![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy ja mam paranoję? Kto z nas ma rację?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85607936]To ktoś jej napisał, że ma obowiązek być z tym facetem, który jej nie odpowiada? Czy coś przegapiłam? Bo nadal nie wiem o co ci chodziło z tym odbieraniem jej prawa do czegoś tam.[/QUOTE]
odbieraniem praw nazwałam komentarze na wypowiedź Autorki, w której narzekała, że kolesiowi zostało 6 EUR. komentarze były w stylu: to nie Twój problem, co Cię to obchodzi, nie macie wspólnego konta. uznałam to za odbieranie jej prawa do własnych odczuć. pewnie powiesz, że niesłusznie, a ja uważam właśnie inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ona ma odczucia na temat jego 6 euro, a my mamy odczucia na temat jej odczuć. Wolno nam tak samo jak jej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
najpierw że jej nie daje kasy na hobby, a teraz że o ełrosy kazdy ma prawo sobie myśleć i oczekiwac czego tam chce. ja nie zgadzam się z wypowiedzią z pierwszej strony że jest za wcześnie na takie wsparcie i prezenty, ale jednoczesnie jesli mam prawo do własnych odczuc to jako osoba która lubi się dzielic, nie wyobraża sobie mieć stosunku do pieniędzy czy związku jak partner autorki nie chciałabym byc w związku ani mieć w bliskim otoczeniu kogoś ze stosunkiem do pieniedzy autorki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.