Czy można byłoby przenieść niektóre wątki na gry? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-07-24, 13:05   #121
Joey
Zakorzenienie

Dot.: Czy można byłoby przenieść niektóre wątki na gry?

Cytat:
Napisane przez rzastin
Przejrzałam znów Plotkowe i uważam, że ten pomysł jest jednak ok:

Może stworzyć podforum "Najpopularniejsze wątki"- gdzie automatycznie przerzucane beda wątki powyżej pewnej ilości wpisów.
Pomysł jest dobry, ale jestem za tym, aby te wątki nie były przerzucane automatycznie, tylko żeby ktoś to robił Bo przecież i wśród "tasiemców" można znaleźć interesujące wątki, które nie są "o wszystkim i o niczym" (przykład: "Straszny wątek" ).
Joey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:06   #122
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez awia
skimos - wyobraz sobie ze wiem co to jest ironia. a teraz Cie zaskocze - potrafie ja nawet wyczuć. i użyć.

skimos - raz jeszcze. coz za dyplomacja. zaprosilam wizazanki na plotkowe by poznac ich opinie.
kazdy i tak wie o co chodzi...
Jeśli Cię uraziłam to przepraszam.
Hmm każdy wie o co chodzi? Jak widac ty nie wiedziałaś (a może jest takich osób więcej) więc napisałam. NIe sformułowałam posta "Chodźcie szybko brońmy się bo nam liczniki skasują" ;-p

Podsumowując - zgadzamy się na likwidację licznika - ot, choćby tylko na naszym wątku jeśli to tak komuś przeszkadza i myśli ze piszemy posty tylko dla powiększania owej liczby. A dlaczego protestujemy przeciw Grom? Bo matura to nie gra, ot dlaczego. Pojawił się tu pomysł by utworzyć forum "Rozmówki towarzyskie" - i nawet pomyślałam że to dobry pomysł, bez liczników, bez jakichś komentarzy do długich wątków. Ale ale. Czy "Rozmówki towarzyskie" to nie to samo co "Forum Plotkowe"?
I jeszcze jedno. Wyniki matur dostałyśmy 2 tygodnie temu, wyniki rekrutacji mogą ciągnąć się do września (rekrutacje uzupełniające). I nie widze powodu zeby watek "Maturzystki 2006" miał zniknąć wraz z końcem matur - 31 maja. Bo mimo że matura sie skończyła, to my nadal jesteśmy maturzystkami 2006. I nawiasem mówiąc bedziemy nimi do końca życia, tak jak kolejne roczniki matur nimi będą.
Nie wiem kiedy umrze wątek, nie wiem czy umrze śmiercia samoistną, czy też zostanie skasowany czy cokolwiek - i chyba nikt nie wie więc nie ma sensu zadawać pytań kiedy się on zakończy.

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:08   #123
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

W sumie, teraz pomyślałam, od ilu postów są tak zwane "tasiemce"?
O nasz wątek już się nie pytam, bo to naprawdę długaśny watek.

Joey masz racje, pomysł jest ciekawy, ale rzeczywiście ktos musiałby nad tym czuwać.
Malutka466 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:08   #124
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez awia
freso - odsylam po raz kolejny od poczatku watka
nikt sie nikogo nie uczepil, wyszedl z propozycja

nie róbmy z maturzystek pokrzywdzonych i biednych
bo cos sie od nich chce
tu chodzi tylko o przesuniecie na inne forum, co nie powinno w niczym przeszkadzac
nie powinno, ale przeszkadza, bo na grach posty nie sa naliczane
i tyle w tym temacie.
Awio,śledzę ten wątek od początku .Zawsze czytam wszystko dokładnie zanim się wypowiem .
Nie jest to pierwsza dyskusja o nabijaniu postów jak wspomniałam.Znalazłam wątek o którym wcześniej wspomniałam i jeszcze raz przeczytałam go od "A" do "Z".Ma tylko 3 strony i polecam także Wam jego lekturę :

Post pod postem

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:09   #125
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos
I jeszcze jedno. Wyniki matur dostałyśmy 2 tygodnie temu, wyniki rekrutacji mogą ciągnąć się do września (rekrutacje uzupełniające). I nie widze powodu zeby watek "Maturzystki 2006" miał zniknąć wraz z końcem matur - 31 maja. Bo mimo że matura sie skończyła, to my nadal jesteśmy maturzystkami 2006. I nawiasem mówiąc bedziemy nimi do końca życia, tak jak kolejne roczniki matur nimi będą.
Nie wiem kiedy umrze wątek, nie wiem czy umrze śmiercia samoistną, czy też zostanie skasowany czy cokolwiek - i chyba nikt nie wie więc nie ma sensu zadawać pytań kiedy się on zakończy.
Widzę,że nadal nie rozumiesz tego o czym piszemy. Czy rozmowy o tym co właśnie zjadłam uważasz za normalne w wątku o maturzystkach?

Maturzystki 2005 jakoś nie mają aktywnego wątku,ale aż mnie korci,by go podbić Pogadamy sobie o maturach sprzed roku

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:12   #126
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Moim zdaniem dobrym rozwiązaniem byłoby utworzenie osobnego pod-forum (np. zaproponowane wcześniej Rozmówki towarzyskie) na Grach
Stary 2006-07-24, 13:13   #127
Fresa
Zakorzenienie

Natii4 przecież nikt Ci nie zabrania podbić wątku o Maturzystkach2005 .
Jak również nie wiem dlaczego tegoroczne miałyby tylko ściśle pisać o maturach .Nie samymi maturami żyją maturzystki-wszystkich roczników .

Stary 2006-07-24, 13:15   #128
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Natii, w sumie masz racje, ale to prawie to samo czy byśmy pisały w wątku "Co teraz wcinasz przed monitorem" czy na maturzystkach i tak post się nabija i tak.

Złosiu chyba nam uciekł....
Stary 2006-07-24, 13:18   #129
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa
Natii4 przecież nikt Ci nie zabrania podbić wątku o Maturzystkach2005 .
Jak również nie wiem dlaczego tegoroczne miałyby tylko ściśle pisać o maturach .Nie samymi maturami żyją maturzystki-wszystkich roczników .
Freso-dla mnie wątek o Maturzystkach 2006 jest jedną wielką rozmową na gadu-gadu. Gadanie o niczym. W powtórzę jeszcze raz forum w forum. Poczytaj trochę ich wątek

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2006-07-24, 13:20   #130
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joey
Pomysł jest dobry, ale jestem za tym, aby te wątki nie były przerzucane automatycznie, tylko żeby ktoś to robił Bo przecież i wśród "tasiemców" można znaleźć interesujące wątki, które nie są "o wszystkim i o niczym" (przykład: "Straszny wątek" ).
Ja sie zgadzam z Wami obiema Właśnie weszłam na forum redakcyje, żeby założyć identyko wątek,bo za niedługo na plotkowym będą tylko wątki typu "roczniki od 19...do 2006 -łączcie się", "maturzystki '96-2010 łączcie się", dziewczyny z miseczką A,B,C,D,E, blondynki, brunetki, rude, niskie, wysokie, ze stopą 37, 39, te które mają okres na początku miesiąca i te co na końcu itd. itd.-lączcie się
Do tych wątków które już istnieją i do dziewczyn-nic nie mam, sama nawet niekiedy biore udział w podobnych wątkach (typu "mundialowi przystojniacy", gdzie tez dosyć często odbiega się od tematu), ale uważam że dobrze by było zrobić właśnie takie podforum o jakim pisała Rzastin, albo jak teraz właśnie doczytalam-Natka. A czy będą posty liczone czy nie-mi jest to obojętne, ale skoro niektórzy uważają, że inni sobie posty nabijają w takich wątkach-to może lepiej ten licznik wyłączyć..
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:21   #131
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
Widzę,że nadal nie rozumiesz tego o czym piszemy. Czy rozmowy o tym co właśnie zjadłam uważasz za normalne w wątku o maturzystkach?

