|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23
Dzięki za odpowiedź na temat maskary do brwi i opinii o zapachu "Zimowej szarlotki"
Dobrze, że nie czuć w niej cynamonu, bo go niecierpę ![]() Dostałam grudniowy mailing do stacjonarki: (1) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 Prezent niespodziankę o wartości 66 zł przy zakupie od 14,90 zł. (2) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 kosmetyczkę przy zakupie od 49 zł. (3) Rabat 40% na 1 dowolny kosmetyk udzielany od ceny maksymalnej sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (4) Rabat 40% na 2. Dowolny kosmetyk udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (5) Klient może kupić Odbudowujące mleczko do ciała Magia karité w promocyjnej cenie 24,90 zł. (6) Klient może kupić wodę perfumowaną Comme une Evidence w promocyjnej cenie 137,40 zł. (7) Klient może kupić Wzmacniający tusz do rzęs w kolorze czarnym w promocyjnej cenie 34,90 zł. Kod ważny do 31.12.2020 lub do wyczerpania zapasów. Promocje nie łączą się. Darmowa dostawa od 139 zł. |
|
|
|
|
#122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Też mam już nową ulotkę, też zastanawia mnie, co to za prezent za 66 zł
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam taką samą chyba 2 lata temu była ![]() A jak wpiszesz kod z ulotki na strone to moze sie wyswietli produkt? |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Za 66 zł są tylko dwa produkty do pielęgnacji ciała - Mleczko Evidence i mleczko Quelque notes d'amour.
Także prawie na pewno będzie to Evidence, jak w wysyłkowej. A kosmetyczki z YR bardzo lubię. Tej akurat nie mam, więc chyba w grudniu pójdzie zamówienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzięki za poradę na temat peelingu botanicznego. Mam faktycznie 600pkt do wykorzystania i chyba następnym razem wykorzystam z ulotka. Niestety ta mnie zawiodła
miałam nadzieje na coś lepszego jako gratis na święta ten zapach CuE strasznie tanio dla mnie pachnie ;/ jak taki zapach z bazaru... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#129 | |
|
Amorito
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Mnie nawet cieszy to mleczko jako gratis. Chociaż mogliby dać do wyboru z dwóch zapachów w tej cenie. QNdA lubię jeszcze bardziej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#132 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wg mnie jest bardzo ładna, sztywno stoi. nie gniecie się.
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Można prosić o realne zdjęcie?
![]() Chociaż ja powinnam zrobić jakis odwyk, jak wczoraj zobaczyłam mój zapas rocherowy to się za głowę złapałam chyba na rok mi to starczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Ta ulotka chyba ma zachęcić do wizyty w stacjonarce, online nie ma sensu, kasuje prezenty za progi i darmową dostawę przy goldzie. Chyba popłynęli przy ostatnich ulotkach i teraz uszczelnili system przed wypuszczeniem oferty.
Może się czepiam, ale skoro prezent niespodzianka jest przy zakupie od 15 zł, to mogliby to napisać na pierwszej stronie ulotki , a nie "za dowolny zakup", nie lubię jak w głównym tekście jest ci innego niż w gwiazdkach. |
|
|
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;88291909]mam ją wg mnie jest bardzo ładna, sztywno stoi. nie gniecie się.[/QUOTE]Dzięki! 😃 Ja się staram teraz nie robić dużych zamówień, bo w szufladzie już dno wypada Niestety okazuje się, że kończy się to po prostu kilkoma zamówieniami zamiast jednego Ale jak mam zrobić odwyk, jak kosmetyczka jest fajna???
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sobie tak tłumacze ze kupuje na prezent mam nadzieje ze pandemia się skończy i zdążę dać przyjaciółkom małe prezenciki z magii karite a kosmetyczkę mam taka złoto-biała z YR i ona jest taka cieniutka, zabieram ja na wyjazdy bo jest lekka. Ta jest podobna?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
A wie ktoś może co jest obecnie w urodzinowym boxie?
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale bardziej mi pasuje ta z zeszłego roku granatowo - złota, też jest cienka, ale bardziej pakowna ![]() Mam też taką turkusową letnią i w nią też się mega dużo mieści ![]() Generalnie jak gdzieś jadę to mam milion kosmetyczek w taką małą np. pakuje wszystkie ładowarki, słuchawki itp, w inna suple. Także ta czerwona dopełni kolekcji
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Powoli poznaję zapachy z one collection. Miałam długą przerwę w zakupach perfumowych, skusiłam się na gratisową Garden Party 100ml z oferty wysyłkowej 5PYJAPA29 przy zakupach powyżej 59zł. W gratisach są też Evidence, QNdA i Bois de Sauge
|
|
|
|
|
#140 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zwlaszcza za mam ja lekko pobrudzoną kosmetykami.poza tym jest ciut inna, ma zlota rączke u góry i lekko inny wzorek (listki a nie snieżynki) ja tak mialam z zapasami kosmetykow z YR jeszcze te kilak lat temu i niestety wyrzucalam- bo przeterminowane, albo np. takie gratisy, ktore uzylam 1-2 razy (samoopalacz, tonik, jakies mleczka ujędniające biust tak ze nie kupujcie- to nie eko -nomiczne ani -logiczne) ![]() Cytat:
ja przez te hmm 20 lat gratisów od YR mam sporo kosmetyczek, niektore w szufladzie...
|
||
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;88293646]to moze lepiej nie pokaże
zwlaszcza za mam ja lekko pobrudzoną kosmetykami.poza tym jest ciut inna, ma zlota rączke u góry i lekko inny wzorek (listki a nie snieżynki) ja tak mialam z zapasami kosmetykow z YR jeszcze te kilak lat temu i niestety wyrzucalam- bo przeterminowane, albo np. takie gratisy, ktore uzylam 1-2 razy (samoopalacz, tonik, jakies mleczka ujędniające biust tak ze nie kupujcie- to nie eko -nomiczne ani -logiczne) ![]() no fajna, ale tak zwykła, nie masz kosmetyczek w zapasie? ja przez te hmm 20 lat gratisów od YR mam sporo kosmetyczek, niektore w szufladzie...[/QUOTE]Właśnie wszystkie cztery kosmetyczki Z YR mam w użyciu ![]() I w sumie mam jeszcze zapotrzebowanie na więcej ![]() Oczywiście mogłabym sobie kupić kosmetyczkę w Rossmanie, ale wtedy nie ma frajdy ![]() Teraz też ograniczam się z zakupami i kupuje tylko te kosmetyki co używam, nie robię zamówień dla gratisów które rzadko i mnie schodzą. Przed świętami robię też zamówienie wspólnie z koleżanką, na prezenty, a że ją interesują zupełnie inne produkty to i gratisy łatwo podzielić
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli dobrze pamiętam to po upływie 3 miesięcy ulotki będą dostarczane przez listonosza co miesiąc. Od tego roku ulotkę papierową można też wykorzystać przy zakupach w sklepie on-line. Niestety kasuje ona prezenty za progi. Sama się zastanawiam, co kryje się pod tą grafiką ![]() Wartość: 119,70zł |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie robiłam porządki i znalazłam moje starocia perfumowe które trzymam z sentymentu
![]() Na trzecim zdjęciu jest Rose Absolue, lubię sobie powąchać czasami
Edytowane przez Truska90 Czas edycji: 2020-11-17 o 20:10 |
|
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
Piękne te Twoje okazy
![]() ![]() ![]() ![]() Czy ja tam widzę jabłko/gruszkę w karmelu? O maj gad... Kiedyś to były zapachy ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz nawet na święta nie potrafią zapachu takiego jak kiedyś wypuścić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj tak kiedyś to były zapachy i można je było mieć za grosze |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Jakbym miała obstawiać, to powiedziałabym, że będzie krem do twarzy ("kosmetyk, z którym będzie Ci do twarzy"), szampon do włosów ("towarzysza porannych pryszniców") - tak po kształcie tej butelki na grafice, krem do rąk ("poręczny niezbędnik") i pewnie jakiś balsam do ciała z tych perfumowanych ("otulającą przyjemność") - też zgaduję po kształcie butelki i opisie. Ale to takie strzały w ciemno, jeśli ktoś wie, to chętnie się dowiem
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetna kolekcja ![]() Ja mam tego masę, ale nie dam rady wyciągnąć, zebrać w jednym miejscu i zrobić fotę, przerasta mnie to |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
balsam perfumowany za drogi względem ceny całego boxa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

miałam nadzieje na coś lepszego jako gratis na święta 

to się za głowę złapałam
chyba na rok mi to starczy

ja przez te hmm 20 lat gratisów od YR mam sporo kosmetyczek, niektore w szufladzie...