![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2018 cz. 3 :-)
Cytat:
Może zdecydujesz się na masaż szyjki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Witam się po nieprzespanej nocy 🤦 Chyba dołączyłam do grona czyszczących się, większość nocy spędziłam w łazience, mało co spałam, brzuch mnie w sumie nie bolał ale niedobrze było mi całą noc. A teraz zaprowadziłam synka do przedszkola i czuję, że brzuch mnie boli jak na okres. A dzisiaj jeszcze wizyta u dentysty mnie czeka..nie wiem jak tam wysiedzę.
Powodzenia dziewczyny, niech dzidzie już wychodzą a nie stresują matek! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam to samo. Ale słyszałam ze 9 miesiąc po to jest - żeby Ci ciąża na tyle zbrzydła i miała na tyle dosyć ze aż nie możesz doczekać się kiedy Maleństwo będzie już na świecie ![]() Tylko w moim przypadku, gdzie cierpię na chroniczne zmęczenie - nie wiem już sama czy lepszy 9 miesiąc ciąży, czy Noworodek ![]() Sorry chyba na mnie tez przyszedł czas z narzekaniem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym wątku i rozpakowana, czuje sie super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klarcia kochana tylko straszny memlok, tylko by na cycu wisiała. Poszla spać o 1 w nocy ale potem spała 6,5h az ja w koncu obudzilam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#126 |
Wtajemniczenie
|
Mamy grudniowe 2018 cz. 3 :-)
Klarcia wita ciocie
IMG_1228.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Na ziemi pojawił się cud... Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2018-12-04 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz po ktg, żaden skurcz się nie zapisał, ŻADEN. Zbadala mnie na fotelu, powiedziała ze tu na poród się nie zanosi, wszystko wysoko, ale cienka szyjka (cokolwiek to znaczy ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Ja właśnie do gina się zbieram a po południu moje pierwsze ktg. Z nowości ciazowych- dziś od 4 nad ranem miałam takie mdłości że aż wstałam i poszłam się najeść. Po przebudzeniu też, o co kaman? Od początku ciąży zero tego typu dolegliwości i nagle hops? poród nadchodzi, na razie tylko mdliło bez oddawania górą, za to po przebudzeniu poszło dołem 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie długo spała. Położne nie kazały wybudzać? Cytat:
![]() Mój dostał przykazanie, że teraz musi sie codziennie wykazywać, to on stwierdził, że mu się odechciało jak ma codziennie ![]() ![]() Dziewczyny przed porodem szyjka ma być wysoko czy nisko? Bo moja całkowicie gdzieś "zniknęła" i zastanawiam się czy się zanosi na poród czy nie? Co do lewatywy to nie mam zamiaru robić ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja dzis o dziwo nawet dobrze spalam ![]() w kwestii ochraniaczy na lozko, to ja mam ale z synkiem uzywalam jak byl wiekszy i sie krecil dopiero, bo lubil przydzwonic w szczebelki. Ale wtedy juz spory byl. i czesto sprawdzalam, hehe jak nie codziennie czy jest dobrze przymontowany do szczebelkow, zeby sie gdzies nie zaplatal ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Lewatywe bym w sumie chciala, albo czopek bo ja chce rodzic w basenie, a to malo przyjemne jak cos wyplynie, chociaz polozne wylapuja. Zapomnialam zapytac polozna czy u nas daja. Kurde a nastepna wizyte mam 21 a termin 26 ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Lola gratuluję. Zazdroszczę ze bez nacinania. Znieczulenia u nas nie mają wiec na taki luksus nie licze ale chcialabym chociaż uniknąć naciecia jesli się da. Ps. Śliczną masz coreczke.
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jejuuu jaki słodziak ![]() ![]() ![]() Witamy Klarcie na świecie. Brawo dziewczyny! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Cienka szyjka ? Hmm nie mam pojęcia co to znaczy ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
No ja to samo dzisiaj - Mdłości gdzie w ciąży ich nie miałam. I 3 wizyty w toalecie na dwójce... wykańcza mnie to. W środku i tak czuje i mam takie przekonanie, że urodzę w okolicy terminu jak nie po ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śliczna dziewczynka, gratuluje ![]() Napisz proszę czy ćwiczyłas kegla itp aby nie byc nacinana?? Dziewczyny jak to u Was funkcjonuje? Niemowlak z Wami w pokoju czy ma swój pokój i tam spi? Ja dla małej mam osobny pokój i chciałabym ją od poczatku przyzwyczajać do łóżeczka swojego i miejsca. Jak to w praniu wyjdzie z tym spaniem to nie wiem, chcę poznać Wasze plany.
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do sprzątania to ja wczoraj sobie posprzątałam i meeega mocne skurcze mnie później łapały. A seksy odpadają... mąż się boi ze coś zrobi mi lub Małej i dupaaa xD na nic moje tłumaczenia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- U nas spanie razem z nami. W sypialni ma swój kącik. Z zamknietymi oczami wstawalam kp a tak trzeba by sie bylo parenascie razy w nocy wybudzac zeby nie błądzić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam dzisiaj jakiś smutny nastrój. Sama nie wiem czemu. Idę dzisiaj na kurs pierwszej pomocy dla niemowląt i on trwa 4 godziny. Strasznie mi się nie chce na to iść ale wiem, że muszę.
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie nazwałabym tego ćwiczeniem bo zapominałam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja traktuje cycka jak lodówkę i poduszkę. Na sekundę nie mogę jej zostawić ![]() Wysłane z mojego HUAWEI M2-801L przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Jestem po wizycie. Maluch przystopował z wagą bo tydzień temu ważył 3100 g a dziś 3250 g, albo to granica błędu. W każdym razie bardzo ogromny nie jest, uff. Szyjki kawałek się znalazł przy dzisiejszym badaniu. Gin mi zrobił przedsmak porodu. Najpierw sprawdzał szyjkę a później jakoś tak do góry włożył łapkę i poczułam takie pieczenie i ból że szok, na szczęście trwało to chwilkę. Powiedział że to było około 10% bólu porodowego. Nie wiem co mi sprawdzał ale wiem na co się nastawić. Łatwo nie będzie.
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Irmusia albo nie mam szyjki albo co bardziej prawdopodobne franca jest wysoko. Jutro mam ktg ale bez żadnych dodatkowych badań wiec za wiele się nie dowiem.
U nas maluszek będzie spał w sypialni w dostawce. Po kilku miesiącach będzie dzielił pokój ze starszym bratem: ) Damgala w czasie porodu organizm też trochę przyzwyczaja się do bólu. Skurcze narastaja stopniowo i prog bolu trochę się zmienia. Co nie znaczy że będzie łatwo. Ja już pod koniec nie czułam ani rozciecia ani szycia a w tej chwili to skręca mnie na samą myśl o tym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.