![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ośrodki Spa w Polsce
Ja byłam, w grudniu moja najlepsza przyjaciółka organizowała tam wesele i było super! W prawdzie trochę musieliśmy dojeżdżać, bo Pałac Sulisław jest na uboczu, ale za to wystrój i wnętrze bombowe, jak w prawdziwym pałacu! No i jedzonko pyszne, bawiłam się do białego rana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Wszystkie najlepsze hotele oraz spa w Polsce:xxx
Polecam rezerwacje z tego portalu, zawsze rabaty! Polski portal! Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-05-18 o 09:47 Powód: Napisz coś wiecej a nie tylko reklama :( link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Szanelowa Madżesti
|
Polecam SPA Royal Baltic w Ustce, świetny hotel, bardzo blisko plaży, bardzo miła i kompetentna obsługa hotelu i SPA, pyszne jedzenie, świetne drinki, bardzo czysto i przyjemnie. W SPA doświadczona obsługa, bardzo fajne zabiegi i przystępne ceny. Jedynie to nie polecam tam masażu 7 linii Wasz bo bardzo, bardzo boli, a reszta to sama przyjemność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Dot.: ośrodek SPA nad morzem
SPA nad morzem- super pomysł
![]() Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2015-10-06 o 16:34 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, polecę wam Spa co byłam w nim na weekend
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
A jak tam z cenami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
my byliśmy akurat na pakiecie we dwoje i na 3 dni to wychodzilo cos 600 na osobe ale ja jeszcze sobie dokupilam zabiegi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam dosyć niedawno w Silvanspa w Żytnej. Facet w piątek oświadczył mi bym się spakowała bo wyjeżdżamy za 2 godziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
fajnym miejscem żeby wypocząć jest ośrodek cwsostrzyce, mają strefę SPA, ale przede wszystkim cudowne otoczenie i krajobrazy Kaszub, wybieram się w tym roku tam na 3-dniowy pobyt w Sylwestra, jest organizowany bal sylwestrowy i gra DJ, a dla dzieci osobny bal przebierańców
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2015-11-07 o 22:13 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Wiele pochlebnych opinii slyszałam o Hotelach Nadmorskich, czyli Unitral w Mielnie, Senator w Dźwirzynie, Lidia w Darłowie, i o tamtejszych SPA: Bursztynowe oraz jedyne w Polsce SPA klimacie Morza Martwego. Mają ponoć dobrą obsługę i bardzo smaczną kuchnię. Sprawdzałam ich oferty na xxx i zaczełam się poważnie mysleć nad pobytem właśnie u nich. Niedługo z mężem będziemy planować urlop i zastanawiamy się, który z tych hoteli wybrać.
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2016-01-09 o 22:23 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2016-01-09 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
Ja polecam Hotel Klimek w Muszynie, jest i SPA i bardzo fajny Aquapark, dużo atrakcji dla dzieciaków jak ktoś się wybiera z rodzinką. Okolica też piękna, bo można spokojnie się wybrać na dłuższą wycieczkę, są tam różnie szlaki, mniej i bardziej strome. Jak ktoś chce się przy okazji załapać na narty to też jest gdzie pojeździć.
W ogóle wydaje mi się, że Spa + góry to lepsze połączenie niż Spa + morze, ale mogę nie być obiektywna, bo góry uwielbiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
W grudniu byłam na śląsku w Hotelu Piramida w Tychach i miło spędziliśmy tam 4 dni. Wystrój hotelu bardzo egipski, ale wszystko spójne, więc ok. Pierwszy raz byłam w komnatach energetcznych - polecam skorzystać. W Spa jest sporo pakietow i fajna obsługa. Warto pojechać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja ostatnio byłam w Sommer Residence w Kuniowie i było naprawdę super. Raj dla kobiet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Rejon Kłodzka ma świetne miejscowości na wypoczynek ze Spa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
BAN stały
|
Jeżeli chcecie wypocząć sprawdźcie sobie SPA w hotelu Andersia w Poznaniu. Zabiegi wykonywane są z użyciem kosmetyków dobrej marki Dermalogica, można wykupić sobie karnet. Mają też w ofercie "professional look" dla osób, które chcą się przygotować na bankiet czy spotkanie służbowe. Jeżeli zrobicie rezerwację online, możecie liczyć na sporą zniżkę.
Edytowane przez esaaa Czas edycji: 2016-03-12 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Nie ważne jest SPA, ważny personel. Tak samo, jak o renomie knajpy świadczy szef kuchni a nie lokalizacja czy nakrycie stołów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Drogie Panie i Panowie.
Mam pytanie / prośbę. Jeśli któreś z Państwa było w hotelach SPA Dr Irena Eris, prosiłabym o wyrażenie swojej opinii. Poniżej informacja o co chodzi. Wraz ze swoją grupą licencjacką piszę prace na temat jakości usług oferowanych w obiektach SPA Dr Irena Eris. Pojechaliśmy do Krynicy aby klienci mogli odpowiedzieć na pytania zawarte w ankiecie. Niestety, odprawiono nas z kwitkiem (stąd ta próba kontaktu z klientami). Byłabym wdzięczna, gdyby poświęcili Państwo kilka minut na wypełnienie ankiety. https://docs.google.com/forms/d/12aN...?usp=drive_web Z góry dziękuje za poświęcony czas. Pozdrawiam. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Również będę wdzięczna za opnie o Blue Diamond, mają w ofercie SPA Active, szczerze mówiąc nie bardzo wiem co to jest ;p. Chce tam pojechać, bo byłam kiedyś na konferencji i standard pokoi i obsługa są fantastyczne, ale nie wiem jak wygląda tamtejsze SPA, może ktoś coś wie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
ja polecam hotel spa w Miłomłynie. Jest to hotel 3 gwiazdkowy więc jakieś tam uchybienia się znajdą, ale... zabiegi spa są na super poziomie, basen rewelacyjny, wyżywienie super! A do tego ceny o wiele mniejsze niż w hotelach wyżej klasyfikowanych.
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Mój Tż się ostatnio postarał i z okazji tego że zadałam prawo jazdy (za pierwszym razem !) zafundował w prezencie weekend w SPA ;-). Nie przeczę że po tych stresach bardzo mi się przydało ;-D. Muszę powiedzieć że ma bardzo dobry gust bo wybrał Radocza Park (to jest między Wadowicami a Zatorem). No tam to można się totalnie zrelaksować. Dużo różnych zabiegów w tym też kosmetologia jak np. moja ulubiona mikrodermabrazja. Do tego też możliwość zrobienia profesjonalnego makijażu i fryzury z czego skorzystałam przed samym odjazdem. Na pewno chciałabym tam wrócić ale już z nim ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Ewelinashion
|
Ustka- fajne spa
Hej Dziewczyny!! Chcialabym Mężowi zrobić niespodziankę na 30 i pomyślałam o Ustce
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
ja polecam osrodek grodek nad dunajcem lemon spa
![]()
ćwiczę od : 02.04.2013 100 przysiadów-> x 663 Mel B 10 min pośladki->943 Mel B 10 min brzuch->1110 Mel B 15 cardio->738 Mel B 10 min nogi->1030 Ewa Ch.(killer, skalpel)->581 Centrum Sportowca-1248 razem: 6313 cel osiągnięty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
astro-loszka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
też jestem w potrzebie aby gdzieś się wyrwać w te wakacje, tylko fajnie jakby moje dzieci i mąż dobrze wypoczęli, macie jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Polska przez duże P! - nie ma co jeździć za granicę, u nas jest na prawdę w porządku , napisz tylko czego oczekujesz mniej więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
oczekuję wypoczynku przede wszystkim dla siebie i moich bliskich - dobrze jakby miejsce było atrakcyjnie turystycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Z tego co widzę, to dziewczyny już coś wcześniej poleciły - więc śmiało możesz na tym bazować...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
jasne, a jakbyś od siebie miała coś polecić? bo wydajesz się rozsądną osobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Ja od paru lat jeżdżę do Ventus spa w Gołdapie - i nie jest to żadna reklama, bo to spa zwyczajnie jej nie potrzebuje, wystarczy spytać się kogokolwiek kto tam kiedykolwiek chociaż raz w życiu był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.