![]() |
#121 | |
BAN stały
|
Dot.: "Sypie" mi się związek.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Na wizazu jak zawsze goraca atmosfera.
Autorka daj znac jak sprawy stoja. Ale moze lepiej sie rozstac i dac sobie i jemu szanse na cos nowego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Postaw się na jego miejscu - obraziła go w najgorszy możliwy dla faceta sposób, został nazwany impotentem. Na moje to autorka zajechała jego poczucie własnej wartości i sprowadziła do punktu 0, więc teraz facet zwyczajnie nie ma siły nic robić, ale nie ma odwagi zerwać, bo czuje się jak totalny nieudacznik. O tym czy są szanse żeby zaczął coś robić się nie wypowiem, bo ja nie wiem, czy on ją dalej kocha.
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie emocje. Uważam zwyczajnie, że to chamskie wypowiedzi. Gdyby targały mną emocje, to oburzałabym się też na inne krytyczne opinie. Przepraszam adminów za złamanie regulaminu. Przepraszam osoby postronne, że musiały to przeczytać. Przepraszam wlasciwie wszystkich za użycie tego słowa, oprócz Mawis. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli boisz się rozmowy, zamiast robić listę rzeczy do spakowania powinnaś napisać do niego list, ale taki szczery i wyjść z domu (ewentualnie spakować parę rzeczy i wyprowadzić się na krótki czas, zimny prysznic często działa), żeby w spokoju i ciszy przeczytał. Pamiętaj, ani w rozmowie ani w liście, nie rzucaj tekstami "beze mnie będzie ci lepiej". Takie słowa to natychmiastowa śmierć związku. Rozumiem, że emocje tobą miotają, ale usiądź, weź wdech i wydech, przemyśl, czy naprawdę chcesz zakończyć. Działasz za bardzo emocjonalnie, więc nie wiem czy rozmowa to taki dobry pomysł, jeszcze w trakcie możecie się pokłócić. Cytat:
Pogrubione, takie przykre słowa poruszyłyby nawet kamień. Nie dziwie się, że facet ma teraz dystans do aurorki. Rozumiem, że gdyby twój partner zmiażdżył twoje poczucie wartości, rzucając podobnymi tekstami, co zrobiła autorka, to nic by cię to nie ruszyło? Edytowane przez Frozen_Rose Czas edycji: 2020-09-30 o 11:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Po 1 takie kwestie ustal skoro wolisz znosić takie akcje w samotności. Ze szpitala wyproś powtrzając najwyżej co i tak partnerowi powinno być znane. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
BAN stały
|
Cytat:
serdecznie odradzałabym ![]() ![]() czy impotencja jest jedną z najgorszych obelg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Akurat strojenie się to najmniejsza z igiełek, które jemu wbiła. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to trop wskazujący na to, że już wtedy między nimi nie było dobrze (z jego perspektywy).
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
niom, ale fikasz - tupiesz nóżką jak mała dziewczynka ![]() a tak w ogóle to pozdrawiam - rozpędź się, a drzewko samo się znajdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Ja należę to tych ludzi, którzy woleli by zatrudnić pielęgniarkę do opieki w przypadku wstydliwych problemów po operacji/urazie niż żeby TŻ to robił. No tak już mam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ballantines_1 Czas edycji: 2020-09-30 o 11:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Ballantines, napisałam Ci priv.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że trochę niechcący możesz w nią wlewać nadzieję, że tu problemem jest na pewno głównie / jedynie jego niecodzienne pojęcie granic intymności.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2020-09-30 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
pomijam że koleś po leczeniu serca biorący leki obciążające serce bez konsultacji i ustaleń jest skrajnie nieodpowiedzialny Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cóż ja wyznaję zasadę że ten facet umie w egoizm i nie ma się chyba za bardzo co nad nim nadmiernie roztrząsać tylko skupić na swoich potrzebach i roli względem sytuacji których się nie chce akceptować a autorka radośnie zaczęła brać na klatę 1 po 2. ![]() Nie twierdze że autorka nie jest rozhisteryzowana czy egzaltowana, może jest, ale on nie jest dzieckiem, mało tego jest od niej o kupę lat starszy. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Hultaj, do Ciebie tez
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja natomiast starałam się poradzić tak, żeby jakoś się dogadali, bo taki był wydźwięk pierwszego postu autorki. Wyglądała na zdeterminowaną, nawet bardzo. Czy warto czy nie warto to już zostawię do ocenie autorki, bo nie ma się co sprzeczać, że zarzuty w stronę faceta też są i to słuszne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Frozen, i do Ciebie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Ellen, do Ciebue też Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
O dziękuję uprzejmie. Na spokojnie przeczytam później.
#142 |
BAN stały
|
Dorosły chłop robi jakieś dziwne afery, ani mu się widzi podjąć jakąkolwiek komunikacją z własną narzeczoną, okłamuje ją, a przyłapany na idiotycznym oszustwie z viagrą jeszcze jej robi aferę, że śmiała się domyśleć. No ale wina autorki, bo ma wodę z mózgu, miota się i nie wie co zrobić. Ciekawe skąd jej się to wzięło. Nad nim trzeba skakać, uważać na słowa, uważać, żeby jednej herbatki za dużo nie zrobić, bo to zaburzy poczucie męskości jaśniepana, ale autorka ma być zawsze rozsądna, zawsze spokojna i dojrzała. To jest młoda dziewczyna, pewnie jeden z jej poważniejszych związków i trafiła na mur w postaci totalnej obojętności ze strony osoby, którą uważa za najbliższą, jakoś mnie nie dziwi, że targają nią emocje i nie wie jak je wyrazić, czy dalej się prosić o ochłapy uwagi czy tupnąć nogą i się wynieść, no to stoi tak rozkrokiem.
Facet jest starszy, teoretycznie dojrzalszy, to od niego zaczęły się problemy w związku, on odmawia seksu i to on odmawia terapii czy nawet rozmowy. Autorka popełniła błędy, ale bierze je na klatę, chce przeprosić i sytuację przegadać czego o jej "partnerze" powiedzieć nie można. Im szybciej się z tego wywiniesz tym lepiej dla ciebie, według mnie ten człowiek jest już nie do zmiany. Jasne, są małżeństwa, gdzie facet od kilkudziesięciu lat jak ta skała nawet żony nie przytuli czy do dziecka się nie uśmiechnie, ale jaka to jest perspektywa na życie? Serio nie wolałabyś zbudować związku z kimś, kto doceni troskę, a jak pojawią się problemy to o nich pogada zamiast histeryzować, że śmiałaś się domyślić że coś nie gra? |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Ok
![]() Dzięki za udział w rozmowie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Przeczytalam polowe watku. Poki co dwie rzeczy zwrocily moja uwage. 1. Zwyzywanie go od inpotentow; 2. Opowiadanie koledze o jego problemah w lozku.
Wg mnie masakra. Nie wiem czy wybaczylabym. Mysle ze wiekszosc chlopow nie przeszloby do porzadku dziennego po czyms takim. Dodatkowo, nie ma u was innego spoiwa typu dzieci czy kredyt. Kozna jeszcze porozmawiac jak to naprawic, druga strona musi wykazac chec ku temu. Przykro mi ale wg mnie za duzo rzeczy bylo powiedzianych pomiedzy wami. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Dopisze jeszcze.
Autorko, zgdzam sie z glosami, ze postepujesz emocjonalnie, chaotycznie, histerycznie. W podobny sposob prezentuja sie twoje wypowiedzi tutaj. Ja jestem innym typem i twoje postepowanie/komunikaty bylyby dla mnie niezrozumiale. Dlatego przylacze siebdo choru glosow, zebys przemyslala i oddzielila emocje od faktow. Uwazam ze nie powinnas urzadzac mu pokazowek. Po prostu porozmawiajcie. Choc mysle ze twoje slowa ze jest impotentem byly tym gwozdziem do trumny. Generalnie zgadzam sie z tym co pisze ballantines i mavis. Uwazam ze przezywanie mavis w wulgarny sposob bylo z twojej strony nieadekwatna reakcja. Moze sie tu naraze ale mysle ze przesadzilas. Tak czy siak, nie zazdroszcze sytuacji. Powodzenia cokolwiek zrobisz. |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Szanujmy się wzajemnie.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
niom, dostałam punkty, że ośmieliłam się odpowiedzieć na post o nazwaniu mnie suką - uznano to za atak na użytkownika ![]() zadziwiasz mnie, ale jakie forum taka i moderacja ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Wizażowy Kot Igor
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;88172262]niom, dostałam punkty, że ośmieliłam się odpowiedzieć na post o nazwaniu mnie suką - uznano to za atak na użytkownika
![]() zadziwiasz mnie, ale jakie forum taka i moderacja ![]() Wiesz, ona wysypała Ci wiaderko piachu na głowę. Przyszła przedszkolanka Mija i wlepiła jej za to kilka klapsów. No ale to za mało. Musiałaś przecież w odpowiedzi też osypać ją piachem, bo przecież kara karą a sprawiedliwość musi być po Twojej stronie. Zadziwiasz mnie. Ale jacy uzytkownicy, takie i wyjaśnienia działań moderacji. W sumie chodzi przecież o to, by uzasadnienie było dla ukaranego zrozumiałe i jasne. A do tego, że i tak w końcu winny okazuje się mod już się zdążyłam przyzwyczaić i tutaj raczej niczym już mnie nie zaskoczysz.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
dziwne, mam ciary żenady, ciekawe czemu ![]() aha, już wiem - przedszkolanka Mija udowadnia swoją mądrość takiemu tępemu tłukowi jak ja na marginesie - w przedszkolu sypałam dzieciom piaskiem nie po głowie, ale po oczach, chyba już wtedy byłam suką ![]() z mojej strony EOT Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2020-09-30 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Autorko jak sytuacja??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.