|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny - łączcie się ;) :D
Ja roztrzepana też jestem strasznie
Ale lubię mieć zaplanowany dzień - tylko z planów czasem sama rezygnuję, jeśli w ostatniej nawet chwili pojawi się ciekawsze zajęcie ![]() Co do kolorów, to lubię zielony, różowy, niebieski, czerwony... ![]() A co do kłamstewek... kłamać nie lubię baaardzo, bo cenię sobie nade wszystko szczerość, ale już nie raz kogoś wkręciłam I to z całą powagą, bez uśmiechu nawet Kiedyś zadzwoniłam do starszej siostry, że jestem z telewizji i jak odpowie na pytanie to wygra no i 'wygrała', ale się potem dowiedziała, ze to jaaa ![]() Co do ciuchów - dżiny i bluzeczki z dekoltami [a coo ]. Malować się maluję, bo bez makijażu się jakoś goło czuję Karolinko, techno na studniówce ?? U nas grała kapela a dj zapuszczał coś tylko w przerwach
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do tego czerń i biel również
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo i jeszcze właśnie, czasem lubię ubrać się elegancko i założyć buciki na wysokich obcasach
![]() I co do biżuterii, też nie lubię złotej - wolę srebro
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Kolor to oczywiście zielony
Obcasów nie lubię, nie umiem w nich chodzić, a poza tym nie lubię wyglądać przesadnie "wypacykowana", hmm nie wiem, czy piszę zrozumiale oczywiście wszystko schludnie, wyprasowane, ale bez jakiś cekinów i broszek Ważne, żeby było wygodnie.Roztrzepana zrobiłam się od niedawna. Ale za to jak ![]() Ps. Czytając wszystkie odpowiedzi jestem wręcz zdumiona, bo to o mnie
|
|
|
#125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale za to wieczorem nie mogę zasnąć (bezsenność jakaś czy co )makijaż... hmm... lubię mieć pomalowane rzęsy i błyszczyk bezbarwny ewentualnie daelikatny kolorek lub pomadkę ochronną, a od niedawna używam puderku rozświetlającego Sensique (tak chyba się to pisze ) poleconego przez Wizażanki Cieni nie lubię, szminek również , fluidu nawet nałożyć nie umiem Styl ubierania taki różny, nie lubię chodzić w garsonkach ani garniturach, ale spodnie eleganckie czy marynarka czemu nie. Generalnie ubieram się w to co mi się podoba- nie ważne czy eleganckie czy sportowe (albo pomiędzy a ponadto kocham dżinsy ponad wszystko i topy Obcasy- lubię bo ładnie nóżka wygląda, ale również od jakiejś większej okazji zakładam. Na codzień wolę japonki,sandały,adidaski, ćpunki (znaczy się takie trzewiki najczęściej ja kupuję w Wojasie ale tylko u mnie w rodzinie chyba tak na nie mówią i ja zawsze kupuję męskie bo damskie sa jakieś takie nijakie
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedy już wezme się za sprzątanie, to musi być wszystko ładnie i pięknie wysprzątane Lubię planować i jestem niestety mało spontaniczna Urodziłam się 31 sierpnia, chociaż miałam 17, dlatego mam dużo wspólnego ze znakiem Lwa Pewnie więcej niż z Panną... ) Nie zakochuję się łatwo, ale jak już mi się to przytrafi, to na długo
Edytowane przez RoXi_7 Czas edycji: 2006-07-23 o 13:12 |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
z bizuteri to lubie srebro ale ogolnie mam dwa pierscionki(obrączki )i jedna branzoletke i tyle ze srebra
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
następna pannica dołącza
no cóż przyznam ,że lubię mieć zaplanowany dzionek od A do Z ,no może oprócz tych wakacyjnych miesięcy hmm niezdyecydowana ? raczej nie ,zwykle wiem czego chcę ,co mi się podoba ,a co nie buźka |
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
A tu moje fotki http://SlOdZiUtKaa07.fotka.pl
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też cierpię na bezsenność jakąś! Nie mogę wieczorem zasnąć!
A Panienki, lepiej dogadujecie się z facetami czy kobietami ? Bo ja to mam słabość do facetów... I więcej kumpli jak koleżanek
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Też nie moge w nocy zasnąć
![]() I mam lęki nocne ale to przez leki. Zdecydowanie lepiej dogaduje sie z facetami. Mam tylko pare przyjaciółek. Reszta to faceci .
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
anusia ja mam chyba tak samo :P więcej kumpli niż koleżanek i dobrze mi z tym
tylko qrcze szkoda ,że tego jedynego wciąż brak :P
|
|
|
|
|
#133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
prócz tego co ty napisałaś to lubie jeszcze coś z vengaboys i ogólnie takie rytmy ... karaibskie?? Cytat:
o i brąz -tzn. takie kakaoKurcze dziewczyny ile my mamy wspólnego!!!!!
|
|||
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
kurcze
ja tez mam wiecej kumpli niz kolezanek mam jedna przyjaciolke a tak to praktycznie sami kumple...
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uwielbiam za to kolorowe ciuszki... styl też mam miedzy sportowym, a elagenckim. Też nie lubie butow na obcasach, ale czasem ubiorę do jakiejś sukienki czy czegoś... nie maluję się, bo narazie nie jest mi to potrzebne tzn. CZASEM jakiś lekki błyszczyk - i to tyle...A jeśli o biżuterie chodzi to lubię srebro - za złotem nie przepadam - chyba mam jakies uczulenie na złoto bo jak bylam mala, i nosilam zlote kolczyki to uszy mi ropiały... a i uwielbiam korale, bransoletki, różne, różniaste...
|
||
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z kumplami to tak samo jak wy... choć można powiedziec ze wlasciwie to po równo... i kumple i kumpele... czasem to nawet latwiej mi sie dogadac z jakimś kolegą niż z koleżanką...
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
A ja lubie poekspeymentować z makijażem
i mam bzika na punkcie wyglądu. Chociaż też pedantyczna nie jestem w tej kwestii Lubie od czasu doczasu ubrać się na sportowo, czasem elegancko a czasem jakoś jeszcze inaczej. Wszystko zależy gdzie idę, z kim idę i jaki mam humor .Odnośnie znajomości to różnie to bywa. Mam sporo koleżanek i kolegów. Koleżanki nawet te najlepsze potrafią co nieco za naszymi plecami powiedzieć Koledzy raczej tak nie robią dlatego wybieram często ich towarzystwo. Ale z koleżankami też jest się fajnie czasem gdzieś wybrać, pośmiać.A no i sroka straszna ze mnie . Uwielbiam nosić srebro, złoto lubie ale nie nosić, jakoś bardziej podoba mi się ono u starszych osób.
|
|
#139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
o widzę, że większość ma więcej kolegów niż koleżanek- cholercia ja też
a jak to jest z waszą otwartością? z łatwością poznajecie nowych ludzi? łatwo nawiązujecie kontakty?
|
|
#141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubię poznawać nowych ludzi A jak wypiję piwko czy dwa [nie że się upiję ] to tak mi się humorek podkręca i rozwiązuje język, że masakra - jeszcze gorzej niż zupełnie na trzeźwo ![]() Jak mam dobry humor [czyli przeważnie tak jest ] to idę sobie na przykald ulicą, śmieję się do ludzi, nieznajomemu nawet powiem 'dzień dobry', pomacham komuś w samochodzie i taki jakiś swiat weselszy
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otwarta jestem bardzo, staram sie w miare swoich mozliwosci kazdemu pomóc, nie obgaduje innych bo to mnie strasznie wkurza a ja często jestem tematem plotek - nieprawdziwych - wiecie, powie sie cos jakiejs kumpeli a ona wszystko poprzekręca i wychodzą z tego głupoty... ale na szczęście udaje mi się z tego wybrnąć...
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
I ja sie przyłączam do zodiakalnych (i nie tylko
) Panien ja jestemz 13 wrzesnia fajna data...
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
A zaczynajac
Widac, nie wszystkie panny sa takie same...mnie sie wydaje, ze jestem troche zakmnieta w sobie, nie lubie byc w tlumie nieznajomych osob np. kiedys na koloniach...nie lubie sprzatac, robie to pod niejakim przymusem chyba, ze czasem naprawde najdzie mnie wielka ochota Chyba jakas dziwna jestem |
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Czy ja dość łatwo nawiązuję kontakty hmm
Łatwo to mi przychodzi gdy ktoś przyprowadza nową osobę. Rozkręca się gadane itp Ale jak tak sama muszę zagadać do kogoś kogo np. nie znam a chciałabym poznać to potrafi mi na to zejść kilka dni
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Maripossa, ja też jestem bardzo wrażliwa i jak mam nerwa, to najchętniej bym cały dom zdemolowała
I lepiej się wtedy do mnie nie zbliżać i nawet pies mnie omija ![]() Z zagadaniem do obcych ludzi nie mam problemu Ostatnio musiałam przekabacać ochroniarza w bramce, zeby nas [grupkę 7osób] wpuścił za darmo na imprezę - reszta stwierdziła, ze jestem najbardziej wygadana i wpuścił ![]() Kiedyś w liceum koleżanka jedna na lekcji polskiego stwierdziła, że jestem archetypem człowieka szczęśliwego i wesołego [ehh.. z tym szczęściem to różnie jest... ]No i jestem strasznie uparta jak oślica jednak mam takie dni, kiedy sobie odpuszczam i wszystko zlewam też dziwna jestem
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
z zagadaniem ludzi czasem ma problemy ale jak troche ich poznam to ...gadam gadam i nikt nie umi mnie powstrzymac:|
no i jak sie upre to jestem uparta jak oslica az nie postawie na sweoim to od dziecinstwa
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
No to moze czas na konkrety
wiecie nawet fajne imie ale do mnie chyba jakos nie pasuje - tata je wymyslal
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
a mi rodzice nie dali drugiego imienia
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja na drugie mam Ewa [po mojej starszej siostrze], zaś na trzecie [z bierzmowania] Rita
[to zaś drugie imie mojej młodszej siostry ]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

Ale lubię mieć zaplanowany dzień - tylko z planów czasem sama rezygnuję, jeśli w ostatniej nawet chwili pojawi się ciekawsze zajęcie 

(razem ze mną a co
do tego czerń i biel również
(bezsenność jakaś czy co
)
Urodziłam się 31 sierpnia, chociaż miałam 17, dlatego mam dużo wspólnego ze znakiem Lwa
Pewnie więcej niż z Panną... 

Koledzy raczej tak nie robią dlatego wybieram często ich towarzystwo. Ale z koleżankami też jest się fajnie czasem gdzieś wybrać, pośmiać.