![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apel dot. podpisów -przeczytaj koniecznie !!
Cytat:
![]() Chodzi mi konkretnie o dawanie ignora takim osobom ![]() ![]() ![]() Pozwólcie że przytoczę http://www.wizaz.pl/forum/2177669-post52.html ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
I jak?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę placić odszkodowanie... a tak serio to mój podpis nie jestna złość nikomu, po prostu poprawia mi nastrój a za to chyba nie karają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monyczkaaa a czy mi się wydaje czy Ty kiedyś też miałaś podpisy "niegrzeszące" urodą?? ![]() Ten Twój obecny też był w innych kolorach niż teraz (chyba że mi się pomyliły Wizażanki ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lexie ![]() ![]() Podpis jak podpis (bossski ![]() ![]() ![]() EDIT: tak w ogóle to nie potrafiłabym chyba zrobić takiego podpisu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
diamentowa spojrz na przykladowy podpis lexie- taki jarmark mialam na mysli.
poza tym wcale nie twierdze, ze dziewczyny robia taki sajgon w podpisach celowo i zlosliwe (chociaz pewnie po tym apelu tak sie moze zdarzyc).
![]() |
#127 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko podpis jest nowiutki, świeżutki, uroczy, kolorowy, wesoły i poprawiający wszystkim nastrój ![]() Edycja - zobaczcie jakie moje posty od razu się zrobiły uroczo długie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. Dlaczego właśnie Argentyna? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Dla jednych temat tego wątku będzie prośbą, dla innych czepianiem się. Ja skłaniałabym się ku tej pierwszej interpretacji
![]() Oczywistym jest, że nikt nikogo do zmiany podpisu nie zmusi. Ale przecież nie o to chodzi. Chodzi przede wszystkim o wzajemny szacunek. Jeśli ktoś zwraca się do mnie z prośbą, nie atakuję go od razu tylko dlatego, że śmiał zakłócić moją niezachwianą indywidualność. Staram się w takiej sytuacji przemysleć, czy rzeczywiście nie mogłabym czegoś zrobić z rzeczą, której apel dotyczy. Pewnie niektóre z Was zaraz napiszą, że osoby podpisujące się pod apelem, nie szanują Waszego prawa do pokazania swojego indywidualizmu. Myślę, że to spora przesada. Nikt przecież nie napisał, co powinno być zawarte w podpisach. Chodzi przede wszystkim o to, że oczoj*bne kolory i rozstrzelone gigantyczne czcionki nic nie wnoszą do podpisu, a jedynie zakłócają odbiór całości. Forum jest miejscem wymiany myśli i opinii i większość osób udzielających się na forum próbuje znaleźć konkretne informacje, a przebijanie się przez gąszcz skaczących ikonek, nieco to utrudnia ![]() Oczywiście można wyłączyć podpisy, tylko po co? Wiele mówią o ich autorkach i dlatego szkoda byłoby stracić je z oczu. Jednak czym innym jest podpis mówiący coś o danej wizażance, a czym innym podpis wyglądający jak testowanie możliwości graficznych forum ![]() Niby nie ma nic na temat podpisów w regulaminie, jednak jest podpunkt dotyczący pisania tak, żeby nie utrudniać odbioru innym czytelnikom. Wprawdzie podpis nie jest częścią wypowiedzi, jednak znajduje się w tym samym okienku i dla osób, które ogarniają wzrokiem całość, może być męczący. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() No i kolega, który ma w życiu fart i nieczęsto się myli powiedział mi parę tygodni temu "Wspomnisz moje słowa, Argentyna wygra." Wierzę mu ![]() ![]() Diamentowa - mnie akurat Twój podpis tak bardzo nie razi... Zaliczam go do grona tych podpisów "normalnych". Widocznie mam sporą tolerancję na podpisy ![]() Mnie znacznie bardziej niż kolory razi długość i to, ze muszę przewijać stronę trzy razy dłużej, bo większość zajmują podpisy dwóch wizażanek, które pisały do siebie, a obie są akurat "miłośnniczkami" dłuuugich, rozstrzelonych podpisów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem, ostatnio miałam dość duży, niebieski podpis ale zdałam sobie sprawe, ze raził niektóre wizażanki (mnie zresztą też) i go zmniejszyłam.
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Hmm teraz po przeczytaniu wypowiedzi vretki zdaje mi się, że ma rację. Chyba zostałam sama przeciw przeciwniczkom podpisów rzucających się w oczy trudno... W pewnym sensie zaczynają do mnie przemawiać wasze argumenty, a jednocześnie nie umiem zmienić swojego stanowiska w tej sprawie. Sama już nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Wiecie co ?! Szukacie dziury w całym !
Może zróbmy sondę komu podpisy przeszkadzają , a komu nie ?
