![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mąż mnie zdradził po tym jak powiedziałam ze jestem w ciąży
Jeżeli to wszystko prawda, to masz niesamowicie pokręcone życie. Polecałabym sobie to jakoś poukładać z psychologiem.
#122 |
BAN stały
|
To jest mój ostatni post w tej sprawie. Niestety opisanie tu tego problemu nic mi nie dało. Zamiast otrzymać wsparcia dostaje tylko hejty i zarzuca się mi, że wszystko zmyśliłam. Co jeszcze bardziej pogorsza moje samopoczucie. Mój mąż stał się moim oprawcom i Wy też. Możecie sobie nie wierzyć w to co się☠stało ale to fakt. Zejdźcie na ziemię. Nie macie pojęcia jak dziwni są☠ludzie i jakie niewyobrażalne sytuacje ich spotykają. Co druga osoba tu okazuje się☠psychologiem, i neguje słowa specjalisty wymądrzając się☠po przeczytaniu jednego artykułu w sieci. Tylko ktoś kto też jest DDA i przeszedł terapie może też stawiać diagnozy mi i moich zachować. Czytanie tych wszystkich komentarzy i podejmowanie na tej podstawie decyzji sprawi, że jeszcze bardziej zniszczy sobie życie, bo wypowiadają się☠osoby, które nie maja o niczym pojęcia a uważają się za specjalistów. Wszystkim tym, którzy mnie nie oceniali, wspierali i dawali rady od serca bardzo dziękuję. Tylko dzięki Wam wierzę jeszcze w ludzi. Cała reszta powinna się wstydzić a szczególnie kobiety. W tych czasach powinniście być wsparciem dla drugiej kobiet a nie ją dołować. Tyma bardziej kobiety w ciąży. Moze chociaż jedna z Was przemyśli swoje postępowanie i udzieli kiedyś wsparcia kobiecie w potrzebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Autorko, chciałam Ci napisać kilka słów, mam nadzieję, że jeszcze przeczytasz.
Zakładam, że piszesz prawdę, różne już historie widziałam. 1. Rzekoma choroba męża. Proszę, pamiętaj, że podejrzenie choroby/zaburzenia to nie diagnoza, i w żadnym razie nie usprawiedliwia podłych czynów! Owszem, może mu być trudniej niż "zwykłemu" człowiekowi, ale to nie znaczy, że jego czyn jest mniej zły, i trzeba to tolerować i akceptować. Zresztą, jakie to tak naprawdę ma znaczenia, czy mąż jest zwykłym czy zaburzonym/chorym gnojem..? 2. Samotne macierzyństwo/honor. Powiem tak. Ogarnij się. Mówię to szczerze i z serca, sama jestem/byłam samodzielną matką i uwierz mi, bywało bardzo ciężko, a były nie raz mnie zaskoczył. Bardzo, bardzo żałuję pewnych rzeczy, a też byłam pewna, że dam radę i niczego nie potrzebuję, a z byłym się dobrze dogadaliśmy. Przy czym my nie byliśmy małżeństwem, więc pewne rzeczy było o wiele łatwiej załatwić. Aha, i ten "mój" też jest zaburzony ![]() 3. Nawet jeśli mu wybaczysz. Naprawdę, prędzej przekonasz się czy warto, jeśli będziesz grać ostro i konkretnie, chowając dumę do kieszeni. Daj sobie czas. Odpocznij, owszem, ale idź na terapię, bo to cholernie ciężka sytuacja, zwłaszcza dla DDA (sama jestem DDD, obecnie w terapii, wiem co mówię). Na Twoim miejscu poszłabym do kogoś innego niż ten terapeuta/seksuolog, o którym tu pisałaś... 4. Powodzenia. Będzie ciężko, ale co nie postanowisz, dasz sobie tak czy inaczej radę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.