Maturzystki 2005 jakoś nie mają aktywnego wątku,ale aż mnie korci,by go podbić Pogadamy sobie o maturach sprzed roku
Nati: po kolei. Więc zmieniając temat na inny niż MATURA mam zmieniać wątek? I rozumiem wszystkich którzy tu piszą, za wyjątkiem Ciebie (nie to że się czepiam, ale po prostu nie wiem o co Ci tak narawdę chodzi i jaka jest twoja końcowa opinia na główne pytanie tego wątku).
Ależ prosze, podbij wasz wątek. I życzę wam żeby urósł do takich rozmiarów jak Maturzystki 2006, i żebyście poczuły taką więź jak maturzystki 2006.

W ogóle to chyba kiedyś na całym plotkowym licznik nie działał, czy się mylę?

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-24, 13:21   #132
jaszmurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joey
Dokładnie
Nie wszystkie tasiemcowe wątki są tylko dla wybranych
Myślę, że to dobry pomysł... poprzenosić to gdzieś.
Też troszkę ponarzekam
Nie jestem tutaj aż tak długo jak niektóre z Was (np. od 2003/2004) ale i ja zauważam wielką różnicę... coraz więcejmłodych (żeby nie powiedzieć dzieci... ) tu zagląda.
Niestety (albo i stety) selekcji () przeprowadzić nie można- i każdy ma prawo do udzielania się na forum.
Mi też brakuje tego starego Wizażu, ale niestety wszystko się zmienia...
Plotkowe przeżywa wielkie BUM, mam nadzieję, ze na nim się skończy i ta zaraza nie dosięgnie innych

EDIT: i jeszcze napomknę Ja nie zauważam ilości postów. Jakoś nie zwracam na nie uwagi. Są to są (już gdzieś napisałam, że nie rozumiem wątków typu : "o jejku to mój 500/ 1000 post " Gdyby nie taki wątek ja wcale bym o tym nie wiedziała ).

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:22   #133
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez natka_pietruszki
Jeśli o mnie chodzi - jest mi to całkowicie obojętne Przeniesienie nas gdziekolwiek - choćby na Gry - nie jest dla mnie żadnym problemem.

Jeśli mam być szczera - liczne wątki "rocznikowe" na Plotkowym mi także nieco przeszkadzają
I o takie rowniez nam chodzi Watek mautrzystkowy jest po obstrzalem dlatego, ze jako jedyny zaczal sie bronic.

Poza tym wystarczylo pootwierac linki na pierwszej stronie tego tematu by zobaczyc, ze nie tylko maurzystkowy watek poddalysmy pod pomysl przeniesienia z plotkowego na gry.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:25   #134
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Zwisa mi to ogólnie gdzie znajdzie się wątek maturzystkowy, bo niezależnie od tego gdzie będzie, nadal będę się w nim udzielała Jak dla mnie można w nim wyłączyć funkcję nabijania postów, jest mi to obojętne. Ale może nie popadajmy w paranoję i nie przerzucajmy nas na gry

A nawiązując do tego o czym rozmawiamy i jak traktujemy obcych: Dziwne, żebyśmy wciąż rozmawiały o maturze Może inni tego nie zrozumieją, ale stworzyłyśmy sobie taki mały światek (co nie oznacza, że oderwałyśmy się od pozostałych! Bo ja tak samo udzielam się na całym forum, jak się udzielałam) Rozwinęły się pewne przyjaźnie, poznałyśmy się nawzajem, gadamy o dietach, rodzicach, miłostkach, seksie i również o goleniu nóg. "Maturzystki"- To to, co nas łączy, od tego rozpoczęła się nasza przyjaźń, dzięki temu się poznałyśmy i zaprzyjaźniłyśmy się, bo razem, w tym samym roku zdawałyśmy maturę. To skoro Wam tak przeszkadza, że w tytule wątku jesteśmy "Maturzystkami" a rozmawiamy o wszystkim (Oh my God! ) to zmieńmy tytuł? "Maturzystki rozmawiające nie tylko o maturze (wiem, że to paradoks)"

Co do traktowania osób, które zaglądały na maturzystkowy wątek, to szczerze sobie nie przypominam Nie będę się przebijała przez wątek, żeby sprawdzić jak się rozmowa potoczyła, ale jakoś dziwnie nie sądze, żeby ktokolwiek został wyrzucony z wątku.
Stary 2006-07-24, 13:25   #135
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
Jeżeli któraś z was ma ochotę brać udział w dyskusji na temat nabijaczy postów to zapraszam na Techniczne-maturzystki bronią swojego wątku zaciekle ....

Ahhhh wy mowicie ze to my maturzystki zbieramy sie w kupe i wzajemnie bronimy...

skoro Nati zaprosila do dyskusji w innym watku "kolezanki" tak i my chcemy bronic sie nawzajem

Dziewczyny bez sensu jest gadanie na ten temat

zlikwidowalismy karme - jest ok
zlikwidujcie posty- tez bedzie ok

wtedy wszystko bedzie rowne

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:26   #136
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Tych wątków jest sporo do przeniesienia, tylko czy wszytsko na gry pasuje?
Dla jednego będzie na gry dla drugiego na plotkowe i takim sposobem do niczego nie dojdziemy.
Stary 2006-07-24, 13:27   #137
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
Freso-dla mnie wątek o Maturzystkach 2006 jest jedną wielką rozmową na gadu-gadu. Gadanie o niczym. W powtórzę jeszcze raz forum w forum. Poczytaj trochę ich wątek
Natii4 ,kiedyś tam zajrzałam i wcale nie przeszkadza mi o czym tam rozmawiają.Po prostu więcej nie wchodzę.Natomiast co się tyczy forum w forum ,to jest o wiele więcej takich wątków.Czasami aż człowiekowi przykro,bo chciałby coś ciekawego powiedzieć i nie ma gdzie,ani do kogo.
Nie tak dawno był jeden ciekawy (moim zdaniem) wątek i raptem kilka osób się w nim wypowiadało,w tej liczbie ja.Więc w sumie nie wiem czego chcecie?O co Wam chodzi?Jak się pojawi jakiś ciekawy wątek to jest omijany szerokim łukiem,a burzycie się przeciw wątkom typu maturzystki-gdzie ktoś chce rozmawiać .
Naprawdę nie rozumiem .

BTW
Zajrzał ktokolwiek do linka,który podałam?
Bo jak na razie nie widzę odzewu .

Stary 2006-07-24, 13:30   #138
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos
Nati: po kolei. Więc zmieniając temat na inny niż MATURA mam zmieniać wątek? I rozumiem wszystkich którzy tu piszą, za wyjątkiem Ciebie (nie to że się czepiam, ale po prostu nie wiem o co Ci tak narawdę chodzi i jaka jest twoja końcowa opinia na główne pytanie tego wątku).
Ależ prosze, podbij wasz wątek. I życzę wam żeby urósł do takich rozmiarów jak Maturzystki 2006, i żebyście poczuły taką więź jak maturzystki 2006.

W ogóle to chyba kiedyś na całym plotkowym licznik nie działał, czy się mylę?

Skimos niektóre z was zwracają uwagę na to,że jest wiele takich wątków nabijaczy postów, gdzie pisze się pierdoły,ale nie zauważacie tego,że same macie taki wątek. Nie rozumiesz tego co tu piszę-to poczytaj jeszcze raz wszystkie moje wypowiedzi w tym wątku. Napisałam co mi przeszkadza w waszym wątku. Nie wiesz jaka jest moja opinia na główne pytanie tego wątku? Hmmm-rzeczywiście trudno po moich postach dojść do tej odpowiedzi.

Czuje wieź z wieloma Wizażankami i dlatego mam je wszystkie na gg, mam ich nr telefonów, a nie prowadzę z nimi rozmowy na forum. Tych, których nie mam na gg to wiem do czego służy PW i wysłam takie wiadomości, o których nie muszą wiedzieć wszyscy.

Jeszcze coś na koniec-nie musicie się bawić w pisanie białym kolorem waszych postów-w tym wątku kilkakrotnie już to zrobiłyście,więc nie wiem kogo chcecie przeczytrzyć. I dziękuję za nazwaniem mnie śledczym-cała przyjemność po mojej stronie ......

Freso ja zajrzałam do tego wątku.

EDIT-ha! Czkekałam kiedy napiszecie,że koleżanki tu zaprosiłam. Tylko droga była odwrotna. Najpierw w tamtym wątku dziewczyny napisały co sądzą o wątkach tasiemcach,a dopiero potem powstał ten wątek. U was było tak,że ktoś napisał-chodźcie tu,bo chcą nas przenieś. Idziemy się bronić

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2006-07-24, 13:30   #139
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniess
Zwisa mi to ogólnie gdzie znajdzie się wątek maturzystkowy, bo niezależnie od tego gdzie będzie, nadal będę się w nim udzielała Jak dla mnie można w nim wyłączyć funkcję nabijania postów, jest mi to obojętne. Ale może nie popadajmy w paranoję i nie przerzucajmy nas na gry

A nawiązując do tego o czym rozmawiamy i jak traktujemy obcych: Dziwne, żebyśmy wciąż rozmawiały o maturze Może inni tego nie zrozumieją, ale stworzyłyśmy sobie taki mały światek (co nie oznacza, że oderwałyśmy się od pozostałych! Bo ja tak samo udzielam się na całym forum, jak się udzielałam) Rozwinęły się pewne przyjaźnie, poznałyśmy się nawzajem, gadamy o dietach, rodzicach, miłostkach, seksie i również o goleniu nóg. "Maturzystki"- To to, co nas łączy, od tego rozpoczęła się nasza przyjaźń, dzięki temu się poznałyśmy i zaprzyjaźniłyśmy się, bo razem, w tym samym roku zdawałyśmy maturę. To skoro Wam tak przeszkadza, że w tytule wątku jesteśmy "Maturzystkami" a rozmawiamy o wszystkim (Oh my God! ) to zmieńmy tytuł? "Maturzystki rozmawiające nie tylko o maturze (wiem, że to paradoks)"

Co do traktowania osób, które zaglądały na maturzystkowy wątek, to szczerze sobie nie przypominam Nie będę się przebijała przez wątek, żeby sprawdzić jak się rozmowa potoczyła, ale jakoś dziwnie nie sądze, żeby ktokolwiek został wyrzucony z wątku.
10000000% racji

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-24, 13:33   #140
k-n
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joey
Popieram pomysł Agi Jestem za usunięciem licznika - albo schowaniem, tak żeby był widoczny tylko w profilu. Zawsze przecież można spojrzeć na podpisy pod nickiem: zakorzenienie, uzależnienie, rozeznanie i tak dalej.
Kiedyś licznik był widoczny jedynie w profilu i powrót do tego byłby bardzo dobrym rozwiązaniem
Stary 2006-07-24, 13:34   #141
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Natii, ale czy to oznacza, ze na forum już nie możemy porozmawiać?
Ja wiem o co Ci chodzi- o to, ze to jest forum w forum, że piszemy o wszytskim i o nczym, z jednej strony to rozumiem, bo trochę mnie denerwuje gdy inne maturzystki piszą co właśnie zjadły, ale z drugiej, nie, bo jestem jedną z maturzystek.

Dobrze przecież, ze wizaz łączy ludzi na tyle, ze potem się spotykają, umawiają gdzieś, że sie wspierają.
Stary 2006-07-24, 13:34   #142
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joey
A może lepiej nie tworzyć nowego podforum, tylko zmienić nazwę gier - niech będzie np: ''gry i inne tasiemce'' czy coś...

Dziewczyny, kompletnie mi nie przeszkadza to, że macie miejsce w sieci tutaj, i olewam też Wasze nabijanie sobie postów.
(Dla mnie to akurat jest żaden powód do dumy mieć więcej postów niż choćby Szefowa, mój licznik bije mi po oczach , święcąc bezlitośnie, ile czasu się tu przeopieprzałam (przepraszam za dosadność wyrażenia)).

Przeszkadza mi to, że takie wątki jak ten Wasz zdominowały forum. Wasz wątek jest i w zamiarze ''szlachetny'' ale niczym się nie różni od Mafii.

Niczym, powtórzę,
tam piszemy, jeśli chcemy, że musimy na jutro napisać pracę (''poważne''), że trzeba się oderwać by zrobić sprawozdania (''poważne''), że szef jest taki/śmaki (''poważne'') jak i o tym, że: idę po herbatę.

Tak, jest problem z klikaniem od razu na 2 stronę, bo z potem 3-cia jest 2gą, itd - taki sam jak dla Was z klinkięciem na ''gry'' -> ale Wy macie łatwiej, podforum jest na wierzchu, jeśli już chodzi o szczegóły.

Efekt jest taki, że forum jest mocno zaśmiecone, osobiście jestem tym bardzo zniechęcona, i nie jestem w tym poglądzie odosobniona, ale dla mnie to lepiej zatem , bo przestanę się w końcu i ja udzielać i nie będę tyle marnować czasu ''na głupotach'' .

Nie zauważacie być może, czego nie piszę złośliwie, że przez taki śmietnik, jaki z plotkowego się zrobił w chwili obecnej, założyło na forum czapkę niewidkę wiele Wartościowych Wizażanek.

Nic do Was, Koleżanki , naturalnie nie mam, ale przykro mi, że nie spotykam już tak często (czytaj: rzadko się pojawiają te osoby z czymś ''dłuższym'' do powiedzenia), czy tak zaangażowanych, (bo i po co?), postów Cattt np. czy wielu innych Dziewczyn).

Podforum zostało zdominowane przez ''Was'', Miłośnikow Różności i spora grupa osób czuje się zepchnięta na margines, nie znajdując już dla siebie tutaj miejsca.
Na razie to jest u użytkowników czapka-niewidka na głowach, z czasem przestaną, przestaniemy w ogóle tu przychodzić, i to nie jest groźba, bo wszyscy są dorośli, tylko takie chyba wołanie na puszczy o to, aby pozwolono odetchnąć innym i ''wrócić tutaj'', do takiego Forum, jakim było ono kiedyś.

Wasz (mturalny) wątek także nadaje się do przeniesienia, bo jest wątkiem dla określonej grupy użytkowników, a Straszny Wątek w założeniu takim nie jest, nie jest powiedziane, że tasiemce są be.
Tasiemce są świetne, choćby ''co jesz'', czy ''czego słuchasz'', pogoda, itd. Ale to topiki dla każdego

Uszanujmy siebie nawzajem i nie pyszczmy na siebie.

Jeżeli chodzi o moje zdanie proszę o uporządkowanie forum i przeniesienie wątków. W tym maturzystek, bo nie będzie sprawiedliwe zostawienie ''Waszego'' wątku, a przeniesienie np. gimnazjalistek i reszty.

Apeluję o przeniesienie roczników, szkolnych, i tym podobnych, a i tak zostanie sporo ''głupotek'' już w stylu - ten/tamten idol, czy ten chłopak mnie kocha?, ile szamponu zużywasz co mesiąc...
Klej do znaczków też jest wątkiem na gry.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:34   #143
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa
Natii4 ,kiedyś tam zajrzałam i wcale nie przeszkadza mi o czym tam rozmawiają.Po prostu więcej nie wchodzę.Natomiast co się tyczy forum w forum ,to jest o wiele więcej takich wątków.Czasami aż człowiekowi przykro,bo chciałby coś ciekawego powiedzieć i nie ma gdzie,ani do kogo.
Nie tak dawno był jeden ciekawy (moim zdaniem) wątek i raptem kilka osób się w nim wypowiadało,w tej liczbie ja.Więc w sumie nie wiem czego chcecie?O co Wam chodzi?Jak się pojawi jakiś ciekawy wątek to jest omijany szerokim łukiem,a burzycie się przeciw wątkom typu maturzystki-gdzie ktoś chce rozmawiać .
Naprawdę nie rozumiem .

BTW
Zajrzał ktokolwiek do linka,który podałam?
Bo jak na razie nie widzę odzewu .
Ja to samo-weszłam raz i już więcej nie wchodzę Jedyne co mi troszkę przeszkadza to to, że wchodze na plotkowe, a tam same wątki typu łączcie się..Może pod-forum będzie sie nazywało 'łączcie się'...(i nie chodzi tutaj o to, że jestem zazdrosna o te wątki jak to któraś dziewczyna stwierdziła na pierwszej str.).
Czyli generalnie zgadzam się z Fresa w 100 %
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-24, 13:35   #144
jaszmurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4

Jeszcze coś na koniec-nie musicie się bawić w pisanie białym kolorem waszych postów-w tym wątku kilkakrotnie już to zrobiłyście,więc nie wiem kogo chcecie przeczytrzyć. I dziękuję za nazwaniem mnie śledczym-cała przyjemność po mojej stronie ......

Natii a gdzie tak jest napisane ?? Ja jakaś ciemna jestem

wyloguj
Stary 2006-07-24, 13:35   #145
rzastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joey
Wolalabym, żeby watki przenoszone były automatycznie- uniknie się wtedy niepotrzebnych pytań i pretensji, że jeden jest przeniesiony, a inny nie. To nie jest podział na watki 'o wszystkim i o niczym', ale na takie, które blokuja pierwszą stronę forum.

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:36   #146
jaszmurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake
Ja to samo-weszłam raz i już więcej nie wchodzę Jedyne co mi troszkę przeszkadza to to, że wchodze na plotkowe, a tam same wątki typu łączcie się..Może pod-forum będzie sie nazywało 'łączcie się'...(i nie chodzi tutaj o to, że jestem zazdrosna o te wątki jak to któraś dziewczyna stwierdziła na pierwszej str.).
Czyli generalnie zgadzam się z Fresa w 100 %
Łączcie się a do tego "nie jesteś w temacie? nie zaglądaj!!"

wyloguj
Stary 2006-07-24, 13:38   #147
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Cytat:
Napisane przez natii4

Jeszcze coś na koniec-nie musicie się bawić w pisanie białym kolorem waszych postów-w tym wątku kkakrotnie już to zrobiłyście,więc nie wiem kogo chcecie przeczytrzyć.
O kurde, ale jeśli mamy ochotę tak pisać- białym kolorem, to możemy, czy nie bardzo? Czy kogoś mamy poprosić o zgodę?
Jeśli naprawdę myślałaś, że wydaje nam się, że nikt tego nie zauważy to... rozwaliłaś mnie Po prostu to taki nasz sposób, żeby przekazywać sobie jakiśtam rodzaj wiadomości (w większości były to jakieś sprawy sercowe ) LOL

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-24, 13:40   #148
Aeterna
Zakorzenienie

A mnie się spodobała ta nazwa: ''łączcie się''. Ale uważam, ze warto to połączyć z ''grami'', bez przesady, ile tych poforów, cała strona to wkrótce będą podfora :P.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-24, 13:41   #149
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszmurka
Natii a gdzie tak jest napisane ?? Ja jakaś ciemna jestem

Hehe. Na początku jest na biało,a jak podświetlisz to widzisz tekst. Atrament sympatyczny na forum

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=40181
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=40192
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=40187

Cytat:
O kurde, ale jeśli mamy ochotę tak pisać- białym kolorem, to możemy, czy nie bardzo? Czy kogoś mamy poprosić o zgodę?
Jeśli naprawdę myślałaś, że wydaje nam się, że nikt tego nie zauważy to... rozwaliłaś mnie Po prostu to taki nasz sposób, żeby przekazywać sobie jakiśtam rodzaj wiadomości (w większości były to jakieś sprawy sercowe ) LOL
Oczywiście,że można pisać białym kolorem,ale takie pisanie kojarzy mi się z atramentem sympatycznym. Ukrywanie czegoś przed innymi.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2006-07-24, 13:42   #150
1141655
Zakorzenienie

taki maly off topic : Aeterna swietny avatarek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości