|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego. |
| Poka wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 392
|
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIAΧSTOK- aktualizacja
no wlasnie jak to ?
|
|
|
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 24
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 21
|
Cze嗆 Dziewczyny. Czy mog造by軼ie powiedzie co o salonie avangarda na grochowej. Czy kt鏎a z was korzysta豉 z jego us逝g, jakie maj ceny i og鏊nie jakie opinie s造sza造軼ie na ich temat.
|
|
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 24
|
Jesli chodzi o Avangard to nie polecam - by豉m raz i zosta豉m tak ostrzy穎na, 瞠 przez 2 miesi帷e nie mog豉m doj嗆 do 豉du z w這sami. Pomijam fakt, 瞠 musia豉m czeka 15 minut bo pani fryzjerka (nawet nie pami皻am kt鏎a) musia豉 wypali papierosa
. A jesli chodzi o Kameleona to fryzjerzy z Malmeda w zwi您ku z remontem od 1 lutego prznosz si na Bia堯wny (przynajmniej na 3 miesi帷e).
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
myszka_84 o Avangardzie napisa豉m na poczatku Klausia - to napewno by豉 Marta, korzysta豉m wczesniej z jej us逝g ale zrezygnowa豉m - mia豉m dosc ciag貫go czekania na ni ... jak nie jad豉 to gada豉 przez telefon jak nie rozmawia豉 to pali豉 .. i tak zawsze mia豉m ponad godzine z g這wy Ale jezeli chodzi o jej umiejetnosci to nie moge jej nic zarzucic chociaz jej "profesjonalizm" w podejsciu do klienta zawiodl mnie
|
|
|
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 13
|
Witam
![]() B豉gam o o pomoc, um闚i豉m si na wizyt w Kameleonie, ale u Doroty. Id tam pierwszy raz i mam do was pytanie czy wiecie co o tej Dorocie? Na wizyt musz czeka tylko do wtorku, wi璚 mog z tego wywnioskowa, 瞠 nie ma do niej du篡ch kolejek. mam si ba?:P Zaczynam si zastanawia, czy nie zrezygnowa z tej wizyty... Pom騜cie, jakakolwiek opinia bedzie dla mnie cenna
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
w kameleonie wszystkie fryzjerki sa dobre
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 12 455
|
Ariva no ale mog豉by wyt逝maczy o co chodzi z tym wyrzuceniem? to bardzo zastanawiaj帷e jak dla mnie i szczerze nie potrafi sobie tego wyobrazi.
Cytat:
na pewno Ci nie skrzywdz Masz ju wizj nowej fryzury czy idziesz na 篡wio? ![]() Ja w poniedzia貫k chwytam za s逝chawk i umawiam si na wizyt do Emilki. Ciekawe ile przyjdzie czeka tym razem
|
|
|
#131 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 13
|
Cytat:
A co do wizji toniby co tam mi si pl帷ze po g這wie, ale gdyby fryzjerka zaproponowa豉by mi co ciekawego by豉bym bardzo wdzi璚zna Potrzebuj troch szale雟twa na g這wie
|
|
|
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
sadze ze sie nie zawiedziesz ;-)
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 157
|
Dziewczyny ja jestem z Bialegostoku i ciagle szukam fryzjera. Od kilku lat robie balejaz, ale niejestem do konca nigdy zadowolona. W zeszly piatek bylam umowiona do mojej fryzjerki u ktorej malowalam wlosy 4 razy (balejaz) i na miejscu okazalo sie ze bedzie mnie malowac jakas uczennica. Wlosy wyszly fatalnie, zaplacilam 180 zl, za balejaz, sciecie grzywki i podciecie koncowek), za sam balejaz placilam zawsze 160 zl. Wlosy na grzywce i na czubku glowy wyszly blond, a w kucyku sa brazowe, poprostu porazka. A chcialam balejaz blond. Szukam obecnie dobrego fryzjera do samego balejazu. Bo musze to poprawic odczekam wprawdzie jakis miesiac zeby wlosy troszke sie wzmocnily i bede chciala zrobic blond balejaz.
Stad pytanie jak wyglada Pani Emilka z Kameleona? Czy moze mi ktos wskazac ja na zdjeciu, zeby nie bylo tak, ze sie umowie do niej a mnie pomaluje ktos inny (jakas uczennica badz praktykantka) Swoja droga, to powinna byc nizsza cena jak maluje taka uczennica, tylko zeby cos ona umiala, jestem zawiedziona. |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
gwiazdeczka7 na tym zdj璚iu http://www.kameleonbialystok.pl/indexo.html Emilka jest druga od lewej w rz璠zie na dole. Tylko fryzur ma aktualnie inn, ale dok豉dnie jak nie powiem bo ci篹ko nad捫y
Swoj drog 瞠by na prac ucznia brali takie pieni康ze od klienta.... Wiem 瞠 w Kameleonie za damskie strzy瞠nie wykonane przez ucznia p豉ci si 10z a za m瘰kie 5z, i to jest uczciwe podej軼ie do sprawy.
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje slicznie za odpowiedz, taki blondzik jak ma Emilka mi sie marzy, tylko nie wiem czy ona ma calosc wloskow blond czy balejaz bo na zdjeciu nie widac. Kolorek sliczny.
Zaczekam az bede miala odrost i sie tam umowie, to moze uratuje moje wlosy, bo teraz nie moge wprost na siebie patrzec, wlosy sa bez wyrazu, jakies takie szaro-bure, ja mowie na nie zielone, poprostu beznadziejny kolor. |
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
gwiazdeczka7 - jak jestem u emilki to przewaznie wlosy farbuje mi praktykant
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Robisz balejaz? Ile placisz?
Wolalabym jednak zeby mi fryzjer z prawdziwego zdarzenia malowal wlosy a nie praktykanci i jeszcze ta cena. Powinna byc o polowe nizsza w takim wypadku. |
|
|
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 23
|
Ja wczoraj w豉郾ie by豉m kameleonie u Emilki. Ona ma na swoich w這skach jeden kolor a na gorze tylko jasniutkie blond refleksy, tak samo jak u pani Marzeny. Ja tez chcia豉m cos podobnego, ale jak ma sie wczesnie pasemka to niekoniecznie wyjdzie, u mnie na gorze wysz這 super a na dole niekoniecznie.... Zap豉ci豉m 180z (malowanie, sauna, podciecie grzywki).
Ale og鏊nie jestem zadowolona, a Emilka super dziewczyna. Polecam. Ja czeka豉m miesi帷, a teraz odrazu si um闚i豉m. |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Bubulek85
A czy wczoraj robilas pasemka dalej, czy cos w jednym kolorze? Mi sie marzy jeden kolor, ale teraz mam pseudo balejaz, z gory jasne, a w kucyku dosc ciemny blond |
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Ja mia豉m wczesniej pasemka, blond z moimi naturalnymi, i wczoraj Emilka mi malowa豉 tak (bo ja chcia豉 cos takiego jak u pani marzeny, ze to wyglada jak jeden kolor ale takie refleksy tez sa): ona mi na gorze zrobi陰 kilka pasemek bardzo jasnych blond a reszte ca豉 pomalowa豉 na jeden kolor. MOje stare blondy zosta造 niezminione tylko zmieni sie moj naturalny kolor. Ona robi豉 to farba Loreala Luocolor(poptrz na ich strone)
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
p豉ce ok 150 zl to zalezy
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
postanowi豉m si pochwali - po 鈍i皻ach id na strzy瞠nie do Emilki
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 21
|
Dziewczyny czy mo瞠cie napisa ile kosztuje 軼i璚ie w這s闚 w Kameleonie?? Czytaj帷 ten w徠ek postanowi豉m, 瞠 chyba si tam wybiore, ale chcia豉bym wiedzie mniej wi璚ej jakie tam s ceny.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
cena damskiego strzy瞠nia 35-45z
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Niestety dzisiaj si dowiedzia豉m 瞠 Emilka ju nie pracuje w Kameleonie. A mia豉m do niej wizyt na sobot. Mo瞠cie poleci kogo innego kto zna si na grzywkach??
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Kameleonie tak Ci powiedzieli?
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Dok豉dnie tak. Zadzwonili do mnie 瞠by odwo豉 sobotni wizyt i pani kt鏎a dzwoni豉 powiedzia豉 瞠 Emilka juz tam nie pracuje.
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny - kto tam jeszcze jest dobry ??????
Edytowane przez xxbiankaoo Czas edycji: 2008-03-14 o 10:56 |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, no nie m闚cie
Mo瞠 to tylko czasowe.... Mam wizyte za nieca貫 2 tygodnie i do mnie nikt nie zadzwoni 瞠by odwo豉.
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
Ja 7 marca by豉m w Kameleonie na podcieciu grzywki i by tel do Emilki ze szko造 jej dziecka ze cos sie sta這, wiec moze wzie豉 urlop na 瘸danie, czy cos takiego. Ja mam wizyte w kwietniu i nic mi na ten temat narazie nie wiadomo. Ale watpie ze tam nie pracuje, mysle ze to tylko urlop.
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

ale siostra mnie zniechecila.
. A jesli chodzi o Kameleona to fryzjerzy z Malmeda w zwi您ku z remontem od 1 lutego prznosz si na Bia堯wny (przynajmniej na 3 miesi帷e).

Wiem 瞠 w Kameleonie za damskie strzy瞠nie wykonane przez ucznia p豉ci si 10z a za m瘰kie 5z, i to jest uczciwe podej軼ie do sprawy.

w Kameleonie tak Ci powiedzieli?