![]() |
#121 | |
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią+ot, część 58.
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87368595]Przedłużane, może to to? Takie gęste, czarne, co w ogóle oka spod tego nie widać.[/QUOTE]Jednym i drugim da się chyba taki efekt uzyskać
![]() ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Moj tez nie, chyba jedna osobe widzialam co miala ladne te rzesy i delikatne. A reszta to potem wyglada tak samo, d tego czesto ten sam typ widuje, ze jeszcze usta pompują za mocno....
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Jak ktoś tu zauważył dobry makijaż wymaga czasu. Ale trudno go zrobić w pośpiechu. A tymczasem np. wiele chodzących do pracy na rano sprzątaczek widziałam w makijażu. Pomijam to, że w pracy raczej mało osób spotkają, ale jeżeli po południu dokądś się wybierają to i tak się muszą umyć i przebrać. A więc robią makijaż drugi raz. Nie powiem, dziwi mnie to, ja bym tak nigdy nie robiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87368658]No ale czemu? Jak lubią, to czemu nie? Przecież praca sprzątaczki nie jest aż tak intensywna fizycznie, żeby jej się miał pot lać strumieniami, więc ten makijaż ma szansę wyglądać ładnie i x godzin.[/QUOTE]Przecież nikomu nie zabraniam. Czemu dziwi? Bo rano nie miałabym czasu na dobry makijaż. Wolałabym zrobić go przebierając się i myjąc po pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
Jak ktoś się maluje na co dzień i ma w tym wprawę, to sądzę, że nie zajmuje mu to więcej niż 10 minut. No chyba smoky nie robią i nie doklejają brokatu na co dzień te panie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
cat lady
|
Są też różne twarze, u mnie różnica między pełnym makijażem i sauté jest ogromna. A np moja siostra wygląda w sumie tak samo, pomijając wyrownany koloryt.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
Ja się maluję codziennie, bo mogę. I lubię. Poza tym skoro mogę wyglądać lepiej niż gorzej, to dlaczego miałabym wyglądać gorzej?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
No mi tez zajmuje to raptem z 10 minut. Chyba, ze taki makijaż to już nie podlega pod dobry
![]() Ale co to za problem : baza pod cienie, w tym czasie jak zasycha zrobie kanapki dla corki. Potem robie kreski aplikatorem, baza pod tusz i tuszuje rzesy 2x. Krem BB, korektor pod oczy i puder sypki. To ile mam na to czasu poświęcać jak robie to już automatycznie w sumie od okolo 20 lat. Nieraz bawilam sie w jakis róz, czy puder rozświetlający. To ile tam dojdzie minutka ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
A ja lubię full tapetę, i makijaż codziennie zajmuje mi ok pół godziny. Puszczam muzykę czy yt. I nakładamy pełen make up
![]() Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzeniona
|
Niedługo Sylwester i zaczął się kolejny ból dupy o to, że w moim mieście nie będzie pokazu fajerwerków. Dziwi mnie to.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Czarna owca
|
Cytat:
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
![]() to tak samo mnie dziwi, ze są miasta co jeszcze przyjmują cyrki ze zwierzętami
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Czarna owca
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem znowu sie martwia co zrobia z tymi zwierzetami itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() nie znam ani jednej osoby, która wyglądałaby gorzej w dobrze zrobionym i dopasowanym makijażu, niż całkiem bez niego. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
Jak mój syn chodził do przedszkola, to woźna rozdawała bilety do cyrku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plus czy ja wiem czy aż tak czasu wymaga. Mi codzienny makijaż zajmuje 10 minut i można nazwać go pełnym. Zimą kiedy nie mam makijażu co chwilę są pytania czy mi słabo albo czy jestem chora bo jestem bardzo blada plus mam cieniutka skórę pod oczami i widoczne mam żyłki oraz naczynkowa skórę gdzie podkład robi u mnie za warstwe ochronną przed mrozem czy wiatrem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedyne, co zniesę u siebie to tusz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Czarna owca
|
Masakra, w cyrku można pokazać tyle świetnych rzeczy, bez męczenia i wykorzystywania zwierząt... Ale do tego trzeba mieć talent inny niż tresura i łamanie psychiki zwierzęcia
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87368884]Ja byłam kilkukrotnie malowana przez makijażystkę i nigdy mi się nie podobało. Zgodnie ze wszelkimi prawidłami, kreska tu, kreska tam, a ja się w tym fatalnie czułam. Nie mogłam w tym wyglądać dobrze.
Jedyne, co zniesę u siebie to tusz.[/QUOTE]Makijazystki też nie zawsze umieją malować. Np. U mnie w miasteczku jest jedna która robi makijaż jak sprzed 15 lat (i to taka rozchwytywana). A naprawdę, lepszy mejkap robią sobie uczennice szkoły średniej ![]() Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przyjmuję na klatę punkty, ostrzeżenia i bany, ale do cyrku chodzą tylko głupi ludzie po prostu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
W Korabiewicach mieli niedźwiedzie z cyrku, najczesciej bez oka, zeby tresera nie widzial ....
W ogole nie moge pojąc, ze ktos chce sobie sprobowac rosołu z tygrysa, musi miec kośc sloniowa i potem mamy co mamy , jak ta akcja z tygrysami ostatnio ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87368898]Dla mnie oglądanie tego i odczuwanie jakiejś przyjemności czy traktowanie tych pokazów jako rozrywki jest wyrazem pewnego ograniczenia umysłowego. Przyjmuję na klatę punkty, ostrzeżenia i bany, ale do cyrku chodzą tylko głupi ludzie po prostu.[/QUOTE] Bo taka prawda, zgadzam sie z tym co napisalas ![]() Przykre to bardzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87368898]Dla mnie oglądanie tego i odczuwanie jakiejś przyjemności czy traktowanie tych pokazów jako rozrywki jest wyrazem pewnego ograniczenia umysłowego.
Przyjmuję na klatę punkty, ostrzeżenia i bany, ale do cyrku chodzą tylko głupi ludzie po prostu.[/QUOTE]Mam takie same odczucia. Pamiętam, jak brałam udział w proteście i podszedł do mnie pan twierdzący, że jest weterynarzem. Najpierw skomentował chamsko mój ubiór, a potem pierdzielił, że zwierzęta w cyrku maja przecież dobrze. ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Taka delikatna kreska, nie na całe oko, brązowo, ale ja się i tak czułam jak.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie rozumiem sensu polowań. Znaczy wiecie, nie chodzi mi o odstrzał chorych zwierząt, ale jakim chorym poj*Bem trzeba być, żeby sobie zabijać zwierzęta dla przyjemności, żeby to kogoś jarało.
Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87368921]Ta jedna na bank zrobiła dobrze.
Taka delikatna kreska, nie na całe oko, brązowo, ale ja się i tak czułam jak.. ![]() ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.