![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwone światło dla zbyt chudych modelek
Cytat:
![]() nie ma co miec pretensji do modelek bo to nie ich wina ze takie są "wymogi" ludzi zajmujacych sie ta branza.kreatorow itd najpierw wprowadzaja chore standardy a pozniej udaja ze to nie ich wina i wszystkie gromy spadaja na kosciste dziewczyny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
Jasne ze szybka przemiana materii istnieje
![]() Jestem rowniez tego przykladem. Jem to,na co mam ochote od zawsze. Nie ograniczam slodyczy ani niczego innego. Mam 23 lata i moja sylwetka jeszcze sie nie zmienila. Bylam, szczuplutka od zawsze ![]() Mam wiele takich kolezanek. Chodzimy razem na wloskie jedzenie a one wciaz -wrecz chude. Jedna z moich kolezanek wazy 45 kilo przy wzroscie 170 cm. Jest zdrowa,ma rodzicow lekarzy i je wszystko a co ma ochote-bez ograniczen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
170 cm wzrostu i 45 kilo nie wyobrażam sobie
![]() ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
tez kiedys tyle wazylam.no ale mialam rozne problemy i nie moglam jesc na tle nerwowym i wygladalam źle to fakt ale wcale tego nie chcialam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
No chudzinka,ale jak widac osoby chude z natury istnieja.
Pomimo tego,ze je naprawde wszystko-przytyc nie moze. Ja przy takim samym wzroscie waze 53-54 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
ale teraz jem normalnie a nawet wiecej niz inni waze 55 kg i nadal jestem postrzegana jako chuda:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mówiąć jakość-nie mam na myśli jedzenia drogiego,ale takie,które dostarczy organizmowi,wszystkiego co potrzebuje i w odpowiednich ilościach.Gdybym chciała,mogłabym przyzwyczić organizm do takiego jedzenia jak można przeczytać w wątku"ile dziś zjadłaś"-i organizm by się do tego przyzwyczaił do tego stopnia,że nawet bym nie czuła głodu.Można powiedzieć,że coś o tym wiem ,bo też byłam nastolatką i różne rzeczy typowe dla tego wieku przerabiałam ![]() Dodam od razu,że moja wypowiedź nie tyczy się to konkretnie tej koleżanki. Cytat posłużył mi do rozwinięcia myśli ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy jeszcze od wzrostu i typu budowy.
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
177 cm i 50-55 kg? A zjadam dziennie ok. 2000 kalorii
![]() A czy to że dziewczyny które zapatrują się godzinami w fashion tv i głodują to wina tylko modelek? Przecież projektanci którzy tworzą ubrania celowo podkreślają szczupłą sylwetkę. Tak nagle ich oświeciło że chude modelki są ble? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Fresa,ta dziewczyna je jak chce.
Jak ja. Jestem glodna to jem,nie jestem-nie jem. Czasem sie przejem np na uroczystosciach. Innym razem hot dog,frytki czy gofr a potem piwo. Jeszcze innym razem owoce-bo na to mam ochote. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
I tu jest właśnie pies pogrzebany .
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Czyli jednak sa osoby chude z natury.
Zdrowe i nie odchudzajace sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]() No ,z tym zdrowiem to bym nie była pewna ![]()
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Jestes bardziej pewna niz ja czy jestem zdrowa?
Kolezanka o ktorej pisalam wczesniej rowniez ma rodzicow lekarzy wiec gdyby bylo cos nie tak-wiedzialaby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Hmmm,a na stronę z testem bałaś się zajrzeć
![]() Po drugie -moja wcześniejsza wypowiedź nie była skierowana do Ciebie,bo przynajmniej ja nie odnoszę się do konkretnych osób.
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
ja np mam dobre wyniki,co wiecej mialam dobre jak mialam 45 kg i wygladalam jak anemia:Phehe wiem bo mi robili w szpitalu jak bylam na operacji.
o jaki test chodzi moze ja zajrze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
Fresa-to,ze boje sie zajrzec to byl zart-zreszta prawdopodobnie opatrzylam swoj tekst odpowiednimi emotkami
![]() Bo zeby cokolwiek stwierdzic,potrzebny jest lekarz a nie odpowiedzi a,b,c.. U ginekologa bylam w sierpniu-mialam cytologie,badanie piersi,usg i badanie ginekologiczne. Jestem zupelnie zdrowa. Rowniez w lato,mialam badania inne,m in krew-rowniez bardzo dobre wyniki. Nie mam powodow do zmartwien-czuje sie super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
To pogratulować
![]()
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
Ja poprostu jestem histeryczka
![]() Kiedy np ide do dentysty-zawsze sie boje,ze *wykryje* mi ogrooomna dziure i bedzie leczenie kanalowe. Potem okazuje sie,ze jest to jedna,malutka dziurka,ktora ledwo przebija sie przez szkliwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
bardzo dobrze wyszedl mi ten test,ciekawe bo dotyczy w sumie spraw kobiecych z ktorymi mam jakies tam problemy:/tyle ze bezobjawowo wiec moze dlatego test dobrze wyszedl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Perfume Lover
|
Moj pierwszy post
![]() Co do zakazu- nie przyjmie sie. Moze wystepowac jako typowa ciekawostka przyrodnicza, czy to u Armaniego czy podczas jakiegos Tygodnia Mody w Mediolanie itd, ale nie ma szans by ostal sie na dluzej. Tak jak juz wiele z Was tu pisalo- ten biznes tego wymaga...Ja osobiscie nie mam nic do chudych modelek. Szczuple bardzo mi sie podoba, chore- nie. Przyznam, ze od dawna nie widzialam anorektyczki na wybiegu. Owszem zdarzaja sie dziewczyny baaardzo szczuple- ale to wszystko jest jeszcze w granicach jakiejs normy. Co do samej anoreksji...Zaskakujace ile mlodych dziewczyn choruje/chorowalo na ta straszna chorobe. Znam 7 i prawde mowiac, zadna z nich nie wpatrywala sie z zachwytem w 'porcelanowe motyle' - chcialy na siebie zwrocic uwage rodzicow, znajomych. Moze zle to nazywaja- choc wiekszosc jako rozpoznanie mialo anorexie nervose- to nie bylo to tyle spowodowane checia zblizenia sie do 'idealow', pozbycia sie kompleksow, ale wlasnie proba niemego krzyku o pomoc, o uwage...Te, ktore choruja, by osiagnac wymarzony, urojony wyglad, nadal beda chorowac, wychudzone modelki na wybiegach, a raczej ich brak tego nie zmienia...Koncerny planuja nas odchudzic do 0 a nawet do podwojnego 0, wiele slabych psychicznie, niewyksztalconych jeszcze osobowosciowo malolat da sie na to zlapac kosztem swojego zdrowia...Walczyc widac trzeba nie tylko z narkotykami, zbytnia predkoscia, przemoca w domu, ale i tym jak bardzo media krzywdza mlodziez. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Rozeznanie
|
Szkoda,że tak późno na to wpadli jednak lepiej późno niz wcale
![]() Ja uważam ze wzór kobiecości to kobieta która jest zgrabna..ktory ma troszke tyłeczka..ładnie zarysowany brzuszek i nogi a nie zapałki w tyłek powtykane. Jestem ZAAAAA ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
i dobrze, bo niektore te modelki to wygladaja jak chodzace wieszaki, a co gorsze wiele nastolatek chce pozniej tak wygladac. Kobieta musi miec troche cialka
![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama jestem przykładem. Mam bardzo szczupłych rodziców, siostrę. Jestem zdrowa, co potwierdziły ostatnio wykonywane badania kontrolne /w tym krew+ hormony/. Jem 4-5 posiłków dziennie, dwudaniowe obiady, nie stosuję diet, nie ćwiczę intensywnie /w sumie, to prawie wcale/, nie robię nic w kierunku utrzymania niskiej wagi. Z wiekiem figura mi się nie zmienia. Proszę nie robić ze szczupłych /zdrowych/ osób jakiegoś kuriozum, wybryku natury albo efektu eksperymentów farmaceutycznych. Chorych trzeba leczyć, a zdrowym nie wmawiać choroby. A co do Armaniego... teraz wszyscy będą umywać ręce.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.