mala badz smiala ;) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-13, 21:05   #121
Someone_Who_Cares
Raczkowanie

Dot.: mala badz smiala ;)

a ja dzisiaj myslalam ze padne! Juz mi tak dobrze szlo, a dalam jakas ksiazke jakiemus beznadziejnemu facetowi i normalnie burak na buzi, a moja kolezanka: ty to chyba sie robisz czerwona na wszystkich facetow swiata, pewnie dlatego ze nie mialas z zadnym wiekszego kontaktu i kazdym sie tak ekscytujesz. Super zart naprawde to mi tak podcielo skrzydla ze reszta dnia byla stracona co mam robic w takiej sytuacji?
Someone_Who_Cares jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 21:20   #122
czapeczkaelfa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Someone_Who_Cares Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj myslalam ze padne! Juz mi tak dobrze szlo, a dalam jakas ksiazke jakiemus beznadziejnemu facetowi i normalnie burak na buzi, a moja kolezanka: ty to chyba sie robisz czerwona na wszystkich facetow swiata, pewnie dlatego ze nie mialas z zadnym wiekszego kontaktu i kazdym sie tak ekscytujesz. Super zart naprawde to mi tak podcielo skrzydla ze reszta dnia byla stracona co mam robic w takiej sytuacji?
Po pierwsze nie przejmuj sie takimi "kolezankami" ktore zupelnie cie nie rozumieja. Jak bedziesz miala okazje to odpowiedz jej podobnym zartem, niech zobaczy jak to przyjemnie.
Jesli chodzi o pieczenie buraczka to problem znam i tez czesto nie umiem sobie z nim poradzic. Zauwazylam, ze im mniej o tym mysle, tym mniej sie robie czerwona. Po prostu trzeba podejsc do zycia bardziej na luzie, facet tez czlowiek, nie zje nas A tak w ogole to rumience sa urocze Nie przejmuj sie!

czapeczkaelfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 21:23   #123
Moonlight
Wtajemniczenie

Someone ta Twoja koleżanka jakaś złośliwa była... ja na Twoim miejscu zaczęła bym się śmiać sama z siebie atmosfera by się rozluźniła, pokazałabyś, że jesteś wyluzowana i koleżanka by się zgasiła

naprawdę nie ma się czym przejmować, niektórzy częściej się czerwienią i to zupełnie normalne ja należę właśnie do grona wiecznie rumianych dziewczyn najważniejsze żebyś nie pokazała tego że jesteś zmieszana. obrócenie wszystkiego w żart to najprostszy sposób.
Stary 2006-09-13, 21:49   #124
aliszja.p
Raczkowanie

A ja mam taki problem, bo ludzie do mnie zaufania nie mają
Mogę gadać ze wszystkimi, ale tylko o takich pierdołach, ale zazwyczaj ludzie mają przede mną rozne sekreciki i tajemnice
Mam jedną przyjaciołkę ktora mi sie zwierza, a reszta ??
ja nie wiem przeciez i tak nikomu nie rozpowiem. Ale mi się nigdy nikt nie zwierza ;(
aliszja.p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 21:57   #125
czapeczkaelfa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aliszja.p Pokaż wiadomość
A ja mam taki problem, bo ludzie do mnie zaufania nie mają
Mogę gadać ze wszystkimi, ale tylko o takich pierdołach, ale zazwyczaj ludzie mają przede mną rozne sekreciki i tajemnice
Mam jedną przyjaciołkę ktora mi sie zwierza, a reszta ??
ja nie wiem przeciez i tak nikomu nie rozpowiem. Ale mi się nigdy nikt nie zwierza ;(
Wiesz, tak naprawde to tylko takie zludzenie, ze ludzie sobie wszystko mowia, ze zwierzaja sie sobie nawzajem. Tak naprawde to malo kto opowiada innym swoje sekrety. Ja nikomu nie mowie swoich tajemnic i malo kto mowi je mnie... Po prostu ludzie nie maja do siebie zaufania i uwierz ze nie jestes tu wyjatkiem.
Jesli chcesz zeby ludzie sie tobie zwierzali, to zwierzaj sie im. Zazwyczaj wieksze zaufanie ma sie do ludzi ktorzy sie przed nami bardziej otwieraja, to dziala na zasadzie wzajemnosci. Jesli ty obdarzysz kogos zaufaniem to i on obdarzy nim ciebie

Stary 2006-09-13, 22:09   #126
Moonlight
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czapeczkaelfa Pokaż wiadomość
Wiesz, tak naprawde to tylko takie zludzenie, ze ludzie sobie wszystko mowia, ze zwierzaja sie sobie nawzajem. Tak naprawde to malo kto opowiada innym swoje sekrety. Ja nikomu nie mowie swoich tajemnic i malo kto mowi je mnie... Po prostu ludzie nie maja do siebie zaufania i uwierz ze nie jestes tu wyjatkiem.
Jesli chcesz zeby ludzie sie tobie zwierzali, to zwierzaj sie im. Zazwyczaj wieksze zaufanie ma sie do ludzi ktorzy sie przed nami bardziej otwieraja, to dziala na zasadzie wzajemnosci. Jesli ty obdarzysz kogos zaufaniem to i on obdarzy nim ciebie
dokładnie tak chciałam napisać

mi zwierzają się tylko ci, którym zwierzam się ja... do reszty nie mam zaufania i uważam, że oni wcale nie muszą mieć zaufania do mnie w końcu zwierzamy się tylko bliskim osobom, nie rozpowiadamy tajemnic na prawo i lewo (właśnie dlatego, że są tajemnicami ).
Stary 2006-09-16, 18:53   #127
Moonlight
Wtajemniczenie

za chwilę robię coś co wymaga wieeeele śmiałości

idę na imprezę sama i praktycznie nikogo tam nie znam ale dam rade sąsiad mnie zaprosił na domówkę, a jako że nie mam innych planów to postanowiłam iść. ale ja z tych nieśmiałych jestem... wejdę i nie będę wiedziała co ze sobą zrobić. chyba będę musiała się do jakiejś grupki przykolegować, skoro nie mam swojej ekipy... trzymajcie kciuki boję się trochę
Stary 2006-09-16, 20:18   #128
Angel_ek
Rozeznanie

Witam

niestety i ja należe do osób nieśmiałych

Właściwie to różnie bywa.. Moim zdaniem.. to wydaje mi się, że dużo zależy od drugiej osoby. Jednak ostatnio z czasem zauważyłam że stałam się bardziej wrażliwa, inwidulna, odosobniona. Nie potrafię się otworzyć na ludzi jak kiedyś przez co martwie się że inni mnie nie lubią.
Obwiniam nawet o moją niesmiałość rodziców którzy mnie traktują jak jakas ofiare losu czasem mam takie wrazenie poniewaz każa mi czasem cos zalatwic to pozniej wychodzi na to że coś nie tak zrobiłam i że nie potrafię. w ogole czuję się niedoceniana mimo że jestem jedynaczką to oni chyba wybiegajac naprzekor stereotypom tak robią jak robią [w ogole to jestem dziś w podłym nastroju i chyba troszeczke przesadzam].
Z nowo poznanymi osobami niezabardzo mam o czym rozmawiac. Jak już pisałam zalezy od drugiej osoby. Uwazam na to co mowie. Boje się co ktos sobie o mnie pomysli.
Natomiast moja przyjaciolka uwaza mnie za osobę smiała. Bo jednak potrafię zaczepic chlopaka na ulicy a nawet odwalac rozne numery jednak niezawsze bo czasem coś mnie po prostu blokuje.Nie umiem tego ładnie ubrać w słowa
Sama siebie nie postrzegam jako osoby panicznie nieslmiałej, poprostu jestem gdzies stłumiona w sobie co powoduje ta blokade i ta niesmiałosc.
Leżę na miękkich pragnieniach miłości
Dotykam krawędzi mojej wolności
Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia
I czekam na kolejne przystanki
Do szczególnych mojemu życiu nadziei
Angel_ek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-16, 21:11   #129
Kasienka09
Raczkowanie

a do mnie wyskoczyła z pytaniem raz dziewczyna z klasy,2 dni od rozpoczęcie roku ( byłam w nowej szkole i znałam tylko jedną dziewczynę i tylko z nią narazie wtedy romawiałam) " Czemu ty wogóle się nie odzywasz?"Nawet niewiedziałam wtedy co mam opdowiedzieć;/
Stary 2006-09-16, 22:01   #130
Apiska
Zakorzenienie

mogę przylaczyć się do tego grona?
Moja nieśmiałośc wiązę się po częsci z byciem DDA Staram się z tym walczyć, ale docinki innych są okropne. Czasem się z tego śmieje, czasem obrażam i zaczynać rzucać mięsem, eh cała ja.
Są momentu, keidy jestem odwazną, czyli wtedy kiedy chcę coś przed kimś udowodnić, lub tez pokazac innej kumpeli że to nie takie straszne czy coś.
Idąc ulicą mam wrażenie że każdy na mnie spogląda, że widzi tego pryszcza zakrytego pod grzywką czy też moje krzywe, pulchniutkie nózki ;P
Widzac rfajnegoi faceta boje się na niego spojrzec, sama nie wiem dlaczego. Idąc w grupie dziewczyn i widząc grupe chłopców nie lubie się odzywać, no chyba że ich znam.
Ogolnie dziwna ze mnie istotka, bo są momenty kiedy znajomi są mega zaszokowani moją śmiałości, a czasem zdziwieni niesmiałością :P
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-16, 22:03   #131
rolkaa15
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Someone_Who_Cares Pokaż wiadomość
wiesz czy ta ksiazka jest moze dostepna gdzies w sieci?
Widzicie ja np. dzisiaj przez caly dzien bylam dosc wyluzowana i bardzo sie staralam to utrzymac, ale jak zobaczylam chlopaka ktory mi sie bardzo podoba ze swoja dziewczyna bylam bardzo czerwona a na dodatek gadalam TOTALNE glupstwa, zepsulo mi to reszte dnia, a na dodatek siedze i mysle tylko o tym jaka idiotke z siebie zrobilam naprawde musze sie zmienic!

Przepraszam Cie ze wczesniej nie dalam znac a wiec tak o ile sien ie myle to ta ksiazka jest ze swiata ksiazki mama ją kupila a ja znalazlam kiedys na polce jak nie mialam co czytac powiem ci ze ksiazka nie pomaga tylko w niesmialosci ale ogolnie w zyciu jedno chalslo ktore bardzo mnie motywuje wlasnie z tej ksiazki to Koncentruj sie na mozliwosciach nie na ograniczeniach zawsze kiedy mysle ze cos sie nie uda przypomina mi sie to haslo Nie wiem czy taksiazka ci pomoze bo z niesmialoscią nie jest latwo skonczyc ale sproboj
rolkaa15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 14:04   #132
magdalenaa
Zadomowienie

No to kolejna osoba niesmiała sie zgłasza. Nie wiem czy ktos moze byc tak niesmily jak ja... Kazda sytuacja mnie przerasta. Czasami mysle sobie, ze nie poradze sobie w zyciu gdy bede sie tak wszystkiego bała. No ale jakos sobie trzeba radzic.
ciesze sie, że znalazlam ten watek. Sytuacje, które opisujecie sa mi doskonale znane. Mysle, ze razem mozemy sobie pomoc, wspierajac sie

Pozdrawiam serdecznie
Stary 2006-09-23, 14:51   #133
kas!a
Zakorzenienie

no i zgłaszam sie jako kolejna nieśmiała. Poszukałam w necie i znalazłam taką stronke: http://www.niesmialosc.smiech.org/ może komuś sie przyda

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 16:04   #134
Mysia_Pysia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Mysia_Pysia GG do Mysia_Pysia Send a message via Skype™ to Mysia_Pysia

ja również jestem nieśmiała.. może trochę mniej niż kiedyś, ale i tak nie jest najlepiej :/ Jak stoję w grupce osób i oni rozmawiają to ja odezwę się pare razy albo wcale.. nie wiem co mówić ;( Z chłopakami prawie nie rozmawiam... Też mam wtażenie że wszyscy na mnie patrzą jak idę.. staram się równo stawiać nogi... i w ogóle wydaje mi się że jakoś krzywo idę... nie umiem się przełamać... a jak jestem w kimś obcym bez żadnych znajomych to już katastrofa

pozdrawiam wszystkie nieśmiałe dzieffcynki

Mysia_Pysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 21:43   #135
beta-ina
Rozeznanie

Jestem nieśmiała od podstawówki. O dziwo jak byłam mniejsza to dosłownie "wymiatałam",śpiewała m w kościele na największej mszy niedzielnej nikt na podwórku mi nie podskoczył, strasznie byłam pyskata itp, dopiero jak poszłam do szkoły wszystko się zmienilo
Teraz jestem dorosłą kobietą i nie wierzę w siebie..to mnie męczy. Najdziwniejsze jest to,że ja się czuje zawsze gorsza pomimo tego,że ludzie uważają mnie miłą,ładną i bardzo mądrą..a ja zawsze mam do siebie jakies ale.Zawsze uważam ,że jestem gorsza od pani X itp itd.Teraz szukam pracy i nieśmiałośc i brak pewności siebie mi to skutecznie utrudniaJak ktos zatrudni osobę,która pomimo skończonych studiow i wykształcenia nie wierzy w swoje umiejętności?? Np. mój nauczyciel angielskiego(zaczęłam prywatne lekcje po 6 latach przerwy w nauce) po 2 lekcjach ze mną stwierdził,że jestem dobra i że spokojnie poleci mnie do zagranicznej firmy to..ja ledwo z krzesła spadłam, prawie go wyśmiałam, że co on gada za głupoty,że ja nie dam sobie rady itp. Każdy we mnie wierzy tylko nie ja.Jak z tego wyrosnąc i nauczyc się doceniać siebie?? Dałabym dużo za receptę na nieśmiałość.
beta-ina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 21:46   #136
beta-ina
Rozeznanie

Jestem nieśmiała od podstawówki. O dziwo jak byłam mniejsza to dosłownie "wymiatałam",śpiewała m w kościele na największej mszy niedzielnej, czytałam dzieciom w przedszkolu bajki( tak tak umiałam czytac w wieku 4 lat i wychowawczynie wykozystywały to) nikt na podwórku mi nie podskoczył, strasznie byłam pyskata itp, dopiero jak poszłam do szkoły wszystko się zmienilo
Teraz jestem dorosłą kobietą i nie wierzę w siebie..to mnie męczy. Najdziwniejsze jest to,że ja się czuje zawsze gorsza pomimo tego,że ludzie uważają mnie miłą,ładną i bardzo mądrą..a ja zawsze mam do siebie jakies ale.Zawsze uważam ,że jestem gorsza od pani X itp itd.Teraz szukam pracy i nieśmiałośc i brak pewności siebie mi to skutecznie utrudniaJak ktos zatrudni osobę,która pomimo skończonych studiow i wykształcenia nie wierzy w swoje umiejętności?? Np. mój nauczyciel angielskiego(zaczęłam prywatne lekcje po 6 latach przerwy w nauce) po 2 lekcjach ze mną stwierdził,że jestem dobra i że spokojnie poleci mnie do zagranicznej firmy to..ja ledwo z krzesła spadłam, prawie go wyśmiałam, że co on gada za głupoty,że ja nie dam sobie rady itp. Każdy we mnie wierzy tylko nie ja.Jak z tego wyrosnąc i nauczyc się doceniać siebie?? Dałabym dużo za receptę na nieśmiałość.
beta-ina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 22:15   #137
sweetes_things
Rozeznanie

Hmm może to zabrzmi dziwnie,ale ja jestem aż nadto śmiała i czasem mi sie za to "dostaje" Często mówie to co myśle a wielu osobom sie to nie podoba bo chcą usłyszeć to..co chcą heh ale taka jest prawda ;] Jednak uważam,że nieśmiałość to bardzo fajna c echa kobiecości i delikatności zarazem Tylko trzeba nad nią popracować by nie wpaść w jakąś paranoje.Pozdrawiam
Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ
Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ
Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM
Taka już jestem..i to właśnie jA
by Sweetes_things
sweetes_things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 23:15   #138
rozmarynek
Zadomowienie

A ja w gronie przyjaciół, znajomków jestem śmiała, oooj...baaardzo śimiała... Zero bariier, czyli wszystko ok. Jednak b. trudno przychodzi mi nawiązywanie nowych kontaktów.. Walcze z tym, próbuje byc wyluzowana.........
ale trudno jest.
rozmarynek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 20:03   #139
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka

Stronę wcześniej wypowiadałam się, że zamierzam iść na tańce towarzyskie, ale strasznie boję się jak wypadnę wśród ludzi, bo w końcu jestem nieśmiała i nawiązywanie nowych znajomości przyprawia mnie o dreszcze.
W piątek wreszcie nadszedł ten dzień. Od rana bałam się, a tuż przed samym wyjściem serce waliło mi jak szalone... oczywiście rozmyślałam o wszystkim, ale... przekonałam się, a może raczej bardziej zamotałam, że nie poznaję samej siebie! W ogóle bez problemów zapoznałam się z jedną dziewczyną, na sali wygłupiałam się, cały czas śmiałam - no po prostu wstąpił we mnie jakiś czort! Aż sama byłam zdziwiona, że stać mnie na takie pozytywne zachowanie wśród ludzi, których w ogóle nie znam! Cieszę się w każdym bądź razie, że jednak zaczynam się zmieniać, bo jestem pewna, że jesli taka sytuacja miałabym miejsce przynajmniej rok wcześniej, to zapewne tak bym się nie zachowywała!
Chcę Wam tylko przez to powiedzieć, że ćwiczenia działające na własną podświadomość, czyli pozytywne myślenie o sytuacjach, a także samym sobie pomagają!
Wierzę dziewczyny, że i Wy uczynicie takie małe postępy jak ja

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 21:15   #140
czapeczkaelfa
Zadomowienie

Tyneczka, ciesze sie strasznie I gratuluje!

Stary 2006-09-24, 21:41   #141
Rosario
Zadomowienie

Czy uważacie ,ze trzeba byc odawaznym zeby wyjsc na scene.
I mówic cos przed publicznoscią?
Mialyscie kiedy publiczne wystapienia ?
Czy lubic wystąpienia publiczne?

Marianne Faithfull

Rosario jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 21:51   #142
kasia20a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rozmarynek Pokaż wiadomość
A ja w gronie przyjaciół, znajomków jestem śmiała, oooj...baaardzo śimiała... Zero bariier, czyli wszystko ok. Jednak b. trudno przychodzi mi nawiązywanie nowych kontaktów.. Walcze z tym, próbuje byc wyluzowana.........
ale trudno jest.
czy to ja napisałam?? mam to samo dlatego w gronie przyjaciół uwazaja mnie za smiała ale jak juz przyjdzie pogadac z kims kogo nie znam to nie wiem co mowic a chciała bym poprostu gadac bez barier nawet glupoty a ja kazde slowo rozwazam i ciagle mysle czy dobrze wypadłam, wiem na 100% ze moja niesmialosc jest zwiazana z moimi kompleksami i co z tego ze to wiem jak nie potrafie sie ich pozbyc
a jeszcze mi sie przypomniałao ze kiedys sie mało odzywałam twierdziałam ze mam beznadziejny głos naszczescie juz z tego wyrosłam ale i tak mi sie on nie podoba
kasia20a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-25, 09:21   #143
magdalenaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rosario Pokaż wiadomość
Czy uważacie ,ze trzeba byc odawaznym zeby wyjsc na scene.
I mówic cos przed publicznoscią?
Mialyscie kiedy publiczne wystapienia ?
Czy lubic wystąpienia publiczne?
Ja miałam publiczne wystapienia. ba i to nawrt sporo... Najpierw w szkole muzycznej wiadomo koncerty itp. Potem wystepy taneczne i tak do tej pory. Jezeli chodzi o przemowienia do publicznosci to tu jest u mnie problem i napewno ciezko by mi bylo.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-02, 00:49   #144
Mimi273
Przyczajenie

Mi to bardzo trudno mowic na forum, jak jest duzo ludzi. Nie mam problemu przy poznawaniu nowych ludzi, nie krepuje sie i zawsze cos sie powie. Ale jak przychodzi do mowienia na forum, to odpadam, chodzi tu np o jakies wystapienia , prezentacje itp.
Mimi273 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-02, 08:36   #145
jotemka
BAN stały

Ja też jestem niezbyt śmiała
Przez to tracę wiele szans
jotemka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-02, 11:40   #146
Monikita
Raczkowanie

GG do Monikita

Ja bede nstp.niesmiala i przylacze sie do Waszego grona.Troche przeszla mi juz niesmialosc ale tyci tyci.Mialam taki okres ze balam sie wyjsc do miasta.To byl straszny czas.Mialam takie opory przed ludzmi i chcialam sie od nich odizolowac.Na szczescie juz mi to przeszlo dawno temu.Mam straszne trudnosci w poznawaniu nowych osob zwlaszcza facetow.Mam tak ze czasami niewiem co powiedziec i milcze i wtedy to wychodze na kompletna idiotke.To jesty takie glupie bo przy mojej rodzinie lub bliskich znajomych moge nawijac godzinami o wszystkim i niczym ,a jak juz mam kogos poznac to prosze nie mam nic do powiedzenia Mam tez mase kompleksow i jak tylko ide ulica czy gdziekolwiek to mam wrazenie ze wszyscy sie na mnie patrza i mysla jaka ona brzydka i ma to i tamto.Najgorsze jest to ze jestem zmuszona poszukac sobie nowej pracy i boje sie isc gdziekolwiek zlozyc CV.Najzyczajniej niewiem co powiedziec,jak sie zachowac,nie chce byc jakas spieta bo wtedy ten potencjalny pracodawca pomysli sobie o mnie niewiadomo co.A juzx jabym zostala zaproszona na rozmowe to kaplica.Boje sie ze sie zatne i nic nie powiem,a jesli to juz by jakos poszlo i dostalabym jakims cudem prace to ze sobie nie pooradze i beda tam nowi ludzie,ktorzy kto wie co beda o mnie sadzili,a tak bardzo chcialabym sie z ni8mi szybko dogadac.Tak zaluje ze taka jestm a nie jak inni dla ktorych to co dla mnie jest problewmem dla nich nie jest sa przebojowi itd.
Stary 2007-01-02, 12:33   #147
SanDru
Zadomowienie

ja bardzo się cieszę, że jestem śmiała i wygadana chociaż czasami wydaję mi się, że to wada..heh no ale cóż
także nie ma się czego wstydzić ! świat należy do odważnych!
buziaki
SanDru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-02, 12:35   #148
blueania
Zakorzenienie

chyba kiedys bylam bardziej niesmiala teraz z biegem czasu to sie zmienilo poznalam swoja wartosc,wiem ze moge sie podobac,ze warto miec wlasne zdanie i isc do przodu takze dziewczyny do dziela bo to wszystko siedzi w was
blueania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 14:44   #149
Mimi273
Przyczajenie

No dobra, to co zrobic , zeby być smiała i nie przejmowac sie kto sobie cos pomysli itp;]??
Mimi273 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 15:06   #150
Someone_Who_Cares
Raczkowanie

mysle ze dziewczyny z tego watku moga spokojnie pojsc na moj drugi watek, aktualniejszy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164641
moze polaczyc oba watki?
W ogole ciesze sie ze zostal odkopany, juz o nim zapomnialam chociaz problem zdecydowanie nie przestal mnie dreczyc!
Someone_Who_Cares jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości