Mamy listopadowe 2018 - część VI - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-10-24, 03:09   #121
lady isss
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część VI

Agnieszka ja jak urodzilam Martynke to 2 dni nie moglam ogarnac, ze jestem mama i ciagle w glowie mi brzeczalo " jestem mama" " masakra ja jestem mama"

Jest 4 rano. Nadal mnie meczy... jestem po polgodzinnej kapieli... czekam co dalej na 6.30 mam budzik bo mloda musze ogarnac na wycieczke do teatru i wyprasowac jej koszule poki co i tak nie zasne bo mnie z lekka skreca ale to jeszcze nie to w kazdym razie po kapieli nie przeszlo ani troche jak narazie

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
lady isss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 03:42   #122
agnieszka68678
Raczkowanie

Lady no na pewno trochę mi zajmie ogarnięcie tego ale już chociaż mnie nie paraliżuje na te slowa😊

a zgaga przeszła? bo moja zaczęła ustepowac😊

trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie😊

a ja właśnie będę próbować spać tak ze dobranoc😊
agnieszka68678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 04:18   #123
ewka_mewka
Zadomowienie

Ej, jak będziecie tyle pisać to zadna nie urodzi w tym wątku . I to jeszcze o seksach na srająco. Tak jak pisze Smileska, na te ostatnie tygodnie przed porodem chyba trzeba zacząć rozmawiać na jakieś1 poważne tematy jak wiązanie chust, przewijanie, odciąganie mleka, a nie seksy na srająco 🤣 . Ale z nas niedojrzałe i niepoważne matki .
Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
Ee hity są super ️ ale bym takich galaretek zjadła o mamooo

Ej moje dziecko to już z 5 godzinę ma taki melanż z brzuchu że ja już cała poobijana.

W ogóle wyzale się wam, bo mi ludzie ciągle sugerują, że to że młody będzie dużym dzieckiem, to wina mojej diety ;/ gdzie ja całą ciążę starałam się jeść zdrowo, zawsze gotowałam, jak najmniej smażonego, tylko pieczone i duszone, do końca 8 miesiąca ćwiczyłam itp.. A ludzie pierwsze co mówią jak słyszą, że młody jest duży to"po coś tyle jadła" :/ strasznie mnie to denerwuje. Wiem, że dieta ma wpływ na wielkość dziecka, ale to w przypadkach, gdy matka naprawdę dużo przybiera, a mi się nie wydaje, żebym jakąś otyła była :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dews, mi kiedyś lekarz tłumaczył, że waga dziecka nie ma nic wspólnego z tym, ile tyje matka. Ale może mieć związek z dietą: np. jeśli bierzesz dużo witamin to dziecko może być duże. Masz pewnie super zbilansowaną dietę, dostarczasz maluszkowi wszystkich niezbędnych witamin i, o ile jest trochę prawdy w tym co mówił mi lekarz, to pewnie dlatego mały rośnie jak na drożdżach .

Edytowane przez ewka_mewka
Czas edycji: 2018-10-24 o 04:39
ewka_mewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 06:05   #124
lady isss
Wtajemniczenie

Nie zgadniecie... jak kretynka meczylam sie do 5.30.. juz mnie to naprawde wszystko w☠☠☠☠ia. Spalam cale 3h. No swietnie po prostu... moja irytacja siega zenitu... nie jestem zla na malego, ze uparciuch tylko na to ze mecze sie jak ☠☠☠nieta i kazda nadzieja na to ze to sie w koncu skonczy lega w gruzach.. no zeby po tak dlugiej kapieli ani w jedna ani w druga nie szlo to juz naprawe. Skurcze mam nadal. Dobrze ze chociaz przysnac mi sie udalo na troche. Wiem ze marudze i wgl ale no wymiekam juz.

Stary 2018-10-24, 06:08   #125
AnetaErr
Wtajemniczenie

Dzien dobry U mnie od wczoraj bez zmian - no może tylko tyle, że w nocy się męczyłam x pobudkami na siku... Tak mnie zmeczyly , że zaraz chyba znowu pójdę spać plamienie mam bardzo delikatne, ból brzucha utrzymuje się nadal i doszedł do tego ból krzyża po tej ciężkiej nocy
Cytat:
Napisane przez lady isss Pokaż wiadomość
Agnieszka ja jak urodzilam Martynke to 2 dni nie moglam ogarnac, ze jestem mama i ciagle w glowie mi brzeczalo " jestem mama" " masakra ja jestem mama"

Jest 4 rano. Nadal mnie meczy... jestem po polgodzinnej kapieli... czekam co dalej na 6.30 mam budzik bo mloda musze ogarnac na wycieczke do teatru i wyprasowac jej koszule poki co i tak nie zasne bo mnie z lekka skreca ale to jeszcze nie to w kazdym razie po kapieli nie przeszlo ani troche jak narazie

Lady, jak sytuacja?
Cytat:
Napisane przez 1986rybka Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku.. umieram, dobijcie mnie
Miało być wg info z obchodu leżenia dla samego leżenia.. tż się pyta czy w takim razie dzisiaj może z pracy jechać do Poznania na 1 dzień- ja że tak, bo i tak nic się nie wydarzy..
Po 16 nagle zmiana frontu, bo lekarce nie podobał się do końca zapis ktg i mówi, że zakładamy cewnik.. nosić go mam do 24h chyba, że sam wypadnie..
a mać nikt nie mówił, że po godzinie tak zacznie boleć skurcze srednio co 5 min, po 40 sekund.. oczywiście na ktg się nie zapisują
Usłyszałam tylko, że to niestety nie porodowe, tylko efekt cewnika, że może szyjka się ruszyła.. a mnie zgina w pół
Położyć się nie idzie, bo boli jeszcze gorzej.. i tak przewiduję bezsenną noc to za to, że tak chwaliłam poprzednią

Oo Rybka wierzę w to, że zaraz akcja się rozwinie i cierpienie nie pójdzie na marne trzymam mocne kciuki

---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

Cytat:
Nie zgadniecie... jak kretynka meczylam sie do 5.30.. juz mnie to naprawde wszystko wia. Spalam cale 3h. No swietnie po prostu... moja irytacja siega zenitu... nie jestem zla na malego, ze uparciuch tylko na to ze mecze sie jak nieta i kazda nadzieja na to ze to sie w koncu skonczy lega w gruzach.. no zeby po tak dlugiej kapieli ani w jedna ani w druga nie szlo to juz naprawe. Skurcze mam nadal. Dobrze ze chociaz przysnac mi sie udalo na troche. Wiem ze marudze i wgl ale no wymiekam juz.

Ja rozumiem bardzo dobrze Twoją irytację. Ale te skurcze masz regularne czy nie?

AnetaErr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 06:33   #126
dews
Zakorzenienie

Hej witam witam

Dziewczyny przespałam całą noc, szok.

Agnieszka broń boże nie chodzi o mi o twój wpis wiem że akurat cukrzyca mose na to wpływać, nawet myślałam o tym, że w uk nie badają ciężarnych pod tym kątem i co jeśli miałam cukrzycę? Później zaczęłam się martwić że jeśli miałam to co jeśli z młodym jest coś nie tak.. Ale kurde nie mogę dodać kolejnego zmartwienia do głowy bo oszaleje, już nic nie mogę zrobić, więc staram się nie myśleć.

Smileska a to nie jest tak, że dzieci na początku tracą na wadze i później nadrobić do wagi urodzeniowej? Coś takirgo słyszałam ale poprawcie mnie jeśli się mylę.
Kochany ten tż! Szkoda ze nie może zostać z tobą dłużej

dews jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 06:54   #127
1986rybka
Rozeznanie

Dzięki za kciuki.. chwilami mam ochotę ściany gryźć padłam ze zmęczenia po 4, spałam całe 2h wydaje mi się że odpadł czop..

1986rybka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-10-24, 06:54   #128
AnetaErr
Wtajemniczenie

Ejj dziś 24.10, a u mnie grzmi, bardzo mocno wieje i prądu nie ma od 5 min. Nie spodziewałam się takiego rozpoczęcia dnia

Stary 2018-10-24, 06:55   #129
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnetaErr Pokaż wiadomość
Dzien dobry U mnie od wczoraj bez zmian - no może tylko tyle, że w nocy się męczyłam x pobudkami na siku... Tak mnie zmeczyly , że zaraz chyba znowu pójdę spać plamienie mam bardzo delikatne, ból brzucha utrzymuje się nadal i doszedł do tego ból krzyża po tej ciężkiej nocy Lady, jak sytuacja? Oo Rybka wierzę w to, że zaraz akcja się rozwinie i cierpienie nie pójdzie na marne trzymam mocne kciuki

---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

Ja rozumiem bardzo dobrze Twoją irytację. Ale te skurcze masz regularne czy nie?

Nie sprawdzam nawet bo to bez sensu. Sa na tyle chujowe ze mnie budza i nie moge spac przez nie ale za slabe na to zeby cokolwiek mialo sie ruszyc. Ciagle mecze jak na okres...a palcow ruszyc nie moge i najchetniej bym je odrabala tak bola

Stary 2018-10-24, 07:01   #130
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie sprawdzam nawet bo to bez sensu. Sa na tyle chujowe ze mnie budza i nie moge spac przez nie ale za slabe na to zeby cokolwiek mialo sie ruszyc. Ciagle mecze jak na okres...a palcow ruszyc nie moge i najchetniej bym je odrabala tak bola

To jedziemy na tym samym wózku i faktycznie nie prowadzą one do niczego konkretnego

Sara gdzie jesteś?

Stary 2018-10-24, 07:05   #131
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
To jedziemy na tym samym wózku i faktycznie nie prowadzą one do niczego konkretnego

Sara gdzie jesteś?

Ja sie ciesze, ze na zadna kontrolr nie ide dzi bo jetem tak zla ze jakbym uslyszala ze tam nawet zadne rozacie sie nie robi to chyba bym zwariowala.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-10-24, 07:15   #132
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja sie ciesze, ze na zadna kontrolr nie ide dzi bo jetem tak zla ze jakbym uslyszala ze tam nawet zadne rozacie sie nie robi to chyba bym zwariowala.

Ja wczoraj bardzo chciałam usłyszeć od lekarza że mam rozwarcie i coś się zaczyna dziać ale podświadomie w to nie wierzyłam Dobrze jest się miło zaskoczyć czasami, więc u Ciebie też coś już się może dziać mój lekarz powiedział tylko, że przepowiadacze są dobre bo organizm się lepiej przygotowuje do bólu i poród jest sprawniejszy - ile w tym prawdy? Nie wiem

Stary 2018-10-24, 07:17   #133
Vicarika
Zakorzenienie

Hej , nie spie od 3:30 i czytam na bierzaco - ale nie mialam werwy pisac .

Smileska po pierwszej super masz męża na prawde !!! Po drugie bardzo Ci wspolczuje tego sciagania ja tak co 2h przez 3 miesiace - katorga . Co do wagi . Moja urodzila sie 3000g w dniu wypisu wazyla 2950 a na wizycie u lekarza 14 dni po porodzie 3060g i wyszlo ze przytyla tylko 100 gram ...

Pisalabym dalej , ale zaraz mnie dziecko doprowadzi do szału ... Zasrany wiek testowania cierpliwosci rodziców . Mowisz nie a to jeszcze chamsko bardziej robi grrrrr

Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ----------

Aaa i dziewczyny Rybka Anetka i Lady , trzymam kciuki za porod - zebyscie nie musialy tyle sie meczyc

Vicarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 07:20   #134
sara3008
Zakorzenienie

Rybka, lady, Aneta biedne się umeczycie no ale już bliżej niż dalej to już zaraz.

sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 07:26   #135
AnetaErr
Wtajemniczenie

Jeśli o mnie chodzi to ja już się nie męczę tylko cieszę się ostatnimi dniami z brzuszkiem

Teraz pytanie za 100 pkt. Jakie macie spiworki do wózka? Takie żeby pasowały do gondoli, spacerówki i fotelika bo mnie się przypomniało że nie mam zarówno spiworka jak i cieplejszego wkładu i kocyka do wózka, więc na coś się muszę zdecydować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-10-24, 07:27   #136
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli o mnie chodzi to ja już się nie męczę tylko cieszę się ostatnimi dniami z brzuszkiem

Teraz pytanie za 100 pkt. Jakie macie spiworki do wózka? Takie żeby pasowały do gondoli, spacerówki i fotelika bo mnie się przypomniało że nie mam zarówno spiworka jak i cieplejszego wkładu i kocyka do wózka, więc na coś się muszę zdecydować

Ja mam taki z wycieciem na pasy , ale nawet nie sorawdzalam czy pasuje do łupiny

Stary 2018-10-24, 07:31   #137
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam coś takiego jak Dews tylko ładniejszy (sorry Dews ). Ale raczej nie będę go używać w łupinie, bo jednak w samochodzie to ciepło, a na dojście do samochodu wolę kocyk

Stary 2018-10-24, 07:34   #138
AnetaErr
Wtajemniczenie

Któras z Was miała taki śpiworek z Sową i znalazłam taki na allegro zastanawiam się nad nim tylko chcialabym mieć pewność że będzie pasował do kazdego "wkładu" w wózku 3w1

Stary 2018-10-24, 07:35   #139
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Któras z Was miała taki śpiworek z Sową i znalazłam taki na allegro zastanawiam się nad nim tylko chcialabym mieć pewność że będzie pasował do kazdego "wkładu" w wózku 3w1

To chyba Asia kupywala

Stary 2018-10-24, 07:36   #140
fioleciasto
Zakorzenienie

Aneta, lady, Rybka szybkich porodow i koniec tego męczenia się na marne!

