![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nigdy nie byłam u niego w domu + inne kwestie
Facet story zarabia te 9-10tys miesiecznie i nie czuje potrzeby wynajecia mieszkania, znaczy usamodzielnienia sie, tylko mieszka z mama i z babcia bylby u mnie skreslony juz na starcie.
Autorko, nastepnym razem (oraz nastepnym i nastepnym) jak bedzie do Ciebie przychodzil wieczorem to otworz sobie wino (skoro on nie pije) a jemu zaroponuj wode. Przestan sponsorowac i uslugiwac darmozjadowi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Desperacja level hard, aby utrzymać związek. Autorka sama sobie zakłada klapki na oczy.
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Ja wiem czy desperacja, jak ją tak matka wychowała że jeszcze ją opieprzyła że trutniowi obiadu nie postawiła pod nos i zakupków nie zrobiła. Bez urazy bezrobotna córka do tego zmęczona po całym dniu i punkt honoru dla mamusi karmić pasożyta który nawet bułek i pasztetu nie przyniesie.
Bądź sobie z kim chcesz i ile chcesz ale miej na tyle rozsądku żeby nie stawiać mu śniadanek. Jak żeruje na tobie to nie zdziwiłabym się jak wyjada w domu z lodówki zaopatrywanej przez matkę i babcię. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2020-03-02 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Mama pewnie chciała dobrze i nie zna całego kontekstu, ale autorka sama mogłaby wiedzieć że nie ma obowiązku kupować jedzenia świetnie zarabiającemu koniowi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Powiem tak: ja na spotkania z przyjaciółką zawsze coś przynoszę jak wiem, że będę więcej niż te 3-4 godziny i że jakieś przekąski fajnie byłoby mieć, bo np. zamierzamy oglądać film. Czasem są to przekąski, typu chipsy, czasem ciastka a czasem sama coś zrobię. I jest to czysty odruch, ot, doceniam jej gościnę, zostaję na dłużej, zjeść coś musimy, skoro ona bierze na siebie ugoszczenie mnie (a zwykle siedzimy u niej właśnie, lepsze warunki na to) to jestem w stanie te kilka złoty wydać nawet w drodze do niej, żeby nie musiała w pełni sama zapewniać i jedzenia.
Nie wyobrażam sobie w ogóle sytuacji w której partner udaje niedomyślnego i nie ma takich odruchów, choćby sporadycznie. I to spędzając u mnie tyle czasu. Po prostu. naturalnym odruchem w związku - a tak naprawdę to w każdej bliższej relacji, romantycznej czy nie - powinna być pewna wzajemność. Na czym ona polega to już kwestia pary, ale dla mnie takie zachowanie jest po prostu dziwne i miałabym pewne poczucie bycia wykorzystywaną, zwłaszcza w momencie gdy partner wie, że moja sytuacja finansowa nie jest najlepsza. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzeniona
|
Autorko, jak się rozwinęła ta historia? Przypomniał mi się ten wątek ostatnio.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Tez mnie to dziwi. Zwłaszcza, ze przy takich zarobkach mozna na luzie wziac kredyt na wlasne mieszkanie i nawet ze spłatą żyć na poziomie niedostepnym dla wiekszosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.