![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przykra sytuacja z przyjaciółkami
Miałaś załatwić to z nimi po ich powrocie
![]() Moim zdaniem nawet jak powiesz im prosto z mostu i spokojnie o co masz żal, to one odwrócą kota ogonem i tyle z tego będzie. Ale dla świętego spokoju możesz pogadać na żywo. Zobaczysz reakcje. Albo napisz im maila i wyjaśnij krotko w czym rzecz. Ale liczy się z tym, że one rozgadaja to tak wśród znajomych, że wyjdzie na to, że Ty się obraziłaś po nie zaprosiły na urodziny (pewnie się nie dotarł, bo dla wszystkich oczywiste jest że nie miały powodu żeby Cię nie zaprosić). Takie słodzenie też odbieram jako fałszywe. A na co je stać to widzisz... . Edytowane przez elsene Czas edycji: 2018-09-13 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do reszty sie zgadzam, wprost bym zapytala czemu nie zostalam zaproszona na urodziny. Zwlaszcza takich wieloletnich znajomych. Moze to nieporozumienie i oni mysla, ze jej wyslali zaproszenie, a jednak nie doszlo, moze zrobili to specjalne wtedy beda mieli okazje sie tlumaczyc czy nawet przeprosic. Z dalszego zachowania nie wyglada na to, by chcieli konczyc znajomosc, ani specjalnie jej robic przykrosc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
tak z 2 strony gdyby te dziewczyny były normalne to by wystarczyło się odezwać a nawet wpaść, albo chociaż zadzwonić i zapytać się 'ruda co się stalo, mam wrażenie że unikasz kontaktu, o co chodzi (oraz czemu cię nie było na urodzinach)?' a nie 'ruda, kocham cię', 'ruda, śniło mi się że się pogniewałaś', co za przedszkole. Zachowują się jak idiotki, a postapiły po prostu wrednie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Postanowiłam że w tym tygodniu to załatwię i po prostu zapytam o te cholerne urodziny. I dam znać jak pójdzie.
Rena, masz rację co do słownictwa ![]()
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
I jak się sprawy mają?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.