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
mnie długie podpisy irytuja, myślę, że mój nikomu nie przeszkadza, bo zajmuje 3 linijki.
edit: 4 linijki, bo jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To było tak off topic, a teraz może wrócę do tematu rozstrzelanych podpisów. Sama do niedawna miałm dosyć długi czerwono-czarny podpis, chociaż bez nadmiaru emotek. Nie wiem czy on komuś przeszkadzał, czy nie, jednak pod wpływem wątku na technicznym go zmieniłam. I tak jak pisała Lexie, nie zrobiłam tego, bo ktoś mi kazał, ale zdałam sobie sprawę, że komuś może to przeszkadzać. A że specjalnie mi na tym podpisie nie zależało, zmieniłam go. Jeśli dziewczyny, które lubują się w opisach, których wzór dała nam przed chwilą Lexie, tak bardzo kochają te powyciągane, rozstrzelone czcionki i nadmiar emotek, to niech robią co chcą. Nie mam zamiaru zwracać im uwagi i prosić, by zmieniły swój opis, ale...fajnie byłoby, gdyby zainspirowane tym wątkiem zastanowiły się nad swoimi opisami, wzięły te wszystkie słowa do siebie i skróciły podpisy. Dlaczego? Dlatego, żeby na nasze forum było bardziej przejrzyste. Choć oczywiście nie kazdemu musi na tym zależeć, w to już nie wnikam ![]() Edit: i jeszcze dwa zdania o przesłaniu podpisu. Jeśli o to chodzi, każdy niech sobie pisze, co chce - czy to będzie myśl starożytnego filozofa, czy jakieś linki, czy jeszcze nie wiem co. Każdy pisze, co mu się podoba. ![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Vretka, świetnie to wszystko ujęłaś
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#141 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Diamentowa, ja mam tylko jedną "uwagę"
![]() Mimo, że lubię oba cytaty, jakie masz w podpisie - nie moge ich czytać. Dlatego, że kolory są na zmianę. To powoduje, że czytam każde słowo osobno. Nie jestem w stanie przeczytać tak napisanego zdania jako całości. Czytam pojedyncze wyrazy" jeśli ----- nie ---- masz ----- dla..... Itd ![]() Ale do zmiany nie namawiam, bo to tylko mój problem. Niestety, mój mózg odmawia szybkiego przetworzenia czegoś, co jest tak napisane ![]() ![]() ![]() Ciekawe zjawisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Ugięłam się, zweryfikowałam podpis, stwierdzam, że to nie boli i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo razi to zmysł estetyczny i wysublimowane gusta pewnych Wizazanek. Pisanie "kocham Boruca" nie pasuje, pisanie " Mam dola przez faceta" nie pasuje, zmienianie podpisu wraz z nastrojem też nie pasuje ![]() Bo tak sobie wymysliły i powinnyśmy przyjąć tą jedyną słuszną koncepcję. NIe daj Boże ktos się wyłamie i od razu zostanie oskarzony nie wiadomo o co. Dziwne ,że nie udało się przeforsować propozycji by zająć się jakoś ortografią na Wizazu , ktora stoi niestety na sakramencko niskim poziomie. Byk, byka , bykiem pogania, człowiek czuje się czasem jak na zlocie wtórnych analfabetów ale to jakoś nikomu nie przeszkadza i nie utrudnia "odbioru tekstu i nie powoduje oczopląsu". Lepiej i łatwiej jak widać przyczepić się do kolorowych podpisów, klasyfikujac ich autorki jako infantylne kretyniątka. Całe szczescie ,ze za chwile wyjezdzam bo pewne komentarze są po prostu dobijajace. Po powrocie jednak nie omieszkam zalozyc wątkow pt " Apeluje o powstrzymanie się od pisania glupot", "Apeluje o zdjęcie kolorowych, migających awatarów", "Apeluję o zmianę nicków bo niketore są bardzo glupie i mnie rażą", " Apelują o ogramiczenie długosci posow". Będą one rownie bezsenowne i pozbawione wszelkich podstaw jak ten. Pozdrawiam i zyczę milych wakacji! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Mi podpisy nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie, bardzo lubię je czytać. Może nie aż tak długie jak teraz ma lexie ale za pewne za jakiś czas go zmieni i nie będzie żadnego problemu. A wszelkie emotikonki są jak najbardziej wskazane, bo odzwierciedlają to, co myślimy i czujemy
![]() Dziewczyny, nie przesadzajcie ze zmniejszaniem czcionek w podpisach, bo bedę musiała okularki zakładać do ich czytania ![]()
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Paulakrk, uważam że niepotrzebnie się unosisz. Wszyscy na tym forum mają prawo posiadać taki podpis, jaki im odpowiada. Jednak nie zmienia to tego, że każdy ma prawo poprosić o zmodyfikowanie ich tak, żeby nie zakłócały czytelności forum
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No dobra, nie będę męczyć całego forum moim podpisem, bo mi już Rachela głowę zmyła na gg, nie wiedząc skąd nagle u mnie taki podpis
![]() ![]() ![]() Zostawię go tylko dla potomności w postaci screena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.