|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje prace - kartki, butelki i inne...
karteczka juz w swiecie, czasami mi ich żal...
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Bewix, mam jeszcze jedno pytanko odnośnie papieru - jaki kupujesz (wiem wiem, pewnie różne, ale myślę że możesz mi profesjonalnie poradzić na początek
)? Oglądałam na necie ale tutaj trudno cokolwiek zobaczyć i wyobrazić sobie,jak wyglądałby na żywo. Ile średnio kosztują takie arkusze? Jutro śmigam po sklepach i się w coś zaopatrzę, tylko jeszcze nie mam pojęcia w co. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
bewix nie dziwie sie ze ci zal...
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne zwłaszcza kartka ślubna
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Naprawde fajna strona , siedze juz od dobrych dwóch godzin i jeszcze posiedzę. Sama robiłam juz róże z liści, nawet udało mi sie sprzedać bukiecik, troche technika decoupage, i teraz zabiore sie za karteczki , bo sa piekne. Pozdrawiam wszystkie babeczki
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Bewix, kobieto wielu talentow... Fajne te twoje wyroby Kartki sa sliczne, a ksiegi niesamowite. I te wszystkie malutkie pasmanteryjne detale... Jak Ty to robisz? Ja bym nie mogla normalnie funkcjonowac jakbym w domu miala tyle kwiatuszkow i koralikow, bo bym sie nimi bawila 24h na dobe.![]() ![]() A jakbym miala oddac to by mi serce peklo... Pieknie, pieknie
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
dawno mnie tu nie było. Wchodzę i co?? Widzę znowu śliczne i cudne dzieła bewix
Karteczka i hafciki jak zwykle cudowne A"propos hurtowego kupowania - dogadałam się z adne i będę u Niego też hurtowo kupować Niedługo składam zamówienie. A u kogo kupujesz bewix te okładki do bindowania ?? Buziaczki utalentowana Dziewczynko
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem właśnie świeżo po zakupach- kupiłam papier 25 arkuszów za 13 zł. Był też ten o którym piszesz - do bindowania, ale 100 za 43 zł. Uznałam że na sam początek starczy mi 25, i jak widzę dobrze zrobiłam skoro piszesz że na allegro jest za 23 zł. Kupiłam też trochę różnych taś i klej- to samo co na allegro, nawet ceny troszkę niższe. Za kilka dni sama pewnie coś zrobię i to wszystko pod wpływem Twoich ślicznych prac
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Bewix Kochana dręczy mnie tylko jedno pytanko - jak na okładkach do bindowania napisać życzenia?? Bo chyba długopisem się nie da prawda??(ze względu na to, że są śliskie- tzn. wiesz o co mi chodzi...
) Rozwiązaniem jest naklejanie kartek z wydrukowanymi napisami, ale czasami ładniej wyglądają te napisane ręcznie. Jak sobie z tym radzisz ?? Będę wdzięczna za pomoc.Bo ja jak na razie używam kartek ozdobnych i rzeczywiście sporo pieniędzy na nie idzie, a takie rozwiązanie z okładkami do bindowania jest rzeczywiście fajne
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ja głównie kleje napisy z naklejek choc nie wszysko mozna kupić... Do tego okładki sa w różnych kolorach a papier wizytówkowy tylko biały i ecru - bynajmniej ja tylko taki mogłam kupić Ja cos to pytajcie
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz o co mi chodzi?? Czy nie ma problemu, żeby na tych okładkach napisać życzenia w środku własnoręcznie np. długopisem ?? Jak otwierasz kartkę to w środku są życzenia i o to mi chodzi
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
No w sumie to jest też dobre rozwiązanie, tylko, że ja od jakichś 2 lat mam drukarkę nie na chodzie, bo brak kasy na tusz... Ale muszę się zebrać w sobie i w końcu kupić czarny i kolorowy...
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
A oto moje ostatnie kartki, jakie tworzyłam przez ostatni tydzień...Wszysko robiłam sama, a wiadomo, ze najbardziej pracochłonne były haftowane obrazki, ale mi podobaja się bardzo a Wam?
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:brawo:sama bym chciała dostać taką kartke na święta mam pytanie odnośnie napisów - gdzie kupujesz te naklejki ??
Zapraszam do obejrzenia moich prac na stronie http://republika.pl/jola_wo/ i na wizażu haft i szydełko https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post4086996 Próby różnych technik https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post23456288 |
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a napisy kupuje na allegro jak zawsze tylko tam robie zakupy
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam za to haftowanie
Fajnie wyglądają te powycinane rogi kartek.
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Slicznosci jak zwykle
.
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
bydgoszczanka
aglaya dzieki Wam za dobre słowo |
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Muszę powiedzieć, że przejrzałam cały watek "od stóp do głów" i muszę Ci pogratulować. Twoje prace są piękne
i bardzo się cieszę, że na nie trafiłam, bo to spowodowało, że w końcu postanowiłam wziąć się za siebie i zacząć robić kartki. Kiedys bardzo czesto robiłam. bo bardzo lubię je robić, ale z braku czasu zaniedbałam moje hobby i teraz zamierzam odnowić moje zamiłowanie ![]()
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To czekam na efekty twej pracy twórczej
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne te ostatnie, precyzja i masa cierpliwości dała oszałamiający efekt najbardziej podobają mi się z dzwoneczkiem
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

)? Oglądałam na necie ale tutaj trudno cokolwiek zobaczyć i wyobrazić sobie,jak wyglądałby na żywo. Ile średnio kosztują takie arkusze?
"
Bewix, kobieto wielu talentow... Fajne te twoje wyroby
Jak Ty to robisz? Ja bym nie mogla normalnie funkcjonowac jakbym w domu miala tyle kwiatuszkow i koralikow, bo bym sie nimi bawila 24h na dobe.