Tinder, kobiety i przypadek. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-11-30, 22:16   #121
ruda_beksa
Zakorzenienie

Dot.: Tinder, kobiety i przypadek.

Cytat:
Napisane przez Nimve Pokaż wiadomość
Czyli wszedłeś w seks układ bez uczuć z mężatką i ona krótko mówiąc zabroniła Ci się w kimkolwiek zakochać? Ty tego w ogóle nie dostrzegałeś, czy jesteś takim robotem, że uznałeś, iż nie potrzebujesz w życiu miłości? Jak długo chciałeś to ciągnąć i blokować sobie dostęp do uczucia i normalnego związku, którego podobno potrzebujesz?

Bo próbuję i nie potrafię sobie wyobrazić, że jestem czyjąś zwykłą dupą na boku i taki kolo ma czelność zabronić mi się w kimś zakochać i ułożyć sobie życie w tej sferze. A już całkiem, że się na to godzę. Weź nie mów tego M, bo straci do Ciebie cały szacunek. Raz, że jesteś taka pipa, dwa, że dla byle brochy możesz odwalać irracjonalne rzeczy, a trzy, że stała w hierarchii niżej niż facetka od dawania dupy.
W sumie najlepsze podsumowanie.

A wyjaśnienia edana, że to mu przez pewien okres czasu "pasowało" bynajmniej nie zmieniają wydźwięku sytuacji. Jeśli komuś "pasowało" przez jakiś czas na g@wno mówić papu, to nie zmienia faktu że jest to dla innych nieapetyczne.

Na miejscu M też wolałabym myśleć, że facet wybrał swoją żonę z którą ma zbudowane życie, której coś tam obiecywał, z którą mieszka i dzieli łóżko... niż jakąś, za przeproszeniem, zamężną dupę z doskoku z tendencjami do kontrolowania swoich gachów. O ile pierwszą decyzję - powrót do żony - przyjęłabym ze smutkiem, to uszanowałabym ją. Drugi scenariusz natomiast sprawiłby że straciłabym dla gościa jakikolwiek szacunek.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 07:52   #122
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Pokaż wiadomość
Drugi scenariusz natomiast sprawiłby że straciłabym dla gościa jakikolwiek szacunek.
Ja właśnie dlatego chciałabym wiedzieć
Stary 2018-12-01, 08:49   #123
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nimve Pokaż wiadomość
Czyli wszedłeś w seks układ bez uczuć z mężatką i ona krótko mówiąc zabroniła Ci się w kimkolwiek zakochać? Ty tego w ogóle nie dostrzegałeś, czy jesteś takim robotem, że uznałeś, iż nie potrzebujesz w życiu miłości? Jak długo chciałeś to ciągnąć i blokować sobie dostęp do uczucia i normalnego związku, którego podobno potrzebujesz?

Bo próbuję i nie potrafię sobie wyobrazić, że jestem czyjąś zwykłą dupą na boku i taki kolo ma czelność zabronić mi się w kimś zakochać i ułożyć sobie życie w tej sferze. A już całkiem, że się na to godzę. Weź nie mów tego M, bo straci do Ciebie cały szacunek. Raz, że jesteś taka pipa, dwa, że dla byle brochy możesz odwalać irracjonalne rzeczy, a trzy, że stała w hierarchii niżej niż facetka od dawania dupy.
Zgadzam sie z toba.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 10:06   #124
wiekanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja właśnie dlatego chciałabym wiedzieć
Wazne jest nie to, co ty chcialabys wiedziec ale co i czy w ogole chcialby autor wiedziec. Ale co jest najwazniejsze, to rowniez uczucia M , gdy sie dowie o kogo sie otarla. Nie powinno sie dawac sobie samemu prawo do rycia komus psychiki a odwrotnie dawac innym prawo do WYBORU.

Dlatego autor nie dowie sie w zaden inny sposob, jak od niej samej opowiadajac taka historie ale nie jaka wlasna. Dowie sie opini nie tylko na swoj temat ale tez, jak by M sobie z tymi wszystkim emocjami sama wewnetrznie poradzila.

Zatem jesli autor ma ochote i przede wszystkim odwage dowiedziec sie o sobie prawdy, to niech to zrobi ale w madry sposob.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=2Ke9wJUOQGs
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 11:39   #125
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Pokaż wiadomość
W sumie najlepsze podsumowanie.

A wyjaśnienia edana, że to mu przez pewien okres czasu "pasowało" bynajmniej nie zmieniają wydźwięku sytuacji. Jeśli komuś "pasowało" przez jakiś czas na g@wno mówić papu, to nie zmienia faktu że jest to dla innych nieapetyczne.

Na miejscu M też wolałabym myśleć, że facet wybrał swoją żonę z którą ma zbudowane życie, której coś tam obiecywał, z którą mieszka i dzieli łóżko... niż jakąś, za przeproszeniem, zamężną dupę z doskoku z tendencjami do kontrolowania swoich gachów. O ile pierwszą decyzję - powrót do żony - przyjęłabym ze smutkiem, to uszanowałabym ją. Drugi scenariusz natomiast sprawiłby że straciłabym dla gościa jakikolwiek szacunek.
Dokladnie, puknelabym się w głowę i spuscila na drzewo gościa który kombinowal jak kon pod górę dla jakiejś mężatki o chorych zapedach, w dodatku 15-20 lat starszej ode mnie . Mógłby sobie dalej bzykac milfy skoro tak lubi, krzyżyk na drogę

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 16:05   #126
kasiunia788742
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Ok, to przypomnę, abyś zrozumiała.

Pisałem również, że mi to na początku pasowało, bo nie chciałem kończyć relacji z J. Postawiła warunki jakie postawiła - ok. Takie warunki, aby nasza relacja dalej trwała. Ale nie miała mnie już wyłączność.
Warunki takie były postawione z powodu jej obaw, że bardzo łatwo mogę poznać dziewczynę, która sama by chciała wyłączności i chciałaby głębszej relacji. Informacja o małżeństwie przed jakimkolwiek nowym spotkaniem miała gwarantować, że tego się uniknie. Egzekwowanie takiej informacji dla drugiej o moim "małżeństwie" było łatwe dla J. bo wymagała screena z rozmowy i reakcji na nią danej dziewczyny.

I tak to się kręciło. J. miała męża, a ja jakąś kobietę z tindera. Ja wiedziałem o mężu, J. wymagała wiedzy o tej drugiej.
Taka równowaga na jaką było nas stać w danej chwili aby żadne z nie czuło się bardziej pokrzywdzone i było siebie pewne.
Cytat:
Ok, to przypomnę, abyś zrozumiała.

Pisałem również, że mi to na początku pasowało, bo nie chciałem kończyć relacji z J. Postawiła warunki jakie postawiła - ok. Takie warunki, aby nasza relacja dalej trwała. Ale nie miała mnie już wyłączność.
Warunki takie były postawione z powodu jej obaw, że bardzo łatwo mogę poznać dziewczynę, która sama by chciała wyłączności i chciałaby głębszej relacji. Informacja o małżeństwie przed jakimkolwiek nowym spotkaniem miała gwarantować, że tego się uniknie. Egzekwowanie takiej informacji dla drugiej o moim "małżeństwie" było łatwe dla J. bo wymagała screena z rozmowy i reakcji na nią danej dziewczyny.

I tak to się kręciło. J. miała męża, a ja jakąś kobietę z tindera. Ja wiedziałem o mężu, J. wymagała wiedzy o tej drugiej.
Taka równowaga na jaką było nas stać w danej chwili aby żadne z nie czuło się bardziej pokrzywdzone i było siebie pewne.
Naprawdę wysłałeś jej screeny z rozmowy z M? A co z jej prywatnością? Szacunkiem?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 17:34   #127
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiunia788742 Pokaż wiadomość
Naprawdę wysłałeś jej screeny z rozmowy z M? A co z jej prywatnością? Szacunkiem?
Zabiłabym, gdybym się dowiedziała.

Nie ma słów w języku elfów i ludzi na to, jak bardzo bym kogoś takiego znienawidziła.

Ja ogólnie nic do różnych układów nie mam, robta co chceta. I sekretów nie piszę.

Myśl, że jakiś frajer zobowiązany słowem udawać czyjegoś męża do usranej śmierci wysyła screeny z moich prywatnych rozmów osobie trzeciej, by mnie jednocześnie rozbawiła i sprawiła, że czułabym tylko pogardę i współczucie względem takiego błazna.

Oczywiście hipotetycznie, bo nie wiem, czy coś wysłałeś.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 17:40   #128
PoPoo
Zadomowienie

O co ta drama w wątku?

Edan poprostu myślał swoją druga główka i przystal na jej warunki by mieć super seks. Reszta byla mu obojętna i awet jeśli jej wysyłał screeny to pewnie zbytnio się tym nie przejmował. Porostu spełniał jej warunki by mieć określone korzyści.

M. Nawet nie wie ze jest taka pokrzywdzona a wy tu wmawiacie ze on hej zrobił jakaś okrutna krzywdę.

Poza tym ta M. Wcale nie jest raka święta. Jak dowiedziała się ze on na dobę- zakłady ze w to wierzyła - nie przerwała relacji. Wszyscy w tej historii są jedyni nićmi szyci.
PoPoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 18:27   #129
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Najlepszym rozwiązaniem z mojej perspektywy byłoby zaproponowanie M spotkania i powiedzenie całej prawdy. Jak to wyglądało, jak z tym się czułeś i jak się czujesz teraz. I niech sama zdecyduje, co dalej, zwłaszcza, że najwyraźniej ona też ma niewygaszone emocje. Chociaż nie miałabym dużych nadziei

Chwilowo mimo rozstania ani dla Ciebie, ani dla niej ta relacja to nie jest temat zamknięty, więc nie wiem, dlaczego nie spróbować. Może do siebie wrócicie, a może relacja zamknie się na amen, ale przynajmniej nie będziesz żałować, że pozostałeś bierny, a myślałeś o niej przez kolejne x miesięcy, a za jakiś czas znów emocje odżyły podczas przypadkowego spotkania.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 18:38   #130
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez srebrnykot Pokaż wiadomość
Najlepszym rozwiązaniem z mojej perspektywy byłoby zaproponowanie M spotkania i powiedzenie całej prawdy. Jak to wyglądało, jak z tym się czułeś i jak się czujesz teraz. I niech sama zdecyduje, co dalej, zwłaszcza, że najwyraźniej ona też ma niewygaszone emocje. Chociaż nie miałabym dużych nadziei

Chwilowo mimo rozstania ani dla Ciebie, ani dla niej ta relacja to nie jest temat zamknięty, więc nie wiem, dlaczego nie spróbować. Może do siebie wrócicie, a może relacja zamknie się na amen, ale przynajmniej nie będziesz żałować, że pozostałeś bierny, a myślałeś o niej przez kolejne x miesięcy, a za jakiś czas znów emocje odżyły podczas przypadkowego spotkania.

też uważam, że warto spotkać się z M i powiedzieć jej prawdę. Może wrócicie do siebie a może Cię znienawidzi. Masz szansę ale wymaga to cholernej odwagi i szczerości.
Kontrakt z J. był kiepsko wynegocjowany, wystarczyło przecież żebyś mówił że jesteś w stałym związku (co było prawdą) i pokazywał kopię tego co Ty pisałeś a nie całe rozmowy z M.
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 18:39   #131
InterferonAlfa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Jeśli dla Ciebie powiedzenie prawdy i danie dziewczynie szansy na podjęcie decyzji czy chce dalej świrować na Twoim punkcie jest pokajaniem się, to tak.
Przecież napisal że sam nie wie czego chce...
Bo;
A) jest â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠ą?
B) skomplikował zwykły romsns do potęgi silni (a intryga nie jest seksualna sama w sobie)
C) pod przykrywką jakichś zasad, obietnic nie stać go zwyczajnie na szczerość z drugą osobą, a przede wszystkim sobą i swoim położeniem (byciem kochankiem) - patrz A

A tak poza tym to PooPo przejrzała na wylot

Edytowane przez InterferonAlfa
Czas edycji: 2018-12-01 o 18:40
InterferonAlfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 18:43   #132
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Zabiłabym, gdybym się dowiedziała.
Nie ma słów w języku elfów i ludzi na to, jak bardzo bym kogoś takiego znienawidziła.
Ja ogólnie nic do różnych układów nie mam, robta co chceta. I sekretów nie piszę.
Myśl, że jakiś frajer zobowiązany słowem udawać czyjegoś męża do usranej śmierci wysyła screeny z moich prywatnych rozmów osobie trzeciej, by mnie jednocześnie rozbawiła i sprawiła, że czułabym tylko pogardę i współczucie względem takiego błazna.

Oczywiście hipotetycznie, bo nie wiem, czy coś wysłałeś.
to by mnie najbardziej wkurzyło. Naruszenie MOJEJ tajemnicy korespondencji. Ale M.może podejść do tego zupełnie inaczej, to że Edan był "żonaty" bardzo ją bolało.

Róbta co chceta ale mnie w to nie mieszajcie
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 19:11   #133
edan84
BAN stały

[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;86194585]też uważam, że warto spotkać się z M i powiedzieć jej prawdę. Może wrócicie do siebie a może Cię znienawidzi. Masz szansę ale wymaga to cholernej odwagi i szczerości.
Kontrakt z J. był kiepsko wynegocjowany, wystarczyło przecież żebyś mówił że jesteś w stałym związku (co było prawdą) i pokazywał kopię tego co Ty pisałeś a nie całe rozmowy z M.[/QUOTE]

Pisałem, ze nie były to całe rozmowy, a jedynie fragment gdzie pisałem o tym, ze mam zone i czy druga strona to zrozumiała, ze jestem zajęty. Wystarczy się cofnąć. Limonka znowu zaczela przekrecac i zwyczajnie kłamać. Jak w innym już temacie na temat moich postów. Dziwie się ze moderacja nie reaguje na takie rzeczy.
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 19:20   #134
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałem, ze nie były to całe rozmowy, a jedynie fragment gdzie pisałem o tym, ze mam zone i czy druga strona to zrozumiała, ze jestem zajęty. Wystarczy się cofnąć. Limonka znowu zaczela przekrecac i zwyczajnie kłamać. Jak w innym już temacie na temat moich postów. Dziwie się ze moderacja nie reaguje na takie rzeczy.
Lol.

Fragment prywatnej rozmowy z tobą, a nie z twoją "żoną".

Czyli wszystko, co napisałam bym o tobie pomyślała na miejscu tej dziewczyny.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Napisałam, że nie wiem, czy coś wysłałeś I dodałam słowo hipotetycznie. Nie wiem, co to oznacza w C++, ale w jezyku nas maluczkich to znaczy, że przypuszczam. Więc daruj sobie oskarżenia o kłamstwa. (??? ).

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Stary 2018-12-01, 19:27   #135
Konto usunięte

Cytat:
to jest cała rozmowa - pokazanie J. reakcji M. na informację od Ciebie. Wystarczyłoby przecież pokazanie informacji jaką Ty wysłałeś.
Jeżeli masz zastrzeżenia do postów powinieneś je zgłaszać a nie dziwić się że "moderacja nie reaguje na takie rzeczy".
Może byś się odniósł do całej mojej wypowiedzi?

Edytowane przez b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Czas edycji: 2018-12-01 o 19:28
Stary 2018-12-01, 19:42   #136
edan84
BAN stały

[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;86194797]to jest cała rozmowa - pokazanie J. reakcji M. na informację od Ciebie. Wystarczyłoby przecież pokazanie informacji jaką Ty wysłałeś.
Jeżeli masz zastrzeżenia do postów powinieneś je zgłaszać a nie dziwić się że "moderacja nie reaguje na takie rzeczy".
Może byś się odniósł do całej mojej wypowiedzi?[/QUOTE]
1. Kabluję moderacji wtedy jeśli ktoś najeżdża na moją rodzinę (pozdrawiam Limonkę raz jeszcze), lub na inne osoby które maja podobne zdanie jak ja i dlatego im się obrywa od szanownych wizażanek. Mi mogą pociskać, bo mi to wisi
2. Nie, to nie jest cała rozmowa.
3. Odniosę się może później. Jak będzie mi się chciało i będę mieć czas. Niektórzy nie siedzą cały dzień na wizażu. Pracują.
A potem mają czas na inne rzeczy niż wizaż.
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 19:45   #137
PoPoo
Zadomowienie

Cytat:
3. Odniosę się może później. Jak będzie mi się chciało i będę mieć czas. Niektórzy nie siedzą cały dzień na wizażu. Pracują.
Nie wierzę - przeciez Ty jesteś w każdym wątku
Oj Edan XD
PoPoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 19:53   #138
kasiunia788742
Zakorzenienie

Cytat:
Cała rozmowa czy fragment rozmowy - nie ma znaczenia. Jeśli J. pokazałeś to co odpisała M. - dalej naruszasz prawo do prywatności.
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 20:30   #139
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
1. Kabluję moderacji wtedy jeśli ktoś najeżdża na moją rodzinę (pozdrawiam Limonkę raz jeszcze).
Pozdrawiam, bo cytowalam Ciebie o ludziach, którzy nie pracują w branży IT.

A twoi rodzice nie pracowali, bo by teraz mieli kokosy.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Jesteś bardzo niestabilny emocjonalnie i masz bardzo niska samoocenę.

I to widać najbardziej, kiedy się tak nadymasz I przedstawiasz się jako nie-wiadomo-kogo, robaczku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-12-01, 20:38   #140
Konto usunięte

Cytat:
1. Kabluję moderacji wtedy jeśli ktoś najeżdża na moją rodzinę (pozdrawiam Limonkę raz jeszcze), lub na inne osoby które maja podobne zdanie jak ja i dlatego im się obrywa od szanownych wizażanek. Mi mogą pociskać, bo mi to wisi
cofam radę, że powinieneś skontaktować się z M. Wróć do J. i bądź szczęśliwy
Stary 2018-12-01, 20:39   #141
matcha
Zadomowienie

Koleś, który w innych wątkach obsmarowuje z guanem kobiety, które sprawdzały korespondencję swoich facetów, by znaleźć dowód zdrady, tutaj jawnie się przyznaje do nieposzanowania czyjejś korespondencji
Niezły troll

Edytowane przez matcha
Czas edycji: 2018-12-01 o 20:41
matcha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 21:03   #142
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez matcha Pokaż wiadomość
Koleś, który w innych wątkach obsmarowuje z guanem kobiety, które sprawdzały korespondencję swoich facetów, by znaleźć dowód zdrady, tutaj jawnie się przyznaje do nieposzanowania czyjejś korespondencji Niezły troll
niezłe
Stary 2018-12-01, 21:14   #143
farmaceutka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matcha Pokaż wiadomość
Koleś, który w innych wątkach obsmarowuje z guanem kobiety, które sprawdzały korespondencję swoich facetów, by znaleźć dowód zdrady, tutaj jawnie się przyznaje do nieposzanowania czyjejś korespondencji
Niezły troll

Belki u siebie w oku nie widzi a innym prawi morały? Edan, no so Ty...
farmaceutka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 21:30   #144
stewardesa
BAN stały

w innych wątkach przecież jasno pisze, że umowy są po to aby je łamać
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 22:07   #145
Ariada
Wtajemniczenie

Czytałam o wielu dziwnych relacjach na wizażu, ale ta jest najdziwniejsza z nich wszystkich.

Na miejscu M. wolałabym myśleć, że kolo wybrał jednak swoją "żonę" niż, że mimowolnie stałam się częścią jakiegoś chorego układu faceta z zaburzoną kobietą.

Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-01, 22:29   #146
felixindahouz
Rozeznanie

Nie sądziłem, że można aż tak grubo pojechać po bandzie. Koronny przykład tego jak zepsuty potrafi być dzisiejszy świat, jak bardzo wyprany z emocji i zagmatwany. Niby super życie, r*&^acz z Ciebie jak nie wiem, ale jak się okazuje - wcale to szczęścia nie daje.

Nie kumam jak ponad 30-letni (a więc i całkiem już doświadczony) facet, mógł dał się tak bardzo zrobić w jajo.

Po pierwsze, posuwasz mężatkę - stąpasz po cienkim lodzie +kwestie moralne, ale to już indywidualna sprawa. Nie hejtuję tylko mówię (trochę wiem co mówię).
Po drugie J. Cię po prostu zmanipulowała jak dzieciaka, przytrzymała seksem i trzymała na smyczy: masz być ciągle dla mnie, okej możesz chodzić na randki, ale...! Mów, że jesteś żonaty! (z pewnością nie zrobi to żadnej różnicy na potencjalnych kandydatkach, yhy).
Po trzecie, miałeś w pewnym momencie idealną szansę na wydostanie się z tego paskudnego układu - zakończyć tę farsę z J. i wybrać super ogarniętą M. - nie może być głupia, jeśli sprawuje jeden z najrzadszych i bardzo wymagających zawodów. Wybitnie sobie skomplikowałeś życie. Historia nadająca się na portale typu Pokolenia Ikea.

Tak jak zagrane, nie pozostaje nic innego jak wreszcie zmądrzeć i wybrać M., pomimo jej przebojów, ale to nic, bo Ty też miałeś swoje. Może tym razem się uda. Powodzenia.
Stary 2018-12-02, 03:24   #147
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Moderacja czyta Twoje posty, Edan, bez kablowani i na każdym podforum. Uważnie czyta. I później musi Ci do oporu wyjaśniać, za o załapałeś punkty, choć też ma inne rzeczy do roboty i nie siedzi cały dzień na wizażu.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-02, 07:26   #148
Takion94
Zadomowienie

Nie rozumiem po co kłamać, że się ma żonę i być na siłę z tą J. jak zależało ci na M. Uważam, że jest już za późno na odbudowanie relacji z M, ale w sumie nic teraz nie tracisz i możesz spróbować tylko tym razem powiedz jej prawdę a nie kłam dalej, że masz żonę. Powodzenia.
Takion94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-02, 09:33   #149
Centheris
Raczkowanie

J. to jakaś straszna manipulantka z problemami, zaborcza. Uciekłabym z takiej relacji czym prędzej, opis tej kobiety jest przerażający. Biedny jej mąż. Te całe zasady i udawanie męża, od baby, która sama zdradza i jest chyba stuknięta...

Jeśli chodzi o Ciebie i M... Trochę trąci takim sztucznym dramatem. Nie chcę być przykra, ale dla niej lepiej byłoby, gdybyś zniknął, nie pisał i w ogóle, bo dziewczyna chyba ma skłonności do toksycznych klimatów - niby żonaty kochanek, raz ją chce, raz nie, zakochała się wbrew sobie - musi mieć skłonność do jakiegoś dziwnego masochizmu, robienia dramatu z życia. Jesteś dla niej niezdrowy.

A Ty chłopie, powinieneś przystopować. Jesteś w tej chwili takim flagowym toksykiem, ruchaczem z przebiegiem fenomenalnym wprost. Czy warto tak żyć? Czym były te 3 lata dla Ciebie poza dziwnym pędem na oślep? Czy to nie jest tak, że Ci źle ze samym sobą? M. mogła być dla Ciebie czymś dobrym, a Ty dla niej, ale już nie będzie i lepiej przestać o niej myśleć (oboje się idealizujecie i taplacie w dramacie) i trochę zmienić swoje życie, pomyśl o sobie. Bądź dla siebie dobry.

Edytowane przez Centheris
Czas edycji: 2018-12-02 o 09:34
Centheris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-02, 09:39   #150
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Centheris,
tylko bez tych ruchaczy, proszę.
Ne wolno tu nikogo obrażać, nawet Naczelnego Programisty III RP.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości