|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ośrodki Spa w Polsce
Ja byłam, w grudniu moja najlepsza przyjaciółka organizowała tam wesele i było super! W prawdzie trochę musieliśmy dojeżdżać, bo Pałac Sulisław jest na uboczu, ale za to wystrój i wnętrze bombowe, jak w prawdziwym pałacu! No i jedzonko pyszne, bawiłam się do białego rana.
|
|
|
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkie najlepsze hotele oraz spa w Polsce:xxx
Polecam rezerwacje z tego portalu, zawsze rabaty! Polski portal! Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-05-18 o 10:47 Powód: Napisz coś wiecej a nie tylko reklama :( link |
|
|
|
|
#123 |
|
Szanelowa Madżesti
|
Polecam SPA Royal Baltic w Ustce, świetny hotel, bardzo blisko plaży, bardzo miła i kompetentna obsługa hotelu i SPA, pyszne jedzenie, świetne drinki, bardzo czysto i przyjemnie. W SPA doświadczona obsługa, bardzo fajne zabiegi i przystępne ceny. Jedynie to nie polecam tam masażu 7 linii Wasz bo bardzo, bardzo boli, a reszta to sama przyjemność
|
|
|
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
Dot.: ośrodek SPA nad morzem
SPA nad morzem- super pomysł
Jeśli zależy Ci, żeby to było ładne miejsce, szeroki zakres usług, ogólnie wysoka jakość to polecam zajrzeć tu xxx możesz sobie zobaczyć zestawienie ciekawych miejsc, bardzo eleganckich. To jest taka strona promująca region pomorski właśnie przez pokazywanie wysokiej jakości usług.
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2015-10-06 o 17:34 Powód: link |
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, polecę wam Spa co byłam w nim na weekend
w Dźwirzynie w Hotelu Senator. Byłam na masażasz, zabiegach upiększającym, a także na basenie, akademii nurkowania. Hotel nad morzem co było dodatkową atrakcją. Udał mi się pobyt
|
|
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
A jak tam z cenami?
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
my byliśmy akurat na pakiecie we dwoje i na 3 dni to wychodzilo cos 600 na osobe ale ja jeszcze sobie dokupilam zabiegi
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam dosyć niedawno w Silvanspa w Żytnej. Facet w piątek oświadczył mi bym się spakowała bo wyjeżdżamy za 2 godziny
. Było rewelacyjnie, super zabiegi, fryzjer, manicure – pełen relaks.
|
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
fajnym miejscem żeby wypocząć jest ośrodek cwsostrzyce, mają strefę SPA, ale przede wszystkim cudowne otoczenie i krajobrazy Kaszub, wybieram się w tym roku tam na 3-dniowy pobyt w Sylwestra, jest organizowany bal sylwestrowy i gra DJ, a dla dzieci osobny bal przebierańców
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2015-11-07 o 23:13 Powód: link |
|
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
Wiele pochlebnych opinii slyszałam o Hotelach Nadmorskich, czyli Unitral w Mielnie, Senator w Dźwirzynie, Lidia w Darłowie, i o tamtejszych SPA: Bursztynowe oraz jedyne w Polsce SPA klimacie Morza Martwego. Mają ponoć dobrą obsługę i bardzo smaczną kuchnię. Sprawdzałam ich oferty na xxx i zaczełam się poważnie mysleć nad pobytem właśnie u nich. Niedługo z mężem będziemy planować urlop i zastanawiamy się, który z tych hoteli wybrać.
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2016-01-09 o 23:23 Powód: link |
|
|
|
|
#131 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2016-01-09 o 23:23 |
|
|
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
Ja polecam Hotel Klimek w Muszynie, jest i SPA i bardzo fajny Aquapark, dużo atrakcji dla dzieciaków jak ktoś się wybiera z rodzinką. Okolica też piękna, bo można spokojnie się wybrać na dłuższą wycieczkę, są tam różnie szlaki, mniej i bardziej strome. Jak ktoś chce się przy okazji załapać na narty to też jest gdzie pojeździć.
W ogóle wydaje mi się, że Spa + góry to lepsze połączenie niż Spa + morze, ale mogę nie być obiektywna, bo góry uwielbiam.
|
|
|
|
|
#133 |
|
BAN stały
|
W grudniu byłam na śląsku w Hotelu Piramida w Tychach i miło spędziliśmy tam 4 dni. Wystrój hotelu bardzo egipski, ale wszystko spójne, więc ok. Pierwszy raz byłam w komnatach energetcznych - polecam skorzystać. W Spa jest sporo pakietow i fajna obsługa. Warto pojechać
|
|
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Ja ostatnio byłam w Sommer Residence w Kuniowie i było naprawdę super. Raj dla kobiet
mają świetne zabiegi i takie spa, że aż szczęka opada.
|
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Rejon Kłodzka ma świetne miejscowości na wypoczynek ze Spa
Lubię tam jeździć ;]
|
|
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
Jeżeli chcecie wypocząć sprawdźcie sobie SPA w hotelu Andersia w Poznaniu. Zabiegi wykonywane są z użyciem kosmetyków dobrej marki Dermalogica, można wykupić sobie karnet. Mają też w ofercie "professional look" dla osób, które chcą się przygotować na bankiet czy spotkanie służbowe. Jeżeli zrobicie rezerwację online, możecie liczyć na sporą zniżkę.
Edytowane przez esaaa Czas edycji: 2016-03-12 o 17:49 |
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Nie ważne jest SPA, ważny personel. Tak samo, jak o renomie knajpy świadczy szef kuchni a nie lokalizacja czy nakrycie stołów.
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Panie i Panowie.
Mam pytanie / prośbę. Jeśli któreś z Państwa było w hotelach SPA Dr Irena Eris, prosiłabym o wyrażenie swojej opinii. Poniżej informacja o co chodzi. Wraz ze swoją grupą licencjacką piszę prace na temat jakości usług oferowanych w obiektach SPA Dr Irena Eris. Pojechaliśmy do Krynicy aby klienci mogli odpowiedzieć na pytania zawarte w ankiecie. Niestety, odprawiono nas z kwitkiem (stąd ta próba kontaktu z klientami). Byłabym wdzięczna, gdyby poświęcili Państwo kilka minut na wypełnienie ankiety. https://docs.google.com/forms/d/12aN...?usp=drive_web Z góry dziękuje za poświęcony czas. Pozdrawiam.
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
Również będę wdzięczna za opnie o Blue Diamond, mają w ofercie SPA Active, szczerze mówiąc nie bardzo wiem co to jest ;p. Chce tam pojechać, bo byłam kiedyś na konferencji i standard pokoi i obsługa są fantastyczne, ale nie wiem jak wygląda tamtejsze SPA, może ktoś coś wie?
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
ja polecam hotel spa w Miłomłynie. Jest to hotel 3 gwiazdkowy więc jakieś tam uchybienia się znajdą, ale... zabiegi spa są na super poziomie, basen rewelacyjny, wyżywienie super! A do tego ceny o wiele mniejsze niż w hotelach wyżej klasyfikowanych.
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Mój Tż się ostatnio postarał i z okazji tego że zadałam prawo jazdy (za pierwszym razem !) zafundował w prezencie weekend w SPA ;-). Nie przeczę że po tych stresach bardzo mi się przydało ;-D. Muszę powiedzieć że ma bardzo dobry gust bo wybrał Radocza Park (to jest między Wadowicami a Zatorem). No tam to można się totalnie zrelaksować. Dużo różnych zabiegów w tym też kosmetologia jak np. moja ulubiona mikrodermabrazja. Do tego też możliwość zrobienia profesjonalnego makijażu i fryzury z czego skorzystałam przed samym odjazdem. Na pewno chciałabym tam wrócić ale już z nim ;-)
|
|
|
|
|
#142 |
|
Ewelinashion
|
Ustka- fajne spa
Hej Dziewczyny!! Chcialabym Mężowi zrobić niespodziankę na 30 i pomyślałam o Ustce
jest na szkole policyjnej w Słupsku, wiec to w miarę blisko, a ja z dzieckaczkami dojadę spokojnie tylko gdzie?? Chcialabym i odpoczac i jakies atrakcje dla dzieci, a w dodatku marzy mi sie nie zaplacic za to całej wypłaty ;D pomóżcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
ja polecam osrodek grodek nad dunajcem lemon spa
ćwiczę od : 02.04.2013 100 przysiadów-> x 663 Mel B 10 min pośladki->943 Mel B 10 min brzuch->1110 Mel B 15 cardio->738 Mel B 10 min nogi->1030 Ewa Ch.(killer, skalpel)->581 Centrum Sportowca-1248 razem: 6313 cel osiągnięty z 42 na 36/34 : ) |
|
|
|
|
#144 | |
|
astro-loszka
|
Cytat:
jedzenie faktycznie super. Organizują też wczasy dietetyczne związane z dietą owocowo-warzywną, menu bogato wyglądało.
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
też jestem w potrzebie aby gdzieś się wyrwać w te wakacje, tylko fajnie jakby moje dzieci i mąż dobrze wypoczęli, macie jakieś pomysły?
|
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
Polska przez duże P! - nie ma co jeździć za granicę, u nas jest na prawdę w porządku , napisz tylko czego oczekujesz mniej więcej
|
|
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
oczekuję wypoczynku przede wszystkim dla siebie i moich bliskich - dobrze jakby miejsce było atrakcyjnie turystycznie.
|
|
|
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co widzę, to dziewczyny już coś wcześniej poleciły - więc śmiało możesz na tym bazować...
|
|
|
|
|
#149 |
|
Przyczajenie
|
jasne, a jakbyś od siebie miała coś polecić? bo wydajesz się rozsądną osobą
|
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
Ja od paru lat jeżdżę do Ventus spa w Gołdapie - i nie jest to żadna reklama, bo to spa zwyczajnie jej nie potrzebuje, wystarczy spytać się kogokolwiek kto tam kiedykolwiek chociaż raz w życiu był
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

w Dźwirzynie w Hotelu Senator. Byłam na masażasz, zabiegach upiększającym, a także na basenie, akademii nurkowania. Hotel nad morzem co było dodatkową atrakcją. Udał mi się pobyt

jedzenie faktycznie super. Organizują też wczasy dietetyczne związane z dietą owocowo-warzywną, menu bogato wyglądało.