłuższego czasu i to nie jest mile. Chcesz ze mną porozmawiać prywatnie? Adres masz. Nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz ale praca na produkcji jest na trzy zmiany nie jak zapewne Ty pracujesz od 8 do 16 na razie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
co za agresja...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Jak ktoś by się mnie tak czepiał to też w końcu puścilyby mi nerwy..
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wykazuję zrozumienie, staram się pomóc, szukam miejsc noclegowych, kieruję do mopsu, pomagam w mopsie, wykonuję telefony nie tylko urzędowe, ale też np. Do rodzin tych osób, w czasie prywatnym odwiedzam w szpitalu, zbieram ubrania, kosmetyki, książki, ręczniki. Tobie też mogę pomóc, ale tego musisz chcieć. A ty póki co chcesz tylko kasy. Nie pomocy prawnej (no bo już byłeś u jednego), nie pomocy psychologicznej, nie pomocy społecznej, tylko pomocy finansowej. Jeśli masz ochotę, to mogę np. Zadzwonić do Twojej matki, porozmawiać z nią, może zgodzi się na spotkanie i rozmowę z tobą - oczywiście całkiem za darmo. Ona też potrzebuje pomocy psychologa. Moze jak usłyszy od pracownika socjalnego, że sytuacja wygląda tak i tak, to jakoś zareaguje? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro Ciebie to dziwi to wybacz, ale nie wydaje mi się że jesteś tym za kogo się podajesz. Jest wielu w takiej samej sytuacji jak ja i nie każdy potrafi się o pomoc zwrócić. Często zima ludzi bezdomnych trzeba siła zabierać do noclegowni i ja to wiem bez takiego doświadczenia jak w Twoim przypadku. Nie można też być człowiekiem wrażliwym bo od razu uznajecie go za oszusta, który pisząc o swoich dolegliwościach osądzajcie go o oszustwo oraz sugeruje cię że gra na uczuciach już lepiej nic nie pisać. Kto zechciał napisał oraz napiszę jak i pomoże. żegnam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
No ale przecież normalnie tutaj prosisz o pomoc finansową. Nie rozumiem, o pieniądze możesz prosić publicznie, ale napisać wiadomość, której nikt oprócz jednej osoby by nie przeczytał, to nie.
Rozumiem, że masz problemy, ale serio dziwi mnie, że o jedno możesz prosić, o drugie nie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
live your passion
|
Cytat:
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
No i mnie też to dziwi bo Tinkerbell w tym wątku napisała wiele bardzo pomocnych rad i rozwiązań a autor jak widać za bardzo zainteresowany nie jest. Najbardziej interesują go pieniądze mimo że uzbierał kwotę na którą na przykład mój kuzyn musi ponad miesiąc zapieprzać fizycznie :cool : a też ma problemy zdrowotne i mógłby jojczyc na forum. Na wątku netkobiety też proponowano mu konkrety ale autor zignorował.wstawiam screeny :Screenshot_20180123-114801.pngScreenshot_20180123-114335.pngScreenshot_20180123-114235.pngScreenshot_20180123-114208.png
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez krystianPomagam Czas edycji: 2018-01-23 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Jeśli to dla Ciebie nie są konkrety to... brak słów. Co ma powiedzieć człowiek niepelnosprawny stary chory który nie jest w stanie iść do pracy?
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
Mnie dziwi, że moderacja w ogóle pozwala na wątek naciągający na kasę, chociaż dowody w necie są na wyciągnięcie ręki i autor pokazał jasno, że żadnej pomocy prócz finansowej nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Mało jeszcze pomocy zaproponowała Ci Tinkerbell? Napisałeś do niej? Bo ona proponuję konkrety np. telefon do Twojej mamy. Oczekujesz że co miesiąc ludzie będą przelewać Ci kasę czy jak ? Ty jesteś młodym zdrowym facetem który narobił sobie długów hazardem nie jesteś inwalidą przecież.
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpłaciłam raz i nie zrobię tego więcej, ponieważ uważam, że to już byłaby głupia pomoc, któr przyniesie więcej szkody niż pożytku. Masz teraz szansę coś ze sobą zrobić, więc jej nie zmarnuj. Tinker, jestem pod wrażeniem. Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2018-01-23 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
A czy ta porada ze screenu nie jest BARDZO konkretna? I co? Byłeś tam? Masz czas zakładać wątki, pisać w nich a zająć się leczeniem nie masz czasu? Screenshot_20180123-124502.png
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez yoona Czas edycji: 2018-01-23 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety trochę ludzi dało się nabrać na Twoją ckliwą historyjkę której nie ma jak sprawdzić bo w necie można pisać różne bzdury. A Tinkerbell chciała porozmawiać z Twoją mamą, co Ty na to? 😀
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.