czy pozwalasz swojemu TŻ chodzić na STRIPTIZ - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-27, 20:33   #121
agnieszka k
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to agnieszka k
Dot.: czy pozwalasz swojemy TŻ chodzić na STRIPTIZ

coooo nigdy w zyciu! strasznie zazdrosna jestem.

Essence mania trwa

agnieszka k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 20:33   #122
agnieszka k
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to agnieszka k

coooooo nigdy w zyciu. jestem strasznie zazdrosna.

Essence mania trwa

agnieszka k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 21:14   #123
cypressangel
Zakorzenienie

Gdyby zrobił to za moimi plecami to byłabym na niego strasznie wściekła, ale gdyby wcześniej mi o tym powiedział, zapytał, co sądzę o takim pomyśle - to oczywiście nie byłabym zachwycona, ale tak w 75% nie miałabym nic "naprzeciwko"

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 22:55   #124
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Ja absolutnie nie pozwoliłabym dla mojego TŻ-ta na takie coś ! Na mnie może patrzeć do woli, ale nie na inne ... Ehh straszna ze mnie zazdrośnica
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 23:03   #125
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Ja absolutnie nie pozwoliłabym dla mojego TŻ-ta na takie coś ! Na mnie może patrzeć do woli, ale nie na inne ... Ehh straszna ze mnie zazdrośnica
hihi ja tak samo skandal jak bym sie dowiedziala ze jakas laska krecila mu tylkiem przed oczkami.. o nie nie.. zdecydowanie striptiz odpada :P no chyba ze taki prv... w moim wykonaniu to wiadomo :P

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 12:36   #126
Asia31
Zakorzenienie

Absolutnie nie ma mowy
Asia31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 22:43   #127
lain
Zakorzenienie

ja dzis teoretycznie pozwolilam tzn TŻ jest wlasnie na wieczorze kawalerskim, a co tam sie odbywa nie mam pojecia. moze nawet nie wynajeli zadnej dziewczyny.
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 20:24   #128
agata_wwl
Raczkowanie

Mój facet chodzi do striptiz klubów.

Wszyscy Jego kumple nie mają dziewczyn tak na stale, więc sobie balują. Często wyciągają Go na takie wyjścia... Od samego początku jestem spokojna, bo mam do Niego ZAUFANIE. Wiem, że każdy facet lubi sobie popatrzeć na dobrze zrobione, zgrabne dziewczyny i nie uważam, żeby bylo to coś zlego. Wszystko polega na tym czy ma na tyle silnej woli, by nie ulec pokusie.

Rozmawialiśmy o tych Jego wyjściach i wiem jak to wygląda - chodzi z kumplami dla towarzystwa. Siada sobie gdzieś na kanapie i patrzy. Jesli jakaś dziewczyna do Niego podejdzie to gada z nią (bo czemu mialby tego nie robić?), ale nie korzysta z jej propozycji.
_________________________ _________________________ ______________

Mam do Was pytanie - czy poszlybyście ze swoim facetem do takiego klubu?
Ja powoli nabieram ochoty, ale muszę przyznać, że też troszkę sie waham...
agata_wwl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 20:51   #129
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez agata_wwl Pokaż wiadomość

Wszyscy Jego kumple nie mają dziewczyn tak na stale, więc sobie balują. Często wyciągają Go na takie wyjścia... Od samego początku jestem spokojna, bo mam do Niego ZAUFANIE. Wiem, że każdy facet lubi sobie popatrzeć na dobrze zrobione, zgrabne dziewczyny i nie uważam, żeby bylo to coś zlego. Wszystko polega na tym czy ma na tyle silnej woli, by nie ulec pokusie.

Rozmawialiśmy o tych Jego wyjściach i wiem jak to wygląda - chodzi z kumplami dla towarzystwa. Siada sobie gdzieś na kanapie i patrzy. Jesli jakaś dziewczyna do Niego podejdzie to gada z nią (bo czemu mialby tego nie robić?), ale nie korzysta z jej propozycji.
waham...
wow, gratuluję zaufania w związku

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 21:33   #130
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:

Naprawdę Cię podziwiam Ale powiedz czy naprawdę nie jesteś zazdrosna? Aaaa i prędzej bym poszła z nim, niż puściłabym go samego
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 21:47   #131
agata_wwl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Naprawdę Cię podziwiam Ale powiedz czy naprawdę nie jesteś zazdrosna? Aaaa i prędzej bym poszła z nim, niż puściłabym go samego

Pewnie, że czasem bywam zazdrosna, ale co mi przyjdzie po tym jak bedę Mu zabraniać tego czy tamtego? Nic, a wyjdę na tym jeszcze gorzej, bo przestanie mi się zwierzać z takich rzeczy. A tak wiem kiedy idzie, z kim.

U nas wyglada to tak, że mówimy sobie o WSZYSTKIM, bez względu na to czy mialoby to którąś ze stron zranić. Wlaśnie taki związek chcialam stworzyć, pelen zaufania, wiem, że gdyby stalo się coś zlego na pewno bym się o tym dowiedziala jako pierwsza.
Byl czas kiedy mój facet mial takie myśli, że może powinien sie wyszaleć, pozaliczać panienki i dopiero potem się ze mną wiązać. Przyznal mi się do tego a ja stwierdzialam tylko, że chętną do seksu panienkę znajdzie bardzo szybko, ale prawdziwą milość już nie tak prędko. To Mu chyba przemówilo do serca

Dużo ze soba rozmawiamy i wiem, że Jego nie interesuje już szybki numerek z jakąś pierwsza lepszą tancereczką go-go. Seks daje Mu satysfakcję gdy jest w nim milość a nie nic nieznaczące pchnięcia
agata_wwl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 22:27   #132
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

nie nie nie !
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 22:45   #133
kaczorka
Wtajemniczenie

w sumie masz agato racje, ale moja zazdrość jest zbyt wieeeeelka, niestety. Nie puściłabym TŻ na striptiz
kaczorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 23:37   #134
**oncia**
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Ja tylko dodam, że panie, które TY uważasz za puste, często w ten sposób zarabiają na studia,mieszkanie, albo (co częste, tam, gdzie chodzi TŻ) na otworzenie własnej działalności, firmy etc.
W takim razie kochana Jula mam do ciebie pytanie... Czy pozwoliłabys swojemu TZtowi pomagac im finansowo w zamian za swiadczone mu usługi?? no wiesz, zeby dziewczyny miały za co zyc?? utrzymywac sie? płacic za studia?? Bo widze, ze bardzo tolerancyjna jestes, bronisz ich i wogole...a dla mnie to zwykłe szmaty nic nie warte... Wiessz, ja tak sobie myslałam do tej pory, ze sa przeciez stypendia za które mozna zyc w miare komfortowo majac 19-20lat..sa wyjazdy za granice,niekoniecznie na zmywak.. jak sie ma ambicje to za granica tez mozna byc KIMS.. wiec moze nie przesadzajmy... bo dojdzie do tego, ze moze nasze dzieci beda uczyc takie ścierwa??

Cytat:
Niketóre nie sa puste?! A rozmawiałaś z którąś chociaż? Z iloma?
Tobie nie odpowiada taki sposób życia, innym owszem. Jest popyt=jest podaż. Gdyby się nie podobało facetom (i nie tylko), gdyby nie było opłacalne - nikt (rzadna) by tego nie robił przecież. Owszem, są inne sposoby (np jechać do Anglii na zmywak), ale to ich wybór.
Szacunek dla każdego co innego oznacza, może silniejsza jest chęć zrealizowania marzeń, które nie dałyby się zrealizować bez szybkiego zastrzyku gotówki - nikt nie żyje wieczność.

Cytat:
Napisane przez ave_girl Pokaż wiadomość
to ze ''Jest popyt=jest podaż. '' ich nie tlumaczy bo to ze sprzedaja siebie jest oczywiste. A jesli chodzi o to ze nikt nie zyje wiecznosci to ja jednak wole aby ludzie pamietali mnie jako uczciwa osobe ktora sie nigdy nie sprzedala i wole zyc z szacunkiem do samej siebie i z tym ze inni mnie szanuja. Wole zyc z tym ze inni faceci widzieli moje cialo dlatego ze mnie kochali a ja kochalam ich. A widzial je dokladnie jeden facet ktorego kocham jako pierwszego chlopaka w zyciu i on mnie tez kocha jestesmy ze soba rok i bardzo sie ciesze ze to akurat on zobaczyl moje cialo jako pierwszy bo wiem ze sie kochamy.

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Jeżeli taka pani, co dając za przeproszeniem d...y, zarabia na otworzenie firmy lub studia-to tak dla mnie jest WYJĄTKOWO PUSTA

Cytat:
A dla mnie jest zaradna i podziwiam upór oraz poświęcenie dla osiągnięcia celu.

Ps. Rzeczywiście, dojrzała kobieta może otworzyć firmę zarabiając rozdawaniem ulotek... To jest dopiero śmieszne I nie każdy chce brać kredyt i go potem spłacać 30 lat.

Najważniejsze, że KAŻDY ma wybór

Coś bardzo off-topic'owo się zrobiło.
A podziwiałas Jana Pawła II jak jeszcze żył, jak umierał na oczach tysiecy, milionów?? Ten sam podziwn czułas?? czy moze był to podziw innej kategorii??

Cytat:
Dziewczyny, nie rozumiem waszych żali i obaw. Brak zaufania, kompleksy czy niskie poczucie własnej wartości? Wyobrażacie sobie, że idziecie na babski wieczór, gdzie będą striptizerzy - pośmiać się, wypić drinka, poplotkowac - a Wasz TŻ wpada w czarną rozpacz i rwie sobie włosy z głowy, lamentując i smucąc się, że już Wam nie wystarcza? No chyba, ze nigdzie nie wychodzicie, żeby nie zasmucać Obecnego. Przecież to śmieszne. Równie dobrze może nie wychodzic z domu i przykleić się do Was na super glue - po co jakies inne rozrywki, skoro ma Was?

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
dlaczego od razu brak zaufania? Może jestem staroswiecka ale chodzenie na striptease mnie nie pociąga, nie wyobrażam sobie też by mój mąż miałby dostarczac sobie takich rozrywek Podniecamy się nawzajem, dostarczamy sobie sami pikantnych zabaw a filmy erotyczne oglądamy razem. Czy to znak że dusimy się we własnym towarzystwie? Nie- po prostu nie podniecają nas takie zabawy bez tej drugiej osoby i nic w tym złego wystarczamy sobie. Zresztą seks, erotyczne podniecenie to bardzo intymna dla mnie sprawa i chcę ją przeżywać z moim partnerem a nie w gronie rozchichotanych kolezanek.
**oncia** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-22, 06:49   #135
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Oj jakby moj poszedl, to by zycia ze mna nie mial;p krzyczalabym i krzyczala!
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-22, 06:54   #136
Naja84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
TŻ jest wlasnie na wieczorze kawalerskim, a co tam sie odbywa nie mam pojecia.
Zapewne powiedziałabym NIE ... ale wsumie bywa na wieczorach kawalerskich a co tam się dzieje to hmmmm .....

[*]
Naja84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-22, 12:34   #137
Nati femme fatale
Zadomowienie

Cytat:

A ja poszłam i to szczerze mówiąc z ciekawości,mój luby nie bardzo był za tym , ale to ja go przekonałam, bo wyciągnęliśmy znajomych i wiecie,co?Nieźle się uśmialiśmy,dziewczyna zaczepiła naszego kumpla a on niewzruszony, chyba była za mało przekonująca,a w dodatku zauważiliśmy, ze ma ogromny cellulit i rozstępy ,za to mały biust(nie to,żebym coś miała do małego biustu),ale dziewczyny-to wcale nie są jakieś boginie seksu, i faceci i tak wolą nas!!!
Potem to już nawet nie patrzyliśmy a takie imprezy nas nie kręcą-wolimy sami sobie urządzać strepteaze:rolleyes :.Mój misio sam też nigdzie nie pójdzie, nieraz go wyganiam , a on chce wszędzie ze mną

tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści:
dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi
Nati femme fatale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości