*Randki w realu z facetami poznanymi w necie - POPLOTKUJMY ;) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-27, 14:59   #121
201606201122
Konto usunięte

Dot.: *Randki w realu z facetami poznanymi w necie - POPLOTKUJMY ;)

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
No ze nie rozumiez to wiem
On jechal a ja nie mialam prawa glosu czy chce czy nie.
I ja mu mowilam ze nigdzie nie jade bo nie mam czasu a on nic -jechal.
Ale nei ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Na stopie poznalam fajnego chlopaka- taki b.sympatyczny nie wiele starszy ode mnie.Piszemy czasem na gg.
ja nie rozumiem jak to nie miałaś prawa głosu? Widocznie słabo protestowałaś... Ja bym krzyczała, powiedziałabym że ma natychmiast się zatrzymać! Powiedziałabym że zadzwonię na policje i w ogóle urządziłabym mu niezłą scenę jeżeli by miał czelność zmuszać do czegoś... Też uważam że to nie rozsądne wsiadanie z obcym do samochodu, nie wiesz czy to psychol czy zbok, czy Cię nie zgwałci lub zamorduje albo do lasu wywiezie no sorry ale uważam że ostrożności nigdy za wiele i lepiej nie kusić losu ! Niektórzy myślą że takie rzeczy się napewno jemu nie przydarzą ale bywa różnie w zyciu! Kiedyś napadł na mnie i na koleżankę facet na ulicy wieczorem(byłam dużo młodsza), wyrwałyśmy się i dobrze się skończyło jestem teraz ostrożna bardzo.
A to że jak byś nie wsiadała z obcym to"chłopaka byś nie miała " uważam że kobieta nie musi wsiadać i już, ludzie mogą np. autobusem pojechać...
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-27, 15:07   #122
Nektarynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość

Byłam ostatnio na spotkaniu,przyjechał do mnie,odebrałam go z pksu i pozliśmy na spacer,a potem do parku.Byłam spięta i małowówna,a on nawijał.Był troszke zawiedziony,ze on mi się nie podoba,ale wytłumaczyłam mu że po 1 spotkaniu nie potrafie tego okreslić czy ktoś mi się podoba,czy nie.Zresztą okazał się troszke inny niż na fotkach,tzn brzydszy. O,to też mnie pytal,czy lepiej wyglada na fotach,czy w realu,to powiedzialam mu tylko że nic na ten temat nie powiem.Podsumowując 1 spotkanie bylo takie sobie.
On mieszka daleko od Ciebie ? Długo rozmawialiście ze sobą na necie ?

Bo pomyślmy...jak zaplanować spotkanie z chłopakiem, który mieszka od Ciebie hmm np. 100 hm (najniższa "poprzeczka") -jakby nie patrzeć to aż tak blisko to nie jest a spacerowanie cały dzień po mieście to trochę dziwnie:/

http://kropelka-wiary.pl/

Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-27, 15:10   #123
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Nie- ale nic nie dalo moje mowienie-stań ja nigdzie nie jade
ilo16na - szanuj się dziewczyno, mnie by od razu takie zachowanie zniechęciło i bym poszła w swoją stronę. A co to on jeden na świecie?
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-27, 15:37   #124
daigee
Zadomowienie

Ally83, w 100% się z Tobą zgadzam. Dziewczynom, które się nie szanują niestety mogą się przydarzyć okropne rzeczy.

Ilono, a czy ZANIM wsiadłaś do tego samochodu nie miałaś przeczucia, że nie powinnaś tego robić? Przecież miałaś czas i szansę na podjęcie decyzji czy w ogóle wsiaść.

paolla, to z ciasteczkami byłoby urocze gdyby facet Ci się spodobał
daigee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-27, 15:54   #125
Celestia
Zakorzenienie

A mi bardzo pomogł internet, poznałam przez niego naprawdę kilkunastu fajnych facetów, a teraz z jednym z nich jestem bardzo szczęśliwa
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-27, 16:03   #126
daigee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
A mi bardzo pomogł internet, poznałam przez niego naprawdę kilkunastu fajnych facetów, a teraz z jednym z nich jestem bardzo szczęśliwa
Kilkunastu? To jesteś już naprawdę zaprawiona w boju
Stary 2007-05-27, 16:13   #127
abralm
Zakorzenienie

