![]() |
#121 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Problemy z tolerancją i seksem w związku
O, no właśnie.
Przy czym nie róbmy też ogólnie z podejścia "a co mi szkodzi zrobić mu dobrze" zjawiska totalnie szkodliwego, bo jeśli to naprawdę nam odpowiada, to droga wolna ![]()
![]() |
#122 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Jednak trochę mnie zdziwiło to namawianie do kompromisu w sytuacji, gdzie kompromis jest niemożliwy a już co najmniej bardzo trudny do osiągnięcia. Gdzieś kiedyś czytałam, że tabu seksualne, podobnie jak tabu dotyczace jedzenia pewnych pokarmów są najgłębiej zakorzenione w naszym umyśle. Niezwykle trudno je przełamać i najczęściej okazuje się to niemożliwe bez czynnika, który nas do tego zmusza.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Bo ok, w sumie ja to się nawet może i mogłabym w imię przyjemności partnera zmusić czasem do aktywności, której nie lubię (niekoniecznie seksualnej). Ale co z tego będę miała? ![]() Mnie kiedyś próbowali przemocą nakłonić do jedzenia tego czy owego. Do dziś nie tknę.
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
No właśnie czemu częściej to kobiety zmuszają się do czegoś żeby jemu było dobrze. A on nawet o tym nie wie że w sumie to nie miała chęci no ale dla niego no dobra zrobi. W sumie kobieta w seksie więc barier ma do pokonania niż facet....oral jednak trochę inny i nie każdej odpowiada, , anal
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Do tego nasłucha się "kompromisów" mad maxa i już w ogóle pomyśli że to w niej jest problem bo nie chce i ona ma coś zmienić by chciec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś słyszałam od znajomego że jak kobieta nie będzie robić orala w stronę faceta to każdy związek jej się rozpadnie.
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Czyli właśnie w każdym związku to jest i ma sie zmusić albo polubić. A jak nie lubi to pruderyjna jakaś i seks to pewnie tylko po katolicku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Statystyki: Czy lubisz uprawiać seks oralny?
Jest mi wszystko jedno, zależy mi tylko na zadowoleniu partnera - 35 procent odpowiedzi Lubię - 22 proc. Nie lubię, ale mój partner tak, więc to robię - 17 proc. Absolutnie kocham to - 16 proc. Nienawidzę i tego nie robię - 10 proc. --- Kompromis, kompromis... Może jest jakaś inna rzecz, na którą się zgodzicie zamiast seksu oralnego? Czy zależy Ci na związku? Czy jemu zależy? Z tego co piszesz, to seks Ci z nim nie leży. Obwinia Cię za swoje niepowodzenia. Pewnie piszesz, żeby dostać zielone światło na rozstanie w swojej głowie. Dostajesz. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
On nie może cię zmuszać do żadnych czynności seksualnych, na które ty nie masz ochoty. Jeśli wymusza na tobie seks oralny, którego ty nie chcesz, to generalnie dochodzi do czynności srksualnych bez obopólnej zgody, co jest tak z grubsza i słabe, i karalne. On nie może tego na tobie wymuszac, a ty masz prawo nie chcieć uprawiać seksu oralnego. To nie oznacza, ze jesteś leniwa, to oznacza, że nei masz ochoty na seks oralny, a to jest twoje święte prawo i koleś musi to uszanować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Może penis mu śmierdzi? Niby głupie, ale niektórzy faceci nie zdają sobie sprawy, że wczorajszy prysznic nie wystarczy, żeby wszystko było ok. Nie mówię, że to jedyny powód dlaczego nie chcesz, spoko, ale być może kiedyś miałaś jakieś mało przyjemne doświadczenie w tym klimacie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.