![]() |
#121 | |
BAN stały
|
Dot.: Czy wasz facet też tak oszczędza?
Cytat:
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;87365419]Nie wiem, jakby to miała być chwilowa fanaberia pod wpływem kolegów typu miesiąc na Syberii, a nie marzenie życia to bym mu powiedziała, żeby się poważnie zastanowił czy naprawdę warto, bo koszty, bo ja tu będę tęsknić. Zabronić przecież i tak bym mu nie mogła. [/QUOTE] Jak wy nie możecie wyrażać swojego zdania w waszych związkach to współczuję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak przy okazji kawa za 15 zł jest i wg mnie za droga. Ty chyba jeszcze nie pracujesz i nie "czujesz tego" , że pieniądze z nieba nie spadają...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mojego meza siostra brala slub w Meksyku i ja odmowilam przyjazdu bo nie wyobrażam sobie spędzić 2 tyg mojego urlopu w sposób który mi nie odpowiada (nie że nielubie meksyku ale forma tego urlopu z krzyczacymi dzieciakami mi nie odpowiadała) Mam tylko kilka tygodniu urlopu w roku i chce to spędzić jak mi sie podoba i w towarzystwie które mi odpowiada Zjechać gdzieś razem i siedzieć samemu to lepiej zeby nie jechal wcale bo po co ma sie meczyc i mi przy okazji psuc odpoczynek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Realistka
|
akurat Leany nie pisala nic o 'nie pozwalaniu'
![]() [1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87366039]Ja poprostu sobie nie wyobrażam jechać gdzieś gdzie nie chce być i tracić mój urlop na to Mojego meza siostra brala slub w Meksyku i ja odmowilam przyjazdu bo nie wyobrażam sobie spędzić 2 tyg mojego urlopu w sposób który mi nie odpowiada (nie że nielubie meksyku ale forma tego urlopu z krzyczacymi dzieciakami mi nie odpowiadała) Mam tylko kilka tygodniu urlopu w roku i chce to spędzić jak mi sie podoba i w towarzystwie które mi odpowiada Zjechać gdzieś razem i siedzieć samemu to lepiej zeby nie jechal wcale bo po co ma sie meczyc i mi przy okazji psuc odpoczynek[/QUOTE] ale widzisz roznice pomiedzy: pozwalc/zabraniac, a ustalac cos razem, dyskutowac? 1) Facet: jade na 2 tygodnie na urlop z kolegami Kobieta: zabraniam Facet: no to ok, zostaje 2) Facet: co sadzisz o moim wyjezdzie na 2 tyg urlop z kolegami? Kobieta: powiesz cos wiecej? kiedy, dokad? masz na to swoj budzet czy chcialbys wykorzystac nasz? a)Facet: mam odlozone na to swoje pieniadze, myslimy o sierpniu Kobieta: w sierpniu mielismy jechac gdzies razem, moze znajdziecie inny termin? Facet: pogadam z chlopakami i jeszcze to przemysle b) Facet: chcialbym skorzystac z naszego budzetu Kobieta: jesli chcesz jechac z chlopakami to moze skorzystasz ze sowjego zbey nie nadwyrezac naszej wspolnej kasy, ktora ma byc przeznaczona na.... moze ostatecznie pojedzie, moze nie, ale jednak zastanawia sie nad tym ze swoja partnerka i podejmuje decyzje biorac ja pod uwage ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Akurat ani ja, ani Mada, które to "pozwalanie" komentowałyśmy, nie zacytowałyśmy Leany.
Więc nie wiem, czemu wzięła to do siebie.
![]() |
#127 | |
Realistka
|
Cytat:
![]() ja naprawde sadze, ze wszystko zalezy od zwiazku. Wracajac do pytania autorki, nie rozumiem troche jej zachowania - albo nie zna swojego partnera na tyle, zeby stwierdzic czy jest oszczedny/skapy, albo zna, ale jej nie pasuje jego podejscie, albo nie potrafia rozmawiac o tym jakie maja podejscie do finansow. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.