![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2019 ❤ - część 3.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2019
![]()
U nas teraz dzieciaki szły do komuni i nie było problemów z wtykaniem, że ktoś z klasy nie idzie. Myślę, że teraz są takie różne sytuacje, że dzieciaki już nie zwracają na to uwagi. Jeżeli już to bardziej z ciekawości się dopytują dlaczego nie chodzą na religię.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
![]()
Co ja miałam w głowie w niedzielę do dziś nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to jest o tyle trudny temat, że o ile się nie wychowuje dziecka od początku w duchu katolickim, no to trudno żeby ono po 15 latach odkryło, że mu brakuje Jezusa i zechce nagle się chrzcić
![]() Z drugiej strony taka wczesna indokrynacja też nie daje pełnego wyboru. Człowiek po latach jest już w pewien sposób ukierunkowany i bardzo ciężko jest nabrać później obiektywizmu. Chciałabym żeby moje dziecko wychowywało się w duchu humanistycznym, zdobyło wiedzę na temat różnych religii a dzięki temu miało otwarty umysł plus było zwyczajnie dobrym człowiekiem.
#126 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |||
Zakorzenienie
|
Mamy grudniowe 2019
![]() Cytat:
No właśnie mam takie same przemyślenia. Jednak wiem, że nie będę latać z dzieckiem co niedzielę do kościoła i chrzczenie go wydaje mi się hipokryzją. Z drugiej tak jak piszesz jak od początku nie będzie wychowywane w wierze to jak dorośnie raczej nie będzie czuło takiej potrzeby. Takie przemyślenia mam o chrzcie po ostatnim ślubie na którym byliśmy (był połączony z chrztem). Dla mnie ogólnie mega słaba opcja łączyć ślub z chrztem. No i uczestnicząc w tym w ogóle tego nie czułam. Z każdym rokiem coraz mniej się utożsamiam z wiarą, kościół jako instytucja to w ogóle porażka. Cytat:
Właśnie mam jedynie taką nadzieję, że przez 20 lat się coś zmieniło i ludzie mają do tego inne podejście. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
Raz w ciąży zjadłam KFC jak wracaliśmy z nad morza i byłam mega głodna. Też tego żałowałam, a skutki były przez parę dni. Myślałam, że mi wnętrzności spłoną. Ostatnio ratuje się Gavisconem jak mnie łapie zgaga, pomaga doraźnie. A tak to spróbuj nabiału więcej pojeść i pic mleko. Ewentualnie migdały. Słodycze dodatkowo potęgują zgagę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- A jeszcze stary dobry sposób na żołądek i regenerację to glutek z siemienia lnianego do wypicia z rana. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez arya09 Czas edycji: 2019-09-04 o 17:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Daj znac co ciekawego mowia na niemieckiej SR. ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() A to mój grubasek ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ola0731 Czas edycji: 2019-09-04 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny jakie macie termometry?
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Ja kupiłam ten na gemini i sprawdzałam na sobie, na pralce i na herbacie i wydaje się być spoko. IMG_3194.jpg Teraz mocno się zastanawiam nad tym jaki aspirator do noska zamówić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Bardzo jestem zadowolona. Pokazuje miarowo. Za to odradzam termometr z Lidla. Szajs jakich mało. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Na poczatek Frida wystarczy u starszego dziecka fajny jest pingwinosek albo katarek. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Dziewczyny a co z laktatorem w końcu? Ja sama nie wiem. Podobno te ręczne sa do kitu a wolałabym jakis miec. Mialam Medele Mini Electric ale teraz mysle nad czyms tańszym bo nie wiem czy wyjdzie nam kp. I tak mysle. Moze kupic jakis Canpol czy akuku reczny i jesli uda sie z KP to kupie medele. Co o tym myslicie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
![]()
Pati też się zastanawiam... u mnie może być problem z kp, chcę zawalczyć i zastanawiam się czy zainwestować w laktator tańszy, dla samego sprawdzenia czy coś z tego będzie?
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
U mnie wizyta przebiegła nie za bardzo po mojej myśli... Jutro idę do szpitala na całodobowy pomiar cukru. Dodatkowo mam jakąś infekcje... Jak ja nie lubię szpitali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ola0731 Czas edycji: 2019-09-04 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się ![]() ![]() Infekcje w ciąży często się trafiają, ja np. na samym początku walczyłam z leukocytozą niewiadomo od czego była i po prawie 2 miesiącach przeszła. A Mała jak ? Wszystko ok? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak pozostała część wizyty? Skad ta infekcja? Czulas cos? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Arya jakie ma opinie ten laktator? Czytalas cos? Fajna cena jak za Elektryczny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do laktatorów to przy kupnie będę celowala w taki co odciaga z dwóch piersi jednocześnie i musi być elektrycznu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Alicjazkrainyczaroww Czas edycji: 2019-09-04 o 19:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziś równo 25+0tc
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/664f8b4f6e6e211b] ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Haha ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam i ogólnie był polecany. Podobno dobrze zasysa. U nas na wątku chyba Misiaq go kupiła, jeśli dobrze pamiętam ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
O rany, dziewczyny, ostatnio zajrzałam na wizaż rano, to był jeszcze tamten wątek, a teraz wchodzęz a tu już dobrych kilka stron natrzepałyście
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pati ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak z dzieciaczkiem? Wszystko ok? Mialaś USG?? A ja dziewczyny 2 dzień na zwolnieniu, dziwnie mi jakoś ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja termometr planuje kupić microlife nc200 z Gemini.
Laktator na razie kupiłam ręczny bo nie wiem jak to będzie u mnie z kp. Jak się powiedzie to kupię jakiś lepszy elektryczny. Od razu szkoda mi inwestować tyle kasy, bo te lepsze są strasznie drogie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mylukier, przepraszam nie widzialam Twojego postu. Biedna jestes
![]() DAJ znac jak czegoś się dowiesz ![]() Dziękuję Maddd ![]() Super , ze na zwolnieniu juz jestes , zdecydowanie musisz odpocząć, a jaka książkę czytasz? Ja ostatnio zadnej. Nie mam totalnie czasu. Jutro idziemy z Leo na szczepienie. Juz łapie stres, zawsze to maz z nim chodził żebym zarazkow nie łapała. Alicja dasz radę, to tylko jeden dzien. W sumie dobrze, ze lekarz zapobiegawczy. Chlebuś wyszedł. Zjedliśmy juz jeden na kolacje. Wlasnie uspałam Leo. I ide na serial do męża ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.