![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Wrocław- dobry dietetyk
Ktoś zna,korzystał, moze polecic?
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrocław- dobry dietetyk
Ja korzystalam.Moge polecic Pania Lucyne Michalak przyjmuje na Wlodkowica 21. Cudowna kobieta utworzyla mi cudowna diete. Dodam ze tancze w balecie co dodatkowo troche utrudnilo( malo kalorii+duzo energii)
#123 |
Przyczajenie
|
O tej pani juz gdzies czytalam. Moze znacie kogos innego. A ile płaciłas u L. Michalak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Pierwsza wizyta 150 nastepne po 70 zl. i kontakt mailowy caly czas. Naprawde polecam.
A jakie czytalas o niej opinie pozytywne czy negatywne?
#125 |
Przyczajenie
|
Pozytywne. Ale mimo wszystko lepiej jak ma sie jakis wybór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry dietetyk??
Dziękuję bardzo... szkoda, że nie jest co trochę bliżej
![]() Problem jest prozaiczny: muszę schudnąć 7-8 kg a mam zespół jelita drażliwego więc dieta też musi być dobrze skomponowana. Poza tym na co dzień nie jem dużo (teraz trochę więcej-sesja ![]()
#127 |
Przyczajenie
|
Moze ktos korzystal z uslug Pani Dietetyk z Pl. Nowy Targ 28?
Chodzi mi o pania mgr inż. Agnieszke Kulise? Tak myslalam zeby sie tam wybrac, moze ktos juz byl i moze cos powiedziec? |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny no dalej! przeciez na pewno nie jedna z Was korzystała z porad dietetyka. Jezeli Wam to pomogło to pomóżcie tez nam i dajcie namiary, ceny itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dietetyk Leszno .Głogów.
Nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Dobry dietetyk - tycie
Czy mogłybyście podać mi namiary na jakiegoś dobrego dietetyka w woj. podkarpackim? Chodzi o to, że szukałam dietetyków i cały czas słyszałam odpowiedź, że oni zajmują się odchudzaniem a nie tyciem. A mi jest potrzebny dobry dietetyk, który ustali mi diete po której przytyje.
Bardzo proszę o odpowiedź. ![]()
#131 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dobry dietetyk - tycie
Dobry dietetyk będzie potrafił ułożyć dietę dla każdego, dietę odchudzającą, na przytycie, każdą. Nie wiem czemu, ale wśród ludzi panuje takie przekonanie, że jak dietetyk to od razu odchudzanie. A wcale tak nie jest. A dietetyków nie znam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, co to za dietetyk, co to dziala w jedna strone :/
nie znam, niestety i poradzic moge jadlospisy z literka P w zakladce ncj, albo (przynajmniej ja bym tak zrobila), wybierz sie do silowni, tam tez sa zywieniowcy i na bank wiedza, co na mase |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się. Dietetyk odchudzi i "przytyje" chodź niejednokrotnie to drugie jest znacznie trudniejsze. Gdybyś była z Wawy poleciłabym Ci siebie, bo sama jestem dietetykiem, dość dobrym ;-) ale w Twoich okolicach niestety nikogo nie znam
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Widzę, ze wreszcie temat dla mnie.. Ja niestety też moge się wypowiedzieć na temat p. doktor z Zamenhofa, podobnie jak reszta dostałam tabelkę kalorycznosci i .. opłatę, co 2 tygodnie 50 zł :/ P. doktor nic sie nie interesowała, szłam do dietetyka ze świadomością że jak płacę to wymagam.. Niestety ta pani nie spełniła moich oczekiwań.. Tylko opróżniała systematycznie portfel..
Szkoda, że w okolicach Leszna, Głogowa jest tak niewielu dietetyków.. Coś mi się wydaje że spróbuje u pani która studiowała w Poznaniu.. Jak bede mieć o Niej opinię to się podzielę.. Mam nadzieję, ze tym razem będzie dobrze.. Pozdrawiam
Dłoni, Która Otrze Pewnej Nocy Łzę, Spojrzenia, Które Wleje We Mnie, Nadzieje I Powie"...Jestem Bo Kocham...", Uczucia, Które Każdego Ranka, Będzie Kolejnym Cudem Narodzin, By Trwać, By Iść, By Być, By Żyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
![]()
Od 1 sierpnia w Głogowie funkcjonuje Natur House - są to salony dietetyczne - odchudzamy się pod okiem dietetyka. Co tydzień dokonujemy pomiarów tkanki tłuszczowej i zatrzymanej wody w organizmie. Dietetyk dobiera indywidualnie diety dla każdego - takie wizyty są darmowe. GŁOGÓW ul. GARNCARSKA 36
![]() Edytowane przez karolina232 Czas edycji: 2009-08-12 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dietetyk - Śląsk
Polecam centrum dietetyczne "4health" w Katowicach. Osobiście
jestem bardzo zadowolona z wizyty (dużo konkretnych informacji i porad), dobrze opracowana dieta przynosi efekty lepsze niż środki farmakologiczne, którymi się faszerowałam. Ja jestem zadowolona. Więcej informacji znajdziesz na ich stronce, wpisz nazwę w google ![]() Pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry dietetyk - kogo polecamy? (różne miasta)
a ja szukam dietetyka w okolicach RYBNIKA
#139 |
Przyczajenie
|
Dot.: szukam dietetyka-lublin
Ja polecam Martę. Dziewczyna młoda ale na prawdę zna się na rzeczy. Poza dietetyką jest psychologiem więc całe odchudzanie to nie tylko dieta ale też wsparcie i program psychologiczny. Jestem na prawdę zadowolona. Zajrzyjcie na stronę
http://www.psychodietetyk.republika.pl/index.html A różnie bywa u niej z terminami ale moim zdaniem warto poczekać. |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
dietetyk w nowy jorku??
Witam.
Po miesiacach miernych staran przejscia na odpowiednia i zdrowa diete oficjalnie poddaje sie. Czas wybrac sie do dietetyka. Moze ktoras z was mieszka w Nowym Jorku i zna jakiegos? Pozdr.
#141 |
Raczkowanie
|
Dot.: dietetyk w nowy jorku??
Hm, a czego oczekujesz po tej diecie?
#142 |
Raczkowanie
|
Schudnac? Wrocic do swojej "wyjsciowej" wagi czyli jakies 7-10 kg mniej niz obecnie... Ja sama nie jestem w stanie ulozyc sobie odpowiedniej diety, te wszystkie tabele, kalkulatory, ... przerazajace
![]() Dlatego poszukuje kogos wyszkolonego do tego. No i poza tym, to amerykanskie zarcie, bleee... pozdr.
#143 |
Przyczajenie
|
dietetyk. do kogo warto?
Przepraszam że kolejny wątek ale przeszukałam forum w poszukiwaniu jakiś informacji i niewiele znalazłam.
pytanie jak w temacie. szukam dietetyczki. fajnej. co to nie będę się przed nią stresować. i co to będzie wiedzieć jak i co robić tzn profesjonalistki. szukam tej miłej kobiety w Warszawie. będę wdzięczna za polecenie kogoś i może na jakieś uwagi w tym temacie. generalnie czuje że właśnie przyszedł taki moment kiedy to chciałabym się odchudzić i wiem po moich licznych doświadczeniach że z kimś kto mi powie co i jak i troszkę będę czuć że ktoś mnie kontroluje (choć niespecjalnie realnie) będzie łatwiej ![]() czekam na info. serio bardzo mi zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Ja i mój mąż (przede wszystkim mój mąż) schudliśmy z pomocą konsultanta.
Schudliśmy za pomocą zdrowego odżywiania jakie proponują lekarze i naukowcy z centrum odżywiania człowieka przy uniwersytecie UCLA (kalifornijskim w LA) To ogromna pomoc. Znaleźliśmy go przez Internet. O ile dobrze mi wiadomo, obsługują (to jest małżeństwo) też ludzi spoza Polski. Byli nam bardzo pomocni.
#145 |
Raczkowanie
|
Dot.: dietetyk. do kogo warto?
Nie wiem, czego dokładnie oczekujesz. My schudliśmy (szczególnie mój maż) z pomoca konsultanta - to faktycznie pomaga. Na programach promowanych przez lekarzy i naukowców z centrum odżywiania człowieka przy uniwersytecie UCLA (kalifornijskim). Wizyty u dietetyczki sa dla nas za drogie i do tego wyszukiwanie skłądników i ich cena w sumie to też ok30 zł dziennie. Poza tym kiedy trafiliśmy do jakiejś dietetyczki, albo lekarza żeby rozmawiać o odchudzaniu, to oni nie byli przykładem zdrowej, prawidłowej wagi
![]() Jestem tutaj na forum już od roku. Ponieważ jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego konsultanta (właściwie konsultantów, to jest małżeństwo), zaproponowałam im kilka dni temu, że umieszczę link do nich w minireklamie, bo dużo ludzi pyta mnie na priv o nasze rezultaty i jak to zrobiliśmy. Skontaktuj się z nimi i zapytaj ich o szczegóły. Każdy ma indywidualne potrzeby.
czytam, tańczę po dawnemu, dbam o linię: 159cm, wiek 42- -START: 57,3 ... 56,2 ![]() ![]() "Czy popełniasz te 5 błędów i niepotrzebnie tyjesz?" - darmowy poradnik Edytowane przez ekspedientka Czas edycji: 2009-09-15 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Dot.: dietetyk. do kogo warto?
hmm..
to jaka jest różnica pomiędzy konsultantem a dietetykiem? jak wygląda praca z takim konsultantem? |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Dla zainteresowanych. Podałam numer telefonu do Pani dietetyk z Leszna, a teraz mam więcej namiarów ![]() 661 055 380 Życzę powodzenia wszystkim osobom chcącym zrzucić kilogramy. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
a ja znalazłam coś jeszcze http://www.favore.pl/119038_poradnia...kopolskie.html
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
a ja znalazłam stronke www.naturhouse-polska.pl/glogow.php
Polecasm wszystkim zainteresowanym z rejonów Głogowa i Leszna. W centrum tym pani dietetyk przeprowadza badanie antropometryczne na poziom wody i tkanki tłuszczowej, dobiera dietę indywidualnie dla każdego inną!!! ja chodzę już troszke czasu i chudne tygodniowo 1,5 kilograma - POLECAM!!!! cotygodniowe kontrole sa bardzo motywujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Dziś byłam w Lesznie i widziałam plakaty naturhaus w szybach jednego z budynków na ul. Narutowicza. Coraz więcej tego się narobiło...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.