![]() |
#121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Chodzenie po górach
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie wielbicielki GÓR!!!
przyłączam się do tego wątka!! ![]() ja kocham góry, morze, jeziora...nie muszą dla mnie istnieć!! ![]() w góry jeżdzę co roku, w tym roku byłam w Karkonoszach, w sumie w Szklarskiej Porębie jestem praktycznie dwa razy w roku! Uwielbiam te góry!!i zimą i latem!!! pasją wedrówek po górach zaraził mnie mój dziadek, nauczyciel geografii, z nim zaczęłam swoje wędrówki po górach...teraz jeżdzę ze znajomymi, tatą - on także jest geografem i nie wyobraża sobie życia bez gór!! więc Góry górą!! ![]() ![]() pozdrawiam was!!
#123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza Zosia generalnie narazie uwielbia jak może widzieć wszystko dokoła, siedzie spokojnie i "zagaduje". Napewno nie wybralibyśmy się z nią na sam początek zdobywać szczyty, ale jakieś dolinki, czy własnie Słowacki Raj. Co do kondycji to bym się nie martwiła, mąż lubi maszerowć z wypakowanym plecakiem - więc i tu da radę. Oczywiście nosidło zamierzamy kupić dopiero - takie górskie. Dzięki za odpowiedź. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
co to to nie. gor nie lubie. moze to i zle ale coz nie zm8ienie sie. czasami tylko jak jestem na akacjach wlasnie gorach mam wene polazic ale to rzadko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
a w Tatrach zagrożenie lawinowe....
kolejny raz nie uda się skoczyć w góry zimą , tak to już jest ...życie kiedy ja się w końcu nauczę jeździć na nartach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
buu, kiedy ja pojadę w góry??? nie ma wolnego.... i widoki jak narazie też żadne, niestety.
ostatni raz w górkach byłam w Beskidach późną jesienia. te kolory! wybrałam się ze Zwardonia na Wielką Raczę, z planach był nocleg w schronisku ze wskazaniem na podziwianie wschodu słońca- ze szczytu rozciąga się panorama prawie 360 stopni! hmm, rozmarzyłam się.... ![]() a za oknem tak ponuro....
#128 |
Rozeznanie
|
Fioletto,Nikula5 pobuczę razem z Wami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
LEW nie masz prawa ryczeć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Podłączam się
![]() Uwielbiamy góry razem z TZ- zreszta poznalismy sie własnie na rajdzie w Beskidzie Zywieckim ![]() Jeździmy gdy tylko możemy, ostatnio bylismy stadnie w sylwestra-wynajelismy sobie jedną szkołę beskidzką,fasjny, tani wyjazd. ale wole góry w wakacje, kiedyś głównie jeździlismy wieksza grupą po Beskidach i Bieszczadach,ale od jakisgos czasu jednak głównie Tatry,ach ach ta adrenalina ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
ja tej jesieni widziałam parę - damulka szła z facetem on normalnie , górskie buty i bojówki bluza a ona rybaczki krótki top i uwaga!!! złote , błyszczące baleriny ! przecież równie dobrze mogła iść na na boso i w dodatku wchodzili na Kasprowy jak my już schodziliśmy było dobrze po 16! Nie wiem co Ci ludzie maja w głowach...
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
LEW, no właśnie, nie masz powodów do narzekań! jak dobrze pójdzie to w góry wybiorę się na weekend majowy (zakładając że nie będę gorączkowo pisać pracy mgr...)
NIKULA, niestety pełno jest takich oszołomów. kiedyś w tatrach spotkałam koło godz 20 grupkę nastolatków, którzy pogubili się na drodze z morskiego oka (!). wszyscy cieniutko ubrani, bez plecaków, bez mapy, nawet nie umieli się zorientować wg zankowanego szlaku. okazało się, że część z nich schodząc z doliny 5 stawów, zamiast wracać na dół, pomyłkowo poszła w górę w stronę jeziora. zorientowali się dopiero, kiedy zobaczyli schronisko !!!! i potem biegli w ciemnościch, żeby zdążyć na ostatni bus do zakopanego.
#133 |
Raczkowanie
|
Ja w zeszłe wakacje, po tygodniowym wypadzie w Pieniny i następnie w Tatry, zakochałam się w górach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
![]()
A co do turystycznych ewenementów to ostatnio też spotkałam okaza
![]() Jesteśmy w Pieninach, Nowy Rok, godzina - przed 15, po leniwym ogarnięciu się i śniadaniu, zastanawiamy się co by tu robić. Pogoda kiepska, czasu do wieczora mało, to idziemy do Homoli. Wchodzimy, ślisko jak cholera, a tu nagle na którymś z kolei mostku wyłania się kobitka w butach na taaaaaaaaakich szpilach ![]() ![]() Ale z koleżanką przeanalizowałyśmy sytuację i doszłyśmy do wniosku, że właściwie dziewczyna ma głowę na karku - to była po prostu jej wersja raków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
albo na Świnicy facet z siatką i w takich klapko-sandałkach
![]() W drodze na rysy- wycieczka przerazonych niemieckich trzymanstolatów w tenisówkach... ech |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Nikula5,Fioletto- no dobrze już nie będę i tak skończyły się chusteczki
![]() Pamiętam że któraś z Wizażanek pisała o swoim wyjeździe w Karpaty rumuńskie. Obiecała że po powrocie wszystko opisze,minęło juz 1/2 roku i nic ![]() Może Wy Dziewczyny (ewent. chłopaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Moj TZ był razem ze swoimi kumplami,ale juz ladnych pare lat temu (jakies 5).Mowil ze genialnie,poza tym bardzo pusto.ale niestety ciagle niebezpiecznie-i nie chodzi tu o wampiry ani misie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() lain -masz 100% rację ,ale gorzej byłoby z misiową ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Swietnie ,ze taki watek tu istnieje . Kocham Gory , jestem ich pasjonatka od lat wielu , a nawet 20 paru . Mieszkam daleko od nich , bo na Mazurach ale Gory to ten azyl , ta wolnosc , ten inny sens problemu - bo w Gorach problem to deszcz , przemoczone buty i czasami brak chleba do kupienia w schronisku . Co roku musze byc w Gorach - na ten rok planujemy z ekipa Zywiecki - bylam juz tam ale chce pokazac ten rejon mojemu lubemu. Uwielbiam tez wieczory w schronisku z grzancem ( najwspanialszy pilam pod Rawkami w Biesczadach) , rozmowy z ludzmi ,a rano spakowanie plecaka i znowu podroz w kolejny szlak i do kolejnego schroniska - wtedy wiem ze zyje . Pozdrawiam wszystkie gorolazki;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko to było juz z 6 lat temu,od tego czasu mogło się troche zmienić (chocby to że Rumunia weszła do Unii) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
znajomy mojego Tż-ta wyjeżdza w Alpy ale mu zazdroszczę !!!!!!!!!!!!!!!!
u nas góry dopiero w sierpniu ![]() +Tatry Zachodnie 7 dni ( + może jakiś słowacki szczyt ?) + 2 dniowa wizyta u znajomych w Gliwicach przy okazji taki jest plan ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dalanczam sie do Was, bo tak aj Wy kocham gory. Juz od 5 lat co roku w wakacje jestem w gorach, niestety tylko latem je dowiedzam, lae mam zamiar to zmienic, za rok myslimy z dziewczynami o wyjezdzie miedzysemestralnym na narty
![]() ![]() ![]() ![]() Rowniez mieszakmd aleko od gor bo na Nizinie Szczecinskiej i bardzo nad tym ubolewam. Gdy tam jestem czuje ze zyje, to jest moj swiat. Moim takim malym marzeniem jest kiedys wybudowac sobie domek w gorach i tam zamieszkac na stale. Chcialabym zwiedzic wszystkie nasze polskie gory i mam nadzieje ze kiedys mi sie to uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ taką sobie emeryturkę wymyslił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Teraz chcialabym Wam pokazac moje Bieszczady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
A tutaj sa zdjecia znad Zalewu Solinskiego - zapora na Solinie, a takze zdjecia robione ze srodka Zalewu, czyli sesja z rowerka wodnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2007-02-12 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.