![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: *Randki w realu z facetami poznanymi w necie - POPLOTKUJMY ;)
Cytat:
![]() ![]() A to że jak byś nie wsiadała z obcym to"chłopaka byś nie miała " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo pomyślmy...jak zaplanować spotkanie z chłopakiem, który mieszka od Ciebie hmm np. 100 hm (najniższa "poprzeczka") -jakby nie patrzeć to aż tak blisko to nie jest a spacerowanie cały dzień po mieście to trochę dziwnie:/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Ally83, w 100% się z Tobą zgadzam. Dziewczynom, które się nie szanują niestety mogą się przydarzyć okropne rzeczy.
Ilono, a czy ZANIM wsiadłaś do tego samochodu nie miałaś przeczucia, że nie powinnaś tego robić? Przecież miałaś czas i szansę na podjęcie decyzji czy w ogóle wsiaść. paolla, to z ciasteczkami byłoby urocze gdyby facet Ci się spodobał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
A mi bardzo pomogł internet, poznałam przez niego naprawdę kilkunastu fajnych facetów, a teraz z jednym z nich jestem bardzo szczęśliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
a ja tez poznałam bardzo sympatycznego faceta przez internet
![]() ![]() niedługo kolejne spotkanie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Oświadczam, że lato i więcej wolnego czasu niż dotychczas sprzyja nienajmądrzejszym pomysłom
![]() Znów założyłam sobie konto na sympatii, ale tym razem z innym nastawieniem ![]() ![]() No, w każdym razie na poprawę humoru długo nie musiałam czekać ![]() Dostałam wiadomość od dwudziestoletniego chłopaczka z Warszawy. Całkiem milusi. Z taką buzią chłopaczka i lanserskimi ciemnymi okularami przy jednoczesnym zaznaczeniu na profilu, że jego zawód to "właściciel" ![]() Pisze: "Może się poznamy?". Odpisuję: "Może" ![]() ![]() No, więc Chłopaczek pyta, czy bywam w Warszawie, bo jeśli tak to zaparasza na piwo albo lody. Haha... Napisałam wyraźnie, że jestem z Pomorza, ale najwyraźniej nic nie stoi na przeszkodzie, żebym jechała do niego przez pół Polski na piwo. Ok ![]() Odpisuję wymijająco i jednocześnie ciekawsko zagabuję, czym trudni się "jego firma" ![]() Moja firma zajmuje sie handlem artykulami do sprzatania, wlasnie w czerwcu bede wystawiac sie na targach w warszawie jest to miedzy narodowa impreza jestes piekna dziewczyna widzial bym cie w pracy jako hostessa na targach zapewnio ne miala bys dobre wynagrodzenie oraz hotel Pozdrawiam (imię) No, troszkę mi kopara opadła ![]() No to ja na to, że tak nie bardzo, bo co prawda dorabiam sobie od niedawna jako hostessa, ale planuję zaangażować się teraz w coś innego - staż, może praca w sklepie z ciuchami albo w Sephorze. Chłopaczek podał mi swój numer telefonu i powiedział, żebym puściła sygnał to oddzwoni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
daigee ale nakręciłaś faceta:P
ps. a co to za ksiązka te "zołzy" bo bardzo ciekawy tytuł ![]()
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A książka to "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy. Czas na superbabki" (w oryginale 'Why Men Love Bitches' Sherry Argov. Ja za moje wydanie zapłaciłam 10,90. Ciekawy punkt widzenia. Uczy asertywności, zachowania własnej godności i klasy oraz zdobycia wartościowego faceta ![]() No i bądźmy szczere... trochę manipulacji facetem również ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
jejku chcę tę książkę
![]() trudno ją dostac?? a tak swoją drogą to smieszne jest to ze kolesie z netu nawet nas nie znając i nie widząć tak sie nakręcają mna spotkanie nie??
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/search.php?string=zo%C5%82zy No tak... Faceci to wzrokowcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
daigee - dobrze zrobiłaś
![]() A ja poznałam na czacie chłopaka i nawet spotkałam się z nim 2 lub 3 razy na kawce, ale jakoś znajomość zanikła oczywiście z mojej przyczyny a raczej mojego świadomego czynu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
to moje teraz opowiastki - na necie grasuje od dawna.
pierwsze takie to byl IRC przez modem tpsa... Znajomosci bylo kupe ale o randkach mowa ![]() pamietam jak poklocilam sie kiedys z moim facetem poznanym normalnie jak trzeba i w ramach odreagowania zagadalam na ircu do 'bele kogo'... okazalo sie ze kolo ma podobne zainteresowania, jezdzi na motorku itp itd - pisalismymaile, po jakims czasie spotkalismy sie na ploty, potem po paru miesiacach na kolejne... Ja caly czas bylam w zwiazku, z nim te maile, irce i spotkania i wiedzialam ze mu sie podobam ale nie robil z tym nic az po roku(!!) sie stalo na kolejnym spotkaniu. Strasznie sie w nim zauroczylam, rzucilam faceta z hukiem i bylismy razem kilka miechow az czar prys, zwiazek nie spelnil oczekiwan... Rozstalam sie z nim i wrocilam do faceta. W miedzy czasie na ircu poznalam innych dwoch kolesi - z jednym przyjaznie sie do tej pory i zawsze jak jest okazja spotykamy, inny no coz... o tym innym - poczatkowo kupa wspolnego on laske, ja faceta potem tego od motoru - zresztra wyslal mi zdjecie i wygladal na nim jak wyplosz wiec spedzalismy dziennie kilka godzin gadajac - rowniez przez telefon jako 'brat i siostra' i byloby fajnie gdyby nie fakt ze sie spotkalismy - mnie wrylo- facet byl tylko niefotogeniczny bo w realu bardzo fajny, dodatkowo niesamowta osobowosc...nazwijmy go L Tutaj sie nam sprawy pokomplikowaly - ze 3 lata sie chyba spotykalismy i nie moglismy odkleic od siebie - ale kilometry dzielily nas... zreszta chyba zadne z nas nie wlozylo w to odpowiednio duzo wysilku by byc razem... i... znow po klotni z facetem zamiescilam se ryja swojego na epuls.pl razem z siostra dla zgrywy i zagadal tam kolo o koncercie iron maiden na ktory z facetm sie wybieralam. Gadka szmatka, gadki na gg, numeru nie dawalam az umowilismy sie na piwo - mnie wtedy zamurowalo. Ja wiedzialam ze tylko jego pragne jego tylko chce. Faceta po raz kolejny rzucilam z hukiem tym razem juz na dobre. najtrudniej bylo mi powiedziec to temu innemu poznanemu (L.) Od tamtego dnia jestem z moim facetem 3 lata, po triszke ponad roku wzielismy slub... nie mam kontaktu z L. i to bylo bardzo ciezkie nie ukrywam - moj maz poznal kiedys L. osobiscie i obaj wykazali sie naprawde wielka kultura. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
w moim przypadku to byla MASAKRA - nigdy wiecej
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Co do poznawania ludzi przez Internet, ja to lubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Nikt by ci nie kazał spacerować po mieście cały czas,dla mnie to by było też dziwne.My sobie siedziliśmy w parku,bo wtedy ciepło było itd Zawsze też można iśc do kawiarenki,pubu,baru i posiedzieć,popiwkowac a najlepiej na zewnątrz w ogródkach bo pogoda sprzyja. ![]() Podaj mi na pw swojego maila,to Ci wyśle tą książke w wersji ebooka. ![]() Dzisiaj spotkałam się z takim jednym,jechał do mnie z 130 km,bo z Poznania. ![]() A jutro jade do kumpla,którego także poznałam z netu,chyba wczesniej o nim pisałam(z tym co byłam/siedzialam sobie w parku) To będzie nasze 3 spotkanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
Ilo16na gratuluje odwagi, ja bym nigdy w życiu nie wsiadła do auta z takim..... człowiekiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
już Ci kochana wysłałam pw
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#143 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() abralm,już wysłałam.Zreszta już o tym wiesz. ![]() Prosze bardzo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Ir1988, czy uważasz, że naprawdę jest czego gratulować ?
hecate, skomplikowanie ze wspaniałym happy endem ![]() ![]() O ja, a teraz rozmawiam z super chłopakiem z Politechniki ![]() ![]() ![]() Umówić się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
znam jednego lokatego z polibudy
![]() byly tez lokaty ale z moich wyliczen wynika ze juz dawno powinien byc magister ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
daigee hmmm nio w sumie to chyba nie odwagi, ale szczęścia, że gościu się okazal gburem, a nie jakimś zboczeńcem. Tak poza tym to nie rozumie po co on ją zabrał, a później zostawił
![]() ![]() atka83 a czy ja też bym mogła prosić?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Wolalabym by juz o mnie nie napisano.Zadna z was nie byla w mojej sytuacji i nie bylo mozliwosci wyjscia z jadacego auta a jak moglam nie wsiadac jak umuwilismy sie ze najpierw pogadamy a on zaczal jechac.A tak szybko to ja nie umiem wysiadac jak auto jedzie ze 120 na h
![]() Koniec tematu dla mnie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.