![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ile ''najwięcej'' wydałaś(-eś) na materiały?
![]() ![]() ![]() jejku, to chyba zamawiałaś wtedy za 500 zl?!?!!? ![]() Hmm.... ja z mojego ostatniego zamówienia na 50 zl zrobiłam 10 par i wykorzystałam 2/3 tego co kupiłam.... well, chyba bede musiała sobie to wszystko przekalkulować... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Atallayah - tyle że niektóre z nas robią ze srebra, minerałów, szkła weneckiego, Lampworków. Ostatnio w Beadshopie wydałam ponad 200 zł na minerały, Lampworki, weneckie... Nie liczę ile w Armie przerąbałam, bo kupuję na raty - a to bigle, kuleczki... Część rzeczy kupuję na zapas - żeby potem nie dokupywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
ja wydałam kilka tysięcy w sumie na materiały. Może do pięciu dobiją te moje zakupy.... Ale wszystko co kupiłam się zwróciło. A mam pudła korali i ciągle czegoś mało, bo przychodzi klientka i chcce niebieskie. Pięć wariantów kolków to za mało
![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Ja też niby wszystko mam, ale nadal sądzę, że za mało.
Wydałam ok. 1,5-2 tys. na materiały, ale zwrócił się może 1 tys., może mniej, może więcej - w każdym bądź razie reszta tej kwoty leży w pudełku. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
No właśnie to jest pocieszenie. Że te nic się nie zmarnuje a wszystkie korale można zawsze sprzedać
![]()
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
![]()
Heh, może w tym tkwi tajemnica - ja nie robie na srebrze i nie używam kamieni. Ale ostatnio zastanawiałam się nad tym, żeby sie troszkę przekwalifikować, bo niektóre kamienie to prawdziwe cudeńka. no i chyba będzie mnie to troszkę kosztować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
hej ja robie bransoletki z koralikow slyszalam ze ktos mowil ze sprzedaje swoje dziela. a gdzie takie cos mozna sprzedawac ?bo tez bym chciala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
Jeśli masz tyle lat, co w nicku, to bedzie cieżko.
Co do kosztów materiałów - wczoraj zamówienie robiłam na artfanie razem z kolezankami, poszło 97,20. Na astari zrobiłam zamówienie sama, 40zł, w tym prawie same Svarowskie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Oh Szajba dlaczego jestes taka niemiła dla Paulinki, niech pokaze co tam dla nas ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
Niemiła? Nieprawda - po prostu chodzi mi o realia, dorosły raczej od trzynastolatki nie kupi. Tzn. chodzi mi o sprzedaż w "realu", a nie o tutejsze, forumowe realia
![]() BTW, szajajaba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
![]()
Oh Szajajajajajajajajajajaaj ajaba nie bierz wszystkiego tak do siebie noooooooooooooooooooooooo ooooo
![]() ![]() może 13 to jej ulubiona cyferka...czy liczba... jak to sie nazywa? bo nie wiem, bom humanistka, potencjalna bezrobotna ![]() niech sie pokaże a później pogadamy, albo.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Szajajaba, ja mam 16 lat (zaledwie 3 więcej), a kupują ode mnie 40-letnie kobiety.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
![]() czuje się staro..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Atallayah - czemu? Przecież ja już prawie dorosła jestem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
hee, ja się czuję młodo ;P co do materiałów, zrobiłam dziś kolejne zamówienie w beadshop i na allegro bo na gwałt mi była masa perłowa potrzebna i beadshopowe lampworki
![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Wydałam wczoraj ok. 140 zł
![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Rosemary, nie kuś. Ja postanowiłam nic nie wydawać do giełdy w lutym.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Tońka, ja też miałam nic nie wydawać do "po sesji"... Ale przyszła znajoma i zamówiła kolczyki... Musiałam dokupić koraliki, i choć jej się nie spieszy, to jednak nie wytrzymałam i znowu zaszalałam :P
Życzę wytrwałości, Tońka ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
O dziwo, wierzę w siebie. Mam już 1/4 sumy, którą chciałbym uzbierać na tą okazję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Aż sie boję pytać ILE to jest (pomijając fakt, że nie wypada ;p), ale życzę wytrwałości...
No ale jednak nie wytrzymałam - ILE??? ![]() A własnie Toniu, chciałam Cie jeszzce zpaytac, czy masz obczajony jakis sklep z kamieniowymi dounuts'ami.... (nie wiem jak to sie pisze ;p) bo widziałam u Ciebie super piekne egzemplarze i sama chciałabym anbyć chociaż w połowie tak ladne... Edytowane przez Atallayah Czas edycji: 2007-01-08 o 18:30 Powód: eee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
![]()
ups, wpisałam wiadomość nie w ten wątek ;p
Edytowane przez Atallayah Czas edycji: 2007-01-08 o 18:34 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
W donuty zaopatruję sie przede wszystkim na giełdach, ale kilka sztuk mam też znad morza (dokładniej Władysławowa).
![]() Ile? Gdybym mogła, to bym od razu podała, ale boję się, że urzędasy tu wpadną. W każdym bądź razie - aspiracje mam wysokie, zobaczy się jak w tym i przyszłym miesiącu spodobają się kolczyki znajomym. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
Toniu, co do wieku - gdzieś podawałaś swoje lata, i przyznasz, że jest różnica między 13 a 16
![]() ![]() Jeśli dziewczyna bedzie ładnie robiła, to choćby przez rodziców znajdzie zbyt. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Różnica jest, nie przeczę. Ale 3 lata - brzmi niewiele.
![]() Ja też sprzedaję głównie przez ciocię i mamę - ale dlatego, że nie chce mi sie jeździć do ich pracy, bo to ok. 40 minut w jedną stronę. x_x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
![]()
hej
![]() ja dobiero zaczelam swe wyroby, ze sprzedaza nie ma problemu moge przez kogos starszego ale chodzi imi gdzie mozna takie cos sprzedac ??? wyroby oczywiscie wam pokaze lecz takie bransoletki to robi sie na zamowienie bo nei wiadomo kto jaka chce. ja mam jeszcze swoja niedokonczna ale zrobie fotke i wam pokaze jesli chcecie? a chcecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Chcemy Chcemy!!!
P.S. To mój setny post tutaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
![]()
ok to zaraz wystawie lecz jest to tylko jedna trzecia bransoletki gdyz jeszcze nie skonczylam ale wczesniej probowalam i wychodzily calkiem ladne
mam duzo projektow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Ja dziś wydałam niecałe 170:/ Już się nie mogę doczekać paczuszek. Szkoda, że musiałam zamawiać w 3 sklepach-Artfan Qnszt i Koralowie, no ale cóż, może chociaż dorzucą fajne gratisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
![]()
dodaje fotki to jest tylko czesc bransoletki w rzeczywistosci bedzie dluga na ok. 15 cm
a nawet dluzsza sorki za brzydkie zdjecie ale ladniejsze nie chci alo wyjsc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.