|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kim jesteś Wizażanko ?
studentka pedagogiki
Edytowane przez natalii87 Czas edycji: 2006-08-08 o 17:51 |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
uczennica drugiej klasy gimnazjum, harcerka
|
|
#123 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
laborantką stomatologiczną, pracuję też przy komputerze
...a poza tym bardzo wrażliwą osobą
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2006-08-08 o 21:37 |
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
uczennica 3 klasy gimnazjum
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem socjologiem który pracuje jako sekretarka
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
jestem nauczycielka jezyka polskiego, od wrzesnia ide na studia uzupelniajace magisterskie
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
uczennicą od września 3 semestru studium administracyjnego, a w tej chwili osobą siedzącą z nosem w notatkach z polskiego i uczącą się do poprawki maturki
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Kim ja jestem?????
Niby łatwe pytanie a jednak trudno odpowiedzieć ![]() No ale sptróbuje; *absolwentka LO, *od czwartku będę już oficjalnie studentka biologii, co mnie jakoś nie za bardzo cieszy, ale za rok rzuce te studia, stane się przez miesiąc znowu maturzystką i dostane sie na wymarzone studia ![]() *córka, siostrą, wnuczka Może kiedys jeszcze cos dopisze jak moje sytuacja się zmieni
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
studentka medycyny
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Stabilizacja i życie zgodnie z utartymi ścieżkami skończyły się w moim życiu ponad 2 lata temu wraz z uzyskaniem 3 literek przed nazwiskiem.
Wcześniej wszystko szło "po bożemu": przedszkole, podstawówka, liceum i studia. Wszystko jak od zegarka. Pierwszy pocałunek w wieku 17 lat, pierwszy związek w wieku 20 - typowo i prawie jak z podręcznika ![]() Z domu rodziców wyprowadziłam się w wieku 22 lat, by zamieszkać z tz, i by po dwóch latach wspólnego mieszkania dowiedzieć się, że on zamiast pierścionka zaręczynowego woli kupić.... bilet lotniczy... Zaraz po obronie wyjechałam na projekt do Luksemburga, skąd jednak wróciłam szybciej niż pojechałam - wyrzucili mnie z pracy. Następną pracę dostałam w Warszawie, gdzie też długo nie pracowałam - tym razem trochę lepiej, bo nie przedłużyli mi umowy. Następnie wróciłam do rodzinnego Krakowa i znalazłam "spokojną" pracę w niewielkiej firmie. W założeniu miał to być odpoczynek po pracy w dużych firmach, gdzie nie poradziłam sobie z presją środowiska i wyścigiem szczurów. Jednak bardzo się pomyliłam - w pracy nie wolno mi było nic. Wytrzymałam tam rok chyba tylko dla zasady. Od kilku miesięcy znów pracuje w dużej firmie. Jak chciałam zmienić to zaproponowano mi pracę naraz w kilku miejscach, miałam rozmowy, gdzie na koniec mi mówiono, że to ja mam do nich zadzwonić, gdybym się na nich zdecydowała. Lubię swoją pracę, właściwie to moje życie. Mimo wszystko nie zrażam się. Mam swoje cele, marzenia i ambicje związane z życiem zawodowym. Moje motto to nie poddać się. Od półtora roku jestem singlem, w moim życiu nie brakuje jednak znajomości damsko-męskich. Jest kilku chętnych, którzy by chcieli mnie usidlić. Ja jednak przyzwyczaiłam się już do samotności, widzę w tym wiele zalet, czasem mi smutno, ale najbardziej mnie cieszy niezależność. Wiem, że kiedyś z tego będę musiała zrezygnować, bo zwiążę się już na całe życie. Jednak nie wiem kiedy to nastąpi. W przeciwieństwie do większości moich rówieśniczek nie chce zakładać rodziny przed trzydziestką, czekać na męża z obiadkiem. Nie chce mieć dzieci. Życie nauczyło mnie nagłych zwrotów akcji. Cieszę z tego co mam i z tego gdzie jestem. A jutro? Kto wie co będzie jutro? Edytowane przez Rena Czas edycji: 2006-08-22 o 22:06 |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
-wizażanką
- matką - żoną - kochanką - kobietą w ciazy - kobietą w ciąży na L4 - studentką - księgową - właścicielką psa - bałaganiarą - leniuchem pospolitym - obżartusem - pyskaczem - niepoprawną optymistką - wiecznym dzieckiem
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Studentką turystyki i hotelarstwa, pracującą, w miarę normalną
wizażanką.
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Jestem pieszczochem i przymiluchem.
Jestem TŻtką, kochanką, przyjacielem. Jestem córką, wnuczką, siostrą i ciocią (chrzestną). Studentką 5. roku. Maniaczką Hiszpanii i języka hiszpańskiego. Maniaczką basenów (takich do pływania ![]() Zakochana w psach (szczególnie goldenach i labradorach). Zakochana od zawsze w Krakowie. Zakochana (jeszcze) w Warszawie (serio!)Śpiochem. Zazdrośnikiem. Całuśnikiem. Jestem
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Studentką polonistyki, żoną, mamą, byłą wychowawczynią świetlicową, pianistką, straszną jędzą
|
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
uczennicą trzeciej klasy liceum
|
|
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
dumna studentka edukacji doroslych i wychowania fizycznego i zdrowotnego
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
*studentka 2 roku ekonomii o specjalnosci turystyka i hotelarstwo
*osoba dojrzewajaca do swojego wieku *osoba niesmiala, probujaca sie odnalezc i znalezc sens i cel w zyciu |
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
tegoroczna maturzystka,od pazdziernika studentka,niestety zaoczna,socjologia(praca socjalna i słuzby spoleczne) na uniwerku wrocławskim,no i bede mieszkac w tym pieknym miescie,juz nie moge sie doczekac
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiuniu- w takim razie witam wśród Wrocławianek
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
jestem uczennica 3 kl lo
|
|
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem już studentką
![]() i jestem nieszczęśliwa....
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Uczennica klasy 2 LO
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
byłą studentką psychologii, przyszłą studentką medycyny
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Studentką inżynierii środowiska na PL
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
Jestem tylko człowiekiem.I nic co ludzkie nie jest mi obce.A tak na poważnie technik adminitracjii się kłania
![]() Szczęsliwa narzeczona |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem... sobą
- córką i siostrą - dziewczyną mojego chłopaka - leniwą studentką prawie IV-go roku - marzycielką idealizującą wszystkich i wszystko
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wracając do tematu jestem: -narzeczoną -realistką -optymistką z małymi odchyleniami -córka, siostrą, świadkiem na slubie, .... -strasznym uparciuchem i łakomczuchem... -śpiochem i wielkim całusnikiem...
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2006-12-15 o 22:33 |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
-narzeczona
-wnuczka, corka, siostra -w tym roku skonczylam licencjat i jestem informatyk-ekonomista ![]() -jestem studentka 2.roku agrobiznesu |
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
-studentką
-córka, siostrą, kuzynka, ciocią... -zagubioną w życiu -szukającą szczęścia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

**