![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Czym biżuteryjki zajmują się jak nie biżuteryjkują?:)
Cytat:
![]() ![]() Justin...normalnie mundurki mamy bardzo eleganckie...jak znajde jakas fotke to podrzuce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę!
Ja od dziś pracuję i nic nie robię. Uhh. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Studiuję filologię polską. Niedługo będzie półmetek moich studiów [licencjackich, do magistra mi nie spieszno]
![]() Oprócz tworzenia biżuterii oddaję się tworzeniu literackiemu, tj. uprawianiu pseudopoezji, pisaniu opowiadań oraz felietonów i scenariuszy. Od pięciu lat zajmuję się dziennikarstwem sportowym - czysto amatorsko, w internecie. Wszystko to, spowodowane jest moim fanatyzmem względem angielskiej i polskiej piłki nożnej ![]() ![]() Od dwóch miesięcy uczę się samodzielnie języka hiszpańskiego i jestem bardzo zadowolona, że tak dobrze mi to idzie ![]() Tworzę strony WWW, zarządzam kilkoma forami internetowymi i powoli odkrywam w sobie pasję do fotografowania i grafiki komputerowej. Robię też wazony z opakowań po Pringles ![]() ![]() Ach, no i dużo czytam [głównie Sparksa], duuuużo muzyki słucham oraz maniakalnie przesiaduję na Wizażu ![]()
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
A ja na co dzień pracuję i wychowuję córeczkę. Uwielbiam czytać książki. Kiedyś nałogowo robiłam origami modułowe - też super sprawa
![]() Zdarzyło mi się także wydziergać na drutach dwa sweterki ![]() Zamiłowanie do ręcznych robótek to odziedziczyłam chyba po mamie, bo ona też w takich rzeczach zawsze gustowała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.