![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tinder, kobiety i przypadek.
Cytat:
A wyjaśnienia edana, że to mu przez pewien okres czasu "pasowało" bynajmniej nie zmieniają wydźwięku sytuacji. Jeśli komuś "pasowało" przez jakiś czas na g@wno mówić papu, to nie zmienia faktu że jest to dla innych nieapetyczne. Na miejscu M też wolałabym myśleć, że facet wybrał swoją żonę z którą ma zbudowane życie, której coś tam obiecywał, z którą mieszka i dzieli łóżko... niż jakąś, za przeproszeniem, zamężną dupę z doskoku z tendencjami do kontrolowania swoich gachów. O ile pierwszą decyzję - powrót do żony - przyjęłabym ze smutkiem, to uszanowałabym ją. Drugi scenariusz natomiast sprawiłby że straciłabym dla gościa jakikolwiek szacunek.
![]() |
#122 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Wazne jest nie to, co ty chcialabys wiedziec ale co i czy w ogole chcialby autor wiedziec. Ale co jest najwazniejsze, to rowniez uczucia M , gdy sie dowie o kogo sie otarla. Nie powinno sie dawac sobie samemu prawo do rycia komus psychiki a odwrotnie dawac innym prawo do WYBORU.
Dlatego autor nie dowie sie w zaden inny sposob, jak od niej samej opowiadajac taka historie ale nie jaka wlasna. Dowie sie opini nie tylko na swoj temat ale tez, jak by M sobie z tymi wszystkim emocjami sama wewnetrznie poradzila. Zatem jesli autor ma ochote i przede wszystkim odwage dowiedziec sie o sobie prawdy, to niech to zrobi ale w madry sposob. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=2Ke9wJUOQGs |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma słów w języku elfów i ludzi na to, jak bardzo bym kogoś takiego znienawidziła. Ja ogólnie nic do różnych układów nie mam, robta co chceta. I sekretów nie piszę. Myśl, że jakiś frajer zobowiązany słowem udawać czyjegoś męża do usranej śmierci wysyła screeny z moich prywatnych rozmów osobie trzeciej, by mnie jednocześnie rozbawiła i sprawiła, że czułabym tylko pogardę i współczucie względem takiego błazna. Oczywiście hipotetycznie, bo nie wiem, czy coś wysłałeś. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
O co ta drama w wątku?
Edan poprostu myślał swoją druga główka i przystal na jej warunki by mieć super seks. Reszta byla mu obojętna i awet jeśli jej wysyłał screeny to pewnie zbytnio się tym nie przejmował. Porostu spełniał jej warunki by mieć określone korzyści. M. Nawet nie wie ze jest taka pokrzywdzona a wy tu wmawiacie ze on hej zrobił jakaś okrutna krzywdę. Poza tym ta M. Wcale nie jest raka święta. Jak dowiedziała się ze on na dobę- zakłady ze w to wierzyła - nie przerwała relacji. Wszyscy w tej historii są jedyni nićmi szyci. |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
stary jednooki dachowiec
|
Najlepszym rozwiązaniem z mojej perspektywy byłoby zaproponowanie M spotkania i powiedzenie całej prawdy. Jak to wyglądało, jak z tym się czułeś i jak się czujesz teraz. I niech sama zdecyduje, co dalej, zwłaszcza, że najwyraźniej ona też ma niewygaszone emocje. Chociaż nie miałabym dużych nadziei
Chwilowo mimo rozstania ani dla Ciebie, ani dla niej ta relacja to nie jest temat zamknięty, więc nie wiem, dlaczego nie spróbować. Może do siebie wrócicie, a może relacja zamknie się na amen, ale przynajmniej nie będziesz żałować, że pozostałeś bierny, a myślałeś o niej przez kolejne x miesięcy, a za jakiś czas znów emocje odżyły podczas przypadkowego spotkania.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
też uważam, że warto spotkać się z M i powiedzieć jej prawdę. Może wrócicie do siebie a może Cię znienawidzi. Masz szansę ale wymaga to cholernej odwagi i szczerości. Kontrakt z J. był kiepsko wynegocjowany, wystarczyło przecież żebyś mówił że jesteś w stałym związku (co było prawdą) i pokazywał kopię tego co Ty pisałeś a nie całe rozmowy z M. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bo; A) jest â☠â☠â☠â☠ą? B) skomplikował zwykły romsns do potęgi silni (a intryga nie jest seksualna sama w sobie) C) pod przykrywką jakichś zasad, obietnic nie stać go zwyczajnie na szczerość z drugą osobą, a przede wszystkim sobą i swoim położeniem (byciem kochankiem) - patrz A A tak poza tym to PooPo przejrzała na wylot Edytowane przez InterferonAlfa Czas edycji: 2018-12-01 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Róbta co chceta ale mnie w to nie mieszajcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;86194585]też uważam, że warto spotkać się z M i powiedzieć jej prawdę. Może wrócicie do siebie a może Cię znienawidzi. Masz szansę ale wymaga to cholernej odwagi i szczerości.
Kontrakt z J. był kiepsko wynegocjowany, wystarczyło przecież żebyś mówił że jesteś w stałym związku (co było prawdą) i pokazywał kopię tego co Ty pisałeś a nie całe rozmowy z M.[/QUOTE] Pisałem, ze nie były to całe rozmowy, a jedynie fragment gdzie pisałem o tym, ze mam zone i czy druga strona to zrozumiała, ze jestem zajęty. Wystarczy się cofnąć. Limonka znowu zaczela przekrecac i zwyczajnie kłamać. Jak w innym już temacie na temat moich postów. Dziwie się ze moderacja nie reaguje na takie rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fragment prywatnej rozmowy z tobą, a nie z twoją "żoną". Czyli wszystko, co napisałam bym o tobie pomyślała na miejscu tej dziewczyny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Napisałam, że nie wiem, czy coś wysłałeś I dodałam słowo hipotetycznie. Nie wiem, co to oznacza w C++, ale w jezyku nas maluczkich to znaczy, że przypuszczam. Więc daruj sobie oskarżenia o kłamstwa. (??? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli masz zastrzeżenia do postów powinieneś je zgłaszać a nie dziwić się że "moderacja nie reaguje na takie rzeczy". Może byś się odniósł do całej mojej wypowiedzi? Edytowane przez b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 Czas edycji: 2018-12-01 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
BAN stały
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;86194797]to jest cała rozmowa - pokazanie J. reakcji M. na informację od Ciebie. Wystarczyłoby przecież pokazanie informacji jaką Ty wysłałeś.
Jeżeli masz zastrzeżenia do postów powinieneś je zgłaszać a nie dziwić się że "moderacja nie reaguje na takie rzeczy". Może byś się odniósł do całej mojej wypowiedzi?[/QUOTE] 1. Kabluję moderacji wtedy jeśli ktoś najeżdża na moją rodzinę (pozdrawiam Limonkę raz jeszcze), lub na inne osoby które maja podobne zdanie jak ja i dlatego im się obrywa od szanownych wizażanek. Mi mogą pociskać, bo mi to wisi ![]() 2. Nie, to nie jest cała rozmowa. 3. Odniosę się może później. Jak będzie mi się chciało i będę mieć czas. Niektórzy nie siedzą cały dzień na wizażu. Pracują. A potem mają czas na inne rzeczy niż wizaż. |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A twoi rodzice nie pracowali, bo by teraz mieli kokosy. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Jesteś bardzo niestabilny emocjonalnie i masz bardzo niska samoocenę. I to widać najbardziej, kiedy się tak nadymasz I przedstawiasz się jako nie-wiadomo-kogo, robaczku. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#140 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Koleś, który w innych wątkach obsmarowuje z guanem kobiety, które sprawdzały korespondencję swoich facetów, by znaleźć dowód zdrady, tutaj jawnie się przyznaje do nieposzanowania czyjejś korespondencji
![]() Niezły troll ![]()
Nic tak nie rozpala człowieka, jak gorąca herbata. Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-12-01 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Belki u siebie w oku nie widzi a innym prawi morały? Edan, no so Ty... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
BAN stały
|
w innych wątkach przecież jasno pisze, że umowy są po to aby je łamać
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Czytałam o wielu dziwnych relacjach na wizażu, ale ta jest najdziwniejsza z nich wszystkich.
Na miejscu M. wolałabym myśleć, że kolo wybrał jednak swoją "żonę" niż, że mimowolnie stałam się częścią jakiegoś chorego układu faceta z zaburzoną kobietą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Nie sądziłem, że można aż tak grubo pojechać po bandzie. Koronny przykład tego jak zepsuty potrafi być dzisiejszy świat, jak bardzo wyprany z emocji i zagmatwany. Niby super życie, r*&^acz z Ciebie jak nie wiem, ale jak się okazuje - wcale to szczęścia nie daje.
Nie kumam jak ponad 30-letni (a więc i całkiem już doświadczony) facet, mógł dał się tak bardzo zrobić w jajo. Po pierwsze, posuwasz mężatkę - stąpasz po cienkim lodzie +kwestie moralne, ale to już indywidualna sprawa. Nie hejtuję tylko mówię (trochę wiem co mówię). Po drugie J. Cię po prostu zmanipulowała jak dzieciaka, przytrzymała seksem i trzymała na smyczy: masz być ciągle dla mnie, okej możesz chodzić na randki, ale...! Mów, że jesteś żonaty! (z pewnością nie zrobi to żadnej różnicy na potencjalnych kandydatkach, yhy). Po trzecie, miałeś w pewnym momencie idealną szansę na wydostanie się z tego paskudnego układu - zakończyć tę farsę z J. i wybrać super ogarniętą M. - nie może być głupia, jeśli sprawuje jeden z najrzadszych i bardzo wymagających zawodów. Wybitnie sobie skomplikowałeś życie. Historia nadająca się na portale typu Pokolenia Ikea. Tak jak zagrane, nie pozostaje nic innego jak wreszcie zmądrzeć i wybrać M., pomimo jej przebojów, ale to nic, bo Ty też miałeś swoje. Może tym razem się uda. Powodzenia.
#147 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Nie rozumiem po co kłamać, że się ma żonę i być na siłę z tą J. jak zależało ci na M. Uważam, że jest już za późno na odbudowanie relacji z M, ale w sumie nic teraz nie tracisz i możesz spróbować tylko tym razem powiedz jej prawdę a nie kłam dalej, że masz żonę. Powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
J. to jakaś straszna manipulantka z problemami, zaborcza. Uciekłabym z takiej relacji czym prędzej, opis tej kobiety jest przerażający. Biedny jej mąż. Te całe zasady i udawanie męża, od baby, która sama zdradza i jest chyba stuknięta...
Jeśli chodzi o Ciebie i M... Trochę trąci takim sztucznym dramatem. Nie chcę być przykra, ale dla niej lepiej byłoby, gdybyś zniknął, nie pisał i w ogóle, bo dziewczyna chyba ma skłonności do toksycznych klimatów - niby żonaty kochanek, raz ją chce, raz nie, zakochała się wbrew sobie - musi mieć skłonność do jakiegoś dziwnego masochizmu, robienia dramatu z życia. Jesteś dla niej niezdrowy. A Ty chłopie, powinieneś przystopować. Jesteś w tej chwili takim flagowym toksykiem, ruchaczem z przebiegiem fenomenalnym wprost. Czy warto tak żyć? Czym były te 3 lata dla Ciebie poza dziwnym pędem na oślep? Czy to nie jest tak, że Ci źle ze samym sobą? M. mogła być dla Ciebie czymś dobrym, a Ty dla niej, ale już nie będzie i lepiej przestać o niej myśleć (oboje się idealizujecie i taplacie w dramacie) i trochę zmienić swoje życie, pomyśl o sobie. Bądź dla siebie dobry. Edytowane przez Centheris Czas edycji: 2018-12-02 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Wizażowy Kot Igor
|
Centheris,
tylko bez tych ruchaczy, proszę. Ne wolno tu nikogo obrażać, nawet Naczelnego Programisty III RP.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.