![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: OKULARY panny młodej TAK?? czy NIE??
Ja też nosze okulary, ale na wesele ubieram soczewki. Mój Tż też jest okularnikiem, wyglądalibyśmy trochę jak para niedowidzących
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Ja juz jestem po
![]()
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Jakbym miala cos doradzic w tej sprawie to moze zastanowcie sie nad laserowa korekcja wzroku - ja zrobilam i polecam, zawsze to jeden problem mniej
![]() A okulary nie podobaja mi sie na slub- jakby nie byly dobrane to uwazam ze wygladaja kiepsko (mam nadzieje ze nikogo nie uraze, to tylko moje zdanie) i zaslaniaja twarz, duzo lepsze sa soczewki. Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-10-01 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Dzięki że poruszyłyście ten temat. W ogóle o tym nie pomyśłałam, a też noszę okulary. Mam jeszcze sporo czasu , więc muszę pomyśleć o soczewkach i sprawdzić czy dam radę je założyć i nosić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
ja też noszę okulary , choć czuję się w nich lepiej niż bez , na ten dzień chciałam założyć soczewki , dlatego radzę kupić wcześniej i przyzwyczaić oczy, okulista badajac mi wzrok stwierdził infekcje o której nie miałam pojęcia , i najpierw musze to wyleczyć , więc troche potrwa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
A dziewczyny znacie jakas stronke z fryzurami slubnymi w okularach??? Ja nosze od malego okulary i dobrze sie w nich czuje i mysle ze do slubu pojde w okularach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
na ślubie miałam okulary delikatne prawie nie widoczne . obawialam się trochę na jeden dzien założyć soczewki gdyż nie wiedzialam jak zareagują na to oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.