|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ cz.II
Ja obstawiam dziewczynki
|
|
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
cz.II
Ja obstawiam parkę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Ja też dziewczynki
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Ja dziewczynki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Obstawiam parkę
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
To ja obstawiam dwóch chłopców
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
Ja już po wizycie, wszystko jest ok. Nic wcale nie wyszło więc się myliłam w takim razie co do infekcji. Wyniki krwi jak najbardziej w normie. Serduszko małego bije 155 ud/min, słuchaliśmy na detektorze
![]() Kolejna wizyta 24.09 i w ten dzień mam też połówkowe u lekarza z pakietu. Moja ginka nie dała sobie przetłumaczyć, że już jestem zapisana na badanie i nie ma potrzeby by robić je dwa razy. Stwierdziła, że ostrożności nigdy za wiele i da mi skierowanie to badanie będę miała za darmo i żal nie skorzystać ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
Ja obstawiam, że ex będzie miała dwie córeczki
![]()
|
|
|
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
Ooo no to super Zawsze to większa pewność ze wszystko ok.Ex - ja stawiam na dwóch chłopców Co do wygrania? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
Melduję się zaspana
Coś mi się z aplikacją stało i chyba przerzucę się na komputer ![]() U nas ok, czekam z niecierpliwością na wizytę w poniedziałek, a jutro idę na badanie krwi (angażuję babcię, bo potrafię zemdleć po pobieraniu ) Szykujemy się też na wyjazd na Węgry na krótkie wakacje, ale przed tym będziemy robić remont Arturkowego pokoiku! Powiedzcie mi proszę, dziecko będzie spało z wami w pokoju czy osobno? Bo u nas niestety chyba będzie osobno, ale będę miała tam łóżko na wszelki wypadek
|
|
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
U nas będzie jedna sypialnia na nasza trójkę do momentu zmiany mieszkania na większe ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
lepiej zrobić dwa badania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Karo dobrze że wszystko ok
![]() Dużo wizyt nam się teraz nakłada tzn kilka w jednym dniu fajnie.Jeśli chodzi o pokój dla dziecka to jak pójdziemy 'na swoje ' to w sypialni chce mieć kołyskę a pokoik też będzie miał swój z lóżeczkiem Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
będzie kolyska albo od razu w dużym łóżku ze mną, mężem i synkiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
ja obstawiam dwie dziewczynki
![]() w końcu rządzą tu jajniki same ostatnio ![]() jak koleżance inna koleżanka odda kosz mojżesza, to będzie mały spał z nami, jak nie to na razie córkę z jej pokoju eksmituje i będę tam z małym spała pamiętam pierwsze noce w domu z córką, każdy szelest mnie budził he he raz byłam taka nieprzytomna już od tego wstawania w nocy, że się obudziłam i w kołdrze zaczęłam jej szukać bo myślałam, że ze mną śpi
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
u mnie te jajniki ostatnio zamieniły się na jądra hahah Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Do dziewczyn które maja psy. Wasze zwierzaki coś przeczuwają ? Mój Staruszek od jakiś dwóch tygodni ma jazdy i łazi za mną nawet do toalety a jak siadam to przychodzi i trzyma łapkę na brzuchu 🧐🤰🏼
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Hahaha dziewczyby ale się ubawiłam z Waszych zakładów
nie było mnie chwilę bo mam tydzień urodzinowych gości a tu takie rzeczy się działy pod moją nieobecność tez jestem ciekawa czy dziołchy się w cos zmieniły ale cieszy mnie że najmniej obstawilo dwóch chłopców bo nie ukrywam mam to zestawienie na ostatnim miejscu nie wiem jak by mi się mieszkało z 4 facetami, wtedy zarzadałabym kolejnego piesa ale suczki ![]() Okruch zawsze spał od Radka strony w łóżku a jeszcze zanim zrobiłam test zaczął w nocy przychodzić do mnie i przytulać się. Czasami kładzie mi się na klacie i tak zasypia Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Ja u Ex też obstawiam dziewczynki
ja właśnie odpoczywam po całym dniu. Dziecko zasnelo, teraz wzięłam długa kąpiel i leżę jeszcze byliśmy dziś ze 3 godz na placu zabaw, oczywiście przy wyjściu histeria. Już nie mam siły, nie ważne jak długi spacer i tak zawsze histeria jak powiem, że trzeba wracać. Mam nadzieję, że mu przejdzie za trochę, bo wykończy matkę. Ale trzeba korzystać, bo niewiadomo do kiedy będzie ładna pogoda. Znów mnie ząb boli, oszaleje chyba. Wizyta dopiero we wtorek. Mam pecha do tych zębów w ciąży. Taka mnie straszna ochota dziś naszla na chipsy, pół dnia ze sobą walczyłam czy kupić w końcu nie kupiłam, bo niezdrowe, a teraz żałuję. Leżę i marzę o chipsach dziwne mam te zachcianki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Moja Dama (pies) ostatnio ogólnie zaczęła się bardziej przytulać i jeszcze bardziej za mną i mężem chodzić, ale u niej jest to raczej spowodowane tym, że dopiero co przeszła pierwszą cieczkę, bo ewidentnie zaczęło się to pod koniec cieczki. Chociaż wczoraj leżała obok mnie na kanapie i w pewnym momencie położyła mi główkę na brzuchu
koty z kolei w ogóle nie zmieniły zachowania, więc raczej nic nie wyczuwają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Karo ciesze się że wszystko okej.☺
Ja nie mam zwierzaczka więc się w trj kwestii nie wypowiem.😀
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
U mnie pies nic chyba nie wyczuwa, alw za to kot tak
mam problem się od niego odkleić i w nocy to tylko na brzuchu moim śpi i załącza ten swój traktorek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Ja to teraz jestem strasznie podekscytowana bo będę miała dużo usg i 24.09 i 1.10 a lekarka mi dziś mówiła, że od teraz spotykać będziemy się co 3tyg i co druga wizyta będzie z usg Napatrze się na synka w końcu ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
My mamy kompletnie rozwalone dni przez brak drzemki i histerie są non stop o wszystko. Od 7 do 21. Wczoraj miałam taki kryzys, że siedziałam i ryczalam bo już nie daje rady. Popołudnia to koszmar. Zasypia na siedząco o 15-16 A nie może spać bo ja nie będę się z nim bawić potem do 24-1 w nocy. Jeszcze w wczoraj przewrócił się na spacerze o ma rozcieta dłoń i wyl 1 godziny. Chryste. A dziś o 5 był obudzony to dziecko mnie wykończyWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Cytat:
my w pierwszym trymestrze chodziliśmy co 2 tygodnie, teraz co trzy ale akurat wypadło że pani doktor ma konferencje i umówiła nas za 2,5 tygodnia a po piatkowej wizycie mam połówkowe za niecałe 20 dni na każdym spotkaniu mam USG i jestem ciekawa czy znowu kopniaka zobaczę skoro ich jeszcze nie czuje ![]() Bazgram z telefonu. |
||
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Dzień dobry!; *
Zaraz przyjeżdża do mnie koleżanka robić paznokcie mi i mamie A tak w ogóle dzisiaj 16+0 czyli zaczynamy 17 tydzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cześć ☺
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
cz.II
Dzien dobry
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Dzień dobry
miłego dnia![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Dzień dobry!
![]() Ja u Ex obstawiam parkę A co do zwierzaków - nasz kot zawsze był dość przytulaśny, a ostatnio mu jeszcze bardziej odwala i potrafi pół dnia na mnie przespać plus faktycznie często przytula mi się do brzucha i odpala traktor. Raz się zdziwił jak go dziecko kopnęło ale nie zniechęcił się
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

cz.II

lepiej zrobić dwa badania 

mam problem się od niego odkleić i w nocy to tylko na brzuchu moim śpi i załącza ten swój traktorek 

miłego dnia