Zespół na wesele - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-28, 08:48   #121
soffera
Zadomowienie

Dot.: Zespół na wesele

Cytat:
Napisane przez aneta pela Pokaż wiadomość
Witam wszystkich serdecznie.Chcialam sie wypowiedziec na temat zespolu ... Otoz chcialam Wam powiedziec ze nie jestem wokalistka tego zespolu..Mam swoj zespol,ktory sie nazywa ...... Wkrotce zakladamy wlasna stronke internetowa.JA z tamtym zespolem nie mam nic wspolnego...Pozdrawi am wszystkich serdecznie .Aneta .... zespolu .........
Hahaha
Aż dwie reklamy w jednym poście

Zamiast wejść na strony z ogłoszeniami i tam je zamieścić to ludzie robią jakieś cyrki...
soffera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-29, 07:47   #122
picasso
Raczkowanie

Przyczyna jest prosta, ja to dokładnie sprawdziłem. Opłacone ogłoszenie daje ilość wejść na stronę ogłoszeniodawcy nieporównywalnie mniejszą niż post na forum w wątku dotyczącym danej usługi. Myślę że jest tak dlatego, że MP poszukujące np. zespołu wolą napisać "topic" i czekać na oferty zamiast grzebać w ogłoszeniach. Statystyka, kochani jest nieubłagana

http://www.aftersix.pl After Six zespół weselny Wrocław

Edytowane przez picasso
Czas edycji: 2012-07-12 o 09:46
picasso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-01, 21:56   #123
aneta pela
Przyczajenie

sorki nie chcialam tu sie reklamowacprzepraszam.. .pisalam tylko o niekompetencji jednego zespolu...ale widocznie wyszlo inaczej....pozdrawiam wszystkich
aneta pela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-02, 09:12   #124
Taverney
Zakorzenienie

nic widocznie samo nie wychodzi inaczej... tu potrzeba sprawnych rączek klikających po klawiaturze. Mam nadzieję, że więcej już własnego zespołu reklamować nie będziesz.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 12:24   #125
aneta pela
Przyczajenie

Spokojnie napewno tego nie zrobie.Kazdy popelnia bledy,nikt nie jest doskonaly...prawda...Jest takie powiedzenie"polak mądr po szkodzie"...pozdrawiam wszystkich cieplutko
aneta pela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 14:23   #126
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hej dziewczynki, jaki możecie mi polecić zespół z łodzi lub okolic? kurcze, zespół to w sumie 90% sukcesu na weselu i boimy się bardzo wyboru....ehhhh ten, który chcieliśmy i był sprawdzony jest już zajęty....;/ pomóżcie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 20:17   #127
Minutka26
Raczkowanie

Hejka! Ja też potrzebuję pomocy! Zespół póki co to dla mnie największa przeszkoda w planowaniu wesela! Chętnie zdecydowalibyśmy się z moim narzeczonym na dj-a bo uważamy, że tylko w ten sposób da się (chociaż częściowo) zaspokoić wszystkie gusta muzyczne gości weselnych i Młodych oczywiście . Najbardziej chcielibyśmy mieć muzę w stylu lat 60-tych i 70-tych. Natomiast nie zniesiemy w żadnym razie Białego Misia, Latawców dmuchawców i tego typu podobnego .... . Lepiej nie skończę tego zdania, bo nie chcę się wyrażać i obrazić nikogo. W końcu o gustach się nie dyskutuje, więc już się zamykam.

A więc: jeżeli mogłybyście mi pomóc i dać namiary na jakiegoś dj-a z Poznania lub okolic, który zapewni klimaty rock&rola byłabym OGROMNIE wdzięczna!!!

Nasz dzień:

Minutka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-24, 10:23   #128
wartki
Przyczajenie

Dot.: Zespół na Wesele

/usunięte przez moderatora-nieopłacona reklama/

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-24 o 19:52
wartki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-28, 15:33   #129
Nati02
Zakorzenienie

Dot.: Zespół na Wesele

Pisałam już w wątku o salach na Śląsku, ale może się komuś przydać ta informacja.
Jeśli ktoś szuka kapeli, która potrafi upiększyć już tak piękny dzień jakim jest ślub, to mogę polecić Bajery. Byłam już na niejednej imprezie z udziałem tej kapeli i zawsze impreza była przednia.
Kapela będzie również na moim ślubie z czego bardzo się cieszę, bo ciężko było- cały sezon zajęty.
Mi najbardziej podoba się gra na saksofonie i indywidualne podejście do klientów- byłam raz na weselu gdzie kapela się zbierała o 3 nad ranem mimo, iż sala się bawiła Na szczęście Bajery nie biorą dużo, wykonują swoją pracę solidnie i spełniają preferencje muzyczne

Link do kapeli: http://www.bierunskiebajery.pl/
Stary 2008-05-29, 05:59   #130
basia1980
Przyczajenie

[quote=Minutka26;7308921]Hejka! Ja też potrzebuję pomocy! Zespół póki co to dla mnie największa przeszkoda w planowaniu wesela! Chętnie zdecydowalibyśmy się z moim narzeczonym na dj-a bo uważamy, że tylko w ten sposób da się (chociaż częściowo) zaspokoić wszystkie gusta muzyczne gości weselnych i Młodych oczywiście . Najbardziej chcielibyśmy mieć muzę w stylu lat 60-tych i 70-tych. Natomiast nie zniesiemy w żadnym razie Białego Misia, Latawców dmuchawców i tego typu podobnego .... . Lepiej nie skończę tego zdania, bo nie chcę się wyrażać i obrazić nikogo. W końcu o gustach się nie dyskutuje, więc już się zamykam.

A więc: jeżeli mogłybyście mi pomóc i dać namiary na jakiegoś dj-a z Poznania lub okolic, który zapewni klimaty rock&rola byłabym OGROMNIE wdzięczna!!!

Cześć Jeśli chcesz dobrego (naprawdę świetnego) dj to mogę dać ci namiary na prv chociaż już sporo o nim tutaj na forum pisano. djslawek. Grał u mnie i wiem że jest bardzo popularny bo naprawdę to chyba jeden z lepszych w tej branży. Ja akurat jestem ze śląska ale i grał na śląsku ale myślę że warto go sprowadzić nawet do Poznania. Powodzonka
basia1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-01, 17:08   #131
Minutka26
Raczkowanie

W końcu znalazłam dj-a, a w zasadzie wodzireja + dj-a! W desperacji przeszukałam to forum pod tym kątem i udało się! Zaufałam Waszym opiniom drogie wizazanki i poszłam na spotkanie z dj-ami o których tu już troszkę pisano! Umowa podpisana i mam nadzieję, że jakoś to będzie!

Dzięki wielkie wszystkim!
Minutka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 06:30   #132
basia1980
Przyczajenie

Napewno będzie dobrze i to bedzie niezapomniany dzień ....powodzonka
Stary 2008-07-08, 18:02   #133
michas78
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agulamaciula Pokaż wiadomość
A czy ktos słyszał cos na temat takich zespołów....jak Universal Band z Janowca Wlkp? i Puls ze Strzelna?? może akurat mogliscie byc na weselu, imprezie, gdzie oni grali?
Ja będąc gościem miałem okazję zapoznać się z zespołem Universal Band z Janowca wlkp. Na początku było wszystko jak należy, może oprócz suchych komentarzy i konferasjerki wokalistki, która wydawała mi się tak sympatyczną osobą ze byłem w stanie tych "mankamentów" na zauważać (dodam ze po pierwszych dźwiękach zespołu byłem zdecydowany wynająć grupę na moje wesele) jednak co zobatrzyłem po godzinie 12 to przeszło moge wyobrażenia!! Wokalistka okazała się wyjątkowo opryskliwą kobietą, która odnosiła sie z całkowitym brakiem kultury do gości jak i obsługi lokalu. Ale to jeszcze mało...była okropnie pijana, zataczała sie na scenie i nie reagowała na sugestie gości ani gospodarzy. Panowie instrumentaliści za to rekompensowali braki damskiej części zespołu i za to im sie należą brawa!
To tyle w ramach przestrogi dla przyszłych nowożeńców. Nie stawiajmy zespołowi alkoholu...nie każy umie pić z kulturą i rozwagą. Pozdrawiam i życzę mądrych wyborów, w końcu to jeden z najpiękniejszych dni w naszym życiu
Michał
michas78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 16:33   #134
DeLaRosaNegra
Raczkowanie

To ja polecę zespół z okolic Wrocławia... nie wiem dokładnie skad sa, z racji mojej pracy mam częsty kontakt i moge sobie podsłuchiwac ... THE CREDE... ich telefon sprzed pół roku 605835146... dziewczyna miała anielski głos... nie piją na weselach więc nie ma obawy o jakieś nie proszone dźwięki
Stary 2008-09-04, 13:00   #135
basia1980
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Minutka26 Pokaż wiadomość
W końcu znalazłam dj-a, a w zasadzie wodzireja + dj-a! W desperacji przeszukałam to forum pod tym kątem i udało się! Zaufałam Waszym opiniom drogie wizazanki i poszłam na spotkanie z dj-ami o których tu już troszkę pisano! Umowa podpisana i mam nadzieję, że jakoś to będzie!

Dzięki wielkie wszystkim!

Nie jakoś to będzie tylko musi być super... Jak to profesionalista to zrobi show weselny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-05, 09:54   #136
Isiowata87
Raczkowanie

zna ktos jakis fajny zespól z okolic katowic ??
lub ktos miał na weselu fajny i moze polecic

dzieki z góry
Isiowata87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 14:10   #137
picasso
Raczkowanie

Czemu ograniczasz sobie teren poszukiwań ? Dziś porządne zespoły jeżdżą bez problemu po całej Polsce ...
picasso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 08:44   #138
malwina2208198721
Zadomowienie

My będziemy mieli zespół 5 osobowy Płacimy 2500zł

Zespół polecany przez wszystkich dlatego włąśnie na niego się zdecydowaliśmy

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 08:59   #139
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość

Może podasz linka, nazwe i skąd jest ten zespół?
Stary 2008-09-12, 13:22   #140
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość

Uważam, że cena jest bardzo przyzwoita. Ja płaciłam za zespół 3 osobowy 2 000 zł. (umowa spisywana w 2007 r.)
Stary 2008-09-12, 18:46   #141
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
Może podasz linka, nazwe i skąd jest ten zespół?
Zespół nazywa się BASTER, ze świętokrzyskiego (jędrzejów), nie mam żadnego linka, bo u nas zespoły nie posiadają stron internetowych śpiewa dziewczyna

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 18:46   #142
betinka6
Rozeznanie

GG do betinka6

a my za zespoł za jeden dzien płacimy 3600 ale sa rewelacyjni (malopolskie)
Stary 2008-09-23, 18:24   #143
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betinka6 Pokaż wiadomość
a my za zespoł za jeden dzien płacimy 3600 ale sa rewelacyjni (malopolskie)
Możesz podać nazwę zespołu?Moze mają stronę internetową albo masz emaila lub nr. tel.?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-25, 13:16   #144
kraven
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Możesz podać nazwę zespołu?Moze mają stronę internetową albo masz emaila lub nr. tel.?
Ja też prosze o podanie nazwy zespołu

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-26, 20:03   #145
betinka6
Rozeznanie

GG do betinka6

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

podaje http://www.ulysses.pl/ na stronie sa wszystkie namiary na nich, bardzo mili i kontaktowi
Stary 2008-10-22, 10:26   #146
ysmay1
Raczkowanie

GG do ysmay1

Ja miałam wesele 07.06.2008 roku w Krakowie. długo zastanawialiśmy sie z narzeczomym (teraz juz mężem) na muzyką. Usiedlismy i ustalilismy czego oczekujemy od zespołu. Chcielismy wokalistkę, saksofon, prekusje, gitarę no i żeby zespół dobrze wczuł sie w klimat imprezy, żeby gral muzyke dla starszych i młodziezy. Najpierw zebralismy opinie o zespołach, wysłuchalismy dema i jeden wpadłnam w ucho IMPULS (ponieważ w małopolsce istnieje pare zespołów o tej nazwie to ten w składzie 3 panów i wokalistka) - cena w roku 2008 to 3 tysiace. Naprawde mozna sie było z nimi ze wszystkim dogadac odnosnie grania zakazanych piosenek, zabaw ktorych my nie chcielismy). Dla nas nauczyli się grać 2 piosenek na pierwszy taniec i piosenki dla rodziców. Zrobili nam niespodzanke przebrali się w stoje krakowskie a nastepnie odtańczyli z nami krakowiaka. Dobrze dogadywali się z gośćmi tj. wychodzili do nich, żartowali. Goście bawili sie tak dobrze, że orkiestra sama musiała ich prosic żeby zeszli z parkietu i poszli coś zjeść.
Naprawdę gorąco ich polecam; niestety z wolnymi terminami u nich krucho. Myśmy rezerwowali ich 1,5 roku wczesniej.

ysmay1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-28, 12:04   #147
harlemgirl
Raczkowanie

A mi zalezy na stylowej jazzowej oprawie muzycznej wesela. Raczej "kawiarniane"standard y amerykanskie, klasyki.. Kilka zywszych kawalkow do zatanczenia, zadnych zabaw oczepinowych, discopolo itd. W Warszawie. Czy ktos moze cos polecic? Bede wdzieczna za kazda informacje! Caluje!
harlemgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 15:33   #148
nikicia86
Raczkowanie

GG do nikicia86

witam wszystkich my szukamy jakiegos fajnego zespołu i mamy kilka ale to jeszcze nie to co chcemy jesli macie i polecacie fajne zespoły z woj opolskiego lub z wrocławia i okolic to byłabym wdzieczna o namiary lub linki zespołów !chcielibysmy zeby fajnie prowadzili z roznymi zabawami Ostatnio spotkałam sie z zespołem ktory oswiadczył nam ze nie prowadza zabaw weselnych gdyz mieli nieprzyjemnosci i choc fajnie spiewaja to zrezygnowalismy z nich

“Cierpliwość i wytrwałość mają magiczne działanie – dzięki nim trudności znikają, a przeszkody ulatniają się.”
nikicia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 16:59   #149
kasienkakg
Zadomowienie

a ja szukam zespołu z zachodnio-pomorskiego. POlecicie kogos??
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 10:40   #150
!! Ivi !!
Raczkowanie

My mieliśmy zespół 4 osobowy (3 facetów i dziewczyna) . Zespół nazywa się BREAK. Są zza Pionek (jechaliśmy specjalnie taki kawał drogi do nich).
Wokalista (Hubert) śpiewał z Piaskiem i jego zespołem (tak, tym znanym piosenkarzem). śpiewają każdą piosenkę o którą się ich poprosi.... Nie ma piosenek których nie mają w repertuarze, zaśpiewają wszystko. Począwszy od przyśpiewek, przez disco polo, po obecnie panujące trendy zarówno w muzyce polskiej jak i zagranicznej.

Piosenkę, którą wybraliśmy na pierwszy taniec zaśpiewali lepiej niż oryginalnie brzmi... (i to nie tylko moje zdanie)
!! Ivi !! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości