![]() |
#121 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Zdrada z przypadkową dziewczyną
Wszystkich proszę o stonowanie dyskusji.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Autorko, czas zrozumieć jedno: facet może być kłamcą w wielu kwestiach. Poza jakimiś własnymi obserwacjami wiesz o nim jednak tylko to, co sam Ci powiedział. Troszkę łykasz wszystko jak młody pelikan - on powiedział, on obiecał, on zadeklarował, on on on. A on może najzwyczajniej na świecie kłamać. W dodatku mieć do tego talent. Kuci na 4 łapy milionerzy potrafili majątki tracić przez różnej maści oszustów, a Ty zapierasz się, że tak wszystko na 100% wiesz, bo "Francuz" powiedział? Błagam.
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że ci powiedział, że była brzydka i w ogóle, a seks był ch**owy. Swoją drogą - czyli nie pamięta jak wyglądała, ale wie, że była brzydsza ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Myślę, że doskonale pamięta, jak wyglądała, tylko nie chce, żebym mu suszyła głowę i o nią wypytywała. Bo dla niego to niewygodny temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Autorko, zachowujesz się jak głupia gęś.
Nie dość, że cię zdradził, to jeszcze nawet nie próbuje tego naprawić. On ma cię głęboko w d... I im szybciej to zrozumiesz, tym lepiej dla ciebie. I rozumiem, że skoro uważasz, że tamta dziewczyna jest łatwa, to takie samo zdanie masz o swoim ex? Bo on też poszedł do łóżka po godzinie znajomości. Co ta dziewczyna ci zrobiła? Ona nawet nie wiedziała o twoim istnieniu. A chyba seks może uprawiać z kim chce i kiedy chce i nie tobie to oceniać. Czy prewencyjnie ma nie dać się nikomu poderwać, bo może gdzieś w szafie dany koleś chowa swoją laskę? Gdzie ty widzisz jej winę w tym, że masz puszczalskiego faceta, który ma cię głęboko w poważaniu? Jak nie umie utrzymać przyrodzenia w spodniach i nawet nie umie wyjaśnić dlaczego coś zrobił, to znaczy, że widocznie taka jego natura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
A w którym miejscu napisałam, że to jest jej wina, a nie jego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w ten swojej ogarniętosci nie zauważyłaś czegoś niepokojącego?
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Nie znam jego byłej dziewczyny. Nie wiem jak wyglądał ich związek. Jakie były dokładnie powody jej zachowania, samopoczucia. Więc nie mi to oceniać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dziewczyny,
proszę, żeby kolejny wątek nie zamienił się w niepotrzebną kłótnię, ok?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
jestes bardzo latwowierna
dlaczego tak slepo wierzysz w to co on ci powiedzial przeciez to jest klamca i nie mozna byc niczego pewnym co mowi wiesz ze on nie zostal na noc,wiesz ze ona o tobie nic nie wie wierzysz ze byla brzydsza ze on nic nie czul bo jest ci to latwiej przelknac ale to nie koniecznie jest prawdato tylko tlumaczenie zreszta to wszystko nie wazne ,ty chcesz mu wybaczyc a on nawet o tow ybaczenie nie prosi,nie czuje sie winny ,nic sie nie stalo ,on musi odpoczac tylko wez sie otrzasnij dziewczyno zanim wdepniesz w to gowno glebiej(zrobisz z nim dziecko lub wyjdziesz za maz i jeszcze cos skoro on sam nie wie dlaczego to zrobil jaka masz pewnosc ze znowu tego nie zrobi? sam siebie nie kontroluje jak ty sobie wyobrazasz zycie z kims takim? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
on tired little feet
|
Czemu rozmawiacie tak jakby autorka miała jakiś wybór i mogła mu wybaczyć? Przecież on jej już i tak nie chce
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
Kłamstwa w języku obcym brzmią zdecydowanie lepiej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że zdaję sobie z tego sprawę. Ale to nie jest łatwe do przyjęcia, jeśli ktoś jeszcze przed chwilą deklarował Ci wielką miłość i zapraszał Ciebie do swojego życia. Wiem, że ma mnie w d****, bo jakby mu zależało, to zrobiłby wszystko, żeby mi teraz pomóc i mnie pocieszyć. Poza tym uważam, że jeśli kogoś się naprawdę kocha, to się tej osoby nie zdradzi (a na pewno nie z byle kim).
Zresztą sam powiedział (a właściwie to napisał na messengerze, jak całą resztę najbardziej bolesnych i najgorszych rzeczy), że "nie kocha mnie wystarczająco mocno, aby to kontynuować" i "wcześniej naprawdę mnie kochał, ale po tym, jak mnie zdradził to jego miłość osłabła / przeminęła" -_- Ale nie rozumiem dlaczego NA MNIE wjeżdżacie. Ciekawa jestem jak Wy byście się czuły, gdyby facet zdradził Was z przypadkową laską, a potem jeszcze pozbawił Was godności, potraktował bez szacunku i jeszcze Was porzucił? Zakładam, że tę dziewczynę też darzyłybyście uwielbieniem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Ale ja nigdzie nie piszę, że to ONA zniszczyła związek. Ale chyba lubić jej nie muszę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Nie bronię ani nie pochwalam tego co zrobił. Wręcz przeciwnie, uważam, że zachował się okropnie. Ale trudno kogoś przestać kochać z dnia na dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak sobie pomyślę, że chciałam z nim brać ślub, to serio jestem jej wdzięczna xd Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2019-07-09 o 16:09 Powód: złe słowo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Ja nie jestem wdzięczna. Bo mam poczucie, że gdyby nie ta sytuacja, to cały czas moglibyśmy być szczęśliwi i zbudować udany związek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
poprostu ciezko zrozumiec dlaczego ciagle piszesz o tej dziewczynie i oceniasz jej postepowanie zamiast cala zlosc skupic o to co sie stalo na nim-jedynej osobie odpowiedzialnej za to jak sie czujesz w tym momencie
facet jasno pisze ci ze juz cie nie kocha i nic z tego nie bedzie zdradzil cie wiec jego milosc nie istniala jego slowa byly pustym gadaniem wszystko to za czym tesknisz bylo falszem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie rozumiesz, że ten typ tak ma? Jeśli nie teraz to za miesiąc, rok albo 10 lat. Z koleżanką z pracy, sąsiadką lub opiekunką dzieci. Kup najlepszy szampan i świętuj tańcząc z cyckami na wierzchu, że tak szybko wyszło jaka z niego świnia i nie straciłaś więcej cennych dni/miesięcy/lat swego życia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Serio, gdyby nie ona, to byłaby inna, myślisz że facet poleciał AKURAT na tę jedną? Taaaak, na pewno, na inną by się nigdy nie połasił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak kocha to nie zdradzi WCALE! Mnie jeden zdradził i wiesz co? Zakończyłam związek. Szkoda mi czasu na takie osoby. Ja jestem z tych co zdrady nie wybacza Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2019-07-09 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86977794]Totalna bzdura, im szybciej przestaniesz tak myśleć, tym lepiej.
Serio, gdyby nie ona, to byłaby inna, myślisz że facet poleciał AKURAT na tę jedną? Taaaak, na pewno, na inną by się nigdy nie połasił.[/QUOTE] ![]() Nie rozumiem tego rozumowania u autorki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
gdyby nie ta sytuacja to bys dowiedziala sie za miesiac albo za rok albo za 5 bo facet nie ma kregoslupa moralnego to raz a dwa nie kochal cie naprawde wiec pewnie nie dlugo byscie te zycie poukladali bo nie wiadomo na jak dlugo by mu tej checi starczylo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Nie. Moim zdaniem, jak się kogoś kocha, to się nie zdradzi wcale. Ja nie byłabym w stanie skrzywdzić w ten sposób osoby, którą kocham. Ale łatwiej byłoby mi zrozumieć całą tę sytuację, gdyby np. w kimś się zakochał i postanowił dla tej osoby odejść, chcąc z nią budować związek niż przygodny seks z przypadkową osobą z baru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ta emocjonalna jeszcze gorsza. Za to co innego zakochać się i odejsc, a co innego zdradzić z kimś do kogo czuje się coś wiecej niż ochota na seks. To czy facet zdradzil się z kimś ledwo poznanym czy z kimś do kogo coś czuje nie różni się aż tak bardzo. Bo fakt jest jeden - zostałaś zdradzona. I wiesz, że aby coś poczuć to musi uczucie kiełkować... wiec dochodzi wtedy już romans. ![]() Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2019-07-09 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.