![]() |
#121 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy czerwcowe 2018- część V
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;8188627 6]Niby wszystko mozna kupic, chyba ze trafi sie na niedziele wolna od handlu. Zostaje tylko apteka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Niby można ale nie w każdej aptece jest to co się chce... Jak dobrze pamiętam to z Michałkiem leżałam na oddziale ponad tydzień bo utrzymywała mu się żółtaczka...z kp nie miałam żadnych problemów tylko z pokarmem- jak nie za mało to totalny potop, a na oddział nie ma nikt wstępu, tylko do malutkiego pokoju odwiedzin możesz pójść... Może nie jestem na czasie, ale gdzie można znaleźć konsultanta laktacyjnego? Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Jakbyście szukały wózkowych inspiracji to znalazłam fajne podsumowanie z targów wózkowych z dużą ilością zdjęć:
http://matkadentystka.pl/2018/03/woz...ids-time-2018/ |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak samo z jakimiś śrubkami, kablami, dokumentami.... Połowa nie wiedział co od czego i takim sposobem się uzbierało tych worów ze śmieciami. Niby się nie chomikuje a zawsze się uzbiera tego dziadostwa.... Co do tych akcesoriów do kp to ja butelki użyłam może z 5 razy i to samo laktatora. Jakbym nie miała to by się też obeszło. Mój syn był anty-silikonowy tylko cyc ![]() Teraz kupie butelki i laktator porządny no ale przy dwóch dzieciakach to chyba nie da rady tylko na samej piersi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Ja w sumie niecałe dwa lata po porodzie ale nie zostawiałam bym niczego na ostatnią chwilę. Też przy Adasiu stwierdziłam że bez butelek, mleka i innych rzeczy się obejdzie, a potem z jęzorem na brodzie mąż latał i kupował. Teraz już się zabezpieczalam. Mleko, butelki, laktator i inne rzeczy mam i wolę miec.
Na razie muszę mojego małża przekonać do dostawki do łóżka ![]() ![]() Co do lezaczka bujaczka przy synku kupiłam Chicco najzwyklejszy bez żadnych wibracji, po prostu chciałam mieć coś gdzie na chwilę będę mogła odłożyć małego. Był na promo w Tesco ze 160 chyba na 80zl. Zdecydowanie był wystarczający ![]() Zamówienia dzisiaj chyba pościel do łóżeczka i kocyk bambusowy. Pieluchę bambusowa 120x120 i pieluszki muślinowe już przyszły super sprawa. Zamówienie z Gemini też przyszło w sumie zostało mi kupić z artykułów higienicznych platki kosmetyczne, spirytus i że 2 opakowania chusteczek z hippa. Teraz testuje na młodym chusteczki z dady z bawełna i są super. Z hippa są jednak najmniej nafaszerowane chemia.
#125 |
Rozeznanie
|
Nie brakuje Wam w nowej części Ladyroses? Już 5 strona a jej nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Wczoraj jechała chyba na jakąś rodzinna imprezę. Tez zauważyłam, że Jej dziś nie było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lady pewnie cieszy się weekendem z tztem 😁 znając ja to jeszcze nadgoni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda tylko 3 osoby oglądały jak dotąd ale przyjechały na umówioną godzinę. Tylko co mnie zdziwiło: tylko 1 osoba w sprawie mieszkania dzwoniła a tak to pisali wiadomości. Cytat:
![]() A kupiłam 2 razy kombinezon dla dziecka i chyba jeszcze jakieś ubranka. Co do sukni to wiadomo, że umowilam się w domu bo warunki do przymiarki musza byc komfortowe ale ciuszki dla dziecka umawialismy się w miejscu publicznym. Spr czy było ok, płaciłam i tyle ![]() pacia pochwal sie na jakim spektaklu byłas?
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
W temacie olx my sprzedaliśmy tak sporo rzeczy. 4 komody, łóżko, gry na ps4, sprzęty różne. Ogólnie lubie taka opcje sprzedaży. Meble mieliśmy w garażu te ns sprzedaż wiec do domu nikt nam nie wchodził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego już mój pecherz coraz bardziej daje o sobie znać. Ciężko mi na dłużej do miasta wyjść bo potem kibelka trzeba szukac ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Też zauważyłam że Lady nie ma dziś cały dzień. Pewnie przerwa od internetu😊
Dziś sprzedałam dwie komody przy pomocy olx. Weszli do przedpokoju, zapłacili i poszli. Tak więc całkiem spoko. Ma jeszcze być pan po telewizor i mam nadzieję że rzeczywiście będzie bo już fajnie by było się tego pozbyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Jeżeli chodzi o laktator i inne gadżety do karmienia to okazuje się że co osoba to opinia. Wiadomo albo się przyda albo nie. Ciężko zgadnąć zwłaszcza przy pierwszym dziecku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biurko jest w stanie dobrym, nie jest zniszczone ale z racji ograniczonego metrazu nie mam co z nim zrobić a musze łózeczko wstawić.
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak jak Olan pisała gratów się zawsze zbiera a faceci jakoś mało chętni do wyrzucenia tego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Sami tych komód uzywalismy do dziś. Teraz mam majtki na wierzchu 😂😂😂. Mniej gratów do noszenia przed remontem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tam wywalam wszystko i nie konsultuje, bi inaczej byśmy zarośli gratami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstyd się przyznać ale nawet go z pudełka nie wyciągnęliśmy jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Mąż z synkiem poszli do piwnicy po wózek
![]() Sprzedażowy dzień na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Też zauważyłam jej nieobecność.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Szkoda ze tego mojego mieszkania nie udało się sprzedać
![]() Chyba już nic z tego. Co innego gdybym miała czas a nie bardzo mam i chyba przyjdzie nam tam remont robić i mieszkać. No trudno... Teraz załuje, że nie pomyslałam o sprzedaży jakiś rok wcześniej czy dawniej. Byłoby na spokojnie a tak to teraz na wariackich papierach wszystko. ![]()
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się już boje sprzedaży auta... ze bedize się to ciągnęło w nieskończoność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my na olx rok temu sprzedaliśmy auto ![]()
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
3 in 1 napper rocker chyba sie zwie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Poczytując Twoje posty też wysyłałam męźa po tutka, nawet bardzo nie protestował bo pamięta jak się z nim męczyłam, ale przypomniało mi się że stelaż i spacerówkę jest na strychu, a gondola, fotelik i torba u mamy wìęc w tym tygodniu nie da rady😕
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Rozeznanie
|
Witam się i ja w nowym, opatrzonym piękną pierwsza stroną (dzięki lady
![]() ![]() Mimo że lady cichutko to tutaj i tak spory ruch weekendowo ![]() Oczywiście u nas weekend zajęty więc teraz dopiero nadrabiałam. Co do lini to u mnie nie ma, tak samo jak rozstępów, ale te się pewnie pojawią bo mam dość suchą skóre ostatnimi czasy a nie jestem fanką balsamów, więc muszę się pilnować, żeby to robic regularnie. Cytat:
![]() A co do olx, to my też zaczęliśmy od jakiegoś czasu właśnie tam isę pozbywać rzeczy i super sprawa. Jak narazie nie mieliśmy jakiś nieprzyjemności, czy mega dużo natarczywych pytań o dziwnych porach. Więc nadal zamierzamy z tego korzystać, bo zawsze to jakaś gotówka wróci, choćby niewiele. Jak nam zależało żeby coś sprzedać a na olx nie szło to wystawialiśmy też na allegro. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.google.pl/search?q=tiny+...ncTi3-oIBZrQM: A my z kolei kupiliśmy nasze drugie mieszkanie przez olx ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Lady pewnie wróci dzisiaj wieczorwm/jutro. Weekend to pewnie jakieś plany ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#150 |
Zadomowienie
|
Lady poszła wczoraj na imprezę. Pewno jeszcze nie wytrzeźwiała. Dajmy jej czas, jutro nadgoni na pewno 😂
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.