GG do abralm

a ja tez poznałam bardzo sympatycznego faceta przez internet i wcale nie było tak strasznie, za pierwszym razem trochę sie stresowałam ale o dziwo było bardzo miło

niedługo kolejne spotkanie

abralm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-27, 17:17   #128
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daigee Pokaż wiadomość
Kilkunastu? To jesteś już naprawdę zaprawiona w boju
Oj jestem i naprawdę jestem zadowolona z tych znajomosci, wszyscy okazali się normalnymi faceteami na poziomie
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-28, 10:24   #129
daigee
Zadomowienie

Oświadczam, że lato i więcej wolnego czasu niż dotychczas sprzyja nienajmądrzejszym pomysłom

Znów założyłam sobie konto na sympatii, ale tym razem z innym nastawieniem ( Ally83, wara cytować mi tu teraz moją wypowiedź, gdzie zarzekałam, że już nigdy-przenigdy-w-życiu-absolutnie-nie )

No, w każdym razie na poprawę humoru długo nie musiałam czekać Nie będę taka i uchylę rąbka tajemnicy...

Dostałam wiadomość od dwudziestoletniego chłopaczka z Warszawy. Całkiem milusi. Z taką buzią chłopaczka i lanserskimi ciemnymi okularami przy jednoczesnym zaznaczeniu na profilu, że jego zawód to "właściciel"

Pisze: "Może się poznamy?". Odpisuję: "Może" - jestem świeżo po lekturze "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy", stąd moja inspiracja trzymaniem faceta na seksowny dystans

No, więc Chłopaczek pyta, czy bywam w Warszawie, bo jeśli tak to zaparasza na piwo albo lody. Haha... Napisałam wyraźnie, że jestem z Pomorza, ale najwyraźniej nic nie stoi na przeszkodzie, żebym jechała do niego przez pół Polski na piwo. Ok

Odpisuję wymijająco i jednocześnie ciekawsko zagabuję, czym trudni się "jego firma" Odpowiedź:

Moja firma zajmuje sie handlem artykulami do sprzatania, wlasnie w czerwcu bede wystawiac sie na targach w warszawie jest to miedzy narodowa impreza jestes piekna dziewczyna widzial bym cie w pracy jako hostessa na targach zapewnio ne miala bys dobre wynagrodzenie oraz hotel
Pozdrawiam (imię)

No, troszkę mi kopara opadła

No to ja na to, że tak nie bardzo, bo co prawda dorabiam sobie od niedawna jako hostessa, ale planuję zaangażować się teraz w coś innego - staż, może praca w sklepie z ciuchami albo w Sephorze.

Chłopaczek podał mi swój numer telefonu i powiedział, żebym puściła sygnał to oddzwoni Taaaa... już lecę...
Stary 2007-05-28, 11:09   #130
abralm
Zakorzenienie

GG do abralm

daigee ale nakręciłaś faceta:P
ps. a co to za ksiązka te "zołzy" bo bardzo ciekawy tytuł i za jaka cene mniej wiecej mozna ją zdobyć;> buźka

Stary 2007-05-28, 11:23   #131
daigee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez abralm Pokaż wiadomość
daigee ale nakręciłaś faceta:P
ps. a co to za ksiązka te "zołzy" bo bardzo ciekawy tytuł i za jaka cene mniej wiecej mozna ją zdobyć;> buźka
hehehe... sam się nakręcił

A książka to "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy. Czas na superbabki" (w oryginale 'Why Men Love Bitches' Sherry Argov. Ja za moje wydanie zapłaciłam 10,90.

Ciekawy punkt widzenia. Uczy asertywności, zachowania własnej godności i klasy oraz zdobycia wartościowego faceta
No i bądźmy szczere... trochę manipulacji facetem również

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 11:29   #132
abralm
Zakorzenienie

GG do abralm

jejku chcę tę książkę

trudno ją dostac??

a tak swoją drogą to smieszne jest to ze kolesie z netu nawet nas nie znając i nie widząć tak sie nakręcają mna spotkanie nie??

Stary 2007-05-28, 11:33   #133
daigee
Zadomowienie

Cytat:
jejku chcę tę książkę

trudno ją dostac??

a tak swoją drogą to smieszne jest to ze kolesie z netu nawet nas nie znając i nie widząć tak sie nakręcają mna spotkanie nie??
Tą ksiązkę kupiłam normalnie w kiosku, z tym że to chyba takie wyjątkowo tanie wydanie. Na A. są nieco droższe
http://www.allegro.pl/search.php?string=zo%C5%82zy

No tak... Faceci to wzrokowcy
Stary 2007-05-28, 16:32   #134
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

daigee - dobrze zrobiłaś Dasz takiemu nr telefonu i już się nie odczepi.

A ja poznałam na czacie chłopaka i nawet spotkałam się z nim 2 lub 3 razy na kawce, ale jakoś znajomość zanikła oczywiście z mojej przyczyny a raczej mojego świadomego czynu Jak sobie przypomne jak się denerwowałam przed pierwszym spotkaniem to aż się smiać chce, spotkanie przekładałam chyba 3 razy. Ciągle mu mówiłam za godzinke, za godzinke hihihi, a on dzielnie czekał
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-28, 16:58   #135
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

to moje teraz opowiastki - na necie grasuje od dawna.

pierwsze takie to byl IRC przez modem tpsa... Znajomosci bylo kupe ale o randkach mowa

pamietam jak poklocilam sie kiedys z moim facetem poznanym normalnie jak trzeba i w ramach odreagowania zagadalam na ircu do 'bele kogo'...
okazalo sie ze kolo ma podobne zainteresowania, jezdzi na motorku itp itd - pisalismymaile, po jakims czasie spotkalismy sie na ploty, potem po paru miesiacach na kolejne... Ja caly czas bylam w zwiazku, z nim te maile, irce i spotkania i wiedzialam ze mu sie podobam ale nie robil z tym nic az po roku(!!) sie stalo na kolejnym spotkaniu. Strasznie sie w nim zauroczylam, rzucilam faceta z hukiem i bylismy razem kilka miechow az czar prys, zwiazek nie spelnil oczekiwan... Rozstalam sie z nim i wrocilam do faceta.

W miedzy czasie na ircu poznalam innych dwoch kolesi - z jednym przyjaznie sie do tej pory i zawsze jak jest okazja spotykamy, inny no coz...

o tym innym - poczatkowo kupa wspolnego on laske, ja faceta potem tego od motoru - zresztra wyslal mi zdjecie i wygladal na nim jak wyplosz wiec spedzalismy dziennie kilka godzin gadajac - rowniez przez telefon jako 'brat i siostra'
i byloby fajnie gdyby nie fakt ze sie spotkalismy - mnie wrylo- facet byl tylko niefotogeniczny bo w realu bardzo fajny, dodatkowo niesamowta osobowosc...nazwijmy go L

Tutaj sie nam sprawy pokomplikowaly - ze 3 lata sie chyba spotykalismy i nie moglismy odkleic od siebie - ale kilometry dzielily nas... zreszta chyba zadne z nas nie wlozylo w to odpowiednio duzo wysilku by byc razem...

i...

znow po klotni z facetem zamiescilam se ryja swojego na epuls.pl razem z siostra dla zgrywy i zagadal tam kolo o koncercie iron maiden na ktory z facetm sie wybieralam.
Gadka szmatka, gadki na gg, numeru nie dawalam az umowilismy sie na piwo -
mnie wtedy zamurowalo. Ja wiedzialam ze tylko jego pragne jego tylko chce. Faceta po raz kolejny rzucilam z hukiem tym razem juz na dobre. najtrudniej bylo mi powiedziec to temu innemu poznanemu (L.)
Od tamtego dnia jestem z moim facetem 3 lata, po triszke ponad roku wzielismy slub...
nie mam kontaktu z L. i to bylo bardzo ciezkie nie ukrywam - moj maz poznal kiedys L. osobiscie i obaj wykazali sie naprawde wielka kultura.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-28, 17:23   #136
Safira
Raczkowanie

w moim przypadku to byla MASAKRA - nigdy wiecej

Safira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-28, 18:02   #137
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
To nie bylo 1 raz.. jakbym nie wsiadala to bym nie miala zadnego chlopaka nigdy
Stary 2007-05-28, 18:13   #138
Angelika16
Raczkowanie

GG do Angelika16

Witam
Co do poznawania ludzi przez Internet, ja to lubie uwielbiam poznawać nowych ludzi! W sumie poznałam kilku gosci z ktorymi do tej pory utrzumuje kontakt, sa swietnymi kumplami. a Co do związywania sie przez neta, to miałam taki przypadek... Na poczatku w ogole mi sie nie podobał, rozmawialismy pol roku przez neta az sie spotkalismy, cudnie bosko itp. wytrzymalismy ze soba 4 miesiace ale nie załuje, takze do tej pory mamy kontakt ze soba a facet swietny a to, ze nam nie wyszlo, trudno nie oznacza to, ze koniec znajomosci doszczętnie Pozdrawiam was
Angelika16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-28, 18:37   #139
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nektarynka Pokaż wiadomość
On mieszka daleko od Ciebie ? Długo rozmawialiście ze sobą na necie ?

Bo pomyślmy...jak zaplanować spotkanie z chłopakiem, który mieszka od Ciebie hmm np. 100 hm (najniższa "poprzeczka") -jakby nie patrzeć to aż tak blisko to nie jest a spacerowanie cały dzień po mieście to trochę dziwnie:/
On mieszka ode mnie ok.30 km. Hm,czy długo rozmawialiśmy przez neta,niezbyt jakoś z 2-3miesiące.

Nikt by ci nie kazał spacerować po mieście cały czas,dla mnie to by było też dziwne.My sobie siedziliśmy w parku,bo wtedy ciepło było itd
Zawsze też można iśc do kawiarenki,pubu,baru i posiedzieć,popiwkowac a najlepiej na zewnątrz w ogródkach bo pogoda sprzyja.

Cytat:
jejku chcę tę książkę
trudno ją dostac??
Podaj mi na pw swojego maila,to Ci wyśle tą książke w wersji ebooka.

Dzisiaj spotkałam się z takim jednym,jechał do mnie z 130 km,bo z Poznania. Noi miło było,ale znów byłam jakaś spięta,choć potem język mi się rozwiązał.Być może spotkamy się raz jeszcze.

A jutro jade do kumpla,którego także poznałam z netu,chyba wczesniej o nim pisałam(z tym co byłam/siedzialam sobie w parku) To będzie nasze 3 spotkanie.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 20:04   #140
Konto usunięte

Ilo16na gratuluje odwagi, ja bym nigdy w życiu nie wsiadła do auta z takim..... człowiekiem
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-28, 20:26   #141
Nektarynka
Zadomowienie

Cytat:
On mieszka ode mnie ok.30 km. Hm,czy długo rozmawialiśmy przez neta,niezbyt jakoś z 2-3miesiące.

Nikt by ci nie kazał spacerować po mieście cały czas,dla mnie to by było też dziwne.My sobie siedziliśmy w parku,bo wtedy ciepło było itd
Zawsze też można iśc do kawiarenki,pubu,baru i posiedzieć,popiwkowac a najlepiej na zewnątrz w ogródkach bo pogoda sprzyja.
Nie no, jasne Ale gdyby facet był hmm 300 km od Ciebie to siedzenie w kawiarni, spacerowanie, zwiedzanie sklepów byłoby trochę męczące a do domu chyba go nie zaproszę. Musiałabym się wtedy kierować zdrowym rozsądkiem. Może spotkanie w połowie drogi ? Hmmm no nie wiem, dziwne, ale jak koło jest ok to każde miejsce będzie odpowiednie -teoretycznie

http://kropelka-wiary.pl/

Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-28, 20:52   #142
abralm
Zakorzenienie

GG do abralm

Cytat:

Podaj mi na pw swojego maila,to Ci wyśle tą książke w wersji ebooka.

już Ci kochana wysłałam pw i z niecierpliwością czekam na wiadomość od Ciebie jutro bede studiować lekturkę i jeszcze raz dziekuję

Stary 2007-05-28, 23:30   #143
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nektarynka Pokaż wiadomość
Nie no, jasne Ale gdyby facet był hmm 300 km od Ciebie to siedzenie w kawiarni, spacerowanie, zwiedzanie sklepów byłoby trochę męczące a do domu chyba go nie zaproszę. Musiałabym się wtedy kierować zdrowym rozsądkiem. Może spotkanie w połowie drogi ? Hmmm no nie wiem, dziwne, ale jak koło jest ok to każde miejsce będzie odpowiednie -teoretycznie
Zawsze można posiedzieć w jednym miejscu,niż szlajać się w pare miejsc,aż nogi w pupe wejdą.Chociaż,to być może stało by się nudne.Taaa,możecie spotkać się pomiędzy czyli 150 km A do domu też bym nie zaprosiła,raczej trzeba kierować się zdrowym rozsądkiem.

abralm,już wysłałam.Zreszta już o tym wiesz.
Prosze bardzo.
Stary 2007-05-29, 06:28   #144
gramma
Zadomowienie

Cytat:
Oj zle wspominam-ostatnia 13 kwietnia-piatek
NA gg byl bardzo mily itp fotki mial fajne- takie sympatyczne a na zywo tragedia zacznijmy od poczatku.
Jechalismy do jego miasta 30 km z tad- a ja nie mialam prawa glosu czy chce jechac czy nie
Bo niby psa musial wyprowadzic-cala droge palil chwalil sie jaka ma super bryke jechal ze 140 na godzine trabil na innych i przeklinal( w szczegolnosci na kobiety wyzywal od glupich idiotek)
A wygladal jakies 5 razy gorzej od zdjec-okulary okragle i glowa jajo i spalony jak burak
DOjechalismy na miejsce mialam wejsc z nim do domu( a tam obskurna starodawna opadajaca z tynku kamienica) nie weszlam to mnie wyzywal i kazal mi czekac- czekalam 15-20 minut stalam jak slup soli pod blokiem a ludzie z okien sie mi przygladali dziwnie.
Poszlam do kamienicy go szukac- nie wiedzialam jak sie nazywa
Ktos mi powiedzial ze mieszka z jakas baba i psem.
Nie otworzyl mi a bylo slychac chalas i psa.
Poszlam zdenerwowana na stopa i wrocilam do domu.
Nie mial mnie kto odwiezc
Cytat:
To nie bylo 1 raz.. jakbym nie wsiadala to bym nie miala zadnego chlopaka nigdy
A wolisz mieć takiego???
Cytat:
Napisane przez Ally83
szanuj się dziewczyno
Najmądrzejszy komentarz do całej tej sytuacji.
gramma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-29, 13:18   #145
daigee
Zadomowienie

Ir1988, czy uważasz, że naprawdę jest czego gratulować ?

hecate, skomplikowanie ze wspaniałym happy endem Tak jak lubię

O ja, a teraz rozmawiam z super chłopakiem z Politechniki Sympatyczny i uroczy Nawet loczki ma

Umówić się ?
Stary 2007-05-29, 13:25   #146
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

znam jednego lokatego z polibudy
byly tez lokaty ale z moich wyliczen wynika ze juz dawno powinien byc magister

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-29, 13:34   #147
radioheadka
Zadomowienie

Cytat:
Zawsze można posiedzieć w jednym miejscu,niż szlajać się w pare miejsc,aż nogi w pupe wejdą.Chociaż,to być może stało by się nudne.Taaa,możecie spotkać się pomiędzy czyli 150 km A do domu też bym nie zaprosiła,raczej trzeba kierować się zdrowym rozsądkiem.

abralm,już wysłałam.Zreszta już o tym wiesz.
Prosze bardzo.
a byłabyś łaskawa wysłać również mi???
radioheadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-29, 13:39   #148
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez radioheadka Pokaż wiadomość
a byłabyś łaskawa wysłać również mi???
Podaj mi tylko swojego maila na pw,to Ci wyśle tego ebooka.
Stary 2007-05-29, 15:27   #149
Konto usunięte

daigee hmmm nio w sumie to chyba nie odwagi, ale szczęścia, że gościu się okazal gburem, a nie jakimś zboczeńcem. Tak poza tym to nie rozumie po co on ją zabrał, a później zostawił Ale dobra, mniejsza o to

atka83 a czy ja też bym mogła prosić??
Stary 2007-05-29, 15:37   #150
ilo16na
Zakorzenienie

Wolalabym by juz o mnie nie napisano.Zadna z was nie byla w mojej sytuacji i nie bylo mozliwosci wyjscia z jadacego auta a jak moglam nie wsiadac jak umuwilismy sie ze najpierw pogadamy a on zaczal jechac.A tak szybko to ja nie umiem wysiadac jak auto jedzie ze 120 na h .
Koniec tematu dla mnie.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości