|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Brak chemi w związku
Ja myślę, że powinnaś jeszcze trochę poczekać, poznać Go lepiej. Skoro to fajny, wartościowy facet to nie będzie strata czasu. Jeśli za miesiąc, czy dwa dalej nic do Niego nie poczujesz to będziesz miała pewność, że to nie TO, a przynajmniej będziesz miała poczucie, że spróbowałaś.
Powodzenia!
|
|
|
|
|
#122 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
Ja mysle ze nie ma co czekać.
|
|
|
|
|
#124 |
|
lokalna gwiazda
|
Ja uważam, że jeśli od początku tej iskry nie ma, to i się nie pojawi. Pojawi się przywiązanie, przyzwyczajenie i są to dobre uczucia, ale niewystarczające. Mężczyzna też chce czuć się pożądany.
Mam takie wrażenie (może mylne ), że część związków, w których kobieta nie czuje pożądania, kończy się tak, że ona rodzi dziecko, dziecko jest pretekstem, by unikać współżycia z mężem, mąż pociesza się koleżanką z pracy (bo żona go nie rozumie...), a żona idzie na Wizaż zadać pytanie, gdzie popełniła błąd.
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
live your passion
|
Cytat:
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#128 |
|
lokalna gwiazda
|
Polecam autorce:
https://www.polityka.pl/jamyoni/1727...zy-ludzmi.read |
|
|
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
To dobry znak dla mnie, że wylał się tu tak straszny jad. Zdechłego psa nikt nie kopie, if you know what I mean.
Cytat:
Napisałem tak dużo zdań w tym wątku, że tych błędów powinno być bardzo dużo - czy jest ? Czy w mocy pozostaje Twoje twierdzenie, że piszę niepoprawną polszczyzną. Wskaż tą niepoprawną polszczyznę. Jeszcze raz z czego wynika ogromne poczucie wartości: Ktoś mi tam zarzuca, że nie myślę logicznie. Ktoś mi zarzuca, że nie umiem pisać poprawną polszczyzną. Wierzcie mi, nie zdarzyło się Wam rozwiązywać problemów (z matematyki czy informatyki teoretycznej) jakie ja rozwiązywałem. Skąd pewność. Mówimy tu o poziomie światowym. Stąd taka buta, stąd z uśmiechem czytam zarzuty co do mojego intelektu. |
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli o mnie chodzi, to ty możesz nawet być Vitalikiem Buterinem. Gratulacje. Na forum to nic nie znaczy. Ważne jest to, czy odpowiadasz na pytania (nie odpowiadasz), czy odnosisz się do meritum kwestii czy starasz się zmienić temat gdy twoje poglądy są kwestionowane (to drugie) i czy jesteś otwarty na debatę (nie jesteś). I tyle.
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I podobnie jest w IT. Logujesz się do banku. Ufasz, że 100k $, które przelewasz trafią do nadawcy. Bo widzisz, to nie jest do końca tak, że to działa od tak sobie. Dlatego krew mnie zalewa, gdy próbujecie jeździć po moim intelekcie, a każdego dnia nawet o tym nie wiedząc polegacie na nim, i to w znaczącym stopniu. Już to mówiłem, powiem jeszcze raz. Ludzie o tym na co dzień nie myślą, ale są Ci, którzy martwią się o to każdego dnia, żeby to jakoś hulało. A myślisz, że w bankach (kwestie ekonomiczne) nie siedzą profesorowie nie dumają jak to wszystko zaplanować, żeby pewnego dnia nie walnęło? Chcesz, żeby Twój bank splajtował? To nie jest tak, że to wszystko hula siłą bezwładności. To jest powód, dla którego to ja będę oceniał Twój intelekt, a nie Ty mój. Wierz mi na słowo, nie chcesz żeby było inaczej. I jeszcze jedno. Ja się obracam w IT, siedzą tam w 99% mężczyźni, a już w 100% to oni są decyzyjni. To jest powód, dla którego twierdzę, że na mężczyznach stoi świat (i to nie tylko IT). Edytowane przez niepewny123 Czas edycji: 2018-04-24 o 18:03 |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
związek też nie byłby mi potrzebny, chyba że z kimś tej samej płci. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#134 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polegam też na wiedzy lekarzy i pielęgniarek (bo jakby nie było, zdrowie jest ważniejsze od przelewu), architektów, farmaceutów. I co z tego? Myślisz że nie ma ograniczonych lekarzy z którymi się nie da dyskutować? Hehe. HEHEHEE. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#137 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
|
#138 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wiesz z kim rozmawiasz po drugiej stronie i wycieczki po intelekcie są żałosne. Zdajesz sobie sprawę, jak wielu ludzi codziennie zajmuje się rzeczmi, których nie jesteś w stanie pojąć ? I mnie się tyczy dokładnie to samo, ale obracając się w takim środowisku a nie innym mogłem sobie zdać z tego sprawę. Dlatego reaguję ostro, gdy zaczynasz jeździć mi po intelekcie. Dziewczyno, gramy w innych ligach. Cytat:
Obracając się w IT brakuje mi kontaktu z kobietami. To właściwie jedyna, choć nie mała, wada IT (z mojego punktu widzenia). |
||||||
|
|
|
|
#139 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Chyba ty i twoje samouwielbienie tego nie zauważacie. |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mam prawo? Tak. W moim kraju wolność słowa jest zagwarantowana przez konstytucję. Na tym forum ta wolność jest ograniczona, ale trzymam się zasad. Więc, tak, prawo mam.
Co osiągnęłam, żeby cię krytykować? Umiejętność dyskutowania i precyzyjnego odnoszenia się do argumentów wnoszonych przez interlokutora, zdolność rozmowy o abstrakcyjnych pojęciach i ich niuansach. Bo - przypomnę - oceniam cię na tym polu. I kończąc - zauważ, że nigdzie nie nazwałam cię głupim, to dośpiewałeś sobie sam. Jako ktoś, kto uważa płeć męską za lepszą, sam wykazujesz się negatywnymi cechami, które są zwykle przypisywane kobietom. Emocjonalność (zdenerwowałem się!), dopatrywanie się wszędzie ataków, zmienianie tematu i unikanie odpowiedzi gdy zabraknie argumentów, czepialstwo.
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie jesteś głupi, jak sam przyznałeś - nie masz za bardzo kontaktu z kobietami, więc wymyślasz/wierzysz w niestworzone historie na ich temat, bo niby skąd masz wiedzieć, że to bzdury. |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
BAN stały
|
Co w tym oczywistego? Akurat ruda_beksa spokojnie sobie z Tobą poradzi, natomiast teoretycznie jeździć po kimś każdy może i wielu z tego chętnie korzysta, niekoniecznie świadczy to o sile atakującego czy głupocie obiektu ataku. Ot, rozrywka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

), że część związków, w których kobieta nie czuje pożądania, kończy się tak, że ona rodzi dziecko, dziecko jest pretekstem, by unikać współżycia z mężem, mąż pociesza się koleżanką z pracy (bo żona go nie rozumie...), a żona idzie na Wizaż zadać pytanie, gdzie popełniła błąd.