Ośrodki Spa w Polsce - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-10, 13:15   #121
KaprysnaZosia
Przyczajenie

Dot.: Ośrodki Spa w Polsce

Ja byłam, w grudniu moja najlepsza przyjaciółka organizowała tam wesele i było super! W prawdzie trochę musieliśmy dojeżdżać, bo Pałac Sulisław jest na uboczu, ale za to wystrój i wnętrze bombowe, jak w prawdziwym pałacu! No i jedzonko pyszne, bawiłam się do białego rana.
KaprysnaZosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-18, 09:19   #122
ariel_matrix
Przyczajenie

Wszystkie najlepsze hotele oraz spa w Polsce:xxx
Polecam rezerwacje z tego portalu, zawsze rabaty! Polski portal!

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2015-05-18 o 09:47 Powód: Napisz coś wiecej a nie tylko reklama :( link
ariel_matrix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-18, 09:24   #123
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Polecam SPA Royal Baltic w Ustce, świetny hotel, bardzo blisko plaży, bardzo miła i kompetentna obsługa hotelu i SPA, pyszne jedzenie, świetne drinki, bardzo czysto i przyjemnie. W SPA doświadczona obsługa, bardzo fajne zabiegi i przystępne ceny. Jedynie to nie polecam tam masażu 7 linii Wasz bo bardzo, bardzo boli, a reszta to sama przyjemność

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-08, 18:05   #124
Laura_MataHari
BAN stały

Dot.: ośrodek SPA nad morzem

SPA nad morzem- super pomysł Jeśli zależy Ci, żeby to było ładne miejsce, szeroki zakres usług, ogólnie wysoka jakość to polecam zajrzeć tu xxx możesz sobie zobaczyć zestawienie ciekawych miejsc, bardzo eleganckich. To jest taka strona promująca region pomorski właśnie przez pokazywanie wysokiej jakości usług.

Edytowane przez moniczorek
Czas edycji: 2015-10-06 o 16:34 Powód: link
Laura_MataHari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-29, 14:40   #125
mama001
Raczkowanie

hej dziewczyny, polecę wam Spa co byłam w nim na weekend w Dźwirzynie w Hotelu Senator. Byłam na masażasz, zabiegach upiększającym, a także na basenie, akademii nurkowania. Hotel nad morzem co było dodatkową atrakcją. Udał mi się pobyt
mama001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-06, 12:36   #126
mbrs
BAN stały

A jak tam z cenami?
mbrs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-14, 09:37   #127
mama001
Raczkowanie

my byliśmy akurat na pakiecie we dwoje i na 3 dni to wychodzilo cos 600 na osobe ale ja jeszcze sobie dokupilam zabiegi
mama001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-03, 08:22   #128
Malinkna1986
Wtajemniczenie

Ja byłam dosyć niedawno w Silvanspa w Żytnej. Facet w piątek oświadczył mi bym się spakowała bo wyjeżdżamy za 2 godziny . Było rewelacyjnie, super zabiegi, fryzjer, manicure – pełen relaks.
Malinkna1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-07, 18:44   #129
kuczkok2
Przyczajenie

fajnym miejscem żeby wypocząć jest ośrodek cwsostrzyce, mają strefę SPA, ale przede wszystkim cudowne otoczenie i krajobrazy Kaszub, wybieram się w tym roku tam na 3-dniowy pobyt w Sylwestra, jest organizowany bal sylwestrowy i gra DJ, a dla dzieci osobny bal przebierańców

Czas edycji: 2015-11-07 o 22:13 Powód: link
kuczkok2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-09, 17:42   #130
mmak
Przyczajenie

Wiele pochlebnych opinii slyszałam o Hotelach Nadmorskich, czyli Unitral w Mielnie, Senator w Dźwirzynie, Lidia w Darłowie, i o tamtejszych SPA: Bursztynowe oraz jedyne w Polsce SPA klimacie Morza Martwego. Mają ponoć dobrą obsługę i bardzo smaczną kuchnię. Sprawdzałam ich oferty na xxx i zaczełam się poważnie mysleć nad pobytem właśnie u nich. Niedługo z mężem będziemy planować urlop i zastanawiamy się, który z tych hoteli wybrać.

