Mielno - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-27, 16:35   #121
leal93
Raczkowanie

Dot.: Mielno

Cytat:
Napisane przez balsam_do_ciala Pokaż wiadomość
Ja myśle że spokojnie wpuszczą, piszesz że koleżanki będą miały po 18 więc pewnie pierwszą, drugą sprawdzą o ile wogóle sprawdzą i dalej przepuszczą, tak jak mówie mnie tam dawno nie było ale myślę że 17 to prawie jak osiemnaście i nie wyglądasz na 14letnią dziewczynkę, no chyba że taka uroda lekki makijaż, obcasy to nie wymóg robienia się na straszą ale jak lubisz to proszę bardzo i będzie wporządku Bardziej bałabym się o Senso, ale nic niemożna przewidzieć ... jedź !!!napewno świetnie będziesz się bawić, ja przezyłam tam w twoim wieku świetne imprezy więc życze ci tego samego... a jeszcze być może gdzieś obok siebie tam przemkniemy
Możliwe że się gdzieś miniemy w jakim terminie planujesz wyjazd? My w drugiej połowie lipca chciałyśmy.
Co do Senso to chyba nawet nie będę próbowac tam wejść bo czytałam że tam dość ostra ochrona ale myślę że Bajka czy tam Troll mi w zupełności wystarczą. A to prawda że tam dość niebezpiecznie wieczorem? Znaczy zależy jak rozumieć niebezpiecznie hehe ale chodzi mi o to czy dużo jest takich typów na których należy uważać.
leal93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 15:31   #122
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez leal93 Pokaż wiadomość
Możliwe że się gdzieś miniemy w jakim terminie planujesz wyjazd? My w drugiej połowie lipca chciałyśmy.
Co do Senso to chyba nawet nie będę próbowac tam wejść bo czytałam że tam dość ostra ochrona ale myślę że Bajka czy tam Troll mi w zupełności wystarczą. A to prawda że tam dość niebezpiecznie wieczorem? Znaczy zależy jak rozumieć niebezpiecznie hehe ale chodzi mi o to czy dużo jest takich typów na których należy uważać.
Do senso,to ja mysle,ze nawet nie ma po co wchodzić ,ale w sumie to nie moje klimaty,wiec sie nie znam Ogolnie nie polecałabym dyskotek w Mielnie...
Miasto fajne,uwielbiam,ale od innej strony je znam.
co do bezpieczenstwa -w tygodniu według mnie jak na wsi praktycznie (bo to wies w zasadzie ) .Jedynie te głowne ulice obstawione badziewiem ,i tam jest tłok ,ale tylko tyle. W wekeend pod dyskotekami jest mało fajnie. Karki,dresy,wypindrzone dziunie.... No ale tam nie trzeba sie szwendać.

Edytowane przez stokrotka_to_ja
Czas edycji: 2011-03-31 o 15:33
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-14, 22:21   #123
betiixD
Przyczajenie

A zna ktoś jakieś tanie noclegi w Mielnie? Najlepiej domki letniskowe?
betiixD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 12:33   #124
Rollergirl
Raczkowanie

A ja jestem z Koszalina i mam dosc Mielna

Dla mnie jak ktos chce odpoczac to nie do Mielna. Wpadam tam czesto wieczorami czy w weekendy, to wracam umordowana. Ciagle jest tam glosno - jezdza samochody reklmujace imprezy - glosna muza, cos gadaja, rozneglizowane dziewczyny tancza zachecajac do zabawy.

Dla mnie to wszystko nieco wiocha, ale co kto woli. Co dwa kroki napakowani pijani kolesie, tuz obok lalki barbie. Straszny kicz, pijanstwo, chamstwo.

Dziwie sie co tam robia rodziny z malymi dziecmi :/

Jak ktos lubi takie klimaty i chce sie wybawic to na pewno tutaj nie zabraknie mu takich atrakcji.

Uniescie praktycznie po tym mozna poznac, ze gdzies na ulicy stoi znak informujacy "Uniescie". Doslownie polaczone z Mielnem, tez zatloczone coraz bardziej. Jak ktos woli spokojniejsze miejsca to polecam Łazy albo Sarbinowo.

Jakby ktos chcial sie dowiedziec cos wiecej sluze pomoca
Rollergirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 15:52   #125
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rollergirl Pokaż wiadomość
Jak ktos woli spokojniejsze miejsca to polecam Łazy albo Sarbinowo.

Jakby ktos chcial sie dowiedziec cos wiecej sluze pomoca
W Sarbinowie bylam rok temu, w sumie przypadkiem. Cicho, spokojnie (ale byłam przed pełnym sezonem)... tylko to wejście do morza paskudne.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-09, 07:20   #126
Rollergirl
Raczkowanie

Jak paskudne wejscie do morza? Nie rozumiem W Sarbinowie do morza nie wchodzilam, ale podoba mi sie szeroka plaza tam. Dzis jade do Mielna, moj facet tam pracuje , wiec nie mam wyjscia Pewnie bedzie duzo duzo ludzi..
Stary 2011-07-09, 09:29   #127
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Jak paskudne wejscie do morza? Nie rozumiem W Sarbinowie do morza nie wchodzilam, ale podoba mi sie szeroka plaza tam. Dzis jade do Mielna, moj facet tam pracuje , wiec nie mam wyjscia Pewnie bedzie duzo duzo ludzi..
plaża jest cudowna, owszem, ale wejście do morza już nie. Jest szeroki pas kamieni na płytkiej wodzie, potem jest raptownie głęboko (ponad pas) aby stało się płytko z cudownym piaskiem pod nogami.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-10, 06:55   #128
Rollergirl
Raczkowanie

A no widzisz, to nie wiedzialam ze tam tak jest Ja wczoraj bylam na plazy w Mielnie i Gaskach. Mielno tragedia - czlowiek na czlowieku, musialam sluchac zrzedzenia jakies starej piskliwej baby, ktorej geba sie nie zamykala.. W Gaskach kameralnie, niewiele osob - bylam wieczorem wiec nie wiem jak tam jest w dzien. Ale na pewno nie tak tloczno jak w Mielnie.

JA sie ogolnie zastanawiam dlaczego ludzie przyjezdzaja nad polskie morze.. Skoro w podobnej cenie jest wyjazd za granice a pogoda gwarantowana. Mi ciezko sie wstrzelic w pogode, a mam 12 km. A co dopiero jak ktos jedzie z centrum polski np. Mozna sie zalamac.
Stary 2011-07-10, 15:58   #129
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
A no widzisz, to nie wiedzialam ze tam tak jest Ja wczoraj bylam na plazy w Mielnie i Gaskach. Mielno tragedia - czlowiek na czlowieku, musialam sluchac zrzedzenia jakies starej piskliwej baby, ktorej geba sie nie zamykala.. W Gaskach kameralnie, niewiele osob - bylam wieczorem wiec nie wiem jak tam jest w dzien. Ale na pewno nie tak tloczno jak w Mielnie.

JA sie ogolnie zastanawiam dlaczego ludzie przyjezdzaja nad polskie morze.. Skoro w podobnej cenie jest wyjazd za granice a pogoda gwarantowana. Mi ciezko sie wstrzelic w pogode, a mam 12 km. A co dopiero jak ktos jedzie z centrum polski np. Mozna sie zalamac.
Dokładnie. Tutaj z pogodą jest baaaaardzo różnie, ja się wybieram i wybrać nie mogę do Łaz Mielna czy innych Dąbek, bo ciągle coś z tą pogodą nie tak. Jechać setki kilometrów i być zawiedzionym = masakra
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-10, 21:45   #130
Rollergirl
Raczkowanie

A ludzie mimo to jezdza.. Tlok, halas, drozyzna, podogy brak.. Nie rozumiem
Stary 2011-07-10, 23:03   #131
Anita 105
Raczkowanie

A co powiecie na miejscowosc Chłopy?? niedaleko mielna

Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami
.

— Paulo Coelho
Anita 105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-11, 07:02   #132
Rollergirl
Raczkowanie

Ja w Chłopach byłam tylko raz i to poza sezonem. Wiec nic nie powiem.. Na pewno bedzie bardziej kameralnie niz w Mielnie. Ale czy jakies atrakcje sa to nie wiem..
Stary 2011-08-07, 18:04   #133
Belldandy1
Rozeznanie

Dziewczyny chciałabym Was zapytać czy w Mielnie jest tak że np na dworcu stoją ludzie z tabliczkami wolne miejsca?

Jeśli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego mężczyznę... to ja go nie chcę
Belldandy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 20:17   #134
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Belldandy1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałabym Was zapytać czy w Mielnie jest tak że np na dworcu stoją ludzie z tabliczkami wolne miejsca?
Do Mielna dojeżdżasz busem z Koszalina.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-07, 21:44   #135
201607111632
Konto usunięte

Teoretycznie można też i pociągiem, coś tam jeździ parę razy na dzień ;-) Ale jednak busy preferowane, praktycznie bez przerwy jakiś stoi koło dworca.

Stary 2011-08-08, 10:25   #136
Belldandy1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Do Mielna dojeżdżasz busem z Koszalina.
Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Teoretycznie można też i pociągiem, coś tam jeździ parę razy na dzień ;-) Ale jednak busy preferowane, praktycznie bez przerwy jakiś stoi koło dworca.

chyba źle mnie zrozumiałyście. Na dniach wybieram się nad morze i nie mam żadnej kwatery i w tamtym roku gdy byłam we Władysławowie to na dworu stało dużo ludzi z tabliczkami wolne miejsca i podchodziło się i orientowało gdzie i za ile. I czy tak jest też w Mielnie?

Jeśli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego mężczyznę... to ja go nie chcę
Belldandy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 10:50   #137
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Belldandy1 Pokaż wiadomość
chyba źle mnie zrozumiałyście. Na dniach wybieram się nad morze i nie mam żadnej kwatery i w tamtym roku gdy byłam we Władysławowie to na dworu stało dużo ludzi z tabliczkami wolne miejsca i podchodziło się i orientowało gdzie i za ile. I czy tak jest też w Mielnie?
Nie. Dworzec w Mielnie niemal umarł.
Prędzej w Koszalinie ludzie mogą się kręcić.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-10, 16:30   #138
Latoya30
Przyczajenie

Ja wróciłam z Mielna/Unieścia 2 tyg. temu. Jeżdżę tam z rodziną co roku od kilku lat. Na kilkudniowy pobyt polecam kamping. W Unieściu jest nasz ulubiony, który położony jest 150 m od morza.
Latoya30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-14, 22:33   #139
rozyczka_hi
Przyczajenie

Dot.: Mielno -noclegi.

nie polecam Willi Magdalena. Własciciele strasznie nie mili. Jestes głośno dzwonią po policje. Pokoje nie takie jak na zdjieciu są to małe klitki NIE POLECAM!!!!!!
rozyczka_hi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-15, 00:35   #140
wiki1992
Raczkowanie

A ja chciałam zapytać czy któraś z was była w Mielnie ale wynajmowała domek? Niby są ogłoszenia w internecie ale panuje straszny chaos i sama już nie wiem co wybrać. Może macie coś sprawdzonego? czekam
wiki1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-15, 11:42   #141
201607111632
Konto usunięte

Wczoraj jechałam do Mielna z Koszalina 50minut, wracając stałam w gigantycznym korku, jeszcze ludzie łazili między samochodami. Masakra :/
Stary 2011-08-15, 13:30   #142
Rollergirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiki1992 Pokaż wiadomość
A ja chciałam zapytać czy któraś z was była w Mielnie ale wynajmowała domek? Niby są ogłoszenia w internecie ale panuje straszny chaos i sama już nie wiem co wybrać. Może macie coś sprawdzonego? czekam
Ja znam wlasciciela pewnego osrodka z Mielna, ktory wynajmuje domki drewniane. Ale z tego co mi wiadomo to tylko na caly tydzien, nie ma na kilka dni. Ponoc to norma, ale nie wiem Kilkanascie domkow, wyposazonych elegancko, nawet w telewizory - co dla mnie jest dziwne. Bo myslalam ze w taklich domkach to jedynioe lozko i tyle A Tu takie wypasy Nie wiem czy tu bede mogla Ci podac nazwe by nie zalatywalo reklama. Jak cos to napisz na priva.
Stary 2011-08-15, 14:30   #143
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja znam wlasciciela pewnego osrodka z Mielna, ktory wynajmuje domki drewniane. Ale z tego co mi wiadomo to tylko na caly tydzien, nie ma na kilka dni. Ponoc to norma, ale nie wiem Kilkanascie domkow, wyposazonych elegancko, nawet w telewizory - co dla mnie jest dziwne. Bo myslalam ze w taklich domkach to jedynioe lozko i tyle A Tu takie wypasy Nie wiem czy tu bede mogla Ci podac nazwe by nie zalatywalo reklama. Jak cos to napisz na priva.
jeżdżę do domków drewnianych w róznych miejscowościach i standardem jest (pomijając łóżko) - lodówka, kuchenka, zastawa stołowa, sztućce, grill, leżak, parawan, ponadto pełen węzeł sanitarny. Telewizor nigdy mnie nie dziwił, choć jest najmniej potrzebny (jadę na wakacje a nie oglądać tv). Bez względu na pogodę.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-16, 17:32   #144
Rollergirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
jeżdżę do domków drewnianych w róznych miejscowościach i standardem jest (pomijając łóżko) - lodówka, kuchenka, zastawa stołowa, sztućce, grill, leżak, parawan, ponadto pełen węzeł sanitarny. Telewizor nigdy mnie nie dziwił, choć jest najmniej potrzebny (jadę na wakacje a nie oglądać tv). Bez względu na pogodę.
No wlasnie mnie zdziwil tv w domkach na wakacje. Chociaz nad naszym pieknym morzem tego lata to tv uratowala pewnie niejednemu zycie
Stary 2012-06-22, 09:05   #145
Achajka1982
Raczkowanie

Byłam w Mielnie rok temu z chłopakiem. Faktycznie cięzko znaleść coś bardzo taniego i do tego w dobrej jakości. My zdecydowalismy sie na ville dorę - http://www.dora.wczasy.mielno.pl/ Byliśmy naprawdę zadowoleni. pokoje -śliczne! Obsługa potraktowała nas profesjonalnie i można spędzić miłe wakacje . Pozdrawiam!
Achajka1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 02:30   #146
201607111632
Konto usunięte

Mielno już ożywa, kluby zaczynają działać
Stary 2012-07-10, 19:28   #147
Xsyla
Przyczajenie

Mielno

Mam pytanie , wybieram się do Mielna myślałam o willa Amber , była moze któras z was tam i mogłabymi napsiac opinie oraz jakies wazne informacje dotyczace tego obiektu . Z góry dziękuje
Xsyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-23, 23:02   #148
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Odświeżam Wybieram się na wakacje do Mielna już drugi raz Ale chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was była może w Willi Magdalena i może conieco o niej powiedzieć?
zuken jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 17:06   #149
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Dziewczyny mozna znalezc tanie noclegi w Mielnie w jakis kwaterach czy w domkach letniskowych? macie moze jakies sprawdzone tanie noclegi niezbyt daleko plaży/centrum?
ewelinkako00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 22:39   #150
hoe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Odświeżam Wybieram się na wakacje do Mielna już drugi raz Ale chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was była może w Willi Magdalena i może conieco o niej powiedzieć?
Kilka postów wyżej ktoś napisał swoją opinię

Cześć ! My wybieramy się w sierpniu do "Amora" na Lechitów. Zapowiada się nieźle, ciekawe jak to się odzwierciedli w rzeczywistości.

Boję się cholernie o pogodę

hoe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości