|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mój facet się nie odzywa
biznes za pozyczona kase to wspaniale perspektywy
|
|
|
|
#122 |
|
BAN stały
|
Po wyjściu ciężko mieć od razu coś swojego
![]() Na szczęście już dawno pieniędze pożyczone oddał ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Po wyjściu ciężko mieć od razu coś swojego ![]() Na szczęście już dawno pieniędze pożyczone oddał,firma przynosi zyski wystarczające. Gdyby coś kiedyś poszło nie tak są 2 auta o dużej wartości nasze które można sprzedaż na momencie i bez problemu wystarczy na 5 lat sam mówił,że mam takie zabezpieczenie od niego. ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Tak przeliczyłam w przeliczeniu gdybym skromnie wydawała z 4 tys.zlotych na mieszkanie i siebie miesięcznie |
|
|
|
#123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a poza tym co moze posc nie tak?pewnie znowu kreci lewe biznesy za jakis czas tu wrocisz ... |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Art. 278. §1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat. Art. 279. §1. Kto kradnie z włamaniem podlega karze pozbawienia wolności od roku do 10 lat. |
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga sprawa- wątek mało realny, ale jednak, czasem dziwne rzeczy się zdarzają. Raczej trollolo, albo mocno pogubiona osoba. No i wiek mnie zastanawia tego pana i Autorki..bo jednak te 12lat odsiadki. No jakoś jestem sceptyczna co do prawdziwości świata przedstawionego Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;87296330]Nie, nie trzeba być kilka lat na utrzymaniu faceta, szczególnie takiego co pieniądze zdobywa nielegalnie. Moglibyście naprzemiennie zajmować się dzieckiem, pracując na różne zmiany. Nie pracując jesteś totalnie uzależniona od faceta, którego ledwo znasz. Czy Ty pomyślałaś co będzie jak to kiedyś zamkną? Jak utrzymasz siebie i dziecko??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] no jak?przemyslala sprzeda dwa samochody i bedzie wydawala 4tys na miesiac tylko maly mozg nie przemyslal ze ceny samochodow uzywanych spadaja na leb i szyje z kadym rokiem,jak go zamkna za 2 lata to te samochody beda juz o wiele mniej warte a jak zamkna na wiecej niz 5 lat to bedzie a jadla tynk ze scian Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2019-11-01 o 22:23 |
|
|
|
#129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 Czas edycji: 2019-11-01 o 22:25 |
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
a te auta to na ciebie sa?
bo jak go policja przymknie to te auta skonfiskuja i zobaczysz wielkie zero jako jego konkubina |
|
|
|
#131 |
|
.
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87296334]no jak?przemyslala sprzeda dwa samochody i bedzie wydawala 4tys na miesiac
tylko maly mozg nie przemyslal ze ceny samochodow uzywanych spadaja na leb i szyje z kadym rokiem,jak go zamkna za 2 lata to te samochody beda juz o wiele mniej warte a jak zamkna na wiecej niz 5 lat to bedzie a jadla tynk ze scian[/QUOTE]Nie przemyślala, co zrobi, jak koleś znajdzie sobie inną. Z alimentami świata nie zwojuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Widziałyście jaki wątek autorka założyła w maju? Masakra.
|
|
|
|
#133 |
|
BAN stały
|
Nie piszemy o innym wątku jaki kiedyś założyłam,zajmuje się teraz legalnie jego kolegi koleżanka mi głupot nagadała że tylko 20 procent mi mówi tego czym się zajmuje ale podobno kłamie.
Wiem,że cena aut spada ale te będę się długo w cenie trzymać Audi czy BWM zawsze dobrze się trzyma i dużo się nei straci. Oczywiście,że prace można zmienić pracowałam w 8 różnych miejscach w Polsce nigdy nie zarbiałam dużo. Takie miasto takie zarobki u mnie jest dużo centrów handlowych gdzie jest praca na nie cały etat,w fabrykach pełno Ukraińców mam szkołę średnią skończona. Nie zakładam,że znajdzie inna są alimenty 500 plus i inne dodatki jeżeli by się tak stało bez przesady. Nie będę dziecka do żłobka oddawać kosztem pracy,żeby mi chorowało ciągle ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Dlaczego ma policja jego auta skonfiskować? Ja tu nie mówię o tym,że go zamkną bo tak się nigdy nie stanie,mój facet ma prawie 40 lat ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Miał przy sobie narkotyki,kradł,i posiadał broń takie miał zarzuty dlatego taki wyrok. Nigdy do tego nie wróci,i wiem to ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Oczywiście,że się utrzymam dziecko później idzie do szkoły,dostaje się 500 plus alimenty,dodatki na dziecko plus wypłata bez przesady to już całkiem ładna sumka się uzbiera. |
|
|
|
#134 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesteś taka naiwna, że szkoda słów.Biedne dziecko, ono jako jedyne nie jest niczemu winne, a będzie miało od początku przerąbane w życiu mając takich rodziców. |
|
|
|
|
#135 |
|
BAN stały
|
Całą wyprawkę,ciuszki zabawki wszystko dostanę po kimś bo przecież po co kupować nowe jak ma się okazję i mnóstwo znajomych z dziećmi.
Jak ma się taka pomoc to utrzymanie dziecka nie jest wielkim kosztem. |
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Zobaczysz jak pójdzie do przedszkola albo szkoły jakie to są wydatki...albo jak nie daj Boże Twoje dziecko będzie chore czego Ci nie życzę, ale trzeba mysleć o każdej ewentualności
|
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
A co mi ta szkoła da?
To tylko papier do niczego nie byłby mi potrzebny bo pracy i tak bym nie miała po tym |
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
Nie, to nie jest tylko papier, to daje Ci większe perspektywy na lepszą pracę, no ale cóż, niektórzy wolą siedziec na garnuszku faceta i podatników, niż wziąć się do porządnej roboty.
|
|
|
|
#139 |
|
BAN stały
|
Tak to już trochę koszty się mnożą ale bez przesady w przedszkolu jeszcze dużych kosztów nie ma.
W szkole owszem cała wyprawka to już trochę gorzej ale do tego czasu będę też już miała pensje to będzie łatwiej,bo przez jakiś czas nie będę miała żadnej pensji swojej. Leki też kosztują,lekarze na NFZ to da się ogarnąć ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- To ciekawe bo u mnie w mieście to nawet wyższe wykształcenie nie daje perspektyw bo posiada je prawie każdy. I niestety ale fizyczna najgorsza pracę też ktoś odwalać musi. Później takie cyrki jak większość osób w moim markecie wykształcenie wyższe siedząc na kasie,sprzątaczki studiujące to dopiero zabawne. Większość i tak kobiet kariery nie zrobiła zaszła w ciążę i dzieci wychowują tak to wygląda ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Owszem jak ma się okazję wychowywać dziecko i pieniądze żeby siedzieć w domu to tak może być niż iść do pracy zarobić grosze i tyrać przy dziecku,sprzątać mieszkanie do tego fajna perspektywa. Przy dziecku jest mnóstwo pracy |
|
|
|
#140 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#141 |
|
BAN stały
|
I jakie podatki wszędzie jest pomoc na dzieci bo to ciężka praca i inwestycja,od państwa pomoc jest,alimenty też i to każdej matce się należy obecnie
|
|
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
A Ty myślisz, że pomoc od państwa to skąd się bierze, skąd te pieniądze? Od podatników! Nie ma jak żyć na koszt innych ludzi, mega ambicje naprawdę.
|
|
|
|
#143 |
|
BAN stały
|
To świetnie są nawet statystyki ile osób bezrobotnych jest wród osób z wyższym chociaż teraz dużo bezrobocie spadło.
Wszędzie o tym trąbią,że jest naprodukcja osób z wyższym wykształceniem. Można oczywiście założyć własny biznes ale na to też pieniędze trzeba mieć ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Nie każdy musi mieć ambicje,robić kariery więc nie przesadzaj,oczywiście również z moich podatków |
|
|
|
#144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikt Ci nie każe studiów robić, mówię o szkole policealnej aby mieć technika! I nie mówię o robieniu kariery ale o zarabianiu dobrych pieniędzy, tym bardziej skoro już sprowadziłaś dziecko na świat!
|
|
|
|
|
#145 |
|
BAN stały
|
Pewnie,że większość kobiet daje radę większość jest do tego wręcz zmuszona ze względu,że facet zarabia grosze i inaczej by nie dały rady
---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Mam technika
|
|
|
|
#146 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz technika i nie możesz znaleźć porządnej pracy? Choć szczerze po tym co wypisujesz to się jakoś nie dziwię. |
|
|
|
|
#147 |
|
BAN stały
|
Pracować chce ale póki pieniędze będę dostawać to nie mam takiego zamiaru a dwa dziecko będzie mnie przez kilka lat potrzebować
---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Ja pracowałam przecież jestem na chorobowym bo spodziewam się dziecka,nigdy nie byłam bez pracy tylko pracowałam w beznadziejnych pracach nigdy w swoim zawodzie bo to za mało nawet po studiach nie ma gwarancji,że bym dostała po tym pracę. Próbowałam nie raz szukać w tym pracy niestety bez szans ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Jakich kradzieżach on za to poszedł kiedyś siedzieć,teraz ma swoją firmę losie nie pisz bzdur jakiś ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Pracowałam głównie w handlu od wielu lat mam skończoną szkołe ochrony środowiska |
|
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 |
|
BAN stały
|
Super bardzo się cieszę,niech ma te ambicje
![]() Jest inna cześć kobiet która chce też dzieci wychowywać Nie każda jest taka sama i nie każda musi robić to co ta niby większość,chociaż z tym bym się kłóciła czy aż tyle ma ambicji ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Widocznie mam dziwne podejście ![]() Chyba przez te środowisko znajomych osób z którymi pracowałam itd. Wszyscy tacy sami jak ja
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
Wybacz, ale Ty zyjesz w jakims patologicznym środowisku.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...