Panny - łączcie się ;) :D - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-23, 09:33   #121
anusia-87
Wtajemniczenie

Dot.: Panny - łączcie się ;) :D

Ja roztrzepana też jestem strasznie Ale lubię mieć zaplanowany dzień - tylko z planów czasem sama rezygnuję, jeśli w ostatniej nawet chwili pojawi się ciekawsze zajęcie
Co do kolorów, to lubię zielony, różowy, niebieski, czerwony...

A co do kłamstewek... kłamać nie lubię baaardzo, bo cenię sobie nade wszystko szczerość, ale już nie raz kogoś wkręciłam I to z całą powagą, bez uśmiechu nawet Kiedyś zadzwoniłam do starszej siostry, że jestem z telewizji i jak odpowie na pytanie to wygra no i 'wygrała', ale się potem dowiedziała, ze to jaaa

Co do ciuchów - dżiny i bluzeczki z dekoltami [a coo ]. Malować się maluję, bo bez makijażu się jakoś goło czuję

Karolinko, techno na studniówce ?? U nas grała kapela a dj zapuszczał coś tylko w przerwach
anusia-87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 09:35   #122
NieWskaZaNa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina1987
jaki jest wasz ulubiony kolor?
mój zielony i szary ale taki fajny szary pokażę zdjęcie o jaki mi szary chodzi (razem ze mną a co )
ja też uwielbiam zielony do tego czerń i biel również

nie przysyłajcie próśb o retusz zdjęć
NieWskaZaNa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 09:35   #123
anusia-87
Wtajemniczenie

Ooo i jeszcze właśnie, czasem lubię ubrać się elegancko i założyć buciki na wysokich obcasach

I co do biżuterii, też nie lubię złotej - wolę srebro
Stary 2006-07-23, 10:33   #124
izoola
Raczkowanie

Kolor to oczywiście zielony ale również czarny, czerwony, ostatnio także takie w kolorach ziemi.
Obcasów nie lubię, nie umiem w nich chodzić, a poza tym nie lubię wyglądać przesadnie "wypacykowana", hmm nie wiem, czy piszę zrozumiale oczywiście wszystko schludnie, wyprasowane, ale bez jakiś cekinów i broszek Ważne, żeby było wygodnie.
Roztrzepana zrobiłam się od niedawna. Ale za to jak

Ps. Czytając wszystkie odpowiedzi jestem wręcz zdumiona, bo to o mnie
Stary 2006-07-23, 11:42   #125
karolina1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusia-87
Karolinko, techno na studniówce ?? U nas grała kapela a dj zapuszczał coś tylko w przerwach
oj tak- to byl DJ... tez mielismy kapele ale ona czesciej siedziala przy stole w wiadomym celu nic na scenie ...

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko
*LUBIE DLUUUGO SPAC , nawet jak sie wyspie rano popoludniu moge isc spac dalej i nie mam problemu z zasnieciem w nocy
ja teeeeeeeeż! ! !
ale za to wieczorem nie mogę zasnąć (bezsenność jakaś czy co )

makijaż... hmm... lubię mieć pomalowane rzęsy i błyszczyk bezbarwny ewentualnie daelikatny kolorek lub pomadkę ochronną, a od niedawna używam puderku rozświetlającego Sensique (tak chyba się to pisze ) poleconego przez Wizażanki
Cieni nie lubię, szminek również , fluidu nawet nałożyć nie umiem . Jeżeli jest jakaś większa okazja to wtedy użyję cienia i kredki- baaaardzo żadko...

Styl ubierania taki różny, nie lubię chodzić w garsonkach ani garniturach, ale spodnie eleganckie czy marynarka czemu nie. Generalnie ubieram się w to co mi się podoba- nie ważne czy eleganckie czy sportowe (albo pomiędzy ) ważne żeby było w miarę wygodnie i żebym sama sobie się podobała a ponadto kocham dżinsy ponad wszystko i topy
Obcasy- lubię bo ładnie nóżka wygląda, ale również od jakiejś większej okazji zakładam. Na codzień wolę japonki,sandały,adidaski, ćpunki (znaczy się takie trzewiki najczęściej ja kupuję w Wojasie ale tylko u mnie w rodzinie chyba tak na nie mówią i ja zawsze kupuję męskie bo damskie sa jakieś takie nijakie )
Niż myślisz pytań powstanie."
J.C.
karolina1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 11:51   #126
RoXi_7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain
to widze, ze wszystkim zgadza sie planowanie ja tez jestem baardzo zaplanowanym czlowiekiem, choc TŻ czesto probuje ze mnie wykrzesac troche spontanicznosci i coraz czesciej mu sie to udaje
nio i pedantyczna za bardzo to ja nie jestem. tzn. moge zyc w syfie, choc nadchodzi czas ze zaczynam sie tym syfem denerwowac, biore sie za sprzatanie i tak mnie to wciaga, ze sprzatam na blysk a potem znow robie przez jakis czas syf, zyje sobie w nim i jest mi dobrze, a potem historia sie powtarza

