Mamy czerwcowe 2018- część V - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-04, 15:38   #121
Tygrysek_861
Raczkowanie

Dot.: Mamy czerwcowe 2018- część V

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;8188627 6]Niby wszystko mozna kupic, chyba ze trafi sie na niedziele wolna od handlu. Zostaje tylko apteka.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Niby można ale nie w każdej aptece jest to co się chce... Jak dobrze pamiętam to z Michałkiem leżałam na oddziale ponad tydzień bo utrzymywała mu się żółtaczka...z kp nie miałam żadnych problemów tylko z pokarmem- jak nie za mało to totalny potop, a na oddział nie ma nikt wstępu, tylko do malutkiego pokoju odwiedzin możesz pójść...
Może nie jestem na czasie, ale gdzie można znaleźć konsultanta laktacyjnego?
Cytat:
Napisane przez jowitazz Pokaż wiadomość
Dokładnie, jak jakiejś nie zaufasz to wtedy tż zostanie z Polą
Oj tak, zawsze na pierwszym miejscu są dzieci. Dlatego uważam, że powinnaś działać. Poród to wyjątkowe wydarzenie, nie rodzi się codziennie

Co do bujaczka to mi się podoba tiny love Fajnie, że jest rozkładany na płasko
Wcześniej mieliśmy z fisher price, ale taki średni był.

Agnessssa, no to będzie zadowolony z prezentów Ja muszę nadal myśleć co mu kupić, ale pewnie nie będziemy szaleć, bo wyprawkę nadal trzeba kompletować
Bardzo fajny ten bujaczek tiny love-nie musi być z "daszkiem", można wziąść ze sobą jak jedziemy gdzieś na noc zamiast łóżeczka czy wózka.Podoba mi się
Cytat:
Napisane przez _annika_ Pokaż wiadomość
Do mnie nie przemawia za bardzo argument, zeby sie wstrzymac z butelka bo to trzeba dobrac do dziecka...

Jak się dobiera butelke do dziecka? Jak ono sie urodzi to ma napisane na czole jaka by chcialo?

Prawda jest taka, ze jesli trafi sie dziecko ktoremu nie pasuje pierwsza z brzegu butelka to po prostu trzeba kupowac wszystkie po kolei i testować. Wiec również moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie, żeby mieć jedną (dowolnej firmy) kupiona na zapas przed porodem.

Może mi łatwiej mówić bo to druga ciąża i już wiem co będę potrzebować, ale ja wolę wszystko kupić przed porodem. W tamtej ciąży właśnie części rzeczy nie kupiłam i skończyło się to tak, że po powrocie ze szpitala mąż jechał na wariackich papierach do pierwszego z brzegu sklepu i oczywiście przepłacił za wszystko 2 razy :/

Aha i od razu mówię, że mam tu na myśli towary pierwszej potrzeby takie jak butelki, laktator, okłady na piersi, ubranka, a nie np. leżaczki bujaczki czy zabawki, bo bez tego dziecko i kilka dni przeżyje, więc można spokojnie zamówić na necie i czekać
U mnie było tak samo dlatego laktator, smoczek i butelkę zapakuję!!!
Tygrysek_861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 15:42   #122
_annika_
Zadomowienie

Jakbyście szukały wózkowych inspiracji to znalazłam fajne podsumowanie z targów wózkowych z dużą ilością zdjęć:

http://matkadentystka.pl/2018/03/woz...ids-time-2018/
_annika_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 15:56   #123
Olanzapinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
Ojj zazdrooo! My mamy tyle do ogarnięcia, ale przez to, ze tz i ja pracujemy wymiennie to nie ma kiedy. A dużo bajzlu zachomikowanego jest tylko jego i nie chce mu wywalac a wiem, ze bym to zrobiła 😁 a to ze on lubi balagan nie pomaga w niczym 😉

Sent from my F5321 using Wizaz Forum mobile app
Mój uparcie twierdził że to wszystko mój bałagan. Jak kazałam mu wyrzucić ubrania w których nie chodzi to zakładał np jakaś koszule i mówił że przecież jest dobra i jeszcze będzie w niej chodził. Dopiero jak kazałam mu ją zapiąć i wyglądał jak baleron przyznał mi rację
Tak samo z jakimiś śrubkami, kablami, dokumentami.... Połowa nie wiedział co od czego i takim sposobem się uzbierało tych worów ze śmieciami.
Niby się nie chomikuje a zawsze się uzbiera tego dziadostwa....

Co do tych akcesoriów do kp to ja butelki użyłam może z 5 razy i to samo laktatora. Jakbym nie miała to by się też obeszło. Mój syn był anty-silikonowy tylko cyc
Teraz kupie butelki i laktator porządny no ale przy dwóch dzieciakach to chyba nie da rady tylko na samej piersi.
Olanzapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 16:09   #124
Agnessssa
Rozeznanie

Ja w sumie niecałe dwa lata po porodzie ale nie zostawiałam bym niczego na ostatnią chwilę. Też przy Adasiu stwierdziłam że bez butelek, mleka i innych rzeczy się obejdzie, a potem z jęzorem na brodzie mąż latał i kupował. Teraz już się zabezpieczalam. Mleko, butelki, laktator i inne rzeczy mam i wolę miec.

Na razie muszę mojego małża przekonać do dostawki do łóżka a jak nie to z dziadkiem sama pojadę i kupię

Co do lezaczka bujaczka przy synku kupiłam Chicco najzwyklejszy bez żadnych wibracji, po prostu chciałam mieć coś gdzie na chwilę będę mogła odłożyć małego. Był na promo w Tesco ze 160 chyba na 80zl. Zdecydowanie był wystarczający Jak małego polozylam w takiej huśtawce wibrującej to był ryk bo się bał, więc myślę że i teraz wystarczy.

Zamówienia dzisiaj chyba pościel do łóżeczka i kocyk bambusowy. Pieluchę bambusowa 120x120 i pieluszki muślinowe już przyszły super sprawa. Zamówienie z Gemini też przyszło w sumie zostało mi kupić z artykułów higienicznych platki kosmetyczne, spirytus i że 2 opakowania chusteczek z hippa. Teraz testuje na młodym chusteczki z dady z bawełna i są super. Z hippa są jednak najmniej nafaszerowane chemia.
Stary 2018-03-04, 16:15   #125
neesanek
Rozeznanie

Nie brakuje Wam w nowej części Ladyroses? Już 5 strona a jej nie ma.
neesanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 16:16   #126
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Ja w sumie niecałe dwa lata po porodzie ale nie zostawiałam bym niczego na ostatnią chwilę. Też przy Adasiu stwierdziłam że bez butelek, mleka i innych rzeczy się obejdzie, a potem z jęzorem na brodzie mąż latał i kupował. Teraz już się zabezpieczalam. Mleko, butelki, laktator i inne rzeczy mam i wolę miec.

Na razie muszę mojego małża przekonać do dostawki do łóżka a jak nie to z dziadkiem sama pojadę i kupię

Co do lezaczka bujaczka przy synku kupiłam Chicco najzwyklejszy bez żadnych wibracji, po prostu chciałam mieć coś gdzie na chwilę będę mogła odłożyć małego. Był na promo w Tesco ze 160 chyba na 80zl. Zdecydowanie był wystarczający Jak małego polozylam w takiej huśtawce wibrującej to był ryk bo się bał, więc myślę że i teraz wystarczy.

Zamówienia dzisiaj chyba pościel do łóżeczka i kocyk bambusowy. Pieluchę bambusowa 120x120 i pieluszki muślinowe już przyszły super sprawa. Zamówienie z Gemini też przyszło w sumie zostało mi kupić z artykułów higienicznych platki kosmetyczne, spirytus i że 2 opakowania chusteczek z hippa. Teraz testuje na młodym chusteczki z dady z bawełna i są super. Z hippa są jednak najmniej nafaszerowane chemia.
Pielucha bambusowa jest dużo milsza od muslinowej?

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez neesanek Pokaż wiadomość
Wczoraj jechała chyba na jakąś rodzinna imprezę. Tez zauważyłam, że Jej dziś nie było.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 16:20   #127
Natus276
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Pielucha bambusowa jest dużo milsza od muslinowej?

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Wczoraj jechała chyba na jakąś rodzinna imprezę. Tez zauważyłam, że Jej dziś nie było.
Nie macałam muślinowej ale bambusowe są mega miękkie

A lady pewnie cieszy się weekendem z tztem 😁 znając ja to jeszcze nadgoni.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

6.09.2014 -
Natus276 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-03-04, 16:21   #128
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _annika_ Pokaż wiadomość
No właśnie miałam pisać, ze dla mnie sprzedawanie na OLX to jakaś masakra. Mnóstwo ludzi dzwoni z tysiacem pytań, najczęściej w jakiś porąbanych godzinach. Umawiają się - nie przychodzą. To nie na moje nerwy :/
A tez niestety mam mnóstwo rzeczy do sprzedania. Zastanawiałam się czy by tego do jakiegoś komisu nie oddać?
A to ja takich problemów nie miałam (chodzi o mieszkanie na sprzedaż).
Co prawda tylko 3 osoby oglądały jak dotąd ale przyjechały na umówioną godzinę.
Tylko co mnie zdziwiło: tylko 1 osoba w sprawie mieszkania dzwoniła a tak to pisali wiadomości.

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
A czy coś innego udało Ci się sprzedać?

Co prawda nie do mnie pyt ale powiem Wam, ze ja sprzedałam tam suknie slubną
A kupiłam 2 razy kombinezon dla dziecka i chyba jeszcze jakieś ubranka.
Co do sukni to wiadomo, że umowilam się w domu bo warunki do przymiarki musza byc komfortowe ale ciuszki dla dziecka umawialismy się w miejscu publicznym. Spr czy było ok, płaciłam i tyle

pacia pochwal sie na jakim spektaklu byłas?

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 16:24   #129
goldika
Zakorzenienie

W temacie olx my sprzedaliśmy tak sporo rzeczy. 4 komody, łóżko, gry na ps4, sprzęty różne. Ogólnie lubie taka opcje sprzedaży. Meble mieliśmy w garażu te ns sprzedaż wiec do domu nikt nam nie wchodził
Stary 2018-03-04, 16:25   #130
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natus276 Pokaż wiadomość
Coraz częściej czuje twardniejacy brzuch i nie wiem sama co o tym myśleć? Czy to mogą być te skurcze przygotowujące macice??

Ja też mam! Ale jak tu pisałam kilka dni temu, szczególnie się nasilają jak sporo rzeczy robię na raz np długo sprzątam czy chodzę.

Do tego już mój pecherz coraz bardziej daje o sobie znać. Ciężko mi na dłużej do miasta wyjść bo potem kibelka trzeba szukac

Stary 2018-03-04, 16:34   #131
Rosalyn
Zakorzenienie

Też zauważyłam że Lady nie ma dziś cały dzień. Pewnie przerwa od internetu😊

Dziś sprzedałam dwie komody przy pomocy olx. Weszli do przedpokoju, zapłacili i poszli. Tak więc całkiem spoko. Ma jeszcze być pan po telewizor i mam nadzieję że rzeczywiście będzie bo już fajnie by było się tego pozbyć.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Jeżeli chodzi o laktator i inne gadżety do karmienia to okazuje się że co osoba to opinia. Wiadomo albo się przyda albo nie. Ciężko zgadnąć zwłaszcza przy pierwszym dziecku.

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 16:34   #132
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Też zauważyłam że Lady nie ma dziś cały dzień. Pewnie przerwa od internetu😊

Dziś sprzedałam dwie komody przy pomocy olx. Weszli do przedpokoju, zapłacili i poszli. Tak więc całkiem spoko. Ma jeszcze być pan po telewizor i mam nadzieję że rzeczywiście będzie bo już fajnie by było się tego pozbyć.

Super! Ja chyba biurko wystawie ze swojego starego mieszkania. Nie chce za nie dużo kasy, jakoś symbolicznie.
Biurko jest w stanie dobrym, nie jest zniszczone ale z racji ograniczonego metrazu nie mam co z nim zrobić a musze łózeczko wstawić.

Stary 2018-03-04, 16:38   #133
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Super! Ja chyba biurko wystawie ze swojego starego mieszkania. Nie chce za nie dużo kasy, jakoś symbolicznie.
Biurko jest w stanie dobrym, nie jest zniszczone ale z racji ograniczonego metrazu nie mam co z nim zrobić a musze łózeczko wstawić.
Wystaw pewnie. Z meblami to szybko idzie widzę. Ja mam nadzieję sprzedać co się da przed remontem.
Bo tak jak Olan pisała gratów się zawsze zbiera a faceci jakoś mało chętni do wyrzucenia tego.

Stary 2018-03-04, 16:44   #134
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Wystaw pewnie. Z meblami to szybko idzie widzę. Ja mam nadzieję sprzedać co się da przed remontem.
Bo tak jak Olan pisała gratów się zawsze zbiera a faceci jakoś mało chętni do wyrzucenia tego.

Tym bardziej, że szkoda wyrzucic jak coś jest dobre a komuś moze posluzyc

Stary 2018-03-04, 16:55   #135
Rosalyn
Zakorzenienie

Sami tych komód uzywalismy do dziś. Teraz mam majtki na wierzchu 😂😂😂. Mniej gratów do noszenia przed remontem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-03-04, 16:59   #136
_annika_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Moja sąsiadka zawsze sie umawia gdzies w miejscach publicznych.

No tylko, ze jak ty specjalnie pojedziesz gdzieś z tymi rzeczami a ktoś się nie pojawi to jeszcze gorzej niż czekać na niego w domu :/

Cytat:
Napisane przez Olanzapinka Pokaż wiadomość
Mój uparcie twierdził że to wszystko mój bałagan. Jak kazałam mu wyrzucić ubrania w których nie chodzi to zakładał np jakaś koszule i mówił że przecież jest dobra i jeszcze będzie w niej chodził. Dopiero jak kazałam mu ją zapiąć i wyglądał jak baleron przyznał mi rację
Tak samo z jakimiś śrubkami, kablami, dokumentami.... Połowa nie wiedział co od czego i takim sposobem się uzbierało tych worów ze śmieciami.
Niby się nie chomikuje a zawsze się uzbiera tego dziadostwa....

Co do tych akcesoriów do kp to ja butelki użyłam może z 5 razy i to samo laktatora. Jakbym nie miała to by się też obeszło. Mój syn był anty-silikonowy tylko cyc
Teraz kupie butelki i laktator porządny no ale przy dwóch dzieciakach to chyba nie da rady tylko na samej piersi.
Jakbym czytała o moim mężu

Ja tam wywalam wszystko i nie konsultuje, bi inaczej byśmy zarośli gratami Super ekspresowo się sprząta nasze mieszkanie bo każda rzecz ma swoje miejsce.
_annika_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 17:05   #137
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
Właśnie poluje na ten Tiny Love 3w1
Czekam na używany gdzies blisko

Zrobię jak mowisz z Pola a potem zobaczymy, jak sie w czerwcu ułoży

Sent from my F5321 using Wizaz Forum mobile app
To ja chyba m ten z Tiny Love 3w1,
Wstyd się przyznać ale nawet go z pudełka nie wyciągnęliśmy jeszcze

marmoladkazjablka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 17:06   #138
Olanzapinka
Zadomowienie

Mąż z synkiem poszli do piwnicy po wózek Się nagadałam i już chyba nie mógł mnie słuchać. Zaraz obfoce i wrzucam na olx.

Sprzedażowy dzień na wątku
Olanzapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 17:07   #139
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Też zauważyłam jej nieobecność.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-03-04, 17:08   #140
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
To ja chyba m ten z Tiny Love 3w1,
Wstyd się przyznać ale nawet go z pudełka nie wyciągnęliśmy jeszcze

Jak wygląda ten bujaczek. Chciałam sprawdzić oferty na olx a tam sa takie i za 80 zł i za 400 😂

Stary 2018-03-04, 17:09   #141
karolinka86
Zakorzenienie

Szkoda ze tego mojego mieszkania nie udało się sprzedać
Chyba już nic z tego. Co innego gdybym miała czas a nie bardzo mam i chyba przyjdzie nam tam remont robić i mieszkać. No trudno...
Teraz załuje, że nie pomyslałam o sprzedaży jakiś rok wcześniej czy dawniej. Byłoby na spokojnie a tak to teraz na wariackich papierach wszystko.

Stary 2018-03-04, 17:13   #142
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Szkoda ze tego mojego mieszkania nie udało się sprzedać
Chyba już nic z tego. Co innego gdybym miała czas a nie bardzo mam i chyba przyjdzie nam tam remont robić i mieszkać. No trudno...
Teraz załuje, że nie pomyslałam o sprzedaży jakiś rok wcześniej czy dawniej. Byłoby na spokojnie a tak to teraz na wariackich papierach wszystko.
Sprzedaż mieszkania to dużo większy kaliber niż jakieś tam mebelki.
Ja się już boje sprzedaży auta... ze bedize się to ciągnęło w nieskończoność.
Stary 2018-03-04, 17:21   #143
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Sprzedaż mieszkania to dużo większy kaliber niż jakieś tam mebelki.
Ja się już boje sprzedaży auta... ze bedize się to ciągnęło w nieskończoność.
No wiadomo, mieszkanie to raczej przemyślany zakup
A my na olx rok temu sprzedaliśmy auto Za 2 razem więc calkiem spoko:P

Stary 2018-03-04, 17:32   #144
triolka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Też zauważyłam jej nieobecność.

Też się zostawiam dlaczego się nie odzywa...już drugi dzień milczy

Stary 2018-03-04, 17:42   #145
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
Jak wygląda ten bujaczek. Chciałam sprawdzić oferty na olx a tam sa takie i za 80 zł i za 400 😂

Taki co dziecko moze albo siedzieć albo lezec. Czerwony, turkusowy albo brazowy do wyboru chyba 😉
3 in 1 napper rocker chyba sie zwie

frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 17:43   #146
Tygrysek_861
Raczkowanie

Cytat:
Mąż z synkiem poszli do piwnicy po wózek Się nagadałam i już chyba nie mógł mnie słuchać. Zaraz obfoce i wrzucam na olx.

Sprzedażowy dzień na wątku
Poczytując Twoje posty też wysyłałam męźa po tutka, nawet bardzo nie protestował bo pamięta jak się z nim męczyłam, ale przypomniało mi się że stelaż i spacerówkę jest na strychu, a gondola, fotelik i torba u mamy wìęc w tym tygodniu nie da rady😕
Tygrysek_861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 17:52   #147
weIka
Rozeznanie

Witam się i ja w nowym, opatrzonym piękną pierwsza stroną (dzięki lady ) wątku

Mimo że lady cichutko to tutaj i tak spory ruch weekendowo

Oczywiście u nas weekend zajęty więc teraz dopiero nadrabiałam.
Co do lini to u mnie nie ma, tak samo jak rozstępów, ale te się pewnie pojawią bo mam dość suchą skóre ostatnimi czasy a nie jestem fanką balsamów, więc muszę się pilnować, żeby to robic regularnie.

Cytat:
Ja się cieszę, że takie coś jak olx istnieje ale rzeczywiście kupowanie i sprzedawanie potrafi być uciążliwe. Próbowałam sprzedać swoją suknię ślubną. Dokładnie opisałam swoje wymiary podkreślając, że trzeba mieć 70 cm pod biustem, żeby się w nią zmieścić. Przyszło chyba 10 dziewczyn i 8 z nich nie zmieściło się bo miało za duży obwód pod biustem koniec końców któraś z nich potargała mi koronkę przy mierzeniu i sukienka masakrycznie spadła na wartości. Po nieudanych próbach sprzedaży poddałam się i suknia nadal wisi w szafie.
Tak się nieśmiało przyznam, że przez chwilę się zastanawiałam, czy od Ciebie nie kupić sukni ślubnej :P Nie pisałam wcześniej, ale miałyśmy tego samgo fotografa ślubnego i w ogóle zachwycałam się Waszymi zdjęciami. Jak później trafiłam na olx na ogłoszenie to od razu poznałam, że to Twoja suknia

A co do olx, to my też zaczęliśmy od jakiegoś czasu właśnie tam isę pozbywać rzeczy i super sprawa. Jak narazie nie mieliśmy jakiś nieprzyjemności, czy mega dużo natarczywych pytań o dziwnych porach. Więc nadal zamierzamy z tego korzystać, bo zawsze to jakaś gotówka wróci, choćby niewiele. Jak nam zależało żeby coś sprzedać a na olx nie szło to wystawialiśmy też na allegro.

Cytat:

Witam się i ja w końcu w nowym wątku

Zapędziłam tż do sprzątania i od rana się kłóciliśmy że jeden dzień nie dam mu odpocząć
Ale za to sprzątnęliśmy dwie duże zabudowy w przedpokoju i sypialni, komody w salonie i szafkę w łazience. 5 worów śmieci wyszło W tym jeden wielki ubrań a drugi leków i kosmetyków.
Trochę się poluźniło i mam jedną szuflade i dwie duże półki wolne. Za dwa tygodnie zacznę prać ciuszki.
Ale zazdroszczę takiej motywacji! My się całą zimę nie mogliśmy zebrać żeby zrobić konkretny porządek w szafie z kurtkami i butami, więc zostanie na wiosnę. No i mamy taki schowek w domu, który też wymaga przeglądnięcia. Poproszę troszkę chociaż Twojej motywacji do działania:P
weIka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 18:13   #148
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wygląda ten bujaczek. Chciałam sprawdzić oferty na olx a tam sa takie i za 80 zł i za 400

O taki:
https://www.google.pl/search?q=tiny+...ncTi3-oIBZrQM:

A my z kolei kupiliśmy nasze drugie mieszkanie przez olx

Stary 2018-03-04, 18:20   #149
asiaczek87
Zakorzenienie

Dobry wieczór

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Lady pewnie wróci dzisiaj wieczorwm/jutro. Weekend to pewnie jakieś plany

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-04, 18:47   #150
kalka
Zadomowienie

Lady poszła wczoraj na imprezę. Pewno jeszcze nie wytrzeźwiała. Dajmy jej czas, jutro nadgoni na pewno 😂

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości