Panny Młode 2019 cz. 5 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-20, 21:18   #121
zywia1
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2019 cz. 5

Haha nie sądzę, żeby były to moje klimaty ciekawe ile par się z radością zgadza na te bananowe zabawy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
zywia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-20, 21:19   #122
szatynkaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez balewska Pokaż wiadomość
Jestem stówkę do tyłu bo zapłaciłam Pani Radczyni ale zawsze to dwie na plus
No w sumie nie wiemy, ja się jakoś obawiam Turcji, Cypr mi się podoba, Maroko też mega. My chcemy zaraz po ślubie więc w tych miejscach ma być ciepło i ciepła woda. Chcieliśmy Grecję ale babeczka mówi, że woda jeszcze może być zimna, Grecja to bardziej w sezonie od 15 czerwca. Powiem Wam, że mi wszystko jedno w sumie bo nigdzie nie byliśmy. Tylko jednak nie chcieliśmy takiej drogiej a tu nam wyceniła po 2700 za osobę, chcielibyśmy się w około 3700 zmieścić za dwie osoby
No tak ważne że do przodu a nie do tyłu no to my też nigdzie nie byliśmy na takich wycieczkach ale cały czas trzymam się myśli że jak coś Chorwacja tylko ciekawe ile by to kosztowało no wiadomo że najlepiej jakby się udało jak najmniej
Cytat:
Napisane przez mikoma Pokaż wiadomość
Głowa mi pęka, pracowałam dzisiaj 11 godzin, napisałam 16 stron chyba zasłużyłam na sen
A co piszesz? No jak głowa boli to kładz się i odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez kinguska01 Pokaż wiadomość
Witam was w nowym wątku Cieszę się, że u was wszystko dobrze i organizacja idzie do przodu

My dziś byliśmy na spotkaniu z pierwszym djem i mówimy mu, że nie chcemy żadnych żenujących zabaw a ten mówi, że MUSI być konkurs na jak najszybsze zjedzenie banana (i co ważne!) w bananowym stroju Chyba nie musze mówić, że odpadł od razu, bo nic a nic nie słuchał tego co my byśmy chcieli a sam chciał być najważniejszą osobą na weselu Straszny pozer i "co to ja nie jestem", nie cierpię takich..
No ale umówieni jesteśmy z kolejnym więc na pewno nie będzie gorszy od tego
Ooo wróciłaś do nas Haha masakra z tym gościem od kiedy coś musi być - wy płacicie wy wymagacie i mówicie co chcecie, co musi być to może mówić u siebie na weselu jakiś dziwny ten DJ...

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
szatynkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-20, 21:23   #123
Animka11
Zakorzenienie

Balewska ale przeboje z mieszkaniem . tragedia.

Animka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-20, 21:35   #124
kinguska01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szatynkaa89 Pokaż wiadomość
Ooo wróciłaś do nas Haha masakra z tym gościem od kiedy coś musi być - wy płacicie wy wymagacie i mówicie co chcecie, co musi być to może mówić u siebie na weselu jakiś dziwny ten DJ...

Dokładnie tak. Jeszcze ja mam taki charakter, że nienawidzę jak ktoś mi rządzi, a ten wszystko według swojego planu. My nie chcemy głupich piosenek, a ten mówi, że jak będzie "czuł potrzebę" to kaczuchy będą On już wie, że ja zadedykuję swojemu mężowi na wejściu "męzu mój" a on mnie "żono moja", nawet nie zapytał co MY byśmy chcieli Łaska pańska, że chociaż o pierwszy taniec spytał Wyjątkowy egzemplarz na pierwszy rzut nam się trafił

A u ciebie co słychać moja weselna siostro bliźniaczko? Jak przygotowania?
Mąż i żona 10.08.2019
Czekamy na nasze grudniowe maleństwo
kinguska01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-20, 21:43   #125
mariamarysienka
Zakorzenienie

O matko, faktycznie jakiś fatalny egzemplarz.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-20, 21:46   #126
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
Witam was w nowym wątku Cieszę się, że u was wszystko dobrze i organizacja idzie do przodu

My dziś byliśmy na spotkaniu z pierwszym djem i mówimy mu, że nie chcemy żadnych żenujących zabaw a ten mówi, że MUSI być konkurs na jak najszybsze zjedzenie banana (i co ważne!) w bananowym stroju Chyba nie musze mówić, że odpadł od razu, bo nic a nic nie słuchał tego co my byśmy chcieli a sam chciał być najważniejszą osobą na weselu Straszny pozer i "co to ja nie jestem", nie cierpię takich..
hahahahaha!!!! Padłam!

Balewska ja bym chętnie zobaczyła ofertę Cypru, chociaż jakoś nie zapatruję się na Tui... Tyle co się nasłuchałam w tym roku już o nich w radiu, ile było akcji z wycieczkami z ich biura w te wakacje, to jakoś im nie ufam :P Kurcze, ja też bym chciała żebyśmy się zmieścili w 4000 tys, ale jak patrzyłam wczoraj oferty to nierealne póki co

Maria! Byłam dziś w Twoich rodzinnych stronach

Edytowane przez meggie94
Czas edycji: 2018-09-20 o 21:49
meggie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-20, 22:20   #127
balewska
Wtajemniczenie

To bylo pierwsze biuro, pójdziemy w następnym tygodniu do Itaki

balewska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-20, 22:25   #128
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:

To jak masz jakieś oferty to podsyłaj mi, bo ja się dopiero pewnie w grudniu wybiorę

Stary 2018-09-20, 22:38   #129
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Ja kocham Essie Jak nie miałam hybryd to uwielbiałam te lakiery i nie wykluczam, że wrócę do nich. Jak ładnie sobie zrobiłam, czyli powycinałam skórki, nałożyłam bazę, 2 warstwy lakieru i top, to potrafiły mi się nawet 2 tygodnie trzymać bez żadnego odprysku

A, któraś z Was pisała o tym, że zawsze się te paznokcie odbiją - polecam top Seche Vite Znacznie przyspiesza wysuszanie lakieru i przedłuża jego trwałość, a do tego pięknie nabłyszcza Paznokcie są jak tafla.

Byłam w klubie, napisałam.

Dzisiaj ostatni dzień takiej ładnej jesieni, a ja przeziębiona Poszłabym na rower, ale boję się, że mnie rozloży tak na amen.
2 tygodnie super wynik! Ja też byłam (i dalej jestem!) wierna Essie, ale takich osiągów nigdy nie miałam

Zaraz zajrzę do klubu

Ojej Zdrówka, niech choróbsko sobie idzie!

Cytat:
Napisane przez mikoma Pokaż wiadomość
Same thing ale dobrze, że mnie oświeciłyście, że to źle wygląda

Głowa mi pęka, pracowałam dzisiaj 11 godzin, napisałam 16 stron chyba zasłużyłam na sen
Hahahahhaaha, ja też ze śpiewających Dziewczyny, dzięki, że piszecie, bo mogłabym o tym nie pomyśleć

A z rzeczy, które jeszcze fatalnie wyglądają w tańcu, to jeszcze jak ktoś sobie pod nosem liczy: raz, dwa, trzy... To już chyba lepiej, żeby śpiewał

Zasłużyłaś na sen zdecydowanie! Zmykaj wypoczywać!

Ja chyba też zasłużyłam Położyliśmy się o północy, wstaliśmy o 4:30 na sesję, robota, trening, spanie, pakowanie (a jeszcze nie skończyliśmy), ledwo żyję i zasypiam na stojąco

Na szczęście jutro trochę odeśpimy, bo lot po południu.

Cytat:

Leżę!!! I nie wiem, czy się podniosę po takim hicie

Spróbuję jeszcze do Was zajrzeć przed wylotem, zależy od tego, jak bardzo będziemy w z pakowaniem. Mam nadzieję, że Cypr mile nas powita
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-20, 22:42   #130
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
2 tygodnie super wynik! Ja też byłam (i dalej jestem!) wierna Essie, ale takich osiągów nigdy nie miałam

Zaraz zajrzę do klubu

Ojej Zdrówka, niech choróbsko sobie idzie!

Hahahahhaaha, ja też ze śpiewających Dziewczyny, dzięki, że piszecie, bo mogłabym o tym nie pomyśleć

A z rzeczy, które jeszcze fatalnie wyglądają w tańcu, to jeszcze jak ktoś sobie pod nosem liczy: raz, dwa, trzy... To już chyba lepiej, żeby śpiewał

Zasłużyłaś na sen zdecydowanie! Zmykaj wypoczywać!

Ja chyba też zasłużyłam Położyliśmy się o północy, wstaliśmy o 4:30 na sesję, robota, trening, spanie, pakowanie (a jeszcze nie skończyliśmy), ledwo żyję i zasypiam na stojąco

Na szczęście jutro trochę odeśpimy, bo lot po południu.

Leżę!!! I nie wiem, czy się podniosę po takim hicie

Spróbuję jeszcze do Was zajrzeć przed wylotem, zależy od tego, jak bardzo będziemy w z pakowaniem. Mam nadzieję, że Cypr mile nas powita
Czekam na relację z wyjazdu! Naprawdę bardzo mocno intensywnie myślę o tym kierunku, więc Twoja opinia Szo może być kluczowa udanego urlopu!

Stary 2018-09-20, 22:47   #131
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggie94 Pokaż wiadomość
Czekam na relację z wyjazdu! Naprawdę bardzo mocno intensywnie myślę o tym kierunku, więc Twoja opinia Szo może być kluczowa udanego urlopu!

Obiecuję szczegółową relację Dzięki!

Aaaaa, i dziewczyny, dziękuję za miłe słowa w odniesieniu do sesji
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-21, 04:53   #132
meggie94
Zakorzenienie

Poproszę poduszkę i kołderkę, będę spać nawet i na stojąco... :spioch:

Stary 2018-09-21, 04:58   #133
szatynkaa89
Raczkowanie

Niestety nie dam, bo właśnie idę do pracy brrrr chłodnawo... Dobrze że to już dzisiaj piątek, piąteczek, piątunio

Edytowane przez szatynkaa89
Czas edycji: 2018-09-21 o 05:00
szatynkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-21, 05:40   #134
leleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem stówkę do tyłu bo zapłaciłam Pani Radczyni ale zawsze to dwie na plus
No w sumie nie wiemy, ja się jakoś obawiam Turcji, Cypr mi się podoba, Maroko też mega. My chcemy zaraz po ślubie więc w tych miejscach ma być ciepło i ciepła woda. Chcieliśmy Grecję ale babeczka mówi, że woda jeszcze może być zimna, Grecja to bardziej w sezonie od 15 czerwca. Powiem Wam, że mi wszystko jedno w sumie bo nigdzie nie byliśmy. Tylko jednak nie chcieliśmy takiej drogiej a tu nam wyceniła po 2700 za osobę, chcielibyśmy się w około 3700 zmieścić za dwie osoby
Ja polecam Turcję jest piękna ☺ Maroka bym się bała, jakoś nie ciągnie mnie w stronę Afryki...
Cytat:
hahahahaha!!!! Padłam!

Balewska ja bym chętnie zobaczyła ofertę Cypru, chociaż jakoś nie zapatruję się na Tui... Tyle co się nasłuchałam w tym roku już o nich w radiu, ile było akcji z wycieczkami z ich biura w te wakacje, to jakoś im nie ufam Kurcze, ja też bym chciała żebyśmy się zmieścili w 4000 tys, ale jak patrzyłam wczoraj oferty to nierealne póki co

Maria! Byłam dziś w Twoich rodzinnych stronach
Ja byłam z Tui z w tym i zeszłym roku i byłam zadowolona, z Itaki kilka lat temu wycieli nam taki numer że szkoda gadać... No i Tui ma tańsze oferty ☺ A opóźnienia samolotów to już nie sprawa biura, oni i tak dadzą Ci odszkodowanie

Stary 2018-09-21, 06:02   #135
balewska
Wtajemniczenie

O szoszo dasz opinie o Cyprze

Stary 2018-09-21, 06:14   #136
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leleczka Pokaż wiadomość
Ja polecam Turcję jest piękna ☺ Maroka bym się bała, jakoś nie ciągnie mnie w stronę Afryki...Ja byłam z Tui z w tym i zeszłym roku i byłam zadowolona, z Itaki kilka lat temu wycieli nam taki numer że szkoda gadać... No i Tui ma tańsze oferty ☺ A opóźnienia samolotów to już nie sprawa biura, oni i tak dadzą Ci odszkodowanie

No ja rozumiem, ale żeby ich podróżujący koczowali dobę lub pobad na lotnisku i zero pomocy ze strony biura to słabe bardzo... Kupe kasy się płaci za te wycieczki jednak :/ Nie wiem... W sumie nigdy nie latałam z biurem podróży, więc chętnie przyjmuje każdą opinię

Stary 2018-09-21, 06:39   #137
_Pixie_
Zadomowienie

Cytat:

Polecam Wam salony stacjonarne wakacje.pl albo travelplanet.pl wszystkie biura w jednym miejscu nawet te mniej znane. Nam babka w Krakowie poświęciła prawie 3h jak wybieraliśmy wycieczkę, doradzała, znała wiele hoteli przez swoich klientów i część np odradzała.
Cytat:

Tak jak pisałam u nas też Cypr na tapecie, więc dołączam do oczekiwań na relację.
Cytat:
Ja polecam Turcję jest piękna ☺ Maroka bym się bała, jakoś nie ciągnie mnie w stronę Afryki...Ja byłam z Tui z w tym i zeszłym roku i byłam zadowolona, z Itaki kilka lat temu wycieli nam taki numer że szkoda gadać... No i Tui ma tańsze oferty ☺ A opóźnienia samolotów to już nie sprawa biura, oni i tak dadzą Ci odszkodowanie

Moi teściowie uwielbiają kraje arabskie, byli w Turcji, Tunezji, Egipcie, Maroku i ZEA, jeżdżą też od czasu do czasu gdzieś indziej, ale tam wracają. My bardzo baliśmy się Tunezji, ale było super i planujemy kiedyś tam wrócić. Myślę, że strach jest do pierwszego wyjazdu tylko.

Wreszcie piateczek!

_Pixie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-21, 07:04   #138
Angel_P89
Raczkowanie

melduję się i ja!
Nie cytuję bo by z pół dnia zeszło

a co do opóźnień na wycieczkach... To z mojej perspektywy (Mamy co najmniej raz w tygodniu pasażerów których lot był opóźniony lub odwolany) to jest to wina pasażerów. Każdy pasażer ma zapewnione posiłki i nocleg w przypadku opóźnień powyżej 6 godzin. I z moich obserwacji wynika że ludzie nie słuchają co się do nich mówi, lub nie rozumieją ni słowa po angielsku a duma nie pozwala na poproszenie rodaka który ma umiejętności językowe o pomoc. A potem rozdmuchują aferę bo tak łatwiej się nachapać. Nie wiem jak jest teraz ale pamiętam, że radia płaciły 1000zl za taki news.
Przez 3 lata i tysiące odwolanych lotów pamiętam tylko jedną noc kiedy był naprawdę chaos. A wtedy to była awaria kontroli lotów i nikt nie miał na to wpływu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Angel_P89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-21, 07:28   #139
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Dzień dobry w piąteczek ciężko się tu wbić ostatnio tak szybko piszecie

Szoszoszo udanego urlopu przywieź nam trochę ciepełka 😍 na długo lecicie? Czekamy na relacje

Balewska Ty to masz przejścia z tym mieszkaniem 😔 tyle dobrze że udało Ci się większość kasy odzyskać. Trzymam kciuki żeby udało znaleźć Ci się coś fajnego w sensownych pieniądzach

Kingusia ten DJ z bananem przebił wszystko ale się uśmiałam może kolejny DJ będzie bardziej profesjonalny
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-21, 07:29   #140
balewska
Wtajemniczenie

Pokój jednoosobowy za 900 zł porażka :/ nie ma innych ogłoszeń póki co

Stary 2018-09-21, 08:18   #141
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Balewska to sporo sobie wołają u Was za 1 pokój 😔 może niedługo pojawi się coś nowego
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-21, 08:23   #142
leleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Pixie_ Pokaż wiadomość
Polecam Wam salony stacjonarne wakacje.pl albo travelplanet.pl wszystkie biura w jednym miejscu nawet te mniej znane. Nam babka w Krakowie poświęciła prawie 3h jak wybieraliśmy wycieczkę, doradzała, znała wiele hoteli przez swoich klientów i część np odradzała.Tak jak pisałam u nas też Cypr na tapecie, więc dołączam do oczekiwań na relację.Moi teściowie uwielbiają kraje arabskie, byli w Turcji, Tunezji, Egipcie, Maroku i ZEA, jeżdżą też od czasu do czasu gdzieś indziej, ale tam wracają. My bardzo baliśmy się Tunezji, ale było super i planujemy kiedyś tam wrócić. Myślę, że strach jest do pierwszego wyjazdu tylko.

Wreszcie piateczek!

Kuszą mnie Zea, teściowie byli zadowoleni z podróży tam? W jakim mieście byli?

Stary 2018-09-21, 09:04   #143
Animka11
Zakorzenienie

Szoszo udanego urlopu
Ja w kraje arabskie bym się bała lecieć. Sama nie wiem . pisałam już ,mi właściwie wszystko jedno gdzie polecimy

Stary 2018-09-21, 09:14   #144
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Hej

Balewska we Wrocławiu takie ceny za pokój to niestety norma... ale powodzenia w szukaniu

Dzisiaj w pracy siedzę na szkoleniu przeciwpożarowym i potem mam pierwsza pomoc, taki piątek to ja rozumiem

Wysłano przez gołębia
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-21, 09:21   #145
meggie94
Zakorzenienie

My te wszelkie kraje arabskie odrzucamy na wejściu, nie chcemy i tyle Europa nam wystarczy

Stary 2018-09-21, 09:37   #146
Likable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
Dziewczynki, jesteśmy po sesji
Nasz fotograf jest fantastyczny dawał nam mnóóóóstwo wskazówek, ale też pozwalał robić dużo rzeczy po swojemu. Trwało to wszystko 1,5 godziny. Zimna w ogóle nie czułam, choć było 13 stopni o wschodzie Mierzyliśmy wczoraj ciuchy chyba z godzinę i w końcu stanęło na prostych, casualowych ubraniach, spodnie i koszula - i chyba dobrze, fotograf też mówił, że to dobry wybór, żeby nie za elegancko, ale jednak swobodnie. Każde z nas też się raz przebrało, żeby urozmaicić fotki.

Naprawdę się cieszę, że się na to zdecydowaliśmy, fajnie się tak oswoić z aparatem i z fotografem. Mam tylko nadzieję, że coś z tego jakoś wyjdzie i da się coś pokazać Mamy dostać na początku października.
Super czekamy na zdjęcia
Cytat:
Napisane przez Kira_18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny już oficjalnie mogę powiedzieć, że mam zespół Zaliczka wpłacona, a umowę jutro wysyłam (elektronicznie). W klubie, na moim wątku, w pierwszym poście już zmieniłam zespół więc jeśli któraś jest ciekawa można przeczytać

Cytat:
Kira super ☺

Obejrzałam chyba ze sto pierwszych tańcy na yt, nadal nie wiem jaką chcemy piosenkę, nie wiem czy chcemy układ typu walc czy zwykły taniec. Podobają mi się układane, ale jak ktoś tańczy, ja jakoś siebie w tym nie widzę Ale mam kilka wnioskow: koniecznie patrzeć na siebie w tancu. Jeden taniec mi się bardzo podobał, układ super, ale młody w ogóle nie patrzył na młoda podczas tańca, a ona na niego cały czas, strasznie to wygląda na nagraniu Nie patrzeć w podloge, na nogi, to tez nieładnie wygląda i nie śpiewać bo śmieszne zdjęcia wyjdą ☺

Aż mi się przypomniało jak kiedyś oglądałam filmik i facet podczas przysięgi patrzył na księdza

Dzień dobry
Napisałam wczoraj do makijażystki a ona że wolna godzina w tym dniu to dopiero 13 ale powiedziała że jeszcze musi konkretnie poustalać godziny i czekam na info..

Likable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-21, 09:51   #147
leleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Likable Pokaż wiadomość
Super czekamy na zdjęcia

Aż mi się przypomniało jak kiedyś oglądałam filmik i facet podczas przysięgi patrzył na księdza

Dzień dobry
Napisałam wczoraj do makijażystki a ona że wolna godzina w tym dniu to dopiero 13 ale powiedziała że jeszcze musi konkretnie poustalać godziny i czekam na info..
Oo tak to też masakra!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-09-21, 10:36   #148
meggie94
Zakorzenienie

Kurde odechciało mi się tej sesji dziś... Właśnie dostałam @, umieram z bólu i jestem napuchnięta jak balon....

Stary 2018-09-21, 10:39   #149
Animka11
Zakorzenienie

Meggie współczuję. Też czuje się jak balon jak dostaje okres. Współczuję bardzo
Fajnie ,że macie jakieś makijażystki. Ja szukałam to te co znalazłam to dojeżdżają ale musza być zawsze min trzy osoby ,żeby przyjechała. Nie wiem jak to rozwiązać

Stary 2018-09-21, 11:36   #150
balewska
Wtajemniczenie

Ja do swojej dojadę 20km w dniu wesela

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości