![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy można byłoby przenieść niektóre wątki na gry?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm każdy wie o co chodzi? Jak widac ty nie wiedziałaś (a może jest takich osób więcej) więc napisałam. NIe sformułowałam posta "Chodźcie szybko brońmy się bo nam liczniki skasują" ;-p Podsumowując - zgadzamy się na likwidację licznika - ot, choćby tylko na naszym wątku jeśli to tak komuś przeszkadza i myśli ze piszemy posty tylko dla powiększania owej liczby. A dlaczego protestujemy przeciw Grom? Bo matura to nie gra, ot dlaczego. Pojawił się tu pomysł by utworzyć forum "Rozmówki towarzyskie" - i nawet pomyślałam że to dobry pomysł, bez liczników, bez jakichś komentarzy do długich wątków. Ale ale. Czy "Rozmówki towarzyskie" to nie to samo co "Forum Plotkowe"? I jeszcze jedno. Wyniki matur dostałyśmy 2 tygodnie temu, wyniki rekrutacji mogą ciągnąć się do września (rekrutacje uzupełniające). I nie widze powodu zeby watek "Maturzystki 2006" miał zniknąć wraz z końcem matur - 31 maja. Bo mimo że matura sie skończyła, to my nadal jesteśmy maturzystkami 2006. I nawiasem mówiąc bedziemy nimi do końca życia, tak jak kolejne roczniki matur nimi będą. Nie wiem kiedy umrze wątek, nie wiem czy umrze śmiercia samoistną, czy też zostanie skasowany czy cokolwiek - i chyba nikt nie wie więc nie ma sensu zadawać pytań kiedy się on zakończy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
W sumie, teraz pomyślałam, od ilu postów są tak zwane "tasiemce"?
O nasz wątek już się nie pytam, bo to naprawdę długaśny watek. Joey masz racje, pomysł jest ciekawy, ale rzeczywiście ktos musiałby nad tym czuwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie jest to pierwsza dyskusja o nabijaniu postów jak wspomniałam.Znalazłam wątek o którym wcześniej wspomniałam i jeszcze raz przeczytałam go od "A" do "Z".Ma tylko 3 strony i polecam także Wam jego lekturę : Post pod postem
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maturzystki 2005 jakoś nie mają aktywnego wątku,ale aż mnie korci,by go podbić ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem dobrym rozwiązaniem byłoby utworzenie osobnego pod-forum (np. zaproponowane wcześniej Rozmówki towarzyskie) na Grach
![]()
#127 |
Zakorzenienie
|
Natii4 przecież nikt Ci nie zabrania podbić wątku o Maturzystkach2005
![]() Jak również nie wiem dlaczego tegoroczne miałyby tylko ściśle pisać o maturach .Nie samymi maturami żyją maturzystki-wszystkich roczników ![]()
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Natii, w sumie masz racje, ale to prawie to samo czy byśmy pisały w wątku "Co teraz wcinasz przed monitorem" czy na maturzystkach i tak post się nabija i tak.
Złosiu chyba nam uciekł.... |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Do tych wątków które już istnieją i do dziewczyn-nic nie mam, sama nawet niekiedy biore udział w podobnych wątkach (typu "mundialowi przystojniacy", gdzie tez dosyć często odbiega się od tematu), ale uważam że dobrze by było zrobić właśnie takie podforum o jakim pisała Rzastin, albo jak teraz właśnie doczytalam-Natka. A czy będą posty liczone czy nie-mi jest to obojętne, ale skoro niektórzy uważają, że inni sobie posty nabijają w takich wątkach-to może lepiej ten licznik wyłączyć.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ prosze, podbij wasz wątek. I życzę wam żeby urósł do takich rozmiarów jak Maturzystki 2006, i żebyście poczuły taką więź jak maturzystki 2006. W ogóle to chyba kiedyś na całym plotkowym licznik nie działał, czy się mylę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wszystkie tasiemcowe wątki są tylko dla wybranych ![]() Myślę, że to dobry pomysł... poprzenosić to gdzieś. Też troszkę ponarzekam ![]() Nie jestem tutaj aż tak długo jak niektóre z Was (np. od 2003/2004) ale i ja zauważam wielką różnicę... coraz więcejmłodych (żeby nie powiedzieć dzieci... ![]() ![]() Niestety (albo i stety) selekcji ( ![]() Mi też brakuje tego starego Wizażu, ale niestety wszystko się zmienia... ![]() Plotkowe przeżywa wielkie BUM, mam nadzieję, ze na nim się skończy ![]() ![]() ![]() EDIT: i jeszcze napomknę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#133 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Poza tym wystarczylo pootwierac linki na pierwszej stronie tego tematu by zobaczyc, ze nie tylko maurzystkowy watek poddalysmy pod pomysl przeniesienia z plotkowego na gry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Zwisa mi to ogólnie gdzie znajdzie się wątek maturzystkowy, bo niezależnie od tego gdzie będzie, nadal będę się w nim udzielała
![]() ![]() A nawiązując do tego o czym rozmawiamy i jak traktujemy obcych: Dziwne, żebyśmy wciąż rozmawiały o maturze ![]() ![]() ![]() Co do traktowania osób, które zaglądały na maturzystkowy wątek, to szczerze sobie nie przypominam ![]()
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahhhh wy mowicie ze to my maturzystki zbieramy sie w kupe i wzajemnie bronimy... skoro Nati zaprosila do dyskusji w innym watku "kolezanki" tak i my chcemy bronic sie nawzajem Dziewczyny bez sensu jest gadanie na ten temat zlikwidowalismy karme - jest ok zlikwidujcie posty- tez bedzie ok wtedy wszystko bedzie rowne
![]() |
#136 |
BAN stały
|
Tych wątków jest sporo do przeniesienia, tylko czy wszytsko na gry pasuje?
Dla jednego będzie na gry dla drugiego na plotkowe i takim sposobem do niczego nie dojdziemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tak dawno był jeden ciekawy (moim zdaniem) wątek i raptem kilka osób się w nim wypowiadało,w tej liczbie ja.Więc w sumie nie wiem czego chcecie?O co Wam chodzi?Jak się pojawi jakiś ciekawy wątek to jest omijany szerokim łukiem,a burzycie się przeciw wątkom typu maturzystki-gdzie ktoś chce rozmawiać . Naprawdę nie rozumiem ![]() BTW Zajrzał ktokolwiek do linka,który podałam? Bo jak na razie nie widzę odzewu .
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skimos niektóre z was zwracają uwagę na to,że jest wiele takich wątków nabijaczy postów, gdzie pisze się pierdoły,ale nie zauważacie tego,że same macie taki wątek. Nie rozumiesz tego co tu piszę-to poczytaj jeszcze raz wszystkie moje wypowiedzi w tym wątku. Napisałam co mi przeszkadza w waszym wątku. Nie wiesz jaka jest moja opinia na główne pytanie tego wątku? ![]() Czuje wieź z wieloma Wizażankami i dlatego mam je wszystkie na gg, mam ich nr telefonów, a nie prowadzę z nimi rozmowy na forum. Tych, których nie mam na gg to wiem do czego służy PW i wysłam takie wiadomości, o których nie muszą wiedzieć wszyscy. Jeszcze coś na koniec-nie musicie się bawić w pisanie białym kolorem waszych postów-w tym wątku kilkakrotnie już to zrobiłyście,więc nie wiem kogo chcecie przeczytrzyć. I dziękuję za nazwaniem mnie śledczym-cała przyjemność po mojej stronie ...... Freso ja zajrzałam do tego wątku. EDIT-ha! Czkekałam kiedy napiszecie,że koleżanki tu zaprosiłam. Tylko droga była odwrotna. Najpierw w tamtym wątku dziewczyny napisały co sądzą o wątkach tasiemcach,a dopiero potem powstał ten wątek. U was było tak,że ktoś napisał-chodźcie tu,bo chcą nas przenieś. Idziemy się bronić ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#141 |
BAN stały
|
Natii, ale czy to oznacza, ze na forum już nie możemy porozmawiać?
Ja wiem o co Ci chodzi- o to, ze to jest forum w forum, że piszemy o wszytskim i o nczym, z jednej strony to rozumiem, bo trochę mnie denerwuje gdy inne maturzystki piszą co właśnie zjadły, ale z drugiej, nie, bo jestem jedną z maturzystek. Dobrze przecież, ze wizaz łączy ludzi na tyle, ze potem się spotykają, umawiają gdzieś, że sie wspierają. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, kompletnie mi nie przeszkadza to, że macie miejsce w sieci tutaj, i olewam też Wasze nabijanie sobie postów. (Dla mnie to akurat jest żaden powód do dumy mieć więcej postów niż choćby Szefowa, mój licznik bije mi po oczach ![]() Przeszkadza mi to, że takie wątki jak ten Wasz zdominowały forum. Wasz wątek jest i w zamiarze ''szlachetny'' ale niczym się nie różni od Mafii. Niczym, powtórzę, tam piszemy, jeśli chcemy, że musimy na jutro napisać pracę (''poważne''), że trzeba się oderwać by zrobić sprawozdania (''poważne''), że szef jest taki/śmaki (''poważne'') jak i o tym, że: idę po herbatę. Tak, jest problem z klikaniem od razu na 2 stronę, bo z potem 3-cia jest 2gą, itd - taki sam jak dla Was z klinkięciem na ''gry'' -> ale Wy macie łatwiej, podforum jest na wierzchu, jeśli już chodzi o szczegóły. Efekt jest taki, że forum jest mocno zaśmiecone, osobiście jestem tym bardzo zniechęcona, i nie jestem w tym poglądzie odosobniona, ale dla mnie to lepiej zatem ![]() ![]() Nie zauważacie być może, czego nie piszę złośliwie, że przez taki śmietnik, jaki z plotkowego się zrobił w chwili obecnej, założyło na forum czapkę niewidkę wiele Wartościowych Wizażanek. Nic do Was, Koleżanki ![]() ![]() Podforum zostało zdominowane przez ''Was'', Miłośnikow Różności ![]() Na razie to jest u użytkowników czapka-niewidka na głowach, z czasem przestaną, przestaniemy w ogóle tu przychodzić, i to nie jest groźba, bo wszyscy ![]() Wasz (mturalny) wątek także nadaje się do przeniesienia, bo jest wątkiem dla określonej grupy użytkowników, a Straszny Wątek w założeniu takim nie jest, nie jest powiedziane, że tasiemce są be. Tasiemce są świetne, choćby ''co jesz'', czy ''czego słuchasz'', pogoda, itd. Ale to topiki dla każdego Uszanujmy siebie nawzajem i nie pyszczmy na siebie. Jeżeli chodzi o moje zdanie proszę o uporządkowanie forum i przeniesienie wątków. W tym maturzystek, bo nie będzie sprawiedliwe zostawienie ''Waszego'' wątku, a przeniesienie np. gimnazjalistek i reszty. Apeluję o przeniesienie roczników, szkolnych, i tym podobnych, a i tak zostanie sporo ''głupotek'' ![]() ![]() Klej do znaczków też jest wątkiem na gry. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli generalnie zgadzam się z Fresa w 100 % ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli naprawdę myślałaś, że wydaje nam się, że nikt tego nie zauważy to... rozwaliłaś mnie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
A mnie się spodobała ta nazwa: ''łączcie się''. Ale uważam, ze warto to połączyć z ''grami'', bez przesady, ile tych poforów, cała strona to wkrótce będą podfora :P.
![]() |
#149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe. Na początku jest na biało,a jak podświetlisz to widzisz tekst. Atrament sympatyczny na forum ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=40181 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=40192 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=40187 Cytat:
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
taki maly off topic : Aeterna swietny avatarek
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.