|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy z brakiem intymności i zaufania w związku
Cytat:
Napisz jej, że Ty ją też kochasz, dlatego dbasz, żeby nie była w związku z seksistą, tyranem i płytki gościem. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyna prawdopodobnie ma niskie poczucie własnej wartości, dlatego zachowuje się tak jak zachowuje i w jej głowie to ona jest pokrzywdzona, a krzywde robi sobie sama. Trzeba uciekać. Ona najlepiej, żeby popracowała nad sobą u psyhcologa, ale nawet jak tak zrobi, to i tak waszego związku naprawić się nie da. Rozumiem przywiązanie, ale czas naprawde leczy rany. Też miałam nie raz takie watpliwosci przy zerwaniu jak ty, ale potem nie mogłam uwierzyć, że nie zrobiłam tego wcześniej.
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak to takie normalne to ja w takim razie jestem ewenementem bo nie robię takich rzeczy i dbam o to, żeby mój facet czuł się przy mniej jak najlepiej. Autorze, to Ty przesadziłeś i wcale jej sie nie dziwie że już Ci nie ufała i nie czuła się bezpiecznie. Ale skoro nie umiała sobie z tym poradzić to powinno zerwać a nie wyniszczac i siebie i Ciebie. Miałam podobną sytuację, w zasadzie dużo gorszą ale też już nie czułam się bezpiecznie przy swoim facecie, po kolejnej takiej akcji zerwałam, z dnia na dzien zero kontaktu a mi teraz jest znacznie lepiej bez niego... Skoro nie potrafiłeś naprawić swoich błędów no to nie było innego wyjścia niz rozstanie. Na przyszłość zastanów się kilka razy nim coś zrobisz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Z tego co mówisz miałeś wszystko, w tym za☠☠☠isty seks a i tak ogladałeś sie za innymi i komentowałeś. No to teraz tylko żałuj swojej głupoty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie jak zdradzi, to też znajdzie dobre wytłumaczenie
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]Dlaczego?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez annn_ Czas edycji: 2019-04-19 o 14:11 |
|
|
|
|
#127 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#128 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#129 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Może on z ręką. Ona na szczęście odkryła w sobie aseksualność. |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Własna ręka sto razy lepsza od toksycznej, zakompleksionej partnerki. Nie truje głowy, nie zabrania spotkań z kolegami czy wyjść na siłownię - ba, na siłowni pomoże!
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
W sumie dziwię się bo ja jako kobieta też nie chciałabym być w związku w którym nie mogę w pełni cieszyć się seksem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() To, że ma kompleksy to nie znaczy że on powinien się tak zachowywać. Ale fakt, zamiast się rozstać to popadała już w obłęd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też by mi odeszła ochota na seks, gdyby mój facet się ślinił do wszystkiego co się rusza - co to za przyjemność, skoro wiesz, że jemu się co druga podoba i co drugą zżera wzrokiem? Żadne to wyróżnienie i poczucie atrakcyjności wtedy. |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ty jesteś w związku? Bo musisz mieć duuużeee wymagania skoro dla ciebie autor wątku jest bucem. |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie też jest bucem (co nie znaczy że jej akcje były w porządku ale już bardziej zrozumiałe). A ja np w związku nie jestem, bo takich jak autor spławiam bardzo szybko.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
On powinien mieć laskę, która będzie razem z nim komentowała inne albo chociaż nie będzie jej to przeszkadzać, a dziewczyna faceta, który nie będzie przy niej obracał głową za innymi - to jest recepta na sukces. I nie wydaje mi się, żebym miała duuuuże wymagania tylko dlatego, że chce, żeby mój facet nie oglądał się i nie wgapiał w cudze tyłki na ulicy. Póki co albo tego nie robi, albo dobrze się kryje , bo nie zauważyłam niczego takiego. I proszę przestać pić do mojego życia prywatnego, bo to nie jest tematem wątku. |
|
|
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
A ja go usprawiedliwiam. Jego jedynym błędem był komentarz tyłeczka jakiejś dziewczyny w galerii handlowej i do tego jako żart.
![]() Wy robicie z niego najgorszego buca. Nie widzę ku temu żadnych podstaw. Jedyne co mogę mu zarzucić to, że daje sobą pomiatać. Ja bym zakończył taki związek już po jej nieracjonalnym wypominaniu żartu. |
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to w sumie nie jej wina, ale wiać trzeba. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To boldly go where no man has gone before. Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2019-04-20 o 11:10 Powód: Słownictwo. |
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym on skomentował krągłości a jego ex? takich nie ma. To tak jakby miała małe piersi a on skomentowałby piersi w rozmiarze D "o zobacz jakie fajne, lubię takie krągłości". Dalej fajnie? Nie dziwię się dziewczynie, że wkurzyła się o to. Co nie znaczy że inne zachowanie jej pochwalam ![]() Później było ogladanie się za innymi mimo że wiedział że tamtą akcją ją uraził. Skoro autor tak lubi krągłości to niech sobie taką znajdzie, teraz juz chyba ma szansę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musi ci być ciężko z takim niskim poczuciem własnej wartości. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miej sobie związek jaki chcesz, u mnie to by nie przeszło bo sama tego nie robię ale już pani psycholog limonka okrzyknela że mam problem ze sobą![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86728163]Aha. Gdybym była niską, blada, szczupła blondynka a mój facet twierdził, że uwielbia wysokie, opalone brunetki przy kości to bym zapytała "to co jeszcze robisz ze mną?" a nie rozkminiala swoje poczucie wartości.
[/QUOTE] Ale czy dziewczyna autora wątku jest kompletnie pozbawiona tyłka? Bo ty piszesz o facecie zachwycającym się kompletnym przeciwieństwem ciebie. Autor wątku ośmielił się powiedzieć, że podoba mu się czyjś tyłek, wyizolowana część ciała. Trochę inna sytuacja. Zresztą ludziom mogą podobać się różne typy urody - to że komuś podobają się np. wysokie brunetki nie oznacza że nie mogą mu podobać się TAKŻE niskie blondynki. Wiem że dla mojego męża "idealny" wzrost kobiety to ok. 170cm ale nie przyszłoby mi do głowy wypytywać go "co jeszcze robi ze mną", kurduplem 163cm. Bo wiem doskonale co jeszcze robi ze mną - kocha mnie. Proste.
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86728163]Aha. Gdybym była niską, blada, szczupła blondynka a mój facet twierdził, że uwielbia wysokie, opalone brunetki przy kości to bym zapytała "to co jeszcze robisz ze mną?" a nie rozkminiala swoje poczucie wartości.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]To trochę nie tak bo jakby zakochał się np w blondynce lubiąc brunetki to spoko. Ale tu porównując do tematu wątku to on widocznie woli jakiś określony typ figury i dodatkowo zachwyca się nim dalej mimo ze jest w zwiazku i robi to przy własnej dziewczynie. To chyba jest kluczowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#144 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]On skomplementował jedną wysoką opaloną brunetkę przy kości w twojej obecności. To różnica. Mój facet uwielbia rude. Ja ruda nigdy nie będę. Nie wiem, przecież to w ogóle nie znaczy, że mu się nie podobam albo że rzuci mnie dla pierwszej rudej, która to zechce. ![]() Przecież to niedorzeczne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Ludzie, dokładnie to samo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Ło matko, do głowy mi nie przyszło, że jak mój facet stwierdzi, że lubi wysokie blondynki, to to jest atak personalny na mnie i powinnam czuć się obrażona.
|
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Mnie by było przykro, bo kiedy ja się zakochuje to to ta osoba jakby kształtuje mój gust. Kiedy byłam zakochana w wysokim blondynie to twierdziłam, że wysocy blondyni są super, kiedy w niskim brunecie to nagle mi się odmieniło. Po prostu w moim partnerze czy osobie w której jestem zauroczona z automatu wszystko mi sie podoba i uważam że jest najlepsza pod każdym względem. A inni faceci niemal mogli by dla mnie nie istnieć, szczególnie w początkowej fazie zakochania.
Ale faktycznie, to tylko ja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2019-04-20 o 04:18 |
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że większość kobiet żeby uprawiać seks ze swoim facetem potrzebuje poczucia bezpieczeństwa i stabilności. Jeśli ja dla kogoś jestem nieatrakcyjna, czuję się przy nim źle, nie mam poczucia bezpieczeństwa, to nie chce z nim uprawiać seksu. I to nie jest tak, że laska to robi złośliwie. Jej organizm tak postępuje. Przechodziłam do kła dnie to samo. Facet bardzo mocno nadszarpnął moje zaufanie, a ja głupia zamiast go zostawić, to próbowałam to ciągnąć. I mój organizm właśnie tak się zachowywał - zero chęci na seks, zero nawilżenia. Mimo, że facet się wtedy naprawdę starał, żeby to odbudować, to ja naprawdę nie chciałam uprawiać z nim seksu i robiłam wszystko, żeby do niego nie doszło, mimo, że z samym facetem dobrze mi się spędzało czas, chodziło na spacerki, do kina. Do seksu z nim się zmuszałam na zasadzie "a bo mnie zostawi jak nie będzie seksu", i nie chciałam, żeby zaczął gadkę, że coś jest nie tak. Wymówki były różne - stres, tabletki, zmęczenie pracą. I nie było to złośliwe, na zasadzie "zemszcze się na tobie", tylko za żadne skarby seks z nim nie sprawiał mi nawet odrobiny przyjemności. |
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli kobieta ma w porządku samoocenę i jest stabilna emocjonalnie to po pochwaleniu przy niej innej kobiety przez faceta może: A. Mieć to po prostu gdzieś. B. Powiedzieć, że więcej sobie takich zachowań nie życzy. I jeśli partner przystanie na to, to kontynuować związek, jeśli nie - rozstać się. B. Zerwać, bo ten typ faceta jej nie odpowiada i uważa go za buca. A nie ten cyrk.
|
|
|
#150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

Pewnie jak zdradzi, to też znajdzie dobre wytłumaczenie