![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Koraliki, rzemyki, trampki... :)
Dzieki wam ale już wymysliłam zrobie jej w antyramie nasze fotki rózne żyrafy smieszne itd i cytaty oo przyjaźni , a z koralików to chyba takie pomaranczowo żółte jej sprawie i na nich wypisze mazakiem jakiś tekst z Żyrafą albo coś o mnie i o niej razem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Ja nosze właściwie tylko to co sama zrobię lub gdzieś dorwę, warkoczyki, sznurek do snopowiązałki :P Jedyne kupione są cienki sznurek koralików czarnych i tauka. Trampków nie nosze bo teraz jest na nie moda i wszyscy maja jakieś kolorowe trampeczki. A nawet jakbym chciała mieć takie to nie ma rozmiarów bo wszystkie kończą się na 40. Dawniej nosiłam takie do kostek czarne zwykłe za 10 zł. I jakoś nie narzekałam. Glany to super sprawa
![]() Z moda na takie pierdoły jest różnie niektórzy się lansują na siłę i udają że są mroczni lub super funny happy(sad). Trza być oryginalnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
A ja ostatnio dorwałam koraliki płaskie okrągłe w połączeniu - 5 czarnych -> czerwony -> żółty ->zielony , i od nowa... są bosskie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
heh ja aktualnie mam na sobie ciągle na prawej ręce bransoletke z muliny i z kolorowych koralików na sznurówce
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
kiedys nosilam tych koraliczkow rzemyczkow itp prawie pod lokcie. teraz mi przeszlo.
nosze tylko na lewej rece tureckie 'oko proroka; i mi styknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.