![]() |
#121 | |
Gazela inteligencji
|
Dot.: Zdrada, jak żyć dalej...
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
W sumie racja, klasy nie ma bo zdradził.
No ale wypadałoby chociaż przeprosić. W końcu zabrał jej dwa lata z życia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
mnie osobiscie nie dziwi ze jego najlepszy kumpel nic ci nie powiedzial
ja tez bym nie poszla do chlopaka mojej najlepszej kumpeli/przyjaciolki jak bym wiedziala ze zdradza swojego faceta nie mowie innym jak maja zyc i sie nie wtracam w czyjes romanse jak dlugo nie oczekiwalaby ode mnie klamania aby chronic jej tylek nie zroblabym nic w tej sprawie wiec bicie kumpla faceta po twarzy w odwecie za to ze nie powiedzial jest chyba przesadzona reakcja takjakby odreagowaniem zlosci na faceta na boga duchu winnym kumplu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;82856916]Ja bym wszystko popakowała w worki i wyrzuciła na śmietnik.[/QUOTE]
Ja też. Autorko, współczuję, co za kłamliwa gnida. Nie wyobrażam sobie, jak musi ci być ciężko, ale lepiej znać prawdę niż żyć latami w nieświadomości u boku takiej świni. Życzę siły.
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Może teraz będzie myślał głowa a nie h..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Autorko,daj znać jak to rozwiązałaś. Jak się czujesz, głupie pytanie, ale domyslam się że fatalnie
![]() Co za gnida, ale karma wraca. A Ty jeszcze sobie życie ułożysz, jestem pewna na milion procent ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, napisz jak się czujesz.
Teraz jest źle, ale zobaczysz minie troszkę czasu, i będzie z dnia na dzień tylko lepiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Karma wraca, pamiętaj
![]() Bardzo Ci współczuję. To co przechodzisz to coś strasznego, na pewno jest jeszcze za szybko na myśli o przyszłości, ale jestem pewna, że po jakimś czasie będzie Ci lepiej. Poznasz kogoś normalnego. Nie ma co roztrzasac, już po fakcie. A rzeczy na śmietnik i do widzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#130 |
lokalna gwiazda
|
Nigdy tego nie zrozumiem. Odejście może zranić, ale zdrada już nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Worek oddany. Wylałam morze łez, pakując jego rzeczy, nie sądziłam że to będzie takie trudne. Z kumplem rozmowa była niezbyt przyjemna - on nie chciał się mieszać, licząc że się domyśle. Nie krył go, przynajmniej tak twierdził, nie wiem, czy mu wierzę. W sumie, nie ma to znaczenia, z tą osobą nie będę już utrzymywać kontaktu, zawsze był bardziej "jego znajomym".
Wysłałam...Exowi smsa, że jego rzeczy są u kumpla i że nie musi więcej kryć się z nadgodzinami, bo wiem że "pilny projekt" ma na imię Krysia. Wyłączyłam telefon, wylogowałam się z jego fb, żeby nie wiedzieć więcej do tam się dzieje. Muszę się jakoś pozbierać, żeby jutro iść do pracy i jakoś przeżyć do weekendu. Choć nie wiem, jak. Dziękuję bardzo za słowa wsparcia są mi teraz bardzo potrzebne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Straszny gość, jeszcze dziś kłamał. Kolega nie lepszy w sumie, dałaś radę mu powiedzieć co o tym sądzisz?
Cieszę się, że nie masz ochoty na sceny - ta baba w każdym wypadku byłaby Ci wdzięczna i wcale by ją żadne Twoje słowa nie ugodziły w żaden sposób. Mam wrażenie, że te drugie to jakiś podgatunek 🤣 (zaraz mnie zjedzą zołzy wizażowe będące dumnymi drugimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Trzymaj sie Autorko, silna z Ciebie babeczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I moze tak było właśnie jak mowi ten kumpel ![]() Dobrze, ze sie wylogowalas ![]() Daj znać jak sie sprawy maja kiedy wł telefon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak naprawdę mam ochotę zrobić mu scenę - wielką, koszmarną awanturę, zakończoną tłuczonymi talerzami. Niestety, nic to nie zmieni - nie cofnie jego zdrady, ani nie wyleczy bólu, który czuję. Wiem, że najszybciej się z tym uporam, jeśli urwę kontakt i jakoś dojdę do siebie, bez jego widoku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Super, jesteś bardzo silna.
Życzę si wytrwałości, rozstania zawsze są trudne. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy jestem silna. Czuję się taka żałośnie słaba, bo nie mogę przestać płakać i głupia, że nie odkryłam tego wcześniej. Skoro jeden kumpel wie, to możliwe, że więcej wspólnych znajomych się czegoś domyśla, a ja jestem taką ostatnią niedoinformowaną. Chyba wolałabym, żeby wprost mi powiedział, że mnie nie kocha i odchodzi. Sama nie wiem, co gorsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny na rozstaniowym Ci pomogą. Zablokuj exa gdzie tylko możesz ..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
Tylko nie daj sobie wmówić, ze on z ta koleżanka jakis projekt robił i dlatego nazywał to nadgodziny
![]() Ja nie zapomnę jak jedna dziewczyna nakryła swojego na zdradzie i wszystkie ciuchy wywaliła za okno. Relacje robiła na jednej grupie na fb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Współczuję autorko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ktoś kto oszukał raz, oszuka i drugi i trzeci
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Autorko, bardzo współczuję i przytulam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Jakieś 30 minut temu zadzwonił domofon, potem dzwonek , słyszałam na klatce dyskusję z sąsiadką - poznałam jego głos. Podobno "nie odbieram cały dzień i się martwi". Siedziałam cichutko, jedynie kot miauczał pod drzwiami przed cały czas. W końcu sobie poszedł.
Dzięki Bogu, że miałam wymieniane drzwi jakieś 2 tygodnie temu i nie zdążyłam dać mu kluczy. Na pewno, by wszedł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale szuja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Dajcie dziewczyny spokój z tą karmą. Idąc na logikę to autorka zrobiła coś złego i teraz karma ja dopadła? Jakby ona to pisała to jeszcze bym zrozumiała, ale jak można komuś dodawać otuchy w taki dziwaczny sposób?
To ona ma być szczęśliwa, a ich życie to już najmniejszy problem w tej chwili. Zawsze mnie śmieszą takie teksty, właściciele wszystkich koncernów wyzyskujacych biednych ludzi muszą być koniec końców strasznie nieszczęśliwi 😁 Nazywanie kogos podgatunkiem czlowieka też jest strasznie słabe... Autorka trzymaj się i nie daj się wciągnąć w żadne dyskusje. Wyszłaś z twarzą z sytuacji i możesz być z siebie dumna, bo nie każdy miałby tyle sily. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.