ps. panienka z 17-go wrzesnia jestem
O ja też tak mam Kiedy już wezme się za sprzątanie, to musi być wszystko ładnie i pięknie wysprzątane Lubię planować i jestem niestety mało spontaniczna Urodziłam się 31 sierpnia, chociaż miałam 17, dlatego mam dużo wspólnego ze znakiem Lwa Pewnie więcej niż z Panną... Uwielbiam nosić obcasy (bardziej niż adidaski), krótkie spódniczki itp... Z biżuterii także srebro (tylko srebro ) Nie zakochuję się łatwo, ale jak już mi się to przytrafi, to na długo

Edytowane przez RoXi_7
Czas edycji: 2006-07-23 o 12:12
RoXi_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 12:00   #127
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

z bizuteri to lubie srebro ale ogolnie mam dwa pierscionki(obrączki )i jedna branzoletke i tyle ze srebra

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-23, 12:10   #128
su$ka
Zakorzenienie

następna pannica dołącza no cóż przyznam ,że lubię mieć zaplanowany dzionek od A do Z ,no może oprócz tych wakacyjnych miesięcy hmm niezdyecydowana ? raczej nie ,zwykle wiem czego chcę ,co mi się podoba ,a co nie buźka

su$ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 12:13   #129
RoXi_7
Zadomowienie

A tu moje fotki http://SlOdZiUtKaa07.fotka.pl
RoXi_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 12:17   #130
anusia-87
Wtajemniczenie

Ja też cierpię na bezsenność jakąś! Nie mogę wieczorem zasnąć!

A Panienki, lepiej dogadujecie się z facetami czy kobietami ?
Bo ja to mam słabość do facetów... I więcej kumpli jak koleżanek
Stary 2006-07-23, 12:39   #131
Czerwona_Sukienka
Zadomowienie

Też nie moge w nocy zasnąć
I mam lęki nocne ale to przez leki.

Zdecydowanie lepiej dogaduje sie z facetami.
Mam tylko pare przyjaciółek.
Reszta to faceci .
Czerwona_Sukienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-23, 12:48   #132
su$ka
Zakorzenienie

anusia ja mam chyba tak samo :P więcej kumpli niż koleżanek i dobrze mi z tym tylko qrcze szkoda ,że tego jedynego wciąż brak :P

su$ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 13:07   #133
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
oj panienki panienki

z tymi facetami to szkoda gadać... ja nie wiem po co mi inni skoro ja chcę tylko tego jednego ale bądźmy dobrej myśli (ja się tak pocieszam ) znajdziemy jeszcze tego 'jedynego' (oby )

NieWskaZaNa
anusia-87
AnULka248
mitusia

będzie dobrze
dzięki za pocieszenie

Cytat:
co do muzyki to dostaję wysypki jak słucham techno
niektóre utwory owszem nie są złe ale po studniówce (niemalże cały czas leciało techno) mam jakąś awersję do tej muzyki
wolę Beatlesów, Perfect, Kobranockę, i ogólnie stare rockowe przeboje... jakaś taka niedzisiejsza jestem jeśli o to chodzi a w ogóle to uwielbiam piosenki z bajek i kreskówek 'Kto się boi Gargamela niechaj zaraz idzie spać...'
Ja też chyba jestem taka niedzisiejsza bo uwielbiam przeboje z lat moich rodziców prócz tego co ty napisałaś to lubie jeszcze coś z vengaboys i ogólnie takie rytmy ... karaibskie??

Cytat:
kłamstewka... dobra w tym jestem i wygadana też owszem nie zawsze, bo czasami umiem zachować umiar i nie zanudzać wszystkich wokół...

jaki jest wasz ulubiony kolor?
mój zielony i szary ale taki fajny szary pokażę zdjęcie o jaki mi szary chodzi (razem ze mną a co )

pozdrawiam Kochane
mój kolor to też zielony, ale szary to raczej nie... coś typu turkus - o tak o i brąz -tzn. takie kakao

Kurcze dziewczyny ile my mamy wspólnego!!!!! Fajnie...
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 13:13   #134
mitusia
Rozeznanie

kurcze ja tez mam wiecej kumpli niz kolezanek mam jedna przyjaciolke a tak to praktycznie sami kumple...

(\__/)
(O.o )
(> < )
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
mitusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 13:14   #135
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AaniaA
ja tez jestem spiochem i to duzym .
o ja też śpiochem jestem, i to jakim...

Cytat:
Napisane przez AaniaA
za to ja czerni nie lubie i mam w szafie malo ciuchow w tym kolorze . uwielbiam kolorowe ubrania . nie mam swojego ulubionego koloru.
Z czerni to ja też nie mam ubrań, choć czasem lubie coś czarnego założyć uwielbiam za to kolorowe ciuszki... tzn. czasem, stosownie do okazji

styl też mam miedzy sportowym, a elagenckim.

Też nie lubie butow na obcasach, ale czasem ubiorę do jakiejś sukienki czy czegoś...

nie maluję się, bo narazie nie jest mi to potrzebne tzn. CZASEM jakiś lekki błyszczyk - i to tyle...

A jeśli o biżuterie chodzi to lubię srebro - za złotem nie przepadam - chyba mam jakies uczulenie na złoto bo jak bylam mala, i nosilam zlote kolczyki to uszy mi ropiały... a i uwielbiam korale, bransoletki, różne, różniaste...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-23, 13:22   #136
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia-87
Ja też cierpię na bezsenność jakąś! Nie mogę wieczorem zasnąć!

A Panienki, lepiej dogadujecie się z facetami czy kobietami ?
Bo ja to mam słabość do facetów... I więcej kumpli jak koleżanek
kurcze wiecie ze ja też chyba na bezsenność cierpię... ale zawsze jak nie mogę spać to otwieram okno i patrzę się na... niebo

a z kumplami to tak samo jak wy... choć można powiedziec ze wlasciwie to po równo... i kumple i kumpele... czasem to nawet latwiej mi sie dogadac z jakimś kolegą niż z koleżanką...
Stary 2006-07-23, 13:33   #137
anusia-87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnULka248
kurcze wiecie ze ja też chyba na bezsenność cierpię... ale zawsze jak nie mogę spać to otwieram okno i patrzę się na... niebo
Ja tak ostatnio burzę o 2 w nocy oglądałam
Stary 2006-07-23, 13:38   #138
NieWskaZaNa
Zadomowienie

A ja lubie poekspeymentować z makijażem i mam bzika na punkcie wyglądu. Chociaż też pedantyczna nie jestem w tej kwestii
Lubie od czasu doczasu ubrać się na sportowo, czasem elegancko a czasem jakoś jeszcze inaczej. Wszystko zależy gdzie idę, z kim idę i jaki mam humor .
Odnośnie znajomości to różnie to bywa.
Mam sporo koleżanek i kolegów.
Koleżanki nawet te najlepsze potrafią co nieco za naszymi plecami powiedzieć Koledzy raczej tak nie robią dlatego wybieram często ich towarzystwo. Ale z koleżankami też jest się fajnie czasem gdzieś wybrać, pośmiać.
A no i sroka straszna ze mnie . Uwielbiam nosić srebro, złoto lubie ale nie nosić, jakoś bardziej podoba mi się ono u starszych osób.

Stary 2006-07-23, 13:42   #139
anusia-87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NieWskaZaNa
A ja lubie poekspeymentować z makijażem i mam bzika na punkcie wyglądu. Chociaż też pedantyczna nie jestem w tej kwestii
Lubie od czasu doczasu ubrać się na sportowo, czasem elegancko a czasem jakoś jeszcze inaczej. Wszystko zależy gdzie idę, z kim idę i jaki mam humor .
Odnośnie znajomości to różnie to bywa.
Mam sporo koleżanek i kolegów.
Koleżanki nawet te najlepsze potrafią co nieco za naszymi plecami powiedzieć Koledzy raczej tak nie robią dlatego wybieram często ich towarzystwo. Ale z koleżankami też jest się fajnie czasem gdzieś wybrać, pośmiać.
A no i sroka straszna ze mnie . Uwielbiam nosić srebro, złoto lubie ale nie nosić, jakoś bardziej podoba mi się ono u starszych osób.
No kurcze... jakbyś pisała o mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-23, 15:47   #140
karolina1987
Zadomowienie

o widzę, że większość ma więcej kolegów niż koleżanek- cholercia ja też

a jak to jest z waszą otwartością?
z łatwością poznajecie nowych ludzi? łatwo nawiązujecie kontakty?
Niż myślisz pytań powstanie."
J.C.
karolina1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 17:42   #141
anusia-87
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja jestem otwarta i odważna Lubię poznawać nowych ludzi A jak wypiję piwko czy dwa [nie że się upiję ] to tak mi się humorek podkręca i rozwiązuje język, że masakra - jeszcze gorzej niż zupełnie na trzeźwo

Jak mam dobry humor [czyli przeważnie tak jest ] to idę sobie na przykald ulicą, śmieję się do ludzi, nieznajomemu nawet powiem 'dzień dobry', pomacham komuś w samochodzie i taki jakiś swiat weselszy
Stary 2006-07-23, 17:57   #142
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:

Dosyć łatwo... przy pierwszym spotkaniu staram się być miła, uprzejma no i pokazuje siebie taką jaką jestem i jak narazie mam wieeeelllllluuuuuuu znajomych otwarta jestem bardzo, staram sie w miare swoich mozliwosci kazdemu pomóc, nie obgaduje innych bo to mnie strasznie wkurza a ja często jestem tematem plotek - nieprawdziwych - wiecie, powie sie cos jakiejs kumpeli a ona wszystko poprzekręca i wychodzą z tego głupoty... ale na szczęście udaje mi się z tego wybrnąć...
Stary 2006-07-23, 18:23   #143
Maripossa
Zakorzenienie

I ja sie przyłączam do zodiakalnych (i nie tylko ) Panien ja jestemz 13 wrzesnia fajna data... Czy ktoras z was tez sie wtedy urodziła?
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 18:34   #144
Maripossa
Zakorzenienie

A zaczynajac
Widac, nie wszystkie panny sa takie same...mnie sie wydaje, ze jestem troche zakmnieta w sobie, nie lubie byc w tlumie nieznajomych osob np. kiedys na koloniach...nie lubie sprzatac, robie to pod niejakim przymusem chyba, ze czasem naprawde najdzie mnie wielka ochota Bardzo latwo mnie zranic, wydaje mi sie ze jestem wrazliwa, czasem jak mi cos nie wyjdzie to porafie trzaskac drzwiami w calym domu ryczac przy tym, wydzierac sie na byle kogo z byle powodu...czasem jak sie upre przy swoim to nikt mnie niczym nie zniecheci, ale czasem mam tez tak, ze wystarczy byle potyczka zupelnie przypadkowa i juz mam dosc
Chyba jakas dziwna jestem
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 18:44   #145
NieWskaZaNa
Zadomowienie

Czy ja dość łatwo nawiązuję kontakty hmm
Łatwo to mi przychodzi gdy ktoś przyprowadza nową osobę. Rozkręca się gadane itp
Ale jak tak sama muszę zagadać do kogoś kogo np. nie znam a chciałabym poznać to potrafi mi na to zejść kilka dni

Stary 2006-07-23, 18:59   #146
anusia-87
Wtajemniczenie

Maripossa, ja też jestem bardzo wrażliwa i jak mam nerwa, to najchętniej bym cały dom zdemolowała I lepiej się wtedy do mnie nie zbliżać i nawet pies mnie omija

Z zagadaniem do obcych ludzi nie mam problemu Ostatnio musiałam przekabacać ochroniarza w bramce, zeby nas [grupkę 7osób] wpuścił za darmo na imprezę - reszta stwierdziła, ze jestem najbardziej wygadana i wpuścił

Kiedyś w liceum koleżanka jedna na lekcji polskiego stwierdziła, że jestem archetypem człowieka szczęśliwego i wesołego [ehh.. z tym szczęściem to różnie jest... ]

No i jestem strasznie uparta jak oślica jednak mam takie dni, kiedy sobie odpuszczam i wszystko zlewam też dziwna jestem
Stary 2006-07-23, 20:27   #147
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

z zagadaniem ludzi czasem ma problemy ale jak troche ich poznam to ...gadam gadam i nikt nie umi mnie powstrzymac:|

no i jak sie upre to jestem uparta jak oslica az nie postawie na sweoim to od dziecinstwa

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 20:36   #148
AnULka248
Zakorzenienie

No to moze czas na konkrety tzn. jak macie na drugie imie?? Bo ja Sabina wiecie nawet fajne imie ale do mnie chyba jakos nie pasuje - tata je wymyslal - dobrze ze mama postawila na swoim i na pierwsze dali mi Ania, a na drugie Sabina
Stary 2006-07-23, 20:54   #149
NieWskaZaNa
Zadomowienie

a mi rodzice nie dali drugiego imienia

Stary 2006-07-23, 20:58   #150
anusia-87
Wtajemniczenie

A ja na drugie mam Ewa [po mojej starszej siostrze], zaś na trzecie [z bierzmowania] Rita [to zaś drugie imie mojej młodszej siostry ]
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości