![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Problem z 18-letnią córką.
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Nie wyobrazam sobie umawiania sie z 18 latkiem
![]() Rownolatek tez jej moze zrobic dziecko I dziadkowie beda musieli na nie lozyc. Co do argumentu ,ze zostawi ja dla starszej... coz trafiony jak kula w plot. Mysle ,ze wiekszosc panow wymienia na mlodszy model ale to nie ten temat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi takie ograniczanie się na własne życzenie wydaje się bardzo dziwne, no ale co kto lubi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Jak ktoś ma 32 lata i ugania się za gówniarami. No za dobrze to o nim nie świadczy.
Ja bym olał. Facet sobie użyje, zabawka się znudzi i po ptakach. Jakieś zabranianie itp. nic nie da bo to nastolatka. Niech robi co chcę tylko niech bachora nie przyniesie do domu ![]() Ja bym zrobił tak. Wziął ją na bok. Przedstawił sytuację tak jak to wygląda z Twojej perspektywy, na spokojnie. Powiedział, że dowód ma, może robić jak jej się podoba ale to się wiążę też z odpowiedzialnością za swoje czyny. Życzysz jej szczęścia bla bla ale jeśli będzie łamać zasady panujące w domu to zostanie pozbawiona kieszonkowego itp. bo wciąż jej na waszym utrzymaniu. A jeśli ma z tym jakiś problem to może wystąpić do sądu o alimenty i się wyprowadzić bo ma takie prawo. Kłótnie itp. nic nie dadzą bo to taki wiek. Nie przemówisz do rozsądku. Swoją drogą to chore, że facet ponad 30 letni ugania się za dziećmi. Gdy ja zacząłem na siebie pracować i być ogólnie odpowiedzialnym za siebie to z czasem zacząłem widzieć coraz większą przepaść między osobami takimi jak ja a tymi które czekały na przelew od mamusi. Jedna z mojej rodziny spotyka się z 25 czy 26 latkiem. Ona ma 18 lat teraz. Miała ostre jazdy w domu więc oddaliła się od rodziców. Później się uspokoiło ale on zaczął mieć na nią zły wpływ. Biedak się przewrócił, połamał palce ale docenił to, że nie nogi. Są ze sobą już ze dwa lata i dogadują się. Także duża róznica wieku nie zawsze stanowi problem bo są na tym samym poziomie. Ale 14 lat gdy ona jest jeszcze dzieckiem ? Współczuje ale zawsze mogło być gorzej. Mojej przyjaciółki ojciec znalazł kiedyś filmik jak córka wkłada sobie kamerkę go-pro w cipkę czy jakoś tak. Więc możesz uważać się za szczęściarę :P Nie chcę Cię straszyć bo to może przyzwoity człowiek ale z facetów których znam i którzy uganiają się za małolatami. No cóż, z żadnym nie mam jakiegoś stałego kontaktu bo z każdym jest coś nie tak. Edytowane przez SlitTheirThroats Czas edycji: 2018-02-13 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może i łatwiej żyje się w świecie, w którym wszystko można od ręki skatalogować i wszystkie szufladki są identyczne. Tyle, że nie ma to wiele wspólnego z rzeczywistością. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
A dlaczego nie?
Ja nie mierzę. Pisałam już, że mnie młodsi mężczyźni nigdy nie interesowali, ale nie czynię z tego jedyniesłusznej reguły, bo wiem, że są kobiety, które wolą młodszych. Nie widzę powodu dla którego miałabym ekstrapolować swoje upodobania na wszystkich ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ty trollujesz czy naprawdę nie widzisz różnicy między gwałtem na dziecku a dobrowolnym związkiem dwojga DOROSŁYCH ludzi???
![]()
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Sephorina, sorry, ale trudno na tym poziomie rozmawiać. Pedofilia to zboczenie i przestępstwo. Dobrowolny związek dwojga dorosłych osób nie. Taka subtelna różnica. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Osobiście też bym nie była zachwycona gdyby moja córka zakochała się tak dużo od siebie starszym facecie. Ale tak REALNIE, to co można zrobić ? Ona niby jeszcze dzieciak, ale jednak niestety za rączkę nie złapiesz i nie posadzisz przed tv włączając bajki. I tak zrobi co będzie chciała, co poradzić. Ja bym faceta zaprosiła do domu celem rozpoznania wroga ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Niestety przeczytałam, dziecinko ![]() Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2018-02-13 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
Mnóstwo ludzi myśli straszne rzeczy o homoseksualistach, osobach trans, "dziwnych" upodabaniach w sypialni etc. Mnóstwo ludzi myśli podobnie do siebie nawzajem w kwestii Trumpa czy polityki polskiego rządu. Wybacz, że to, że "mnóstwo ludzi" coś sobie roi nie jest dla mnie żadnym sensownym argumentem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przepompownia Ścieków
|
Wiem, że temat poważny (nawet jeśli fake'owy), ale niektóre komentarze mnie rozwaliły po prostu
![]() ![]() ![]() A w temacie: mnie tam bliżej wiekowo to tego starego dziada ![]() ![]() Edytowane przez xenon88 Czas edycji: 2018-02-13 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
No wlansie juz ktos wcześniej napisał „dzisiaj 18 latka a potem 16 latka” wiedziałam, ze to będzie odebrane jako pedofilia 🤣 ze tez nikt wcześniej tego nie zauważył, ze do tego to zmierza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;8135837 6]Nie, bo nie masz pojęcia czym jest pedofilia i wygadujesz takie bzdury. Serio, aż żal za *upę ściska.
Tym bardziej żal mi tego dziewiętnastolatka z twojej pracy, którego masz za głupszego od siebie.[/QUOTE] Zgadzam sie. ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Sephorina to kiedy człowiek jest juz dorosły? Ile ma ten chłopak miec lat aby nie być wyśmiewanym. Rozumiem, ze każdego gonisz bo jest młodszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8135727 6]A dlaczego nie?
Ja nie mierzę. Pisałam już, że mnie młodsi mężczyźni nigdy nie interesowali, ale nie czynię z tego jedyniesłusznej reguły, bo wiem, że są kobiety, które wolą młodszych. Nie widzę powodu dla którego miałabym ekstrapolować swoje upodobania na wszystkich ludzi ![]() To dziecko na zupełnie innym życiowym poziomie. Dowód nic nie zmienia. Ale potrafię zrozumieć, że nastolatce łatwo zaimponować, omamić. Samochodem podwiezie ją tu czy tam, zapas gotówki większy niż kieszonkowe od rodziców. A dla takiej dziewczyny to skok społeczny gdy gach podjeżdża po nią po szkole ![]() Popiszesz trochę, wyjdziesz raz czy dwa a taka nastka sobie wyobraża bóg wie co. Budzisz się, wchodzisz na snapa i dostajesz filmiki od takiej jak maca się po cyckach z podpisem "Fajne, co ?" albo "Wkładaj." Niesmaczne. Gdyby tak było raz to nawet bym o tym nie wspominał. I to żadna patologia. Rozumiem, hormony, chcica ale trochę taktu, naprawdę ![]() Całkiem niedawno się spotykałem z kobietą trochę starszą ode mnie. Już pod 30. Prężnie działająca firma, nowe bmw, feministka i w ogóle. Ale flirt z jej strony był taki wysmakowany, bawił mnie, nie był nachalny. Jak miałem 19 lat to 32 czy 34 letnia koleżanka mojej siostry mówi do mnie "Przyjedź w sobotę na kawę, tylko weź butelkę wina. Dzieci będą u byłego. " a nie "Wkładaj" albo "Oddam w dobre ręce." :X Edytowane przez SlitTheirThroats Czas edycji: 2018-02-13 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Pedofilia to pociag do dzieci. Rozumiesz to znaczenie ? To znaczy ,ze dorosly mezczyzna nawet 25 letni wybieze osobe wygladajaca jak DZIECKO. Moze byc chlopiec lub dziewczynka ale maja byc dziecmi.
W UK byl jakis czas temu skandal ,bo muzyk gwalcil 1,5 roczne dzieci. 18 latka obecnie w 90 % nie wyglada jak dziecko. Wiec to jest ta roznica ,ktorej zdajesz sie nie widziec. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Ja jako nastolatka miałam znajomych z autem. Duzo starszych ode mnie - zaznaczam znajomych.
Jakoś nikomu nóg nie rozkładałam ani nie wysyłałam filmikow. Kasę tez mieli bo najcześciej pracowali. I wcale nie imponowało mi to w taki sposób aby im dawać... Nie róbcie z dziewczyny głupiej naiwnej która leci na kasę. Moze i inny poziom życiowy ale co z tego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.