Czas edycji: 2016-01-09 o 22:23 Powód: link
mmak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-09, 18:04   #131
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Napisane przez mmak Pokaż wiadomość
Wiele pochlebnych opinii slyszałam o Hotelach Nadmorskich, czyli Unitral w Mielnie, Senator w Dźwirzynie, Lidia w Darłowie, i o tamtejszych SPA: Bursztynowe oraz jedyne w Polsce SPA klimacie Morza Martwego. Mają ponoć dobrą obsługę i bardzo smaczną kuchnię. Sprawdzałam ich oferty na xxx i zaczełam się poważnie mysleć nad pobytem właśnie u nich. Niedługo z mężem będziemy planować urlop i zastanawiamy się, który z tych hoteli wybrać.
Polecam Lidię w Darłowie, byliśmy kilka razy i jesteśmy bardzo zadowoleni, ewentualnie Hotel Lubicz Ustka lub Royal Baltic Ustka

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

Czas edycji: 2016-01-09 o 22:23
aniyam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-11, 08:22   #132
annuta
BAN stały

Ja polecam Hotel Klimek w Muszynie, jest i SPA i bardzo fajny Aquapark, dużo atrakcji dla dzieciaków jak ktoś się wybiera z rodzinką. Okolica też piękna, bo można spokojnie się wybrać na dłuższą wycieczkę, są tam różnie szlaki, mniej i bardziej strome. Jak ktoś chce się przy okazji załapać na narty to też jest gdzie pojeździć.
W ogóle wydaje mi się, że Spa + góry to lepsze połączenie niż Spa + morze, ale mogę nie być obiektywna, bo góry uwielbiam.
annuta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 14:13   #133
BedBetty
BAN stały

W grudniu byłam na śląsku w Hotelu Piramida w Tychach i miło spędziliśmy tam 4 dni. Wystrój hotelu bardzo egipski, ale wszystko spójne, więc ok. Pierwszy raz byłam w komnatach energetcznych - polecam skorzystać. W Spa jest sporo pakietow i fajna obsługa. Warto pojechać
BedBetty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-15, 12:54   #134
San321
Przyczajenie

Talking Dot.: Ośrodki Spa w Polsce

Ja ostatnio byłam w Sommer Residence w Kuniowie i było naprawdę super. Raj dla kobiet mają świetne zabiegi i takie spa, że aż szczęka opada.
San321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-11, 12:49   #135
froscinska1
Przyczajenie

Rejon Kłodzka ma świetne miejscowości na wypoczynek ze Spa Lubię tam jeździć ;]
froscinska1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-12, 16:29   #136
esaaa
BAN stały

Jeżeli chcecie wypocząć sprawdźcie sobie SPA w hotelu Andersia w Poznaniu. Zabiegi wykonywane są z użyciem kosmetyków dobrej marki Dermalogica, można wykupić sobie karnet. Mają też w ofercie "professional look" dla osób, które chcą się przygotować na bankiet czy spotkanie służbowe. Jeżeli zrobicie rezerwację online, możecie liczyć na sporą zniżkę.

Edytowane przez esaaa
Czas edycji: 2016-03-12 o 16:49
esaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-06, 20:00   #137
mikoryza
Przyczajenie

Nie ważne jest SPA, ważny personel. Tak samo, jak o renomie knajpy świadczy szef kuchni a nie lokalizacja czy nakrycie stołów.
mikoryza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-05, 12:13   #138
MalySSak
Raczkowanie

Drogie Panie i Panowie.

Mam pytanie / prośbę. Jeśli któreś z Państwa było w hotelach SPA Dr Irena Eris, prosiłabym o wyrażenie swojej opinii. Poniżej informacja o co chodzi.

Wraz ze swoją grupą licencjacką piszę prace na temat jakości usług oferowanych w obiektach SPA Dr Irena Eris. Pojechaliśmy do Krynicy aby klienci mogli odpowiedzieć na pytania zawarte w ankiecie. Niestety, odprawiono nas z kwitkiem (stąd ta próba kontaktu z klientami). Byłabym wdzięczna, gdyby poświęcili Państwo kilka minut na wypełnienie ankiety. https://docs.google.com/forms/d/12aN...?usp=drive_web Z góry dziękuje za poświęcony czas.
Pozdrawiam.
Stary 2016-06-29, 15:21   #139
Trubadurka
Przyczajenie

Również będę wdzięczna za opnie o Blue Diamond, mają w ofercie SPA Active, szczerze mówiąc nie bardzo wiem co to jest ;p. Chce tam pojechać, bo byłam kiedyś na konferencji i standard pokoi i obsługa są fantastyczne, ale nie wiem jak wygląda tamtejsze SPA, może ktoś coś wie?
Trubadurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-18, 19:56   #140
maryska80
Raczkowanie

ja polecam hotel spa w Miłomłynie. Jest to hotel 3 gwiazdkowy więc jakieś tam uchybienia się znajdą, ale... zabiegi spa są na super poziomie, basen rewelacyjny, wyżywienie super! A do tego ceny o wiele mniejsze niż w hotelach wyżej klasyfikowanych.

Bo jeszcze nie pora na tych
Co przed złem uciekają
maryska80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-29, 11:21   #141
Dana34
Raczkowanie

Mój Tż się ostatnio postarał i z okazji tego że zadałam prawo jazdy (za pierwszym razem !) zafundował w prezencie weekend w SPA ;-). Nie przeczę że po tych stresach bardzo mi się przydało ;-D. Muszę powiedzieć że ma bardzo dobry gust bo wybrał Radocza Park (to jest między Wadowicami a Zatorem). No tam to można się totalnie zrelaksować. Dużo różnych zabiegów w tym też kosmetologia jak np. moja ulubiona mikrodermabrazja. Do tego też możliwość zrobienia profesjonalnego makijażu i fryzury z czego skorzystałam przed samym odjazdem. Na pewno chciałabym tam wrócić ale już z nim ;-)
Dana34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-01, 06:42   #142
Ewelinashion
Ewelinashion

Ustka- fajne spa

Hej Dziewczyny!! Chcialabym Mężowi zrobić niespodziankę na 30 i pomyślałam o Ustce jest na szkole policyjnej w Słupsku, wiec to w miarę blisko, a ja z dzieckaczkami dojadę spokojnie tylko gdzie?? Chcialabym i odpoczac i jakies atrakcje dla dzieci, a w dodatku marzy mi sie nie zaplacic za to całej wypłaty ;D pomóżcie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ewelinashion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-29, 20:16   #143
avava
Raczkowanie

ja polecam osrodek grodek nad dunajcem lemon spa

100 przysiadów-> x 663
Mel B 10 min pośladki->943
Mel B 10 min brzuch->1110
Mel B 15 cardio->738
Mel B 10 min nogi->1030
Ewa Ch.(killer, skalpel)->581
Centrum Sportowca-1248
razem: 6313 cel osiągnięty z 42 na 36/34

: )
avava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-05-01, 15:41   #144
linaya
astro-loszka

Cytat:
Napisane przez maryska80 Pokaż wiadomość
ja polecam hotel spa w Miłomłynie. Jest to hotel 3 gwiazdkowy więc jakieś tam uchybienia się znajdą, ale... zabiegi spa są na super poziomie, basen rewelacyjny, wyżywienie super! A do tego ceny o wiele mniejsze niż w hotelach wyżej klasyfikowanych.
byłam na Wielkanoc i bardzo mi się podobało. Na basenie byłam codziennie jedzenie faktycznie super. Organizują też wczasy dietetyczne związane z dietą owocowo-warzywną, menu bogato wyglądało.
Stary 2018-05-04, 12:30   #145
nakreczka
Przyczajenie

też jestem w potrzebie aby gdzieś się wyrwać w te wakacje, tylko fajnie jakby moje dzieci i mąż dobrze wypoczęli, macie jakieś pomysły?
nakreczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-06, 13:26   #146
Magnat29
Przyczajenie

Polska przez duże P! - nie ma co jeździć za granicę, u nas jest na prawdę w porządku , napisz tylko czego oczekujesz mniej więcej
Magnat29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-09, 20:34   #147
nakreczka
Przyczajenie

oczekuję wypoczynku przede wszystkim dla siebie i moich bliskich - dobrze jakby miejsce było atrakcyjnie turystycznie.
Stary 2018-05-11, 15:29   #148
Magnat29
Przyczajenie

Z tego co widzę, to dziewczyny już coś wcześniej poleciły - więc śmiało możesz na tym bazować...
Stary 2018-05-19, 14:18   #149
nakreczka
Przyczajenie

jasne, a jakbyś od siebie miała coś polecić? bo wydajesz się rozsądną osobą
Stary 2018-06-01, 22:10   #150
Magnat29
Przyczajenie

Ja od paru lat jeżdżę do Ventus spa w Gołdapie - i nie jest to żadna reklama, bo to spa zwyczajnie jej nie potrzebuje, wystarczy spytać się kogokolwiek kto tam kiedykolwiek chociaż raz w życiu był
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości