|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 8
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8192500 1]Ja wije gniazdo.
Układam rzeczy małej w pokoju, bo miałam w paczki poupychane wszystko. Muszę to poplanować, bo trzeba do Ikei kolejną rundę zrobić po biurko i regał dla małżona, żeby się wynosił z komputerem i pierdyliard pudełek pudełeczek muszę kupić, bo mam tu bardzo dużo otwartych półek czyli wróg rumiansa ![]() Wygląda kusząco; ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Pięknie Cię wzięło ![]() ![]() ![]() Pochwal się efektami jak już to ogarniesz - mąż już się pożegnał z helikopterem ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy łopatka boli mnie zazwyczaj jak za dużo łażę lub stoję, a poślad jak zapominam regularnie łykać magnez
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
To juz kolejna czesc?!
Tylko 7 stron na telefonie do nadrobienia mam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie co z nasza Blaira 😞
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 8
Cytat:
Eh ... współczuje bardzo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Przepraszam to Cię ty jeszcze nie było ? Co to Za bumelka ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Miała się właśnie odezwać i dalej cisza ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez DomimaZet Czas edycji: 2018-03-05 o 22:44 |
|||
|
|
|
#127 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Powinnam tak ludziom odpowiadać na te bzdurne pytania co u mnie - siedzę i gapię się na brzuch 😂 Cytat:
|||
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o tych płatkach że i ja jem 😂😁
Domii A jak tam to spotkanie z koleżanką ?? Doszło do skutku ? Blaira... gdzie jesteś ??
|
#129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8192539 6]Produktywność w ciąży poziom milion.
Powinnam tak ludziom odpowiadać na te bzdurne pytania co u mnie - siedzę i gapię się na brzuch 😂 Jeszcze do malowania trochę upłynie 😏 trzeba tą wyprowadzkę dokończyć. A do połowy lutego była wspaniała wymówka, żeby tego nie robić - choinka stała w miejscu nowego stanowiska pracy TŻta 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Maz dzis wrocil z pracy i wola "Nie przyjdziesz sie ze mna przywitac?" a ja bylam zbyt zajeta, bo przeciez lezalam i patrzylam na brzuch bo maly akurat fikal 😎 Sent from my LG-H340n using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chciala cini minis... wieki ich nie jadlamSent from my LG-H340n using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie próbowałam bo się boje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Brunetki i Blairy braak... czekam na wieści!
A teraz lulu. Padam na pyszek zaczyna się chyba robić ZA CIĘŻKO :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
O tak produktywność w ciąży. Po pracy szybki obiad, dziś drzemka i jestem rozbita że nic mi się nie chce. Mam wewnętrzne rozdarcie że chce pracować i chce już rzucić wszystko w cholere. A czas leci... W pon wizyta. A gdyby tak wziąć l4..
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Przez Was idę żreć płatki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie ze ja taka nieogarnieta. Synus ma tak straszne ataki kaszlu ze nie wiem czy nie trzeba bedzie w nocy na pogotowie jechac. Nic nie pomaga, podczas inhalacji bylo jeszcze gorzej, wietrzenie nie pomaga, syropy przynosza odwrotny skutek i zamiast coraz lepiej jest coraz gorzej... Zasnal i non stop sie budzi z placzem bo go dusi
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh ☹️ biedny ... Byliście u lekarza ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej w nowe częśći )
szybkie pytanie zadam, i idę nadrabiać LADYMAMA- czy po zastrzyku bolało na tyle, że ciężko autem jechać/ iść? bo jutro idę na kłucie i nie wiem, czy Męża zatrudniać do przewiezienia mojego pokłutego tyłeczka
Edytowane przez nalesnikona Czas edycji: 2018-03-05 o 21:54 |
|
|
|
#142 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdecydowanie wzięłabym zwolnienie. Zresztą teraz jest już mi momentami tak ciężko, że bym nie dała rady pracować, jeszcze z cc. Cytat:
|
||
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w nowym wątku
Jestem okropnie padnięta po tym dniu ![]() Zamówiliśmy dzisiaj wózek, będzie już na piątek i rodzice mają odebrać 😊 Załatwiłam dzisiaj też wstępnie pakiet na bankowanie krwi pępowinowej. Wróciliśmy od rodziców do siebie ale jutro lecimy do Warszawy na pogrzeb. Jestem już spakowana, poprana i ogólnie padam na dziób po dzisiejszym dniu. Masz nowy nabytek: 20180305_215226.jpg Zrobiłam herbatkę, podgryzam rogalikami od teściowej i lecę nadrabiać nowy wątek 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Polasia ja tez Cie podziwiam, ze nadal chodzisz do pracy. Moze faktycznie wez L4, odpoczniesz troche, ogarniesz sobie wszystko na spokojnie 😘
Domii zdrowka dla synka, czesto choruje biedaczek 😞 May_mummy jaki kolor w koncu wzieliscie? ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-03-05 o 21:56 |
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez Mam tego cudaka ❤️ ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór !
Na początek wybaczcie, że tak nie kulturalnie milczałam...ale dzień był bardzo aktywny i ciężko mi nawet znaleźć chwilę by złapać za tel. Na początek: Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Groszku, dużo zdrówka, szczęścia, wielu radosnych chwil, by poród przebiegł bez komplikacji, bez bólowo i szybciutko! Poza tym spełnienia marzeń i duuuuużo miłości ![]() Twoje zdrowie Brunetka, Napisz koniecznie co się dzieję...po to tu jesteśmy by się wspierać na wzajem Cieszę się że z Antosiem wszystko ok, duży już chłopczyk! Skorpio, Cieszę się że jesteś już z nami. Jestem mega dumna z Ciebie, że już jesteś gotowa na każdą ewentualność ![]() Z twojego spakowania i ja wezmę przykład. Brawo Ty! Niby miałaś gorszy czas, a poradziłaś sobie wyśmienicie ![]() Domima, Dziękuję kochana Myślę że bardzo dobrze zrobiłaś z tym usg ... w sumie to trochę dziwne że Twój lekarz Cię nie pokierował, może uważa że jak przyjdziesz na wizytę to zadecyduje jaki ma plan. To teraz pokrótce co u nas na wizycie. Wizyta opóźniona, bo jakiś specjalny przypadek się trafił i z tej okazji przyjechał do pacjentki jakiś profesor....szkoda że ta była umówiona o 9, a przyjechała o 10 ... także pierwsza irytacja...w szczególności że pytałam się jakie jest opóźnienie by sobie a w sumie młodemu dla pobudzenia dawkować czekoladę. Zjadłam 3/4 tabliczki a weszliśmy po 40 min...także kcal poszły w moją dupcie, a młody się super ululał Także dzięki temu opóźnieniu, moja wizyta była pierwszą gdzie dr próbowała nadgonić czas...co dało się odczuć niestety ![]() Ogólnie wszytko u młodego ok. Waży obecnie 1,5kg , wszystkie przepływy, narządy ok. Pani dr bardzo zadowolona, że młody grzeczny i dał się ładnie zmierzyć..szkoda tylko że już od kilku wizyt nie chce dać sobie zrobić ładnego zdjęcia bo się zasłania rączką i cały czas wtulony we mnie. Mój synuś Dla pocieszenia natomiast dał sobie zrobić zdjęcie całej stópki ![]() Ułożenie: główkowe lewe.... tylko nie wiem jakie dokładnie położenie i czy lewa to ta moja lewa czy lewa patrząc od lekarza ![]() Niestety nie dowiedziałam się jak konkretnie leży i co z szyjką...ja zapomniałam zapytać , lekarka gnała, a dr który był "gościnnie" non stop dowcipkował...także niby wizyta udana, ale jakiś mam niedosyt, w szczególności że była odpłatna. Potem szybko pojechaliśmy odebrać przewijak Ikea nowy z akcesoriami który ktoś sprzedał za grosze..i szybkie zakupy w Ikei max 20min. Mąż zadowolony że szybko poszło. Tak mu obiecałam W nagrodę były hot-dogi.Miałam natomiast dziś wstydliwą sytuację na spotkaniu z położną. Przeziębienie powoli dobiega końca, jakieś pojedyncze odkaszlnięcia i kichnięcia.... także jest już prawie super. Natomiast dziś z powodu suchego powietrza w gabinecie, złapał mnie taki atak kaszlu, że musiałam wyjść i napić się chociażby wody z kranu (bo cukierków nie miałam przy sobie do nawilżania gardła). Ten atak był tak silny że nie mogłam opanować pęcherza...dobrze że miałam wkładkę...choć i ona nie dała radę. No mówię wam wstyd na całego. Zdarzało mi się już w trakcie ciąży że kichnięcie wywołało małe "ulanie się" ale tego to jeszcze nie miałam, dodam że poszła cała seria
Edytowane przez blaira Czas edycji: 2018-03-05 o 22:05 |
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Blaira dlugo musialysmy na Ciebie czekac, ale ladnie przeprosilas
![]() Super, ze na usg wszystko w porzadku. Ci nasi chlopcy to chyba juz sa takimi malymi wtydnisiami, moj tez sie zaslania za kazdym razem. Szkoda, ze lekarka sie spieszyla z ta wizyta. Co do pecherza, u mnie na razie bez takich akcji ale mialam czas ze jak mi sie zachcialo siku to doslownie musialam biec bo bym nie dala rady wstrzymac... Caly czas mi sie przypomina jak szwagierka mowila, ze ona z chlopakami juz na trampolinie nie poskacze po dwoch porodach wlasnie z takich powodow. Troche sie boje takich skutkow w przyszlosci. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Blaira - ufff cieszę się ze wszystko ok ❤️ Faktycznie miałaś dzisiaj zabiegany dzień ...
Młodzian już 1,5kg - cudownie ❤️ No i położenie główkowe super wieści Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny, zdrówka Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

znaczy łopatka boli mnie zazwyczaj jak za dużo łażę lub stoję, a poślad jak zapominam regularnie łykać magnez

wieki ich nie jadlam

biedny, zdrówka