Czuję że do 1000 posta w tym wątku powitamy jakiegoś Malucha

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 07:36   #141
dews
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Ja mam coś takiego jak Dews tylko ładniejszy (sorry Dews ). Ale raczej nie będę go używać w łupinie, bo jednak w samochodzie to ciepło, a na dojście do samochodu wolę kocyk

Hahaha luz podzielam twoje zdanie ale tak to jest jak dałam tż wybrać JEDNĄ rzecz dla dziecka

dews jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 07:41   #142
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Hej !
Odbyłam wczoraj 2/3 sexow to tak z rana Wam napisze może komuś poprawie humor mój TŻ mnie zaskoczył hehe jak za starych czasów
Rybka jak sytuacja ?
Lady ? A u Ciebie jak ?
Anetka to może jednak się rozkręca skoro masz plamienia i Brzusio boli ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 07:45   #143
cinnamonat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
Witam sie w kolejnym wątku. Alez macie tempo. Jak małe nakrecane samochodziki.
Dews guzik prawda ze to co jesz, ile tyjesz ma jakikolwiek wplyw na wage dziecka. Z córką przytylam 40 kg a ona wazyla 2750 ... maluszek. Teraz z synem 25 kg i 3100 ważył. Nie słuchaj durnot bo ludzie pieprza trzy po trzy co ślina na język przyniesie...
Od samego poczatku zapowiada się zboczono obleśny wątek a mialo byc rodzeniu dzieci a tu seksy, olbrzymy i o sraniu (Vica Ty nas zawsze zaskakujesz).
Co do slodkiego Asia ja nie zjadlam nic slodkiego od dnia porodu czyli od 14. Jestem z siebie dumna tym bardziej ze w ciąży caly czas cos ciumkalam slodkiego. Dodatkowym wyzwaniem jest mloda i TZ bo codziennie cos wpieprzaja jak nie chipsy to batoniki czekoladki orzeszki pikantne itd. A ja jednak jakas diete kp trzymam ...
W ogole okazalo sie ze mlody przez 5 dni nic nie przybral. Jak go ze szpitala wypisali z 2870 tak w poniedziałek tez tyle wazyl... więc karmie go tylko butelka z odciagnietym mlekiem. Masakra bo nie mam na nic czasu przez to. Zaczynam sciagac, potem karmie, odbijam, przebieram i jeszcze sie nie obejrze a zaraz musze sciagac i od nowa. Szczerze to myslalam ze mam wiecej mleka w cyckach i ze mlody wiecej zjada a tu sie okazalo ze on ciumka po 20 ml raptem. Wiec zalecenia mam zeby go karmic co godzine na sile wybudzac i wciskac flaszkę. Wiec nic nie robi tylko maltretuje cycki i karmie butelka .... nic przyjemnego, w dodatku mocno stresujące. Szczerze juz zapomnialam jak ciezkie sa poczatki macierzynstwa. Dzisiaj mamy wizyte i ważenie. Przez ostatnią dobę karmiłam go 16 razy ... jesli nie przybral to znaczy ze moje mleko jest gowniane.
Zmusilam sie do unikania myślenia i patrzenia na swoj brzuch, dotykam go mechanicznie jesli juz musze. Nie moge sobie pozwolic na depresje bo nie poradze sobie.
Od nast. Tygidnia TZ wraca do pracy a ja juz jestem przerażona. Zostane sama z tymi karmieniami co godzine, dwie, odciaganiem mleka, starsza córka i psem ... nie widze tego narazie.
Karola wez zgwalc w koncu tego swojego TZta ile mozna czekać. Wszystkim sie udziela Twoj zboczony nastrój nawet ja w połogu z paskudnym brzuchem myślę juz o seksach na pralce, w kuchni i na dywanie ... nawet TZ wczoraj cos sie przystawial i kiedy bedzie mozna... ja mam jeszcze swieze szwy w srodku a juz mu bzykanie w glowie 🤣 poratowalam chlopine na inne sposoby i sama sie nie moge doczekac az sobie pofolgujemy... sama sie dziwie ze mimo braku akceptacji wlasnego ciala jeszcze mam ochote. Ale to chyba zasluga TZta ze udowadnia na każdym kroku ze jemu nie przeszkadza moja nowa szrama, galaretowaty brzuch itd. Kocham go nad zycie bo bez Niego juuz bym sie witala z psychiatra.
O to sobie naskrobalam
Lece sie odciągac bo za 15 minut pora karmienia, a q lodowce tylko 50 ml zapasow

Na pewno dasz radę sama ze wszystkim jak tż pójdzie do pracy! Mały jest na pewno kochany i wszystko będzie Ci ułatwiał

Dzień dobry dzisiaj. Moje dziecko miało milion pobudek w nocy, normalnie jak za noworodka. Dobrze ze tż też wstawał, a i tak ledwo żyje...

cinnamonat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 07:45   #144
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
Hej !
Odbyłam wczoraj 2/3 sexow to tak z rana Wam napisze może komuś poprawie humor mój TŻ mnie zaskoczył hehe jak za starych czasów
Rybka jak sytuacja ?
Lady ? A u Ciebie jak ?
Anetka to może jednak się rozkręca skoro masz plamienia i Brzusio boli ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
No wkoncu ci ten komin przeczyscil

Stary 2018-10-24, 07:47   #145
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinnamonat Pokaż wiadomość
Na pewno dasz radę sama ze wszystkim jak tż pójdzie do pracy! Mały jest na pewno kochany i wszystko będzie Ci ułatwiał

Dzień dobry dzisiaj. Moje dziecko miało milion pobudek w nocy, normalnie jak za noworodka. Dobrze ze tż też wstawał, a i tak ledwo żyje...

No co przygotowuje Cie , zebys sobie przypomniala jak to bedzie . Mi mloda dzisiaj wstala po 3 na karmienie i zadowolona poszla spac a ja juz nie moglam , a teraz to bym zasnela na stojaco . Moj nie wstaje w tygodniu do mlodej , tylko na weekendy

Stary 2018-10-24, 07:47   #146
AnetaErr
Wtajemniczenie

Vica - faktycznie to Asia chyba kupiła ten śpiworek z sówką, dzięki

Asia - wpinałaś ten śpiworek w spacerówkę i łupinę żeby sprawdzić czy dziecko będzie w nim stabilne?

Karolkowa - 2/3 to już prawie całość u mnie teraz wszystko się wyciszyło, więc luz może do rodziców pojadę skoro nic się nie dzieje bo sobie nie wyobrażam siedzieć w pustym mieszkaniu bez prądu

Stary 2018-10-24, 07:52   #147
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vicarika Pokaż wiadomość
No co przygotowuje Cie , zebys sobie przypomniala jak to bedzie . Mi mloda dzisiaj wstala po 3 na karmienie i zadowolona poszla spac a ja juz nie moglam , a teraz to bym zasnela na stojaco . Moj nie wstaje w tygodniu do mlodej , tylko na weekendy

U nas dzisiaj tak wiatr hulał po oknach że Igor wystraszony do nas przyszedł. Spał w moich nogach, przez co ja miałam jakaś dziwna pozycję... O 5 wstałam siku i poczułam.... Ból biodra taki że o ja pier*** szłam do łazienki gorzej niż moja 91-letnia babcia

Stary 2018-10-24, 07:54   #148
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Vica - faktycznie to Asia chyba kupiła ten śpiworek z sówką, dzięki

Asia - wpinałaś ten śpiworek w spacerówkę i łupinę żeby sprawdzić czy dziecko będzie w nim stabilne?

Karolkowa - 2/3 to już prawie całość u mnie teraz wszystko się wyciszyło, więc luz może do rodziców pojadę skoro nic się nie dzieje bo sobie nie wyobrażam siedzieć w pustym mieszkaniu bez prądu

Anetka, ja przymierzalam spiworek tylko do gondoli, miescil sie
Wozka nie mam u siebie, tylko u tesciowej, wiec nie sprawdze czy wchodzi do spacerowki (ale chyba na spacerowke dopiero latem my sie przerzucimy, to moze nie bedzie juz potrzebny?). Do lupiny nie pakowalam, bo wydaje mi sie za duzy :-P Ale pozniej moge sprobowac przymierzyc.

Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka
jajoanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-24, 07:55   #149
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas dzisiaj tak wiatr hulał po oknach że Igor wystraszony do nas przyszedł. Spał w moich nogach, przez co ja miałam jakaś dziwna pozycję... O 5 wstałam siku i poczułam.... Ból biodra taki że o ja pier*** szłam do łazienki gorzej niż moja 91-letnia babcia

U Was to chyba z natury tak pizga wiatr od morza Co do biodra to współczuję

Stary 2018-10-24, 07:55   #150
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Cytat:
No wkoncu ci ten komin przeczyscil

Haha zrobił to
U nas pizga złem, wieje ciemno i pada.
Chyba prądu nie było bo nie mogłam załączyć tv
Dziś mój TŻ ma wolne kiedyś dawniej byśmy go w łóżku spędzili.. eeh
Właśnie zabieram się za śniadanko

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości