|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część III
Jajoanka - to takie lekkie kłucie w miejscu spojenia łonowego. Czasem tylko mocniej boli ale to jest chwilowe i przestaje. Lekarz mówił, że taki ból jest normalny bo wszystko się rozciąga, natomiast jesli ból będzie silniejszy i będzie częściej występował to trzeba iść do lekarza prowadzącego, a ten może skierować do ortopedy bo to moze być rozejscie się spojenia łonowego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
No teraz to sie zalamalam 11 listopada bylam u lekarza czyli do dnia dzisiejszego minelo rowno 14 dni a ja mam 2100 na plusie z waga
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#123 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
![]() Musze kupic wage, bo ponoc beda mnie dopiero po 30 tygodniu wazyc :p |
|||
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Miqlo byc lipca , ja juz listopadem zyje
. Wolalabym zeby nie zlecialo i te 10 kg zostalo . Ale z drugiej strony martwie sie czy przy takim szybkim przyroscie masy nie szkodze sobie i dziecku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko zleci jak bedziesz biegac za mala i zajmowac sie dzidzia u mnie waga skacze.. w marcu 81 a dzis 84.. tylko ze zaszlam w ciaze to te 3 kg schudlam a teraz waga tylko bedzie rosla .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dzień pt. sto pytań Sary
![]() Freya, cholestaza objawia się w jakiś jeszcze sposób oprócz swędzenia? I z jakich wyników lekarzowi powinna się zapalić czerwona lampka? z morfologii czy z moczu? Coś mnie ostatnio brzuch swędzi, nie jakoś bardzo, no ale jednak i strasznie uporczywie nogi od kolan w dól i ręce, szczególnie wieczorem, być może to reakcja na słońce, ale wole wiedzieć w razie czego Ostatnio robiłam morfologie bez moczu, więc nie wiem czy w razie co coś lekarz zobaczy, ale na pewno o tym swędzeniu mu wspomnę dzisiaj |
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
Sara, na którą idziesz dziś do lekarza?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Tak z krwi i tak na czczo a najlepiej dzien wczesniej nie jesc nic smazonego ani tlustego bo moze wynik zaklamac
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Oo przyszla praktykantka z lekarzem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NFZ, czyli czekanie w kolejce całe szczęście w środy mało pacjentek :PCytat:
|
||
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem ile waze, w ten weekend kupuje wage i znajac mnie zaczne sie obsesyjnie wazyc :p |
|
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aspat, Alat, kwasy zolciowe, W morfologii i w moczu tego nie widac
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bym szla prywatnie to do tego samego lekarza, wiec bez sensu ![]() Cytat:
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem glodna , a jeszcze dwie osoby :-/ . Powiedzialam tesciowej ze bede o 11- no chyba nie
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz na pelnych obrotach
zjadlysmy sniadanie, umylam wlosy, otworzylam szklarnie i podlalam warzywa. zmywam naczynia a pozniej ide po chleb znowu slonce grzeje ale jezt troche wiatru ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrabialam
ja ogolnie ostatnio czuje troche slabiej malego.. tzn czuje ze tam jest, ze sie wypnie, sprzeda jakies kopy ale bywal bardziej rozbrykany. Moze tez ta temeratura na dworze zle na niego wplywa. Jutr musze siezebrac i isc na glukoze bo to tak dwlekam a wizyta coraz blizej ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze a ja weszlam popatrzec na usg prywatnie i mialam rezerwowac jeden, ale chyba sie nie powstrzymam i zarezerwuje dwaa, z czego jeden taki full wypas z filmikiem 3d tak kolo 32 tygodnia Tylko czemu to takie drogie ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Twoj Igorek tam powinien fikolki jutro strzelac po glukozie ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Dziewczyny jak sprawdzic top gaduly z poprzedniego watku, co bym dodala na pierwsza strone ?
|
||
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Dews musisz wejsc na podforum Poczekalnia i tam przy watku bedzie lista postow, klikasz i sie pokazuje.
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Ja mam od wczoraj mega zawroty glowy. Agata z tata pojechali na wycieczke na basen, a ja od rana leze
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz w domu , lekarz stwierdzil rwe kulszowa i tyle co moge isc na basen i prywatnie oczywiscie na Rehabilitacje , do tego dostalam na skurcze brzucha magzez 3 razy dziennie po 2 tabletki i skierowanie do szpitala przez slabe ruchy dziecka , no i mały obrocil sie i teraz jest pozycja posladkowa z dlatego tez moge go slabiej czuc , ale jak juz nie bede czula ruchow przez pol dnia to ze skierowaniem koniecznie do szpitala
|
|
|
#143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze te badania robie jaknajblizej wizyty ale teraz pojde kilka dni wczesniej bo czasem cos sie wydazy i lipa z badania. Mialam isc dzis, ale wieczorem objadam sie tymi plackami z jablkami a zrobilam dosc slodkie do tego jeszcze cukrem posypalam no i stwierdzilam ze lepiej nie bo jeszcze przez to wynik bedzie pzeklamany. Dzis jakies lzejsze jedzonko bede skubac i jutro pojde odbyc kare![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Swoja droga dziewczyny wczoraj zauwazylam ze zaczely mi puchnac dlonie. Nie ma tragedii, no ale chyba sie zaczlo Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Mi czasem puchnie lewa kostka
nie boli, nie przeszkadza, ale mam doslownie czasami taka oponke dookola :pOk jak ktos chce zobaczyc wygranych z poprzedniego watku, to zapraszam na pierwsza strone :p Liczby jednak i tym razem nie powinny nikogo zaszkoczyc |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() O ho Ho pierwsza gadułą jestem ? HeheDziewczyny jaki miałam sen, to dramat. Śniło mi się że poszłam się kąpać i że mój W pomagał wchodzić do wanny, i ja się myje a on stoi i czeka aż skończę, aż nagle patrzę w wodę a tam krew i zaczęłam się drżeć do niego że rodzę ![]() A on zamiast zadzwonić po karetkę to po moją mamę zadzwonił ( w sumie nie wiem po co ) ![]() Vica i jak mały ? Zaczął się ruszać ? Leć może na szpital niech chociaż sprawdza co i jak z małym .. Prasowalam ubranka, ale laski kuźwa myślałam że odwine kopyta! Tak duszno na raty prasowalam a ten mój nie wpadł na taki genialny pomysł co by mi pomóc ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Mnie stopy puchna czasem
![]() Jejuu ale mnie sie nic nie chce...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Mi w cieple dni stopy wieczorem puchna
jak ostatnio mialam isc do sklepu po 19 to nie moglam stopy w buta wsadzic ![]() Moj Igor siedzi na fotelu, wypial brzuch, glaska i mowi 'oooo moj Lełoś sie rusza' ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie puchną ale np jak wstaje rano to czuję lewa rękę że takie mrówki po niej chodzą i ciężko zgiąć palce przez 10 min
![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
W ktorym tygodniu robicie glukoze?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.

. Wolalabym zeby nie zlecialo i te 10 kg zostalo . Ale z drugiej strony martwie sie czy przy takim szybkim przyroscie masy nie szkodze sobie i dziecku
szybko zleci jak bedziesz biegac za mala i zajmowac sie dzidzia

Tylko czemu to takie drogie

Hehe
jak ostatnio mialam isc do sklepu po 19 to nie moglam stopy w buta wsadzic