![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Dot.: Asja, Boudoir, OI żel, Mitsouko oraz inne - zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
A interesowałaby Cię może klasyczna Fendi albo Etro Magot za Asję?
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy - 24 Faubourg, Must, Fidji
Wiesz, to sprawa indywidualna: ja w nich nie czuję lawendy, dla mnie to taki zapach ziołowo-pudrowy z jakąs korzennością, ale nie taką spod znaku pierniczków czy klimatów spożywczych, raczej taką z suchego jesiennego lasu czy łąki. Ten zapach ma w sobie dużo wiatru, przestrzeni. Do czego podobny? To odległe porównanie, ale można go chyba nazwać chłodną, pozbawioną wanilii wersją Alamuta.
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Etro jest około 40 ml ze 100. Ja jestem bardzo zakochana w Asji i róznica pojemnosci by mi nie przeszkadzała, gdybyś chciała to najwyżej możesz mi jakąs odleweczkę dorzucić.
Tak myślę do czego jeszcze Magot porównać, skoro Alamuta nie znasz... A znasz moze Zagorsk, bo to coś z tych klimatów: zapach chłodny i korzenny...
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Poczytałam o Magot i mam obawy: bergamota, cytryna i nuty kwiatowe w głowie, później lavenda, piszesz również, że pozbawione wanilii... Pomimo, że Twoja propozycja jest dla mnie bardzo korzystna (20ml Asji za 40ml Magot + jakaś odlewka) nie zaryzykuję - nie chciałabym nowego nabytku, który będzie kurzołapką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, wymiana w ciemno to zawsze ryzyko
![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Czy byłabyś zainteresowana Black Cashmere 50 ml EDP? Mam kartonik. Brakuje kilku psików. Dla mnie zapach jest zdecydowanie za trudny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.