![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zespół na wesele
Cytat:
![]() Aż dwie reklamy w jednym poście ![]() Zamiast wejść na strony z ogłoszeniami i tam je zamieścić to ludzie robią jakieś cyrki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Przyczyna jest prosta, ja to dokładnie sprawdziłem. Opłacone ogłoszenie daje ilość wejść na stronę ogłoszeniodawcy nieporównywalnie mniejszą niż post na forum w wątku dotyczącym danej usługi. Myślę że jest tak dlatego, że MP poszukujące np. zespołu wolą napisać "topic" i czekać na oferty zamiast grzebać w ogłoszeniach. Statystyka, kochani jest nieubłagana
![]()
Wesele to jedyny dzień w życiu ... jedyny ![]() http://www.aftersix.pl After Six zespół weselny Wrocław Edytowane przez picasso Czas edycji: 2012-07-12 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
sorki nie chcialam tu sie reklamowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
nic widocznie samo nie wychodzi inaczej... tu potrzeba sprawnych rączek klikających po klawiaturze. Mam nadzieję, że więcej już własnego zespołu reklamować nie będziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Spokojnie napewno tego nie zrobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, jaki możecie mi polecić zespół z łodzi lub okolic? kurcze, zespół to w sumie 90% sukcesu na weselu i boimy się bardzo wyboru....ehhhh ten, który chcieliśmy i był sprawdzony jest już zajęty....;/ pomóżcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Hejka! Ja też potrzebuję pomocy! Zespół póki co to dla mnie największa przeszkoda w planowaniu wesela! Chętnie zdecydowalibyśmy się z moim narzeczonym na dj-a bo uważamy, że tylko w ten sposób da się (chociaż częściowo) zaspokoić wszystkie gusta muzyczne gości weselnych i Młodych oczywiście
![]() ![]() A więc: jeżeli mogłybyście mi pomóc ![]() ![]() Nasz dzień: ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zespół na Wesele
/usunięte przez moderatora-nieopłacona reklama/
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-24 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół na Wesele
Pisałam już w wątku o salach na Śląsku, ale może się komuś przydać ta informacja.
Jeśli ktoś szuka kapeli, która potrafi upiększyć już tak piękny dzień jakim jest ślub, to mogę polecić Bajery. Byłam już na niejednej imprezie z udziałem tej kapeli i zawsze impreza była przednia. Kapela będzie również na moim ślubie z czego bardzo się cieszę, bo ciężko było- cały sezon zajęty. Mi najbardziej podoba się gra na saksofonie i indywidualne podejście do klientów- byłam raz na weselu gdzie kapela się zbierała o 3 nad ranem mimo, iż sala się bawiła ![]() ![]() Link do kapeli: http://www.bierunskiebajery.pl/
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
[quote=Minutka26;7308921]Hejka! Ja też potrzebuję pomocy! Zespół póki co to dla mnie największa przeszkoda w planowaniu wesela! Chętnie zdecydowalibyśmy się z moim narzeczonym na dj-a bo uważamy, że tylko w ten sposób da się (chociaż częściowo) zaspokoić wszystkie gusta muzyczne gości weselnych i Młodych oczywiście
![]() ![]() A więc: jeżeli mogłybyście mi pomóc ![]() ![]() Cześć Jeśli chcesz dobrego (naprawdę świetnego) dj to mogę dać ci namiary na prv chociaż już sporo o nim tutaj na forum pisano. djslawek. Grał u mnie i wiem że jest bardzo popularny bo naprawdę to chyba jeden z lepszych w tej branży. Ja akurat jestem ze śląska ale i grał na śląsku ale myślę że warto go sprowadzić nawet do Poznania. Powodzonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
W końcu znalazłam dj-a, a w zasadzie wodzireja + dj-a! W desperacji przeszukałam to forum pod tym kątem i udało się! Zaufałam Waszym opiniom drogie wizazanki i poszłam na spotkanie z dj-ami o których tu już troszkę pisano! Umowa podpisana i mam nadzieję, że jakoś to będzie!
Dzięki wielkie wszystkim! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Napewno będzie dobrze i to bedzie niezapomniany dzień ....powodzonka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To tyle w ramach przestrogi dla przyszłych nowożeńców. Nie stawiajmy zespołowi alkoholu...nie każy umie pić z kulturą i rozwagą. Pozdrawiam i życzę mądrych wyborów, w końcu to jeden z najpiękniejszych dni w naszym życiu ![]() Michał |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
To ja polecę zespół z okolic Wrocławia... nie wiem dokładnie skad sa, z racji mojej pracy mam częsty kontakt i moge sobie podsłuchiwac ... THE CREDE... ich telefon sprzed pół roku 605835146... dziewczyna miała anielski głos... nie piją na weselach więc nie ma obawy o jakieś nie proszone dźwięki
![]()
![]() |
#135 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie jakoś to będzie tylko musi być super... Jak to profesionalista to zrobi show weselny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
zna ktos jakis fajny zespól
![]() ![]() lub ktos miał na weselu fajny i moze polecic ![]() dzieki z góry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Czemu ograniczasz sobie teren poszukiwań ? Dziś porządne zespoły jeżdżą bez problemu po całej Polsce ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
My będziemy mieli zespół 5 osobowy
![]() ![]() Zespół polecany przez wszystkich dlatego włąśnie na niego się zdecydowaliśmy ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Może podasz linka, nazwe i skąd jest ten zespół?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Zespół nazywa się BASTER, ze świętokrzyskiego (jędrzejów), nie mam żadnego linka, bo u nas zespoły nie posiadają stron internetowych
![]() ![]()
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
a my za zespoł za jeden dzien płacimy 3600 ale sa rewelacyjni (malopolskie)
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Możesz podać nazwę zespołu?Moze mają stronę internetową albo masz emaila lub nr. tel.?
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
podaje http://www.ulysses.pl/ na stronie sa wszystkie namiary na nich, bardzo mili i kontaktowi
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Ja miałam wesele 07.06.2008 roku w Krakowie. długo zastanawialiśmy sie z narzeczomym (teraz juz mężem) na muzyką. Usiedlismy i ustalilismy czego oczekujemy od zespołu. Chcielismy wokalistkę, saksofon, prekusje, gitarę no i żeby zespół dobrze wczuł sie w klimat imprezy, żeby gral muzyke dla starszych i młodziezy. Najpierw zebralismy opinie o zespołach, wysłuchalismy dema i jeden wpadłnam w ucho IMPULS (ponieważ w małopolsce istnieje pare zespołów o tej nazwie to ten w składzie 3 panów i wokalistka) - cena w roku 2008 to 3 tysiace. Naprawde mozna sie było z nimi ze wszystkim dogadac odnosnie grania zakazanych piosenek, zabaw ktorych my nie chcielismy). Dla nas nauczyli się grać 2 piosenek na pierwszy taniec i piosenki dla rodziców. Zrobili nam niespodzanke przebrali się w stoje krakowskie a nastepnie odtańczyli z nami krakowiaka. Dobrze dogadywali się z gośćmi tj. wychodzili do nich, żartowali. Goście bawili sie tak dobrze, że orkiestra sama musiała ich prosic żeby zeszli z parkietu i poszli coś zjeść.
Naprawdę gorąco ich polecam; niestety z wolnymi terminami u nich krucho. Myśmy rezerwowali ich 1,5 roku wczesniej.
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
A mi zalezy na stylowej jazzowej oprawie muzycznej wesela. Raczej "kawiarniane"standard y amerykanskie, klasyki.. Kilka zywszych kawalkow do zatanczenia, zadnych zabaw oczepinowych, discopolo itd. W Warszawie. Czy ktos moze cos polecic? Bede wdzieczna za kazda informacje!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
a ja szukam zespołu z zachodnio-pomorskiego. POlecicie kogos??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
My mieliśmy zespół 4 osobowy (3 facetów i dziewczyna) . Zespół nazywa się BREAK. Są zza Pionek (jechaliśmy specjalnie taki kawał drogi do nich).
Wokalista (Hubert) śpiewał z Piaskiem i jego zespołem (tak, tym znanym piosenkarzem). śpiewają każdą piosenkę o którą się ich poprosi.... Nie ma piosenek których nie mają w repertuarze, zaśpiewają wszystko. Począwszy od przyśpiewek, przez disco polo, po obecnie panujące trendy zarówno w muzyce polskiej jak i zagranicznej. Piosenkę, którą wybraliśmy na pierwszy taniec zaśpiewali lepiej niż oryginalnie brzmi... (i to nie tylko moje zdanie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.