|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.II ❤
Cytat:
wtedy nawet lepiej bo jak dostanę ciuszki w spadku to będę wiedzieć co mi brakuje, a teraz się boję kupować, żeby nie mieć 30 body na 56 bo po.co... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ☺ dzieć ogarnięty,śniadanie zjedzone, kawa się pije.
Jutro Tż wyjeżdża na dwa dni i trzeba by jakieś zakupy zrobić a nie mam zielonego pomysłu co. U nas połówkowe pewnie dopiero po świetach a ja się już doczekać nie moge i chciałabym coś kupić ![]() Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie, że będziesz miała ubranka w spadku, ja niestety nie liczę ,że ktoś mi sprezentuje. Zresztą nawet do szpitala na wyprawkę wypada mieć nowych kilka kompletów, bo u mnie w szpitalu trzeba mieć swoje ubranka. Tych 56 ciuszków dużo nie kupuję, bo to tylko na miesiąc będzie. Byłam w sh w tamtym tyg i wszystko jakieś takie sprane, zmechacone było, może źle trafiłam. Ola, to mocno musiało ci dziecko naskoczyć na brzuch ,że się zdecydowałaś na szpital. Bolał cię brzuch? Czy już wszystko dobrze u Ciebie? Wychodzisz dziś ? |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiadomo, że część może być nie bardzo, ale z takiej ilości na pewno coś się wybierze w smyku widziałam ostatnio śliczny kombinezon zimowy za 55 zł (i do tego rabat 20%) ale nie mogłam się zdecydować jaki rozmiar na zimę będzie ok i nie kupiłam.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Łobuz wstał o 4 i nie chciało mu się dłużej spać
zasnął dopiero o 5:30 i przed chwilą wstalismy. Dobrze ze te pobudki nocne to już nie codzienność. Ja mam sporo ciuchów po synku, ale jednak na 56typowo letnich mało.. No i muszę zrobić segregacje tych typowo chłopiecych. Czekam na okres letni i już kilka ładnych dziewczęcych kupię żeby mieć na co popatrzeć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny boli Was brzuch? Ja się zaczynam powoli niepokoić...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie raczej zaczyna boleć spojenie. To takie uczucie że dół brzucha wtedy też boli/ciągnie.
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest wiele opcji i nie każda ma zła oznake. Dzięki za kciuki. U mnie raczej dziś bedzie bez usg. Ale do 12 musimy poczekać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Mnie bolą pachwiny tzn. uczucie ciągnięcia:-(
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też już dochodzą różnorakie bóle, klucie, ciągnięcie, czasem twardnienie brzucha... Ale jestem non stop w ruchu, mam ciężko chorego w najbliższej rodzinie, teraz taka sytuacja ze nie ma za bardzo jak leżeć i odpoczywać... Zawsze się cieszę jak czuje kopniaki babelka, ulga od razu ze fika.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie czesto ciagnie jak za szybko się podniose z niskiego krzesła albo z łóżka. Gdzie tylek jest nizej jak kolana. Poobserwuj. Jesli się nasila to wiadomo co robic. Jeśli bedzie w miare i do piątku wytrzymasz to myślę ze nic strasznego. Czasami takie bole też może nasilic zaparcie. Ja dziewczyny pracuje. W pracy połowe siedzę, połowę chodzę po saloniem różnie bywa. Najgorzej jak kucnę po coś. I wstać. Byle nie za szybko bo kolowrotek w głowie się robi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po pobraniu krwi w laboratorium było z 30 osób, więc skorzystalam z prawa pierwszeństwa, powiem Wam że o dziwo obyło się bez awantury stanowczo podeszłam pierwsza i oznajmiłam młodemu Panu że wchodze przed nim. Nigdy tak nie robiłam ale tyle osób plus kolejka chorych do rejestracji to przesada człowiek dba o siebie, uważa na choroby a ma stać w tych zarazkach, od czegoś ta ustawa jest. Swoje nieszczęsne nogi w poniedziałek z lekarzem skontaktuje za Waszą radą. To miłego dni
|
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Dobrze, że bez gadania się udało, jednak trafią się mili ludzie czasem ;-)
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Dobrze, że bez gadania się udało, jednak trafią się mili ludzie czasem ;-)
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam się poniedziałkowo, z samego rana dostałam wyniki badan i niestety wyszło mi nie tak jakbym sobie tego życzyła więc dzień zaczął mi się średnio łaskawie. Limonka polecisz dobrego genetyka w Poznaniu? Co do ubranek- mam sporo po córce, przejrze na Wielkanoc w jakim są stanie i ile czego mam i zacznę powoli uzupełniać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Nie cytuję bo dziś totalnie jestem nie w sosie. W sobotę sprzedalam moje ukochane autko i zostalam uziemiona, a do tego mąż mi oznajmil w weekend, że prawdopodobnie wyjezdza w przyszlym tygodniu na caly tydzien .Do tego wczoraj byliśmy zobaczyc wiekszy fotelik dla starszaka bo już wyrasta z aktualnego, przy okazji wypytalam o wózki (mieszkamy na 4 piętrze bez windy, wiec wyobrazalam sobie to tak, ze stelaz będę zostawiać na dole a dziecko w gondoli wnosic na górę) ale okazało się, ze moj pomysł jest malo realny bo wszystkie te budki sa tak ciężkie że ledwo je dzwigalam same a co dopiero z dzieckiem w srodku Jeśli zas chodzi o ubranka, to synkowi 95% ubranek kupilam nowych, mialam tego sporo i naprawde ładne. Część sprzedalam ale większość zostawilam z myślą , ze moze się jeszcze nadadzą kiedyś. Najpierw trafily do jednego dziecka z rodziny, jak wyrosl to do nas wróciły, potem urodzilo sie kolejne to znów pozyczylismy, jak sie upomnialam, ze te male to by sie przydały bo kolejna kuzynka urodzila to po kilku tygodniach zwodzenia nas uslyszalam, ze oni juz tych ubranek nie mają bo nie mieli gdzie ich trzymac a my przeciez juz wiecej dzieci nie planujemy Myślałam, ze się zagotuje nie dość, że teraz musze cala wyprawke od nowa kupowac to wypadaloby zapytać, nawet gdybym wiecej dzieci nie planowala to bym je poprostu sprzedala i choc cos by mi się zwróciło . 3 wielkie wory ciuszkow, zdecydowana wiekszosc to hm, kapp ahl, ff i inne, także nawet po 3 dzieci byly w dobrym stanie. Ehhh...
Edytowane przez tezewe Czas edycji: 2018-03-05 o 10:01 |
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co sądzicie o green tomach? Miałyście doczynienia?
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Forester co tam wyszło nie tak?
Tezewe z tymi ubrankami bardzo słabo... wkurzyłabym się. W tej sytuacji byłoby mi na ich miejscu głupio i chociaż dałabym jakieś pieniądze Wam za te ciuszki, których nie zwrócili.
|
#144 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też planowalismy się przeprowadzić, ale nie mozemy znalezc nic co spelnialoby nasze oczekiwania dlatego straciłam nadzieję, ze uda nam sie to przed porodem. Edytowane przez tezewe Czas edycji: 2018-03-05 o 10:15 |
||
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A kuzynka jak nie miała gdzie trzymać ubranek, to czemu wam nie oddała i skąd pomysł ,że więcej dzieci nie planujecie? Ja bym jej wprost powiedziała , co myślę. Niestety, jeżeli się planuje kolejne dzieci, to lepiej nie oddawać rzeczy bo potem mogą do nas nie wrócic albo wrócić zniszczone. Jeżeli chodzi o bóle , to też mam wszelakie ,od kłucia po ciązgnięcie, spojenie też mnie boli - myślę ,że to normalne . Wieczorem brzuch mam twardy i mam wrażenie ,że mi zaraz pęknie. Ja też mieszkam na 4 p. Są takie godndole miękkie, ale nie każdy chce w tym wozić dziecko. Ja przy Mateuszu taką miałam. Teraz planuje kupić taką półmiękką, dosyć lekka , ale nie aż tak jak ta wkładka , którą miałam. |
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z wózkiem robiłam jeszcze taką kombinacje, ze wsadzałam go do auta który stan pod blokiem i szłam z samym dzieckiem, ale to tylko jak byłam u moich rodziców no i auto mam z dużym bagażnikiem i szybko ta gondola wchodzila. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Przy małym też myślałam o wózku w aucie ale nam się to nie sprawdziło. I tak mi było ciężko nosić na 4 p czy w gondoli czy w fotelu a jak gondola była w aucie to jak chciałam do niej dziecko włożyć idąc na spacer to była zimna jak cholera. Z jednym dzieckiem to się szło tylko z tym dzieckiem a przy dwójce to już faktycznie ciężko to ugryźć. Człowiek się umeczy.
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się te green tomy bardzo podobają,takie inne,wyglądają jak zabawki. Ale pojęcia nie mam jakie są w uzytkowaniu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

uwielbiam te komplety hm dla niemowlakow, ekstra jakość i wygoda za razem
w ogóle tak nas ominie wyprzedaż, ta co minęła jeszcze u wielu z nas płeć była niespodzianką,a na następnej wyprzedaży będziemy już na wylocie :/
wtedy nawet lepiej bo jak dostanę ciuszki w spadku to będę wiedzieć co mi brakuje, a teraz się boję kupować, żeby nie mieć 30 body na 56 bo po.co...

więc dzień zaczął mi się średnio łaskawie.